من چلسی رو دوست دارم ولی منچستر سیتی همین طور دوست دارم.حالا اون قانون رو بذاری خیلی خوب میشه که مثلا کسی که چلسی رو برداشت لیگ بعدی مثلا بارسلونا رو نتونه برداره.این جوری به همه دوستان تیمهای بزرگ می رسه.می تونی قانون رو این جوری بنویسی که
یک نفر نمیتونه در دوفصل پشت سرهم دو تیم خیلی بزرگ برداره
راستی برای من که اون آپشن فایل مشکل نداشت.من که نمی خواد اون فایلها که محمد گفت دانلود کنم؟
حسین جان من الان در حین نوشتن این با اون آپشن فایل آخری که گذاشتی بازیو رفتم ولی یه مشکل داشت که تیک می زد نمی دونم برای اینکه صفحه اینترنت باز بود این جوری شد یا به خاطر چیر دیگست.خصوصیات بازیکنان رو دیدم من منچستر سیتی رو انتخاب می کنم فقط وسط های فصل نگید چرا وحید به همه تیم ها چهار پنج تا گل زدی
.gif)
چون نسبتا به تیم های دیگه قوی تر هست مثلا دروازه بانش یعنی گیون خیلی خیلی قوی شده.ولی حسین یه نکته بگم دروازه بان ها اگه میشه قوی نکن چون مثلا دروازه بان های چلسی و لیورپول و ... از تیم های ضعیف هم کمتر شدند و مثلا تیمهای دیگه نگاه کنید خصوصیات دروازه بانی اونا بالای 90 هست ولی این تیم ها این جوری نیست.میگم دروازه بان ها تغییر ندی بهتر نیست.البته اگه بشه و هر چی نظر تو هستش
.gif)