تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 64 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا .
    دوست عزیز بسیاری از لپتاپهای جدید ( حتی از 1 سال به اینور) در نصب ویندوز XP به مشکل بر میخورن و یا فقط از برخی ویرایشهای XP پشتیبانی میکنن.
    شما با نصب وندوز سون 32 بیتی با هیچ مشکلی مواجه نمیشی رمتون هم که 2 هستش پس حتما یه 32 بیتی نصب کنین .. با تغییر برخی منوهاش تو همون روز اول آشنا میشین

حتي Performance 1564 تو VISTA هم خيلي پايينه.فقط ُSEVEN جواب ميده.
    البته خیلی پایین نیست ولی خوب ماهیت ویستا سنگینیه بیش از وزنشه.

داره خودمونی میشه kasparov's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    corona

پيش فرض

دوستان سلام، من inspairon 1564
    core i3 2.13/3mb/4 gb ddr3/320 gb ati 4330 ,512d
    گرفتم که روش ویندوز سون 32 بیت نصب بود. منتهی یه چندتا نرم افزاری که باهاش کار میکنم توی ویندوز 7 کار نمیکنن علاوه بر این رم 4 رو هم 3usable نشون میده
    میخوام xp نصب کنم منتهی میخوام بدونم آیا Xp 64bit نصب کنم بهتره؟ آیا در اینصورت رم رو 4 نشون میده

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

راستی یادم رفت جوی استیک هم توی سون جواب نمیده

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام Kasparov اين 7 صفحه ي اين تاپيك رو بخونيد جوابتونو پيدا مي كنيد اما كلآ بگم كه اگه با XP كار مي كنيد كاش 1564 نمي خريدي.چون با xp مشكل داره و درايوراش نيست و.... بخون صفحاتو كامل توضيح داده شده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلامدوستان بلاخره رنگ مشكي 1564 core i5 پيدا ميش يا خير؟اگه آره كجا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

core i5 صورتيش هم ديگه گير نمياد شما جايي ديدي؟ قيمتش چند بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

سلام . آقا من یه دونه از این لپ تاپ 1564 با سی پی یو core i3 و هارد 250 و رم 2 gig توی مشهد به 720 تومان خریدم . با توجه به کارم مجبودم روش ویندوز xp نصب کنم ، ولی هر سی دی ویندوزی که میذارم ، همون ابتدا موقعی که توی پنجره ی آبی رنگ داره فایلهای اولیه رو لود میکنه ، یک صفحه ی آبی میاد و ارور میده و ارورش هم دقیقا نخوندم ببینم چیه . ولی از اون مدل ارورهای سخت افزاریه ( 0x000000000 ) . خلاصه میخوام بدونم کسی تابحال ویندوز xp سرویس پک 3 یا 2 تونسته روی این لپ تاپ نصب کنه ؟ البته ویندوز من کرک شده است و اورجینال نیست ! یکی از دوستان میگفت باید ویندوز اورجینال روش نصب کنی که من باور نکردم . یعنی الان شک دارم . راهنمائیم کنید لطفا .
    sp3 نصب کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما برو تو ستاپ و گزینه ahci رو تغییر بده به اون یکی مشکلت حل میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    corona

پيش فرض

سلام Kasparov اين 7 صفحه ي اين تاپيك رو بخونيد جوابتونو پيدا مي كنيد اما كلآ بگم كه اگه با XP كار مي كنيد كاش 1564 نمي خريدي.چون با xp مشكل داره و درايوراش نيست و.... بخون صفحاتو كامل توضيح داده شده.
    حالا نرم افزارها هیچی جوی استیک رو چی میگی که توی سون کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    corona

پيش فرض

علاوه بر جوی استیک هرکار کردم pdf نتونستم تبدیل کنم
    Last edited by kasparov; 24-02-2010 at 19:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ممنون از راهنماییتون من دیروز مدله250Gig هارد ۲ گیگ رمشو خریدم فقط مشگلی که دارم هر کاری میکنم گرافیکش نصب نمیشه حتا از سایت دل با استفاده از سرویس تگ اقدام کردم همه دریوراشم دانلود کردم اما ففایده نداشت ممنون میشم اگه راهنماییم کنین درضمن ویندوز سون ۳۲ بیت دارم درایورهای که تو سایت دل بود گویا واسه ۶۴ بیت بود اما ۳۲ بیت نداشت توی اپشناش ، ممنون میشم اگه کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •