ممکنه این پچ از کار بیفته و نشه دیگه بازی کرد؟؟
مندارم لینکای پچ آخر رو مستقیم میکنم نمیدونم چرا اینارو انقدر سخت دانلود میکنه . مستقیم شد میزارم .
فقط پسوند این پچ.xml هست؟؟
Last edited by night lord; 27-04-2010 at 13:56.
بیا عزیز اینم لینکش :
سایر چیزایی که هم که لازم داری یه Daemon Tools جدید هست که همونجا لینک واسه دانلودش هست , که اون mini-image رو می تونی با اون mount کنی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی دی منم تو بازی +DJMD+ هست ....
دوستان فقط یه سوال من نمی دونم واسه چی هر چی بازی می کنم هیچی اطلاعاتم ثبت نمیشه سرورهای Ranked هم می رم .... یعنی در واقع یه جایی ثبت میشه چون وقتی میرم تو سرور تمام چیزایی که واسم باز شده هستش حتی اونجا رنک هم درست نشون میده ولی بیرون بازی و gamercard همه چی رو صفر نشون میده .. کسی ایده ای نداره ؟!
آخرین پچ : لینک مستقیم سرعت بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شما cd-key اریج دارین یا نه همینتوری دارین بازی میکنین؟؟؟؟؟؟
مهم نیست رفیق
برا منم همینه یه کم قاطی داره ولی پاک نمی شه.
تو توی سایت خود بازی برو و ساین این شو می بینی اونجا درست هستش.
البته برامن چند باردرست نبود refresh زدم درست شد.
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
اگه با منی آره اگه با djmd هستی بازم آره
آقا کاش زودتر گفته بودی من لینکای مستقیمشو داشتم پاک یادم رفت بزارم دیگه نیاز نبود تو هم درست کنی.
اینم ماله من:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند گرفتین سریالو و چطوری؟
البته من اوریج پک دارش رو دارم واسه دوستان میخوام
سلام اینتر تو همون اینتر خودمونی؟؟؟؟![]()
نه به اون موقعی که لینکی ازش نبود نه به الان که سه تا سه تا . از لینکای اول به سختی میشد دانلود کرد .آقا کاش زودتر گفته بودی من لینکای مستقیمشو داشتم پاک یادم رفت بزارم دیگه نیاز نبود تو هم درست کنی.
اینم ماله من:
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
یعنی من که بازیم اوریج نیست باید کی اوریج داشته باشم؟ و با پچ نمیتونم بازی کنم؟اگه با منی آره اگه با djmd هستی بازم آره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)