خوب مال من 1.6 انتله ،اره احتمالا cpu باشه! cpu من اینتل 2.4 هست ولی خدا رو شکر 720p اذیت نمیکنه
بابا سیستممون مال 2002 می باشد (می بینی چه بدبختم ، دارم مانیتور رو با این سیستم شهید می
کنم )
خوب مال من 1.6 انتله ،اره احتمالا cpu باشه! cpu من اینتل 2.4 هست ولی خدا رو شکر 720p اذیت نمیکنه
بابا سیستممون مال 2002 می باشد (می بینی چه بدبختم ، دارم مانیتور رو با این سیستم شهید می
کنم )
ااااااااااااااا
اين مانيتور LED شامشونگه كه داغون بود، شما هم اين تفاسير رو گذاشتي به هلاكت رسيد ديگه
از شهيد عبور داده شد![]()
سلام
من ميخوام مانيتور بگيرم ولي بين xl2370 و w2286 گير كردم.....
از يكي از بجه ها اندازه ي قطره سامسونگ رو پرسيدم ولي ال جي رو كسي نداشت
ميشه اگه زحمت نباشه يه اندازه بگيري بهم بگي....به سانتيمتر باشه....
دستت درد نكنه![]()
قیمت xl2370 در حال حاظر چقدره؟
عزيز منظورت از قطر يعني قطر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا عمق
معایب 23700 چیه؟ اکثرا این حرف رو میزنند2286 فقط- 23700 خيلي ايراد داره. خودتو ميندازي تو دردسر. اين ال اي دي سامسونگ هم ظاهرا آش دهن سوزي نيست
تو تاپيك هاي قبلي بچه هايي كهخريده بودن انگار به مشكل برخورده بودن (مثلا خاموش ميشده يا تصويرش از بالا تا پايين رنگاش فرق داشته). البته برده بودن گارانتي و خيلي ها تعويض يا تعمير كردن. ولي خوب چراااغ آدم پول مانيتور نو بده با دردسر؟؟؟
در کل خرابیه p23700 زیاد بوده. ماله دوست خودم یکیش. البته داد گارانتی تعویض کرد. مشکلشم این بود که خاموش می شد، با یکی از دکمه های لمسی هم مشکل داشت.
منم از نمیاندگی سامسونگ که فروشنده با انصافی داشت پرسیدم همینو گفت ارزش خرید (هزینه نسبت به کیفیت) نداره
قیمتش هم چون تازه اومده زیاد صبر کنید پایین تزر هم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)