سوئد هستی شما؟ واحد پولشون چیه و چقدر بابت این سرویس پول میدید؟
سوئد هستی شما؟ واحد پولشون چیه و چقدر بابت این سرویس پول میدید؟
سه چهارتا پست بالایی آدمو از زندگی نا امید میکنه
این نتایج را از speedtest گرفتم . اسم چندتا از ISP ها را نشنیده بودم .
این هم لیست ده ISP برتر اصفهان :
![]()
بله, من سوئد زندگی میکنم. واحد پول سوئد و دانمارک و نروژ همشون کرونه. اما کرون سوئدی با دانمارکی و نروژی از لحاظ ارزشی فرق میکنه و همچنین چاپشون هم فرق میکنه.
1 کرون سوئد به نرخ امروز 139 تومن ایرانه.
سرویسی هم که گرفتم 6 ماه اولش 299 کرون و 6 ماه به بعدش 399 کرون میشه,یعنی قیمت اصلی خودش. الان من 6 ماه اولم هنوز تموم نشده. دانلود و آپلود هم نامحدود هست یعنی محدودیتی نداره. با این سرویس 5 تا صفحه اینترنتی و 5 تا ایمیل آدرس هر کدوم با حجم 100 مگابایت رو بهت میده. کلا نیاز یک صفحه شخصی رو رفع میکنه.
یدونه هم مودم رایگان Netgear CG 3100 بهت میده که هم بی سیم و هم ارتباط کابلی رو میتونه پشتیبانی کنه.
399 کرون میشه چیزی حدود 56000 تومن.
اینم بگم که برای مشترکین تازه که تا حالا از این شرکت خدمات نگرفتن و تازه میخوان اشتراک بگیرن 2 ماه اول رو برای سرعت 100 Mbps فقط 99 کرون میدن.
سایت com hem به انگلیسی رو توسط مترجم گوگل میتونید از لینک زیر باز کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R A N; 19-03-2010 at 00:30.
به نظرتون برای ۱۲۸ خوبه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی این سرعت برای شبکه کابلی هست؟
چرا سرعت آپلود پایینه؟ از نظر قوانین P2P وضعیت سوئد چجوری هست؟
بله, اینجا ارتباطات اینترنتی مختلفی وجود داره و هر کسی هر طور دلش خواست و هر کدومش به نفعش بود میگیره. اینی که من گرفتن از طریق کابل تلویزیون یا همان سات وارد مودم میشه و مودم هم بصورت کابلی یا Wireless میتونه پخشش کنه.
سرعت آپلود 10Mbps است و از این بیشتر هم احتیاجم نمیشه. واسه ی من بیشتر دانلود مهمه تا آپلود. اما میشه سرعت آپلود را هم آپگرید کرد ولی خب یک چیزی هم به قیمت پرداختی اضافه میشه اما نه اونقدر زیاد.تقریبا هر 10 مگابیت یک چیزی حدود 50 کرون.
وضعیت P2P هم در سوئد از لحاظ قانونی اگر بخوایم حساب کنیم خب اصلا قانونی نیست و اگر ISP ها گزارشات دقیقی به پلیس بدند میتونند پیدامون کنند اما معمولا ISP ها این کار را بخاطر از دست ندادن مشتریانشون نمیکنند و log های هر کاربر رو به آخر هر ماه نرسیده پاک میکنند تا مدرکی در دست نباشه.
تا حالا چندین نفر رو جریمه های سنگین کردند اما تعداد استفاده کنندگان از P2P در سوئد نسبت به جمعیتش خیلی زیاده و نمیتونند تک تک افراد را کنترل کنند. از طرفی هم اینجا شرکت های قانونی وجود دارند که میتونند IP آدرس طرف رو مخفی کنند. تقریبا یک چیزی تو مایه های تونل یا V.P.N . ماهانه حدود 7000 تومن میدی و یک سرور رو برای خودت میخری. اطلاعاتی که از طریق این سرور دریافت میکنی حتی پلیس امنیتی سوئد هم حق بازدیدش رو نداره. اینطوری خیلی ها راحت دانلود میکنند و مشکلی هم براشون بوجود نمیاد. BTGuard یکی از این سروریس هاست که مردم سوئد بیشتر ازش استفاده میکنند.
در عکس زیر من در حال دانلود یک فیلم با ترجمه سوئدی هستم. تعداد پیر و سید های این فیلم که 98 درصدشون سوئدی و از سوئد هستند وضعیت p2p را در اینجا بهتر توضیح میده. بعد حساب کن برای کدام از فیلم ها میانگین 1000 تا پیر رو حساب کن. برای جمعیت 9 میلیونی سوئد خیلی زیاده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم هم از V.P.N استفاده میکنم و ترسی هم ندارم.![]()
اطلاعات مفیدی رو گفتی ولی من فکر می کردم سرعت بالای 50 مگ رو روی فیبر میدند یعنی توی آمریکا اینجوری هست و روی cable بالای 50 ندارند . بهترین کشور که تا حالا من دیدم اسلواکی بود فیبر 100/100 رو حدود 50 هزار تومان می دند حتی فیبر 1000/1000 هم دارند ولی قیمتش از 10 برابر بیشتر هست.
یک نکته هم در مورد اون اعدادی که توی عکس بهش اشاره کردی اونها ماکزیمم سیدر و پیرزی هست که روی یک ترکر ثبت میشه تورنت شما 61 سیدر و 10 پیرز داشته.این سایت هم برای امنیت شما خوبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به سلامتی . این هم تست پینگ پارس آنلاین .
![]()
..........................
Last edited by sepehrsr; 03-06-2011 at 00:45.
چه میکند این شاتل:
اون هم با اکو 128
ولی شما باورتون نشه چون شبها از 16 سرعت بالاتر نمیره روزها هم سرعت از 50 بالاتر نمیره. کلا این تستهای سرعتی که من میگیرم خودم هم نمی دونم از کجا در میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)