تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز باور کن ربطی نداره میدونی چرا کارشناسها اینو میگن چون ما هیچ وقت تیمهای شهرستانی قدرتمندی نداشتیم لاجرم وقتی استقلال و پرسپولیس بازیکنای خوب و تیم قوی داشتند تیم ملی هم قوی بود چون او موقع تیمهای شهرستانی بازیکنان خیلی خوبی نداشتند که به تیم ملی بدهند اصلا شما فرض کن استقلال پرسپولیس نباشن مشخصه وقتی چند تا تیم قدرتمند دیگه باشند که بتونند جای این دو تا تیم رو پر کنند دیگه این قضیه نقض میشه
    تیمهای مورد علاقم رو میگم تا فکر نکنین بنده تعصب چشمم رو کور کرده
    1. تراکتور که همیشه اول میمونه با هیچ تیمی عوضش نمیکنم
    2.فولاد خوزستان که به خاطر خطه فوتبال خیزش و بازیکنایی که به کشور تحویل داده
    3.سپاهان به خاطر تولد یک تیم شهرستانی بزرگ که تمام تیمها رو به باور رسوند
    این یک واقعیته که استقلال و پرسپولیس اساس تیم ملی هستند و خواهند بود تو خیلی از کشورهای دنیا هم همینطور که یک یا دو باشگاه اساس فوتبال ملی اون کشور رو تشکیل میدن.
    خوب شما میگید قبلن تیمهای شهرستانی قوی نبودن حالا که قوی هستند و بازکنای خوبی دارند که تو تیم ملی هم بازی می کنند چرا تیم ملی این وضعیت رو داره اکثر بازیکنای تیم ملی هم دیگه مثل سابق از استقلال و پرسپولیس نیستن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این یک واقعیته که استقلال و پرسپولیس اساس تیم ملی هستند و خواهند بود تو خیلی از کشورهای دنیا هم همینطور که یک یا دو باشگاه اساس فوتبال ملی اون کشور رو تشکیل میدن.
    خوب شما میگید قبلن تیمهای شهرستانی قوی نبودن حالا که قوی هستند و بازکنای خوبی دارند که تو تیم ملی هم بازی می کنند چرا تیم ملی این وضعیت رو داره اکثر بازیکنای تیم ملی هم دیگه مثل سابق از استقلال و پرسپولیس نیستن ؟
    حرفتون اصلا منطقی نیست چون اسمشون استقلال پرسپولیس هست باید پایه تیم ملی باشند یهو بفرمایید تیمی مثل سپاهان و فولاد و تراکتور کشک هستند دیگه اگه اینجوره دیگه بیخیال بشم در ضمن خیلی از تیمهای بزرگی بودند که زمانی آوازه شون کل دنیا رو گرفته بود اما حالا اسمشون هم نیست در ضمن الان تیم ملی صاحب نداره وگرنه اگه این بازیکنان صاحب بالا سرشون باشه الان بازیکنان خبلی خوبی داریم
    الان تیم ملی یکجورایی قربانی سیاست شده وگرنه تا همین جام جهانی قبل چند سال یکی از بهترین تیمهای ملی سالهای اخیر رو داشتیم که بازیکنانشون اکثرا از تیمهای شهرستانی بودند
    اصلا شما فرض کن تیمی مثل فولاد تو این چند سال وجود نداشته حالا ببین با وجود تیمهای پایتخت کی تیم ملی میتونست موفق باشه ؟ دیگه بازیکنی نمیموند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

هر چی تیم های شهرستانی قویتر بازیکنهای بهتر تربیت می شوند شما روی نیمکت استقلال و بخصوص پیروزی رو نگاه کن یه مشت بازی کنه نیمکت نشین که هر کدامشون یه زمان توی تیم خودشون ستاره بودن ولی الن چی

داره خودمونی میشه ROOTKIT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حرفتون اصلا منطقی نیست چون اسمشون استقلال پرسپولیس هست باید پایه تیم ملی باشند یهو بفرمایید تیمی مثل سپاهان و فولاد و تراکتور کشک هستند دیگه اگه اینجوره دیگه بیخیال بشم در ضمن خیلی از تیمهای بزرگی بودند که زمانی آوازه شون کل دنیا رو گرفته بود اما حالا اسمشون هم نیست در ضمن الان تیم ملی صاحب نداره وگرنه اگه این بازیکنان صاحب بالا سرشون باشه الان بازیکنان خبلی خوبی داریم
    الان تیم ملی یکجورایی قربانی سیاست شده وگرنه تا همین جام جهانی قبل چند سال یکی از بهترین تیمهای ملی سالهای اخیر رو داشتیم که بازیکنانشون اکثرا از تیمهای شهرستانی بودند
    اصلا شما فرض کن تیمی مثل فولاد تو این چند سال وجود نداشته حالا ببین با وجود تیمهای پایتخت کی تیم ملی میتونست موفق باشه ؟ دیگه بازیکنی نمیموند

متاسفانه شما قدمت استقلال و پرسپولیس رو نمی بینید این دوتیم یه زمانی که ازشون خوب حمایت میشد چقدر بازیکن به فوتبال ایران تحویل دادن خیلی از بازیکنای بزرگ ایران از تیمهای پایه این دو تیم به سطح بالای فوتبال ایران رسیدند خیلی از بازیکنای شهرستانی بودن که تو این دو تیم به اوج فوتبال خودشون رسیدن من نمیگم تیمهای شهرستانی مهم نیستند من میگم این تیمها پتانسیل اینو ندارند که مستقیما باعث تقویت تیم ملی بشند .
    من کاملا با این حرف شما مخالفم که میگید تیم ملی قربانی سیاست شده ما از بازیهای آسیایی بانکوک دیگه تیم ملی قدرتمند ندیدیم .

هر چی تیم های شهرستانی قویتر بازیکنهای بهتر تربیت می شوند شما روی نیمکت استقلال و بخصوص پیروزی رو نگاه کن یه مشت بازی کنه نیمکت نشین که هر کدامشون یه زمان توی تیم خودشون ستاره بودن ولی الن چی
    همین فتح الله زاده کلی بازیکن از تیمهای پایه استقلال به فوتبال ایران معرفی کرد امثال تیموریان ، طالب لو و غیره خود بخود سبز نشدن اگر به این دو تیم مثل قبل بها داده بشه پتانسیل بازیکن سازی هم دارند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا تیمهای شهرستانی هم قدمت خوبی دارند مثلا تراکتور یا مثلا خود شاهین ... انصافا تیم ایران از سال 2002 تا 2006 خیلی خوب بازی میکرد من هنوز هم رو حرفم هستم بازیکنانی مثل خلعتبری یا شجاعی نکونام غلامرضا رضایی بازیکنانی هستند که مطمئن باشید اگر تیم ملی عربستان این چنین بازیکنانی داشت همیشه قهرمان جام ملتها میشد ما هیچ وقت نخواستیم به وضعیت تیم ملی برسیم همیشه یکی آمده بعد از یکی دو سال رفته یکی مربی ایرانی آورده یکی خارجی هیچ وقت استراتزی درستی رو تیم نبوده
    تیم ملی همیشه قربانی تغییراتی هست که همیشه با تغییر در سیاست در فدراسیون فوتبال بوجود آمده فیفا واسه همین هم به ایران گیر میده که نباید مردان دولتی در فدراسیون فوتبال دخالت کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمه تبریزیها گرم خوب روی این سرخآبی ها رو کم میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من طرفدار تراکتورم و این تیم رو با هیچ تیمی عوض نمیکنم من همیشه سعی کردم تو زندگیم با منطق صحبت کنم من نمیگم طرفدار تراکتور بیشتر از استقلال و پرسپولیسه چون این یه واقعیته که در اکثر شهرهای دیگه سرخابی ها طرفدار دارند ولی تراکتور و سپاهان اینجوری نیستندولی من میتونم اینو بگم اختلاف رایی که در برنامه 90 بود برخلاف گفته آقای فردوسی پور واقعیت فوتبال ایران نیست اختلاف با این میزان رای اصلا نمیتونه واقیعیت داشته باشه البته من گفتم فردوسی پور رو دوست دارم و ایراد رو از جانب اون نمی بینم ذلیلش هم اون پیامک هایی بود که اصلا فرستادنش تو شهر ما تقریبا غیر ممکن بود تو خوابگاه از 100 تا دانشجو حدودا 15 یا 20 نفرشون تونستن بفرستن شاهدش خودمم چون خودمم دانشجو هستم
    ببین دوست عزیز..خود من طرفدار هیچیک از این دو تیم نیستم اما واقعیت رو باید قبول کرد...همونطور که خودت گفتی طرفداراشون فعلا بیشتره, البته با قدرت گرفتن تیمهای شهرستانی هر روز کمتر میشن خوشبختانه!

اما اینکه گفتید اصلا نمیتونه واقعیت داشته باشه دلیلتون چیه؟؟ چون نتیجه اونطور که انتظار داشتید نبود! بقول یکی از دوستان فکر میکردین چند درصد ایران طرفدار تراکتورن؟!
    مسئله ارسال نشدن smsها که طبیعی بود بخاطر ترافیک شبکه و همه جای ایران این مشکلو داشتن...خود من با سه خط ارسال کردم نشد.

در مورد سپاهان باید بگم اشتباه میکنید این تیم وابسته به صنایع فولاد و دولتیه...یعنی دقیقا از جیب ملت خرج میکنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببین دوست عزیز..خود من طرفدار هیچیک از این دو تیم نیستم اما واقعیت رو باید قبول کرد...همونطور که خودت گفتی طرفداراشون فعلا بیشتره, البته با قدرت گرفتن تیمهای شهرستانی هر روز کمتر میشن خوشبختانه!

اما اینکه گفتید اصلا نمیتونه واقعیت داشته باشه دلیلتون چیه؟؟ چون نتیجه اونطور که انتظار داشتید نبود! بقول یکی از دوستان فکر میکردین چند درصد ایران طرفدار تراکتورن؟!
    مسئله ارسال نشدن smsها که طبیعی بود بخاطر ترافیک شبکه و همه جای ایران این مشکلو داشتن...خود من با سه خط ارسال کردم نشد.

در مورد سپاهان باید بگم اشتباه میکنید این تیم وابسته به صنایع فولاد و دولتیه...یعنی دقیقا از جیب ملت خرج میکنه.
    ببینید درصد خرج کردن از جیب ملت فرق میکنه قبول دارم که وابسته به شرکت فولاد سپاهان هست ولی فراموش نکنید که حضور طولانی مدت این تیم در جام باشگهای آسیا و جهان و پولهایی که از حضور در این تورنمنت ها نصیب باشگاه میشه کم پولی نیست از حق پخش تلوزیونی اسپانسر تبلیغات تا ... سپاهان جز معدود تیمهایی که الان تقریبا یجورایی حرفه ای داره اداره میشه پس خیلی شایسته تر از تیمهای پایتخت هست
    در مورد سوال اول ببیند من گفتم طرفدارای سرخابی بیشتر ولی سهم تراکتور درست نبود هر هفته 75000 هزار نفر میرن ورزشگاه از بین این همه آدم شما حدودا 40000 تا همیشه میان بقیه هم بطور تصادفی عوض میشن من خودم بعضی وقتها میرم بعضی وقتها نه . در بازی با فجر 110 هزار نفر تماشاگر داشت چه در داخل استادیوم چه در اطراف تپه های استادیوم یه 30 و 40 هزار نفری هم برگشتند چون جا نبود حالا شما 150 هزار نفر حساب کن که به طور تصادفی میان ورزشگاه اینها طرفدارای دو آتیشه تراکتور هستند شما برای این 150 هزار تا 100 هزار پیامک حساب کن که خیلی معقول هست حداقل 100 هزار تا هم از خانواده اینها دوستاشون و حتی خودشون حساب کن تازه اینها کسایی بودند که به ورزشگاه میان
    حالا شما از جمعیت تقریبا 4 میلیونی این استان 1 میلیونش رو بیخیال شو بزار 3 میلیون شما از این 3 میلیون به نظرت چقدر پیامک واسه تراکتور میاد
    حالا استانهای آذری زیان مثل اردبیل آذربایجان غربی زنجان بعضا همدان رو حساب کن به نظرت از اینها چقدر پیام میاد
    حالا ترک هایی که در تهران هستند و اصلا هم تعدادشون کم نیست رو حساب کنید جهت یادآوری میگم او جمعیت در آزادی همشون که از تبریز نیامده بودند به پلاکهای ماشینها که از کرج آمده بودند یک نگاهی میکردید متوجه میشدید که بیش از 50 درصد اونها مال خود تهران بودند حالا خدا وکیلی به نظرتون از بین این همه جمعیت سهم تراکتور 200 هزار تاست ؟
    من نمیگم طرفدارای زیادی از ایران داریم من میگم این همه ترک وآذری زبان در ایران که جمعیتشون خیلی زیاده فقط 200 هزار تا پیامک زدن
    جمعیت میلیونی فقط 200 هزار تا ؟
    Last edited by mehryazdan; 25-01-2010 at 03:13.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یا مثلا تیم شاهین 25000 هزار تا هر فته تماشاگر داره 20000 هزار تا پیامک جمع کرده بود
    تیمهایی مثل نساجی ملوان مس استقلال اهواز ابومسلم پاس هم که طرفداراشون زیاده هیچی اگه ما گزینه سایر رو میدیدم متوجه میشدیم که از بین این همه تیم فقط چند هزار تا رای جمع شده که واسه منی که به منطقم مراجعه میکنم اصلا جور در نمیاد ؟ آخه چرا اینجوری شد ؟ من ادعا نمیکنم طرفدار تراکتور از سرخابیها بیشتره ولی مطمئنا اون اختلاف نمیشه واقعیت فوتبال ایران باشه
    در ضمن حتما طرفدارای سرخابی هم قبول دارن اگر از هر شهرستان یک تیم در نظر سنجی وجود داشت مثلا همین تیمهای بالا مطمئن باشید تعداد طرفدارای این دو تیم افت بسیار شدیدی پیدا میکرد در حالی که این اتفاق هرگز برای تراکتور نمی افتاد این نظرسنجی تا حدود زیادی علمی نبود چون پیامک تمام تیمهایی که در نظرسنجی نبودند خودآگاه یا ناخودآگاه سرازیر استقلال پرسپولیس شده بود
    یجورایی کل ایران در مقابل تراکتور بودند این نظرسنجی عادلانه نبود فقط 3 گزینه ؟ اون همه تیم هیچی ؟
    حالا راست حسینی منطقی بود یا نه ؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من قبول دارم که اگه از تک تک ایرانیا بپرسن طرفدار کدوم تیمی تراکتور تیم سوم یا دوم در پرطرفدارترین میشه .

ولی یه سوال دارم اونم اینکه واسه اینکه ثابت کنند تراکتور پرطرفدارترین نیست چرا باید توی نظرسنجی تقلب بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •