خیلی جالبه! تو این 6 صفحه اگه بخوای جمع بزنی 4 صفحه همه از طراحیش ایراد گرفتن! یعنی دقیقا نقطه قوتی که این ماشین و تولید کننده هاش روش مانور میدن! چون طراحیش کار یکی از کارکشته ترین طراحهای اتومبیل به نام پنین فارینا هستش!!!
خیلی جالبه! تو این 6 صفحه اگه بخوای جمع بزنی 4 صفحه همه از طراحیش ایراد گرفتن! یعنی دقیقا نقطه قوتی که این ماشین و تولید کننده هاش روش مانور میدن! چون طراحیش کار یکی از کارکشته ترین طراحهای اتومبیل به نام پنین فارینا هستش!!!
تو مالزی یکی از بهترین ماشینهاش بود خیابانهای مالزی خیلی توش لوبو هستش و همه راضین
سلیقه های ملت ها خیلی باهم فرق میکنه اینو میشه از پرچمها یا لباسها هم فهمید که چقدر پرچم یا لباس بعضی کشور ها به نظرمون زشت میاد ولی واسه خودشون قشنگه
در هر حال زشته! خيلي هم زشته! اينكه تو مالزي ملتشون خوششون اومده اصلا دليل خوبي نيست كه ملت بدبخت ايران هم بايد از قيافش خوششون بياد
ماشینی که هنوز نیومده این همه ایراد ازش بگیرن(قیمت طراحی و ......) وای به حال اینکه بیاد توبازار
من که اگه به جای این ماشین بودم روم نمیشد
حالا چون طراحش فلانی هست
ما باید خوشمون باید ؟
نه ظاهر داره نه امکانات
قیمت بسیار بالا
هزار رحمت به فرغون
من باشم میرم با این پول 2-3 تا رنو میخرم هر وقت خراب شد و خرجش سنگین بود میفروشم یک رنو دیگه میخرم![]()
یه سوال آیا به بازار آمده یا قراره بیاد.....؟
قراره بیاد
من همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟ یک کم پستها رو با دقت بخونید بعد جواب اگه داشتید بدید! اگه جواب نداشتید سکوت راه حل مناسبی میتونه برای شما باشه!حالا چون طراحش فلانی هست
ما باید خوشمون باید ؟
خوب انتظار بیشتری هم نباید داشت عقل مردم به چشمشونه.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)