تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 145

نام تاپيک: بالاخره خريدم = Sony - Cw 1LFX/B

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان من با خود ویندوز 7 یه درایو جدید اضافه کردم با ظرفیت 15 گیگ ولی 90 مگ ازش استفاده شده ...بدون اینکه هیچ فایلی داشته باشم حتی فرمتشم کردم درست نشد....این طبیعیه؟
    شما ها واسه پارتیشن بندی هاردتون از چه نرمافزاری استفاده کردید!؟
    مدل لپتاپ هم cw14fx
    دوست عزیز دست نگه دار...
    هیچ وقت بدون اطلاع قبلی از پارتیشن بندی و جوانب کارش دست به این کار نزنین...
    به شما و کسایی که میخوان این کارو بکنن توصیه میکنم حتما تاپیکهای زده شده توسط H@mid-vista عزیز رو حتما بخونن..
    امیدوارم بیگدار به آب نزنید

2. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

دوستان CW دار ... آقایون ... خانمها ...
    احیانا ... خدای نکرده .... زبونم لال ... روم به دیفال ... عیب و گیری تو این مدل مشاهده نکردین که ... آخه به احتمال زیاد این هفته میگیرم این مدلو Cw 1LFX
    سلام - دوست عزيز , من حدو 2 ماه هستش كه مدل CW1LFX رو خريدم - ازش خيلي هم راضي هستم - به هيــــــــــچ مشكلي هم بر نخوردم و خيلي عالي داره كار ميكنه +=+ حالا واسه اين دوست عزيز pantheia چرا اينجوري شده , نميدونم ! - البته اين هم از شانس ايشون هست ! + + اين رو هم بايد خاطر نشان بشم كه از 100% سري CW , حدود 10% ايراد دارند ( فنش خوب كار نميكنه و يا اسپيكرش خش خش ميكنه و ... ) , ولي 90% به خوبي كار ميكنند - كه اونم مونده به شانستون ! + - + بالاخره , به قوله قديمي ها : هر خشگلي يه زشتيي داره ! هيچوقت , هيچ چيز كه 100% درست و خوب نميشه ! خود انسان هم اينجوريه ! + به هر حال , اين نظر من بود ( و در حالت كل من از نوت بوكم راضيم ) - باز هم خود دانيد ............
    Last edited by rasainia; 21-02-2010 at 19:23.

4. این کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

منم ميخوام cw14 بخرم اصلا اين cw ها كلا راضي كننده هستن يا نه؟تا چند سال ميتونه برام كار كنه؟داغ ميكنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منم متاسفم،نمی دونم سری CW دیگه چرا این طوری شده ؟ ولی شما همون روز اول که دیدی این طوریه باید می بردی به طرف می گفتی، حالا هم که دیر نشده ،ناراحت نباش درست میشه

باطریش روز اول تا 99 % شارژ شد اما دفعه دوم فقط تا87 % و بعد شارژ رو متوقف کرد و انگار که فول باشه دیگه شارژ نمی کردش. دفعه ی بعدی 80ماکسیموم و بار اخر هم 78 ... همین جور ظرفیتش داره میاد پایین تر
    الان دادم گارانتی ولی دلم طاقت نیاورد زنگ زدم مغازه کلی داد زدم سرش و طلبکار بازی در اوردم که بهم گفت میره الان گارانتی. اگه درست نشد یه نوشو بم میده با یه معذرت خواهی روش..هنوز درست نشده.از این عصبانیم که چرا از روز اول هی مشکل داشته دستگاه امریکایی.این چه وضعیه واسه من درست کرده الان به جای راه انداختن کارام باید بشینم منتظر که کی بم زنگ میزنن برم بیارمش.....من با 300 تومن کمتر میتونستم یه دل با همین مشخصات بگیرم اما گفتم سونی بگیرم که هی خراب نشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان بش زنگ زدم گفت یه فانکشنه تو سونی که باتری ماکسیمم تا 80 % شارژ میشه برای جلوگیری از داغ شدن. درست میگه rasainia عزیز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان بش زنگ زدم گفت یه فانکشنه تو سونی که باتری ماکسیمم تا 80 % شارژ میشه برای جلوگیری از داغ شدن. درست میگه rasainia عزیز؟
    بابا من خودم سونی دارم می خوای عکس برات بزارم که 100% شارژ میشه؟
    ضمنا همیشه میگن باتری رو تا آخر شارژ کنید و بعد تا آخر استفاده کنید نمی دونم شنیدی یا نه،یعنی اگر کامل شارژ نشه و استفاده بشه عمرش کم میشه این طور که من شنیدم.
    داغ شدن هم که مسخره ترین حرفیه که من شنیدم من تا حالا دو تا لپ تاپ داشتم یه دل و یه سونی که اصلا گرم هم نمیشه چه برسه به داغ کردن.
    شما اگر شک داری خیلی برو از یه فروشنده دیگه بپرس به نظر من چون لپ تاپ من مدل قدیمیه شاید ایم جدیدا این طور باشن.

داره خودمونی میشه rasainia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IraN + UsA + GermanY

پيش فرض

سلام - دوست گرامي amin.senator , شما همون متن 62 رو بخوني و همينطور صفحات قبل رو مطالعه بكني , به جوابت ميرسي - ولي خلاصه وار اينجا هم ميگم : بله , سري CW كاملا راضي كنندست ( اما مونده به استفادت , واسه چه كاري ميخواي ! ) + در اين سري به علت اينكه فن خنك كننده در بغل دستگاه قرار گرفته , نه زيرش , پس در خنك بودن كم نمياره ( من تو نوت بوك خودم تا حالا اصلا گرمايي نديدم - حتي تا 5 ساعت بكوب كار كردم , نه گرمايي و نه مشكلي , هيچي ! ) + در حالت كل , عمر مفيد نوت بوك 3 سال تعريف شده - ولي بسته به استفاده و سليقه , تا 10 سال هم شما رو ساپورت ميكنه = ولي شما حدود 5 سال در نظر بگير ( چون هر روز يك نوت بوك جديد مياد بازار و همچنين نيازهاتون فرق ميكنه و بيشتر ميشه ! ) .
    اما شما دوست عزيز pantheia , نه اينجوري كه فروشنده گفته نيست - من تا 100% شارژ كردم , بدون هيچ مشكلي ! حتي يك بار هم در حالت روشن شارژ ميكردم و تندتند باطري رو چك ميكردم , كه ببينم چه جوري و چقدر شارژ ميشه = كه خوب و مرتب شارژ ميشد و هنگام شارژ كامل خودش شارژ رو قطع كرد و نوشت Maximum Shargh ! حالا اين چه مشكليه كه براي شما پيش اومده ! نميدونم ! = ولي شما به چند فروشنده و تعميركار ديگه سر بزن و مشكلت رو بگو , ببين اونا چي ميگن ! نهايتش اينه كه يك جديدش رو برات ميدن ديگه ( كه فكر كنم اين از همش بهتر باشه - به نظر من ) ! ..............

10. این کاربر از rasainia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام - دوست گرامي amin.senator , شما همون متن 62 رو بخوني و همينطور صفحات قبل رو مطالعه بكني , به جوابت ميرسي - ولي خلاصه وار اينجا هم ميگم : بله , سري CW كاملا راضي كنندست ( اما مونده به استفادت , واسه چه كاري ميخواي ! ) + در اين سري به علت اينكه فن خنك كننده در بغل دستگاه قرار گرفته , نه زيرش , پس در خنك بودن كم نمياره ( من تو نوت بوك خودم تا حالا اصلا گرمايي نديدم - حتي تا 5 ساعت بكوب كار كردم , نه گرمايي و نه مشكلي , هيچي ! ) + در حالت كل , عمر مفيد نوت بوك 3 سال تعريف شده - ولي بسته به استفاده و سليقه , تا 10 سال هم شما رو ساپورت ميكنه = ولي شما حدود 5 سال در نظر بگير ( چون هر روز يك نوت بوك جديد مياد بازار و همچنين نيازهاتون فرق ميكنه و بيشتر ميشه ! ) .
    اما شما دوست عزيز pantheia , نه اينجوري كه فروشنده گفته نيست - من تا 100% شارژ كردم , بدون هيچ مشكلي ! حتي يك بار هم در حالت روشن شارژ ميكردم و تندتند باطري رو چك ميكردم , كه ببينم چه جوري و چقدر شارژ ميشه = كه خوب و مرتب شارژ ميشد و هنگام شارژ كامل خودش شارژ رو قطع كرد و نوشت Maximum Shargh ! حالا اين چه مشكليه كه براي شما پيش اومده ! نميدونم ! = ولي شما به چند فروشنده و تعميركار ديگه سر بزن و مشكلت رو بگو , ببين اونا چي ميگن ! نهايتش اينه كه يك جديدش رو برات ميدن ديگه ( كه فكر كنم اين از همش بهتر باشه - به نظر من ) ! ..............

عجب ادم دروغگوی هفت خطیه !
    فک کرده با اسکل طرفه ... نمی دونه من اب مبخورم تو اینترنت در موردش تحقیق میکنم . میرم بیچارش میکنم
    خیلی ممنون

12. این کاربر از pantheia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    ممنون از همه دوستان
    واقعا آدم سردرگم میشه. من بعد کلی تحقیق ( بخصوص نوشته های rasainia عزیز) گفتم که میرم یکی از این دو مدلcgx یا lfx رو می گیرم اما الان موندم که با نوشته های pantheia عزیز چه تصمیمی بگیرم
    به نظر من اگه یک کم پول بیشتر واسه گارانتی بدیم جای دوری نمیره و امیدوارم لپ تاپ دوستمون رو هم تعویض کنند تا خیالش راحت بشه
    البته همه تو بازار از این سری CW تعریف می کنند ولی بدشانسی هم حدی داره
    Last edited by satsat150; 21-02-2010 at 20:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

... نمی دونه من اب مبخورم تو اینترنت در موردش تحقیق میکنم
    این جمله رو خوب اومدی
    همه خانواده از دست من عصبی شدند از بس دنبال خصوصیات این لپ تاپ ها بودم

15. 2 کاربر از satsat150 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •