من با روش سوم زدم رایت شه ولی میگه جای کافی نداره DvD . یعنی چی آخههه
من با روش سوم زدم رایت شه ولی میگه جای کافی نداره DvD . یعنی چی آخههه
سلام به دوستان گل،
من تونستم بالاخره بعد از دو روز ایمیج بازی crysis 2 رو از سایت ایکسباکس 360 ایزو دانلود کنم! تو AGBX 360 تستش کردم ایمیج رو و مشکلی نداشت کاملا stealth check رو رد کرد و به نظر بدون مشکل میومد همه چیز سبز و عالی بود. تا اینکه رایتش کردم و گذاشتمش تو ایکس باکس. وقتی ایکس باکس دی وی دی رو خوند یهو صفحه سیاه شد و من رو برد تو مدیا پلیر ایکس باکس یعنی اینکه کلا اون دی وی دی رو به عنوان آهنگ یا فیلم شناخته بود!!! مشکل به نظر شما چیه؟
این دقیقا ویدیو مشکلیه که من دارم!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق کدوم روش رایت کردید ؟
من با برنامه iImage Burn رایت کردم. هیچ error موقع رایت شدن نداد. کاملا همه چیز رو به راه بود. مارک دی وی دی Ricoh هستش. من یازی رایت شده رو این مارک دی وی دی رو دارم و اونها بدون هیچ مشکلی اجرا می شن!!!
خواهش می کنم یه پیشنهادی بدید، خیلی ضد حاله من دو روز برای دانلودش صبر کردم!
Last edited by efi; 09-05-2011 at 06:24.
من با دی وی دی Kodak DVD+R DL 8X هم رایت کردم هنوز همون مشکل رو دارم! وقتی دی وی دی رو تو درایو ایکس باکس میزاری صفحه سیاه میشه و بعد از چند دقیقه یه صفحه سفید میاد که شبیه به مدیا پلیر ایکس باکس! بعد از چند دقیقه هم میزنه unreadable disk و هیچ اتفاق دیگه ای هم نمی افته!!!
خواهش میکنم یه نظری بدید!
نرم افزار های مورد استفاده برای رایت:
abgx 360 1.0.5
img burn 2.5.0.0
layer break 1913760
گرامی از روش اول که در پست نخست همین تاپیک آموزش داده شده ، برید جلو .
اگر لایه ای که جدا کننده هست رو مشخص نکنید کنسول قادر به شناختن بازی نیست .
اگر سر شماره سکتور لایه مشکل دارید ، شمارش اینه :
1913760
من روش رایت با dvd decripter رو هم آزمایش کردم نتیجه نداد! من که نوشته بودم Later Break رو رو 1913760 تنظیم کردم!!! همچنان کنسول بازی رو نمیشناسه! من کنسولمو یک سال و نیم پیش از همین ایران خودمون خریدم، ممکنه به خاطر این باشه که فرمور درایو قدیمیه؟ از اونجایی که Crysis 2 طبق گفته سایت abgx360 دارای wave 11 هست، فکر نکنم مشکل از دستگاه من باشه!؟ راستی من دی وی دی ها رو با لپ تاپ خودم که رایتر Hitachi روشه رایت می کنم با رایتر یه لپ تاپ سنی هم امتحان کردم که مارک رایترش باز خیلی معروف نبود بازهم همین نتیجه رو گرفتم!!! دیگه دارم دیوانه می شم!
آقا من ایمیج بازی کرم رو دانلود کردم که پسوندش iso هست!
اونجور که تو پست اول گفتین عمل میکنم ولی ایمیج .dvd همش میشه 24 یا 28 بایت!
نرم افزار ها هم به اینا گیر میدن!
نمیدونم مشکل چیه؟.... اگه میشه یه بار دیگه مراحل رو واضح بگید... اگه مثال هم داشته باشه که عالی میشه!
( نمیشه مستقیما همون iso رو رایت بزنم؟... اون عدد رو که تو برنامه اولیه وارد میکنم)
مرسی![]()
نه مستقیم نمیشه این کار رو کرد ، چونکه باید سر یک سکتور خاصی لایه عوض بشه - و اگر این طوری نشه بازی اجرا نمیشه .
روش اول خیلی واضح هستش ! عجیبه که نتونستید انجام بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)