کلوپ ایکس10 بزرگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلوپ ایکس10 بزرگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این عکسا به نظرم جالب اومد از GSMArena
باتری x10mini pro بوسیله کاربر قابل تغییره و باتریش هم930mAh
و شارژر جدید سونی اریکسون بالاخره کوچیک تر شد
ممنون
مثل شارژر گوشي چينيها ميمونه : ))))))))و شارژر جدید سونی اریکسون بالاخره کوچیک تر شد
USB ميخوره! : ))
دوست عزیز الان همه گوشیهای جدید از طریق پورت یو اس بیشون شارژ میشن !مثل شارژر گوشي چينيها ميمونه : ))))))))
USB ميخوره! : ))
بهمین خاطر شارژر دیگه سیم نداره و یه مادگی یو اس بی داره و با همون کابل اتصال به کامپیوتر شارژ هم میشن
اینم باتری ایکس10 کوچولو :
![]()
عکستون نیستاینم باتری ایکس10 کوچولو :
با اجازه اینم باتری از پرو 20 تا بیشتره
امروز سوم تیر علاءالدین X10 mini با گارانتی پارس کامتل 300 تا 310 تومن بود...که اکثرا این تفاوت قیمت به خاطر اسپیکر داشتن بعضی هاشون بود.
من با اسپیکرش گرفتم بدیش اینه که اسپیکر ها فقط به همین گوشی میخورن نه به گوشی دیگری
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
البته شارژرش از نوع گرین هارته یعنی کمترین میزان انرژی رو تولید می کنه و قابل بازیافته و از این نظر با گوشی های دیگه تفاوت داره
من پیش خودم گفتم با این توان باتری دیگه اسپیکر هم بهش وصل کنم باید روزی دوبار بزنمش به شارژ برای همین بدون اسپیکر گرفتم. پس این ورودیه عجیب هندزفریش برای همینه...
دیگه شاخه دیگه...
فقط اگه توی آپدیت 2.1 که سال نو میاد برای مصرف باتریش یه فکر اساسی بکنن دیگه کامل میشه.
باطریش از آیفون قویتره دوست من خودم مقایسه کردم خیلی خوب جواب میده من 3 ساعت با گوشیم بازی کردم و نصف شازژ هنوز داشت ولی یک ساعت با آیفون همین کار رو کردم و شارژ تموم کرد
اتفاقا اسپیکرهاش محشرن عین سینمای خانگی خروجی صدای عالی دارن
من تا حالا مشکل باطری نداشتم باهاش
دوستان مدل X10 mini pro هنوز نیامده به بازار؟
اگر هنوز نیومده کی میاد و فکر میکنید وقتی بیاد حدود قیمتش چفدر هست؟
من چون معمولا خیلی sms میدم فکر کنم X10 mini pro بهتره باشه.
دوستانی که گوشی را گرفتن (X10 mini ) آیا با تایپ sms مشکلی دارند؟به دلیل کوچک بودن صفحه میگم.لطف میکنید از محیط sms و کیبورد یک عکس بگیرید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)