تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 161

نام تاپيک: یک لپ تاپ برای game تا سقف 2000$ دلار پیشنهاد میدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

من یه چک کردم دیدم همش Pre-order هست مطمئنی اومده ؟
    بله دادشم با ebay seller حرفزده بود گفته بودن هست فقط کافیه سفارش بدی!
    خوب اگه میخوای دنبالت نبری pc خیلی سرتره! یدونه جمع کنی خیلی فرق میکنه با این!
    اگه فعلا میخوای همرات ببری این خوبه ولی سنگینه البته با کوله قابل تحمل میشه اگه میخوای دنبالت ببری حتما باید کوله بگیری خود من لپ تاپ 3100 هست هر روزم حدود 1 ساعتی روی دوشمه مشکلیم ندارم
    ممنونم مهرشاد جان از راهنماییت.بله کوله لازمه واقعا.فکر کنم خودشم یه کوله با یه موس گیم همراهش هست.به دستم رسید یه review میزارم.مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از این پیشنهاد حال کردی نه؟منم فکر نمی کردم تو دنیای لپ تاپ این جور چیزی باشه Asus G73JH-A1.من رو بی خبر نذاری؟

داره خودمونی میشه moer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مینی سیتی

پيش فرض

Alienware M15x

2GHz Intel Core i7-920XM; 4GB RAM; DVD±RW/BD-ROM combo; 15.6-inch display (1,920x1,080 native resolution); Nvidia GeForce GTX 260M (1GB); 9 pounds; 1.9x14.9x12.2 inches (HWD); Windows 7 Ultimate (64-bit)

از همین برند Alienware آپشن های زیادی هست که انصافا کانفیگ های خوفی داره...
    ولی شما که میخواید از خود شرکت خرید کنید براحتی میتونید کاستومایز کنید و کانفیگتون را بر حسب نیاز انتخاب کنید...

اين مدل لپ تاپ در ايرانموجود نيست ! بايد سفارش بدين تا بيارن .......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با خوندن این پستها من واقعآ یه لحظه شک کردم...

هر کس ندونه فکر میکنه فقط asus داره تو دنیا لپ تاپ میزنه .. با دیدن این مطالب شما منم شک کردم که برند دیگه ای هم باشه..
    یه لحظه فکر کردم لپ تاپ خودم زیر سیگاریه . . .!!

لپ تاپ خوفی که من باهاش الان دارم DIRT 2 و COD MWF II رو بازی میکنم .. و به راحتی هم دارم بازی میکنم... چیزی نیست به جزء SONY VAIO CW -1nfx قبل این یه CW-1Mfx داشتم که 20 روز نشده یه بنده خدائی عاشقش شد و خریدش...
    اما باور کنید من هم با قبلیه و هم با این این بازی هایی که خودم با کراس فایر 4890 میزنم رو به راحتی بازی میکنم.. .... هنوز تو کفم .. به غیر از مشکل حرارت که خیلی هم طبیعیه .. هیچ مشکلی نداشتم... علنآ سیستم گیم خودم رو خیلی کوچیک میبینم کنار این لپ تاپ 2 کیلو گرمی..

سونی یعنی سونی ... یعنی مثل هیچ کس..

بهش فکر کن.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

سلام دوسته من
    سفارشش دادم.بزار بیارن برام یه review میزارم بد ببین چه میکنه.منظوره تو از اخرین تنظیمات چیه؟ AA رو چقدر گذاشتی؟رزولوشن رو چقدر بود؟motion blur tuhg f,n؟
    directX چنده؟
    اینا مهمه!تنها گذاشتن تنظیمات روی high که کافی نیست برای بازی!دروسته؟

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوسته من
    سفارشش دادم.بزار بیارن برام یه review میزارم بد ببین چه میکنه.منظوره تو از اخرین تنظیمات چیه؟ AA رو چقدر گذاشتی؟رزولوشن رو چقدر بود؟motion blur tuhg f,n؟
    directX چنده؟
    اینا مهمه!تنها گذاشتن تنظیمات روی high که کافی نیست برای بازی!دروسته؟
    من فکر میکنم لپ تاپت بیاد بازی مثل gta iv رو با حداکثر جزئیات و رزولیشن full hd بهت 30 فریم بده

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من فکر میکنم لپ تاپت بیاد بازی مثل gta iv رو با حداکثر جزئیات و رزولیشن full hd بهت 30 فریم بده
    100% همين طوره ! ولي تا اون موقع بازيهاي جديد تري مياد كه قادر به اجراي آنها نيست . براي اجراي بازيهاي روز بايد هر 3 ماه سيستم خود رو بروز كنيد .

در كل لپ تاپ براي بازي نيست

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

100% همين طوره ! ولي تا اون موقع بازيهاي جديد تري مياد كه قادر به اجراي آنها نيست . براي اجراي بازيهاي روز بايد هر 3 ماه سيستم خود رو بروز كنيد .

در كل لپ تاپ براي بازي نيست
    سلام دوسته عزیز!
    شک نکن که این لپ تاپ تا 2 سال دیگه همه بازی ها رو میخوره.بی انسافی نکن.هیچ گیمری تو ایران نمی تونه 3 ماه یه بار سیستمشو اوز کنهواینو بازی ساز ها هم میدونن پس شک نکن که مشکلی پیش نمیاد
    الان قدرتمندترین گرافیک برای بازی ATI 5970 هستش که من یه منله دارم اون رو با ATI 5870 برسی کرده تو بیشتره گیم ها یه ذره از 5870 بیشتره!
    تو ایران این لپ تاپ رو دیده اید؟

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه چیزی اینجا مشکوک میزنه

چطور این حدوده 1600دلاره با این کانفیگ بالا ، اما سری F سونی هم 1600$ ــه، این گرافیک خوبی داره و واسه بازی به درد میخوره اماسری F گرافیک متوسطی داره؟!!!یا من اشتباه میکنم هر دو زیاد باهم فرقی نمیکنه؟!!

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوسته عزیز!
    شک نکن که این لپ تاپ تا 2 سال دیگه همه بازی ها رو میخوره.بی انسافی نکن.هیچ گیمری تو ایران نمی تونه 3 ماه یه بار سیستمشو اوز کنهواینو بازی ساز ها هم میدونن پس شک نکن که مشکلی پیش نمیاد
    الان قدرتمندترین گرافیک برای بازی ATI 5970 هستش که من یه منله دارم اون رو با ATI 5870 برسی کرده تو بیشتره گیم ها یه ذره از 5870 بیشتره!
    تو ایران این لپ تاپ رو دیده اید؟
    درسته . واقعا گرافيك قدرتمندي داره . خداييش با اين گرافيك نديدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •