آره قیمتش خیلی ناجوان مردانس
سان دیسک چون مثه اینکه مثه بقیه برندا بصورت شرکتی وارد نمیشه اصولا خیلی سخت گیر میاد و اونم معلوم نیس اصل باشه،تازه گیرم بیاد قیمتش غیر منطقی میشه
آره قیمتش خیلی ناجوان مردانس
سان دیسک چون مثه اینکه مثه بقیه برندا بصورت شرکتی وارد نمیشه اصولا خیلی سخت گیر میاد و اونم معلوم نیس اصل باشه،تازه گیرم بیاد قیمتش غیر منطقی میشه
من adata s102 pro 16g را پیشنهاد می کنم از پاتریوت بوست و اکسپرس هم بهتره
OCZ Rally2
دوستان این فلش هنو ارزش خرید داره؟
نظرتون چیه؟
اگر مادربردتون USB3.0 ساپورت می کنه پیشنهاد نمی کنم
نه ساپورت نمیکنه
اصلا این فلش مگه چی داره که از فلشای 64گیک usb 3 گرونتره،این 69 دلاره،اونا بهترینش 67دلار!!!
من یه سرچ زدم زیاد گرون نیست 16گیگش 13 دلاره!
توی usb2.0 زیاد نمی دونم ولی هر مدلی خواستی بگیری یه سرچی دنبال بنچمارکشون بکن احتمالا یکی گذاشته رو نت با هم مقایسه کن.
مثلا سرچ کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 32گیگشو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 69دلار قیمت دارم
این فلشو یکی تو پرشین تولز گذاشته 75تومن،میارزه به نظرتون؟دلیل؟
نمی دونم توی قیمت نیستم. فقط راهنمایی می کنم:
من الآن فلش s102 pro 16gb می زنم به پورت usb2 زدم با 20mb/s به 3 که می زنم تا 25 می ره البته سرعت خوندن 40 مگ که با usb3 می شه 100 مگ بر ثانیه (فایل 800 مگی - ویندوز 8 64بیت)
توی اطلاعات ocz نوشته
(البته سرعت به مادربرد و تا حدی به سی پی یو رم هم فکر کنم بستگی داره.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_g_p; 13-01-2013 at 14:53.
تنها چیزی که منو مردد میکنه تو خرید اینکه که USB2 هس،وگرنه فک میکنم فلش خوبو جون سختی باشه
ولی خوب اگه 69دلار باشه یکی داره 75تومن میفروشه البته دست دومشو فک میکنم بیارزه به خریدنش
جزء بهترین USB2.0 های دنیاست. توی کیفیت و جون سختیش شک نکن.
من خودم داشتمش و هنوز هم دارمش ولی همین چند وقت پیش نابود شد رفت.
به بقل لپتاپ وصل بود که پای یکی از دوستان گیر کرد به فلش و در اثر ضربه لپتاپ یه متر بلند شد و اونور تر خورد زمین!!! شما خودت شدت ضربه رو حدس بزن.
قسمت سر فلش (پورت USB) حدود 30 درجه کج شد!!! 6 ماه بعدش هم کار کرد و بعد خراب شد.
بعد از چندین سال استفاده مداوم و پیاپی از نظر ظاهری هیچ تغییری نکرده. حتی کمرنگ هم نشده
ولی با این قیمت به نظر من نمی صرفه و اگه USB3.0 بگیرید بهتر هست.
مگر اینکه با فلش بخواید بسیار خشن رفتار کنید.
دیگه دوره USB2.0 به سر اومده.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)