من کل تاپیک رو خوندم و دیدم متاسفانه یسری از دوستان از روی تعصب نظر دادن.
من خودم آیفون 3gs دارم ولی بدون تعصب نظرم رو در مورد امنیا 2 آیفون 3g میدم.
اول اینکه بین این دو تا من خودم امنیا 2 پیشنهاد می کنم به علت اینکه جدیدتره و برای کسی که می خواد یه گوشی بخره که هنوز دست افراد خیلی کمی هستش بهتره.
و اما آیفون،این گوشی واقعا بدرد کسی می خوره که عشق آیفون داشته باشه.
این گوشی فوق العاده و فوق العاده و فوق العاده راحت و روون سریع و جالبه ولی در عین حال یک سری دردسرهای جزئی هم کنارش داره که مربوط به اتصال به کامپیوتر و ....از این چیزاست.
من خودم این قضیه بلوتوث رو کاملا رد می کنم.بلوتوث داره ولی زیاد به درد نمی خوره یعنی مثل بلوتوث گوشی های معمولی نیست،دردسر خاص خودش رو داره.
در مورد دوربین باید بگم که روی دوربینش تقریبا اصلا حساب نکنید،به نظر من بیشتر جنبه کامل کردن گوشی رو داره تا استفاده.
در مورد بازی که خب همه می دونن که از سن 5 سال داره تا 50 سال.و یکی از دوستان اشاره کرد که بازی مال بچه هاست که باید در جواب این دوستمون عرض کنم آیفون یسری بازی فکری داره که یه آدم بالغ هم به زور می تونه مراحلش رو طی کنه و اصلا ربطی به طرز فکر کودکانه نداره.
من دیدم که یسری از دوستان اشاره به این داشتن که آیفون فقط بازی داره و برنامه کاربردی نداره.باید بگم که اشتباه می کنن چون همه نوع برنامه تخصصی هم داره،انواع برنامه های پزشکی و داروشناسی و مهندسی و حسابداری و رسم نمودار و دیافراگم و حل معادلات سنگین ریاضی و دیکشنری به زبان های مختلف دنیا و ....... که به نظر من چیزی کم نداره و اتفاقا خیلی هم زیاد داره چون مثلا از برنامه حسابداری یکی نداره بلکه شاید بیشتر از 10 مدل با محیط های مختلف.خب بگذریم.
یکی از دوستان در رابطه با صفحه نمایش امنیا 2 گفته بود که فرقی با آیفون نداره،به جرات میتونم بگم کیفیت صفحه نمایش آیفون در برابر امنیا 2 هیچی نیست،امنیا 2 تکنولوژی amoled داره که تقریبا کیفیتش 3 برابر بیشتر از آیفونه ولی توی نور آفتاب آیفون فوق العاده قوی عمل می کنه و اصلا فرقی با یجای کم نور توی صفحه نمایش دیده نمیشه.
من با امنیا2 زیاد کار نکردم فقط در حد چند دقیقه و می تونم بگم که کیفیت لمسش هم قابل قبوله برای کسی که با آیفون زیاد کار نکرده و میشه گفت لمس فوق العاده ای داره و برای من هم در حد خودش خوب بود ولی بازم لمس آیفون یه چیز دیگست.
در مورد نصب نرم افزار یکی از دوستان گفتن که وین موبایل راحت تره که البته این موضوع سلیقه ایه چون با آیفون فقط کافیه که کپی بشه تو آیتونز و بعدش خود آیتونز نصبش می کنه.و من شخصا اینطوری راحت ترم.
مثل اینکه خیلی حرف زدم.من کلا خلاصه می کنم آیفون فقط بدرد کسی می خوره که عشق آیفون داره ، آیفون ایراد خیلی داره و در مقابلش نقطه مثبت هم خیلی داره.
منکه از گوشیم خیلی راضیم و با هیچ گوشی دیگه ای تعویض نمی کنم و برای من اصلا دردسر نداره چون به ضعف هاش توجهی نمی کنم.