تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 100

نام تاپيک: سوال در مورد پیش نیاز و همنیاز های واحد های درسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

سوال اول:
    من اولین باره چنین چیزی میشنوم.
    تو بعضی دانشگاه ها اگه درسی رو دو بار بیفتی میتونی درس بعدی ( فیزیک مدرن ) رو بدون اینکه درس قبلی ( فیزیک 2 ) رو برداری پاس کنی.یعنی اون درس از حالت هم نیاز در میاد و میتونی بعدا درسی رو که افتادی پاس کنی.

بقیه سوالات رو اطلاع ندارم.

2. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خواهشا بخونید چون پیچیده هست
    مثلا درس فیزیک 2 پیش نیاز فیزیک مدرن هست.
    مقطع هم کارشناسی پیوسته غیرانتفائی هست
    فردی فیزیک 2 را یکبار حذف پزشکی در زمان امتحانات و یکبار هم میافته.
    حالا این جا دو تا سوال دارم.
    حالا این فرد مهمانی میگیره برای دانشگاه دیگر.و هر دو درس فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداره.
    و میره پیش کارشناس گروه دانشگاه مبدا و وقتی کارشناس گروه میپرسه چرا داری فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداری.میگه که من یک ترم این درس را افتادم.و اون کارشناس
    گروه هم امضا میکنه و اون فرد نامه را میبره دانشگاه مقصد که مهمان بشه و اون ترم هم اونجا میخونه و هر 2 درس را قبول میشه.

الان من شنیدم که باید در مقطع کارشناسی یک درس را 2 بار بیوفتی تا یک درس را از حالت پیشنیاز بتونی همنیاز کنی و با هم برداری.ایا این یک اصل هست یا اینکه اگر یکبار بیوفتی هم دانشگاه میتونه
    اینکار را انجام بده ؟؟؟؟!!!!!!!ایا دست دانشگاه هست؟؟

سوال دوم من این هست که وقتی کارشناس گروه امضا زده حالا میتونه بزن زیرش و برایم تطبیق واحد را انجام نده؟؟؟.

سوال سوم من این هست که شنیدم درس های معارف را مثل اندیشه اسلامی و اخلاق اسلامی را نمیتونی در یک ترم برداری.و سر اخر حذف میشه.
    چون در چارت اموزشی یکی از دانشگاه خوندم.ایا این قانون کلی هست یا یک دانشگاه برای خودش همچنین قانونی گذاشته ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

یه سول فوری.

درس تحلیل 1 پیشنیاز تحلیل 2 است. و درس تحلیل 2 پیشنیاز مهندسی زلزله. من دو ترم است هم تحلیل 1 و هم تحلیل 2 را یا افتاده ام یا حذف کردم. این ترم میتونم هر سه تای این دروس رو با هم بردارم؟

سوال

مثلا درس تحلیل 2 ، دو تا پیش نیاز داره. مقاومت مصالح و تحلیل 1 . اگر من دو ترم قبل این دو تا درس را (تحلیل 1 و مقاومت) افتاده باشم یا حذف کرده باشم این ترم میتونم هر سه تای این درس ها را بردرام؟

فقط لطفا سریع جواب بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    درس اختصاصی رو میشه همنیاز کرد یا فقط دروس پایه و عمومی رو میشه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    درس اختصاصی رو میشه همنیاز کرد یا فقط دروس پایه و عمومی رو میشه؟
    هر درسی رو میشه پیش نیاز کرد فقط باید دقت داشته باشید هر دانشکده محدودیت های خودش رو داره مثلا در صورت همنیاز در بعضی دانشکده ها از 14 واحد بیشتر نمی تونید بر دارید

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

یه سول فوری.

درس تحلیل 1 پیشنیاز تحلیل 2 است. و درس تحلیل 2 پیشنیاز مهندسی زلزله. من دو ترم است هم تحلیل 1 و هم تحلیل 2 را یا افتاده ام یا حذف کردم. این ترم میتونم هر سه تای این دروس رو با هم بردارم؟

سوال

مثلا درس تحلیل 2 ، دو تا پیش نیاز داره. مقاومت مصالح و تحلیل 1 . اگر من دو ترم قبل این دو تا درس را (تحلیل 1 و مقاومت) افتاده باشم یا حذف کرده باشم این ترم میتونم هر سه تای این درس ها را بردرام؟

فقط لطفا سریع جواب بدید.

در صورتی که 1 بار در طول تحصیل اون درست رو نشسته باشید و چه حذف و یا افتاده باشید
    درس از حالت پیش نیاز خارج میشه
    و میتونید باهم برداربد !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

در مهندسی مواد گرایش سرامیک معادلات دیفرانسیل و فیزیک 2پیشنیاز چه درس هایی هستند؟ایا میشه 2تا درس رو حذف کرد و همزمان 2درس رواضافه کرد؟لطفا هرچه سریعتر جواب دهید!تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام.سوالم خیلی فوریه . ممنون میشم از جوابتون
    اول اینکه بگم درس فیزیک ۲ پیش نیاز درس فیزیک پزشکیه . و درس فیزیک پزشکی پیش نیاز درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی هست.
    حالا اگه کسی فیزیک ۲ رو برای *چندین بار* برداشته باشه و بیفته یا سر جلسه امتحان حاضر نشده باشه(که حذف امتحانی محسوب میشه) و فیزیک پزشکی رو پاس شده باشه و بخواد مقدمه ای بر مهندسی پزشکی رو برداره ایا باید حتما فیزیک ۲ رو دوباره باهاش برداره؟ یا نه؟
    من دانشگاه ازاد هستم.
    پیشاپیش ممنونم
    Last edited by karbarsb; 04-02-2015 at 13:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

اگر هم نیازی دروس ببرسی قدرت و ماشن 2 رو رعایت نکنی موقع گرفتن مدرک گیر میدن؟؟ اگر با موافقت مدیر گروه بوده باشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام. برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده. این ترم 14 واحد برداشته. بعد سر امتحان یه درس 3 واحدی و یه 2 واحدی نرفته که حذف بشه. یعنی 9 تا رو پاس میکنه و 5 واحد حذف میشه. میکه تو ایین نامه خونده در هر ترم کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت. الان این بنده خدا که خودش 5 واحد رو با امتحان ندادن حذف کرده و 9 واحد داره تکلیفش چیه؟ میترسه اخراجش کنن.
    ممنون میشم سریع جواب بدید اگر میدونید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •