تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 296 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

نه محمد جان من توی تالارهای تخصصی بازی خوندم که بچه میگفتن خیلی گیم پلی عوض نشده منم پچو تغییر ندادم .
    من از آخرین کیت سرور استفاده میکنم . اگه کرک داشته باشیم دیگه چه نیازی به پچ هست ؟ شاید منظور شما آپدیت 13 مگی کونامی باشه . آره این آپدیت هم لازمه .
    پچ تغییراتی که خود کونامی اعمال کرده (مثل همین لود و سیو ترکیب،رفع باگها،و...) رو روی فایلهای بازی اعمال میکنه.ولی کرک تنها فایل اجرایی بازی رو طوری اجرا میکنه که افرادی مثل ما که ورژن اصلی بازی رو نداشتن موقع اجرا ازشون دی وی دی اورجینال نخواد.کرک فقط واسه همینه.
    ضمنا برای من بجز موردی که گفتم و شدیدا هم روش تاکید دارم،فرقی نداره که کدوم ورژن بازی باشه.میتونم صد بار بازی رو نصب کنم و برای بازیهای لیگ هم پوشه کونامی رو هی کپی پیست کنم که کاری نداره.ولی تو انجمن pes 2010 خودتون میبینید که وقتی یه پچ جدید میاد افراد زیادی به استقبالش میرن.و اصولا همونطور که آنتی ویروس یا ویندوز نیاز به آپدیت و فایلهای جدید دارن یه گیمر حرفه ای هم بنظر من باید از آپدیت بازی استقبال کنه(همون پچ های رسمی کونامی)به ر حال من نظر شخصی ام 1.3 هست ولی تابع جمع هستم.می تونیم رای گیری کنیم ببینیم این 4-5 نفر دیگه که قصد شرکت دارن چه وضعیتی دارن.
    ------------------------------ویرایش:
    نه من هیچ مشکلی با کیت سرور ندارم.الان هم آخرین ها رو دارم در همه موارد.ضمنا عزیزم من با مهرورزی مخابرات تبعید شده ام به استفاده از دایل آپ.پچ رو از لینکهایی که تو انجمن pes همین سایت داشتم تو کافی نت دانلود کردم.ضمنا لینکش از خود سایت کونامی بود.یعنی رسمی.نمی دونم این مشکل از کجاست.
    راستی اگه شما 1.1 باشی و من 1.3 مشکلی پیش میاد؟فکر کنم برنامه pro-evo یا pes edit بود که ورژن ادیت فایل رو هم تغییر میداد.نمیشه اینجوری؟
    Last edited by mohammad_87; 05-02-2010 at 17:06.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان اگه بگی نظر نهائیت چیه گره کار تا حد زیادی باز میشه
    من چلسی رو دوست دارم ولی منچستر سیتی همین طور دوست دارم.حالا اون قانون رو بذاری خیلی خوب میشه که مثلا کسی که چلسی رو برداشت لیگ بعدی مثلا بارسلونا رو نتونه برداره.این جوری به همه دوستان تیمهای بزرگ می رسه.می تونی قانون رو این جوری بنویسی که یک نفر نمیتونه در دوفصل پشت سرهم دو تیم خیلی بزرگ برداره
    راستی برای من که اون آپشن فایل مشکل نداشت.من که نمی خواد اون فایلها که محمد گفت دانلود کنم؟
    حسین جان من الان در حین نوشتن این با اون آپشن فایل آخری که گذاشتی بازیو رفتم ولی یه مشکل داشت که تیک می زد نمی دونم برای اینکه صفحه اینترنت باز بود این جوری شد یا به خاطر چیر دیگست.خصوصیات بازیکنان رو دیدم من منچستر سیتی رو انتخاب می کنم فقط وسط های فصل نگید چرا وحید به همه تیم ها چهار پنج تا گل زدیچون نسبتا به تیم های دیگه قوی تر هست مثلا دروازه بانش یعنی گیون خیلی خیلی قوی شده.ولی حسین یه نکته بگم دروازه بان ها اگه میشه قوی نکن چون مثلا دروازه بان های چلسی و لیورپول و ... از تیم های ضعیف هم کمتر شدند و مثلا تیمهای دیگه نگاه کنید خصوصیات دروازه بانی اونا بالای 90 هست ولی این تیم ها این جوری نیست.میگم دروازه بان ها تغییر ندی بهتر نیست.البته اگه بشه و هر چی نظر تو هستش

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اسم شریفتون رو هم بگین . راستی تیم قوی احتمالا گیرت نمیاد چون قبلا بچه ها روزو کردن .
    عادل هستم .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پچ تغییراتی که خود کونامی اعمال کرده (مثل همین لود و سیو ترکیب،رفع باگها،و...) رو روی فایلهای بازی اعمال میکنه.ولی کرک تنها فایل اجرایی بازی رو طوری اجرا میکنه که افرادی مثل ما که ورژن اصلی بازی رو نداشتن موقع اجرا ازشون دی وی دی اورجینال نخواد.کرک فقط واسه همینه.
    ضمنا برای من بجز موردی که گفتم و شدیدا هم روش تاکید دارم،فرقی نداره که کدوم ورژن بازی باشه.میتونم صد بار بازی رو نصب کنم و برای بازیهای لیگ هم پوشه کونامی رو هی کپی پیست کنم که کاری نداره.ولی تو انجمن pes 2010 خودتون میبینید که وقتی یه پچ جدید میاد افراد زیادی به استقبالش میرن.و اصولا همونطور که آنتی ویروس یا ویندوز نیاز به آپدیت و فایلهای جدید دارن یه گیمر حرفه ای هم بنظر من باید از آپدیت بازی استقبال کنه(همون پچ های رسمی کونامی)به ر حال من نظر شخصی ام 1.3 هست ولی تابع جمع هستم.می تونیم رای گیری کنیم ببینیم این 4-5 نفر دیگه که قصد شرکت دارن چه وضعیتی دارن.

محمد جان شما اشاره کردی که هم احتیاج به پچ هست و هم کرک مگه کرک جای پچ رو نمیگیره ؟ پس ما که بازی اریجینال نداریم چه احتیاجی به پچ داریم همون کرک باید کافی باشه راستش من متوجه نشدم میتونی بیشتر توضیح بدی ؟ الان یکی دیگه از بچه ها هم همین مشکل منو داره . شما اون آپدیت کونامی رو از توی بازی دانلود کردی ؟

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم این تیم ها خالیه.
    لیور پول.
    تاتنهام.
    اورتون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من چلسی رو دوست دارم ولی منچستر سیتی همین طور دوست دارم.حالا اون قانون رو بذاری خیلی خوب میشه که مثلا کسی که چلسی رو برداشت لیگ بعدی مثلا بارسلونا رو نتونه برداره.این جوری به همه دوستان تیمهای بزرگ می رسه.می تونی قانون رو این جوری بنویسی که یک نفر نمیتونه در دوفصل پشت سرهم دو تیم خیلی بزرگ برداره
    راستی برای من که اون آپشن فایل مشکل نداشت.من که نمی خواد اون فایلها که محمد گفت دانلود کنم؟
    حسین جان من الان در حین نوشتن این با اون آپشن فایل آخری که گذاشتی بازیو رفتم ولی یه مشکل داشت که تیک می زد نمی دونم برای اینکه صفحه اینترنت باز بود این جوری شد یا به خاطر چیر دیگست.خصوصیات بازیکنان رو دیدم من منچستر سیتی رو انتخاب می کنم فقط وسط های فصل نگید چرا وحید به همه تیم ها چهار پنج تا گل زدیچون نسبتا به تیم های دیگه قوی تر هست مثلا دروازه بانش یعنی گیون خیلی خیلی قوی شده.ولی حسین یه نکته بگم دروازه بان ها اگه میشه قوی نکن چون مثلا دروازه بان های چلسی و لیورپول و ... از تیم های ضعیف هم کمتر شدند و مثلا تیمهای دیگه نگاه کنید خصوصیات دروازه بانی اونا بالای 90 هست ولی این تیم ها این جوری نیست.میگم دروازه بان ها تغییر ندی بهتر نیست.البته اگه بشه و هر چی نظر تو هستش
    وحید جان منچستر سیتی رو هم چند واحدی قدرتشو کم میکنیم نه بخاطر اینکه الان شما انتخابش کردی اصلا از اول قرار بر همین بود اما چون تعدادمون 4 نفر بود قبلا اینکار رو نکردیم .
    دروازه بانها رو تغییر نمیدم بهمون نسبت که قوی شدن همون نسبت رو اعمال میکنم . وحید جان اصلا از بابت تواناییهای بازیکنان نگران نباش من با دقت بالایی تغییرات رو اعمال میکنم .

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

------------------------------ویرایش:
    نه من هیچ مشکلی با کیت سرور ندارم.الان هم آخرین ها رو دارم در همه موارد.ضمنا عزیزم من با مهرورزی مخابرات تبعید شده ام به استفاده از دایل آپ.پچ رو از لینکهایی که تو انجمن pes همین سایت داشتم تو کافی نت دانلود کردم.ضمنا لینکش از خود سایت کونامی بود.یعنی رسمی.نمی دونم این مشکل از کجاست.
    راستی اگه شما 1.1 باشی و من 1.3 مشکلی پیش میاد؟فکر کنم برنامه pro-evo یا pes edit بود که ورژن ادیت فایل رو هم تغییر میداد.نمیشه اینجوری؟

منم به این مساله تغییر ورژن آپشن فایل فکر کردم اما دقیقا نمیدونم در آینده مشکلی بوجود میاد یا نه . اگه راه حلی برای مشکل ما نبود مجبوریم همین کار رو بکنیم .
    شما دقیقا چیکار کردی پچ 1.3 رسمی کونامی رو نصب کردی ؟ یعنی اصلا کرک 1.3 رو روی کامپیوترت نصب نکردی ؟
    در ضمن محمد جان نگفتی از توی خود بازی , بازیو آپدیت نکردی ؟ ( بخش دانلود بازی ) .

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

کدوم این تیم ها خالیه.
    لیور پول.
    تاتنهام.
    اورتون.
    عادل جان تاتنهام و اورتون که خالین این دو مورد الان برای شما رزرو میشه اما لیورپولو من انتخاب کردم اگه وحید چلسی رو برنداره و اگه کسی چلسیو قبلا نخواسته بودم من چلسیو برمیدارم شما هم لیورپولو میتونی برداره . اجازه بده من یک مروری توی پستهای قبلی بکنم تا ترتیب انتخاب بچه ها رو ببینم نتیجشو اعلام میکنم .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

محمد جان شما اشاره کردی که هم احتیاج به پچ هست و هم کرک مگه کرک جای پچ رو نمیگیره ؟ پس ما که بازی اریجینال نداریم چه احتیاجی به پچ داریم همون کرک باید کافی باشه راستش من متوجه نشدم میتونی بیشتر توضیح بدی ؟ الان یکی دیگه از بچه ها هم همین مشکل منو داره . شما اون آپدیت کونامی رو از توی بازی دانلود کردی ؟
    درباره دانلود پست قبلیم رو ویرایش کردم.
    نه پچ و کرک خیلی با هم فرق دارن.اگه اینجوری بود شما برای اجرای بازی فقط به فایل اجرایی یعنی pes 2010.exe نیاز داشتی و هیچ نیازی به این فایلهای عظیم داخل پوشه img نبود.ببینید مثلا کونامی توی یک پچ (که همون آپدیت برنامه میشه) میاد و یه سری تغییرات توی دیتا بیس میده.(یا مثلا پچ هی غیر رسمی که کاربران اجرا میکنن)مثل تغییر ارنج تیمها،تغییر لوگوی یک تیم،رفع برخی مشکل ها،جایگزینی یک تیم با تیم دیگرو... اینها رو ما با واسطه ای بنام کیت سرور و بدون دردسر ایجاد میکنیم ولی پچ های اجرایی فایلهای اصلی بازی رو تغییر میدن و این اتفاق زمانی که پروسس در هنگام نصب در حال تکمیل شدن هست(همون پرشدن خط سبز که موقع نصب برنامه ها میبینید) اجرا میشه.و نهایتا شما فایل اجرایی pes.exe که برای اجرای بازی و اتصال انواع فایلهای سیستمی و خود بازی کاربرد داره اجرا میکنید.پس وقتی پچ نصب میکنید فایل اجرایی هم به روز شده و جایگزین فایل اجرایی قبلی که در واقع کرک هستش و توسط شرکت ایرانی ساخته شده میشود.و دوباره برای اینکه خیلی از رجیستری های برنامه همون رجیستری تغییر داده شده توسط شرکت ایرانیست شما باید مجددا دنبال کرک مطابق با ورژن جدید برنامه باشید.
    کلا کرک همون فایل .exe هست که فقط در اون چک کردن اورجینال بودن برنامه غیر فعال میشه.(که همین تغییر گاهی باعث بوجود آمدن مشکلاتی در برنامه میشه)
    من چیزی از برنامه نویسی نمی دونم.اینها اطلاعاتی بود که تجربی و با کمی مطالعه بدست آورده بودم که حتما خودتون از من بهتر میدونید.فقط خواستم مفهوم کرک رو کمی روشن کنم.
    ---------------------ویرایش-------------------
    نه گفتم که دایل آپم.از خود بازی نمی تونم نصب کنم.تا 2012 طول میکشه.
    من بازی رو نصب کردم.سپس فایلهای install original رو نصب کردم.بعد آپدیت یا همون پچ 1.3 رو از سایت کونامی دانلود و نصبیدم.و همینطور فایلی که الان اسمش یادم نیست.همون 12 مگی که تو مسیر خاصی نصب میشه در جای خودش گذاشتم.در آخر هم کرک 1.3(که البته تو برنامه pro-evo مینویسه 1.2) رو بجای فایل اصلی کپی کردم.نمی دونم مشکل آپدیت کونامی از داخل بازی چیه.شما که پرسرعت هستی دانلود یه فایل زیر 100 مگ حتی کاری نداره که.یه ده دقیقه دایل آپ فقط بیا تو انجمن اونوقت قدر این نعمتها رو میدونی!!!!!
    Last edited by mohammad_87; 05-02-2010 at 17:40.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من با هر تیم غیر از منچستر در لیگ انگلیس باشه میتونم برم پس شما انتخاب کنید بعد من تیمم رو میگم.حتی تیمهایی مثل آستون ویلا و وستهام و اورتون و... البته اینا رو دیگه کم نکنید چون در حد همون ها هستن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بچه ها من با هر تیم غیر از منچستر در لیگ انگلیس باشه میتونم برم پس شما انتخاب کنید بعد من تیمم رو میگم.حتی تیمهایی مثل آستون ویلا و وستهام و اورتون و... البته اینا رو دیگه کم نکنید چون در حد همون ها هستن.
    یا خدا!حسین چکار کردی با این منچستر؟؟اگه به من بیفته که باید به فکر تلاش برای بقا تو لیگ باشم که.بابا اسمش منچستره همینجوری هم تیم تاپی نبود....!
    من الان تو سون هستم.میرم تو ایکسپی آنتی ویروس و اینا بنصبم تا بیام اینترنت.چون pes اونجاست.پس دوباره برمیگردم.فعلا بای...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درباره دانلود پست قبلیم رو ویرایش کردم.
    نه پچ و کرک خیلی با هم فرق دارن.اگه اینجوری بود شما برای اجرای بازی فقط به فایل اجرایی یعنی pes 2010.exe نیاز داشتی و هیچ نیازی به این فایلهای عظیم داخل پوشه img نبود.ببینید مثلا کونامی توی یک پچ (که همون آپدیت برنامه میشه) میاد و یه سری تغییرات توی دیتا بیس میده.(یا مثلا پچ هی غیر رسمی که کاربران اجرا میکنن)مثل تغییر ارنج تیمها،تغییر لوگوی یک تیم،رفع برخی مشکل ها،جایگزینی یک تیم با تیم دیگرو... اینها رو ما با واسطه ای بنام کیت سرور و بدون دردسر ایجاد میکنیم ولی پچ های اجرایی فایلهای اصلی بازی رو تغییر میدن و این اتفاق زمانی که پروسس در هنگام نصب در حال تکمیل شدن هست(همون پرشدن خط سبز که موقع نصب برنامه ها میبینید) اجرا میشه.و نهایتا شما فایل اجرایی pes.exe که برای اجرای بازی و اتصال انواع فایلهای سیستمی و خود بازی کاربرد داره اجرا میکنید.پس وقتی پچ نصب میکنید فایل اجرایی هم به روز شده و جایگزین فایل اجرایی قبلی که در واقع کرک هستش و توسط شرکت ایرانی ساخته شده میشود.و دوباره برای اینکه خیلی از رجیستری های برنامه همون رجیستری تغییر داده شده توسط شرکت ایرانیست شما باید مجددا دنبال کرک مطابق با ورژن جدید برنامه باشید.
    کلا کرک همون فایل .exe هست که فقط در اون چک کردن اورجینال بودن برنامه غیر فعال میشه.(که همین تغییر گاهی باعث بوجود آمدن مشکلاتی در برنامه میشه)
    من چیزی از برنامه نویسی نمی دونم.اینها اطلاعاتی بود که تجربی و با کمی مطالعه بدست آورده بودم که حتما خودتون از من بهتر میدونید.فقط خواستم مفهوم کرک رو کمی روشن کنم.
    ---------------------ویرایش-------------------
    نه گفتم که دایل آپم.از خود بازی نمی تونم نصب کنم.تا 2012 طول میکشه.
    من بازی رو نصب کردم.سپس فایلهای install original رو نصب کردم.بعد آپدیت یا همون پچ 1.3 رو از سایت کونامی دانلود و نصبیدم.و همینطور فایلی که الان اسمش یادم نیست.همون 12 مگی که تو مسیر خاصی نصب میشه در جای خودش گذاشتم.در آخر هم کرک 1.3(که البته تو برنامه pro-evo مینویسه 1.2) رو بجای فایل اصلی کپی کردم.نمی دونم مشکل آپدیت کونامی از داخل بازی چیه.شما که پرسرعت هستی دانلود یه فایل زیر 100 مگ حتی کاری نداره که.یه ده دقیقه دایل آپ فقط بیا تو انجمن اونوقت قدر این نعمتها رو میدونی!!!!!
    پس محمد جان منظور شما از پچ 1.3 رسمی کونامی فایلهایی هستش که توی پوشه img قرار میگیره و ما این پچ 1.3 رسمی کونامی رو از داخل بازی دانلود میکنیم درسته ؟ من فکر کردم منظور شما از پچ 1.3 کونامی همون فایل اجرایی بازیه ( pes 2010.exe )
    در ضمن از داخل بازی راحت میشه آپدیت کرد حدود 14 مگ میشه منظور همون پچ رسمی 1.3 کونامیه دیگه درست میگم ؟ زیر 100 نیست که همونطوریکه گفتم 14 مگه .
    شما گفتی یک فایل 12 مگی توی یک مسیر خاص نصب کردی اون چه فایلی بود ؟
    محمد یکم اذیت کنم الان سرعت دانلود من 15 مگ در دقیقست یعنی یک ساعته میتونم یک گیگ اطلاعات دانلود کنم .
    Last edited by 4039; 05-02-2010 at 18:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •