تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 97

نام تاپيک: یه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در مورد قیمت رم مدل عوض شده که قیمت یه مقدار رفته بالا و به نفعت شد چون داری با جدید ترین پلتفرم AMD که شش هسته ای باشه کار میکنی.

در مورد زمان خرید هم دیگه نمیشه تا تیر ماه منتظر بود چون قیمت ها تا اون موقع به شدت میره بالا.دیگه تا 10 نهایت 15 خرداد سیستم رو تهیه کن.حالا تا اون موقع میخواد مین جدیده اومده باشه یا نه.چون اگه دیگه نگیری به خاطر افزایش قیمت ها تا شهریور و مهر باید صبر کنی که فکر کنم مورد رضایتت نباشه.

راستی چون اوضاع بازار برای پیدا کردن بعضی از قطعات خرابه یه رم دیگه هم بهت پیشنهاد میدم تا در صورت نبود اون های دیگه این رو بگیری که قیمتش تو همین محدوده هست:

A-DATA G SERIES 4GB (2&2GB) 1333 CL8

اسم سریه G در واقع Gaming Experience است که رم خوبی هست.اشتباه نکن برای تنها بازی طراحی نشده.

اینم پارت نامبر یا کد معماریه این رم:
    AX3U1333GB2G8-AG

به نظر من اول برو بازار گشت بزن و ببین کدوم از این قطعاتی که بهت گفتم تو بازار هست و اگه نبود چه چیزی رو طرف به جاش داره جایگذین کنه تا ببینم بهترین گزینه چیه.

این رم ها تا 15 روز پیش تو بازار بودند ولی به بازار نمیشه اطمینان کرد.

سعی کن اول مین برد جدیده رو پیدا کنی.

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samereh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قيمتش چنده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این رم هم حدود 120 الی 130 تومن هستش.

5. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام امروز رفتم قیمتیدم

اکثر قطعات از قیمت هایی که گفته بودید بیشتر بود

m.b 218/217.5/213/216/
    cpu 222/220/222//220
    ram ocz 155
    power 53.5//53/53.5
    case /36/38
    h.dd/59/67/56/67
    ram adata /130

اولا که پدرم درومد تا اینا رو پیدا کردم دوما چند تا بودن گفتن که هرچی قیمت داری من ۱۰۰۰ کمتر می دم

یکی بود توی پاساژ رضا ( همون دزدا) یه قیمت های ماورایی داد خدا می دونه ،‌ بعد که بهش گفتم مین برد ۲۰۰ قیمت دارم گفت تو پول بیار من بهت ۲۰۰ میدم ،‌ بازارش دست خودمه

یکی هم بود گفت که بجای این مین ایسوس با همین تیپ بردار 195تومن مدل ۸۹۰۰gtd pro

یه چند نفری هم به اون دوتا رم جای گزینه گیر دادن گفتن بدردت نمی خوره

خلاصه این بود جریان قیمت گرفتن ما

خداییش فکر می کردم رو هر کدوم حداقل ۵ تومن زیر قیمتی هست که دادی ،‌با این حساب این سیستم برام خیلی گرون تموم میشه

مگر اینکه یه ارزون فروش پیدا کنم

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

دوست عزیز اینهایی که نوشتی مشخصات دقیقش رو بگذار ببینم چی هست که میگی انقدر گرون میدن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

دوست عزیز اینهایی که نوشتی مشخصات دقیقش رو بگذار ببینم چی هست که میگی انقدر گرون میدن
    M.B:GIGABYTE 890GPA-UD3H 200.000 گرافیک آنبرد قوی + SATA 3.0 + USB 3.0 +کراس فایر.
    CPU:AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHz 210.000
    RAM:OCZ Fatal1TY SERIES 4GB (2&2GB) 1333 CL8 130.000
    POWER:GREEN GP535B 67.000
    VGA:ONBOARD ATI Radeon HD 4290 (DX10.1) 512MB 00.000
    H.D.D:WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 32MB BUFFER 50.000
    CASE:GREEN MAGNUM II 36.000

ALL:693.000

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

شرمنده دیر شد....

قیمت ها مال 10 روز پیش بود.
    عجب......
    پس کشیده بالا و مغازه دارها کار خودشون رو کردند.

در مورد اینکه مغازه دار میگه چه جنسی ناجوره و ....... اون فقط میخواد جنس خودشو بفروشه.

خوب با این وضعیت باید در رم تجدید نظر کرد ولی به بقیه دست نمیزنم و باید هر قطعه رو از هر مغازه ای که ارزونتره بگیری:

M.B:GIGABYTE 890GPA-UD3H 216.000
    CPU:AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHz 220.000
    RAM:؟؟؟؟؟؟
    POWER:GREEN GP535A 53.000
    VGA:ONBOARD ATI Radeon HD 4290 (DX10.1) 512MB 00.000
    H.D.D:WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB 32MB BUFFER 56.000
    CASE:GREEN MAGNUM II 36.000

ALL:581.000

خوب برسیم سر رم ها....

چون رم OCZ موجود بود بیشتر روش تمرکز میکنیم و اون دو تا میرن کنار.اگه بتونی هزینه کنی و همون OCZ 4GB 1333 رو تهیه کنی که چه بهتره ولی اگه نمیشه یه راه دیگه هم هست که بهتره فعلا دو گیگ OCZ 2GB DDR3 1600 CL8 AMD BLACK EDITION تهیه کنی یا CORSAIR 2GB DDR3 1600 CL8 DOMINATOR تهیه کنی و در اولین فرصت 2 گیگ دیگه دقیقا از همین مدلی که گرفتی بهش اضافه کنی.اینجوری فکر کنم برات بهتر باشه و اینجوری هم رم 1600 میتونی استفاده کنی و هم از قطعه ای نزدی و هر وقت بخوای میتونی یکی دیگه اضافه کنی.قیمت این مدل ها هم 10 روز پیش 2 گیگش 75 الی 80 تومن بود.جواب گوی شما هست.نگران نباش.این تنها راهی هست که ضرر هم نکنی و بهترین قطعات رو تو این وضع بگیری.

اینم عکس این مدل OCZ:

رم CORSAIR:

نظرت چیه؟
    Last edited by MAGIDIYUM; 23-05-2010 at 21:08.

10. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

اره مثل اینکه همش تقصیر دلاره ،‌ باید دست بجونبم تا دلار گرون تر نشده

من فقط یه مغازه پیدا کردم که ا سی زد داشته باشه که اونم 155 می گفت ( به گفته چند تن از بازاری ها اینایی که دارن از سری های قبل دارن وگرنه وردشون ممنوع شده و ضمانت نمی خوره) پس باید دور ۲ گیگ خریدن رو خیط کشید چون ممکنه ۲ گیگ دیگه ازش پیدا نشه

پس همون کورسیر بهتره !‌ یعنی ۴ گیگش میشه ۱۶0 تومن ؟

میگم یه راه دیگه هم هست
    اگه از هارد بزنم چی ؟

راستی یه سوال دیگه چون برا پی سی یه مشتری پیدا شده حالا مجبور که کیبورد و موس هم بخرم ،‌ می گم همون فراسو اینا بخرم یا نه مارک بهتر و ارزونتر هم هست

* سیستمم مال اوایل پنتیوم 4 هست گیگا و اینتل ،‌ 100 خوبه بفروشم ؟

اقا دستت درد نکنه دیگه فهمیمدم چی کار کنم!

----> در مرود ضمانت نامه و امثالهم چیزی هست که دونستنش مفید باشه ؟
    Last edited by dimah2005; 23-05-2010 at 23:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

کیت 4 گیگ گرونتره چون هماهنگ هستند و CORSAIR 4GB DDR3 1600 CL9 DOMINATOR حدود 175 الی 180 تومنه ((یادش بخیر......15 روز پیش 150 تومن بود))ولی دقت کن این رم یک رم معمولی نیست.فوق العاده کارمد هست و اگه بودجشو داری حتما حتما تهیش کن.اگه همون اول بودجه خوب برای رم میموند این انتخاب اول من بود.خوب در بالا دیدی که تایمینگ این رم رو 9 است و باید بدونی این تایم حقیقی نیست و وقتی سیستم رو ببندی میتونی به صورت دستی تایم رو روی 8 بدون ولتاژ دادن و اور کردن رم بزاری روی 8 و جالبتر اینکه یکی از دوستانم با تایم 7 البته با اور سی پی یو 955 به مقدار 300 مگا هرتز تونسته بود با این رم کار کنه و العان هم خیلی راضیه.کلا رم خوب و قوی ای هستش و برای اور هم بسیار مناسبه.اگه بتونی تو این کمیابیه رم خوب....... این گزینه رو انتخاب کنی عالیه.هیتسینکش هم واقعا کار میکنه و خنک هست و میتونی بعدا روش فن هم ببندی.

در مورد رم OCZ که تحریم شده چند وقت پیش خونده بودم....مثل اینکه داره واقعیت پیدا میکنه.البته میگم من در حد شایعه خونده بودم و با کمیاب شدنش میشه این شایعه رو جدی گرفت.حالا که تو هم داری میگی شکم به یقین تبدیل شد.حیف شد.....رم های OCZ رم های خوبی هستند و میتونستند بازار ایران رو بگیرند.

سی پی یو هم خوش اورکلاک هست و دمای پایینی داره و دماش تو حالت IDLE حدود 34 و تو فول لود حدود 47 هستش
    که عالیه و برای اور مناسبه.

اگه حجم هارد برات مهم نیست میتونی 320 یا 250 برداری ولی بدون تفاوت زیادی تو قیمت حاصل نمیشه و اختلاف قیمت یه 500 با 320 همش8 تا 10 تومنه.

فراسو هم ارزونه و هم خوب.میتونی روش حساب کنی.
    اگه میخوای کیبرد بگیری من بهت مدل Genius Ergomedia 700 رو با قیمت 28 تومن پیشنهاد میدم.کیبرد خوبیه و کامل هستش.

موس هم فراسو خوبه.سعی کن موس رو لیزری بگیری که بهتره.مثل 3165 فراسو که طرح دست و ماهیچه هم هست و دارای dpi 2200 سه زمانه 800 و 1600 و 2200 برای گیم است.

مدل دقیق سی پی یو و گرافیک و پاور و مین و رم و مانیتورت و........هم بده ببینم چقدر میشه روش حساب کرد.

کل سیستم رو میخوای 100 تومن بدی دیگه؟قطعات فروشت رو بگو.....

سی پی یو که ضمانت نداره و اصلا احتیاجی بهش نیست و خودت هم میدونی ولی برای اطمینان یه هلوگرام لیزری روی درب جعبه هست که اون رو به عنوان گارانتی در نظر میگیرن.
    در مورد رم اگه کورسیر گرفتی سعی کن با ضمانت آلبالو یا آسمان رایانه بگیری و ایستا به هیچ وجه نگیر که خدماتش به درد نمیخوره.
    پاور و کیس هم آینده سیما از گرین است.
    مین برد هم آواژنگ است.
    هارد هم سازگار است.
    فقط چند نکته:
    1-هر قطعه رو از هر مغازه ای که ارزونتره تهیه کن و فاکتور هم بگیر.
    2-وقتی قطعات رو گرفتی اگه از بازار ایران تهیش کردی بده به یکی از این تستر ها و تمام قطعاتت رو تست سلامت بگیر تا خیالت راحت بشه.
    3-به تاریخ کارت های ضمانت بسیار توجه کن.مخصوصا مین بورد که باید 2 یا 3 ساله باشه.چون این جدیده باید 3 ساله باشه.رم هم مادام العمره.پاور هم فکر کنم 36 ماهه باشه.هارد هم چون تو بسته ی ضد مغناطیسه گارانتیش خودشه که 1 ساله یا 2 ساله باید باشه.

فعلا

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

راستی این رم کورسیر هم خوب بگرد و ببین پایین ترین قیمتش چی هست.ممکنه ارزون شده باشه.

13. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اختلاف قیمت یه 500 با 320 همش8 تا 10 تومنه.
    2 تومنه اختلافشون اغلب .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •