دوستام من یه دوربین میخوام که هم فیلمبرداریش خوب باشه و هم عکس گرفتنش .. چی پیشنهاد میکنید ..
ایا این سونی که دوستان اینجا ازش هرف زدن خوب هست یا از اون خوبتر هم میتونم بگیرم...
با تشکر...
دوستام من یه دوربین میخوام که هم فیلمبرداریش خوب باشه و هم عکس گرفتنش .. چی پیشنهاد میکنید ..
ایا این سونی که دوستان اینجا ازش هرف زدن خوب هست یا از اون خوبتر هم میتونم بگیرم...
با تشکر...
اول : Panasonic FZ35
دوم : Canon SX20
سوم : Sony HX1
دوست عزیز ... تو همین تاپیک به اندازه ی کافی در این مورد بحث شده ... اگه از اولش بگیری بخونی ایشالا به نتیجه میرسی ...
راستی ... اگه عجله نداری و در حال حاضر یه دوربین دیگه تو دستت هست میتونی صبر کنی تا Panasonic FZ100 بیاد تو ایران ... ولی از اونجایی که این دوربین تازه معرفی شده ، حالا حالاها باید صبر کنی !!!
بررسی دوربین جدید FZ100 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دیگه خسته شدم
خیلی تحقیق کردم
به این رسیدم FZ35 تا همین الان توپه ولی تو این تاپیک یه سری عکسهای کوچیک از مقایسه SX20 & FZ35 بود
من یکم -- وسواسی شدم چون تا حالا دوربین جز Canon نخریدم ولی این FZ35 خیلی از نظر کاربران بهتر بوده ظاهرا ولی....
با اینکه کوچیک بود عکسها ولی
نویز تو Fz35 بیشتر به نظر میرسید توش خیلی نقطه نقطه بود
تو خیلی مقاله ها و نمودار ها نشون میداد دوربین FZ35 خیلی نویز کمتری داره ولی....
SX20
FZ35
Canon
FZ35
دقت کنید کاملا معلومه
واقعا خسته شدم از این انتخاب
لطفا نظراتون بیان کنید
Last edited by tatu_mail; 21-08-2010 at 15:25.
سلام جالبه !همین عکس ها ۵-۶ ماه قبل باعث شدند من FZ35 بخرم ! اگه دقت کنید SX20 عکس های محو تری می گیره و عملا جزییات بیشتری رو از دست میده . از طرف دیگه لنز SX20 توی این عکس ها به وضوح مشکل Chromatic Aberration داره که به نظر من عیب بزرگیه ! اینم ببینید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ... همچین نیاز به دقت زیاد هم نداره !!! ... اگه به عکس اول نگاه کنی میبینی که SX20 به طرزه وحشتناکی انحراف فامی داره ... ولی توی FZ35 خبری از انحراف فامی نیست ...
از طرفی SX20 تصاویر رو خیلی صاف میکنه و باعث محو شدن خیلی از جزئیات میشه که اصلا جالب نیست و یه نقص محسوب میشه ... حالا اگه شما این صاف شدن بیش از حد رو به معنی نویز کمتر میدونید ، باید بگم SX20 پیش شما شانس آورده...
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
حالا اینا رو ببین ... به جزئیات و نویز تصاویر توجه کن ...
SX20
FZ35
و در این تصاویر هم به نویز و درخشندگی و شادابی رنگها توجه کن ...
SX20
FZ35
ببخشید که سایز عکسها به یک اندازه نیست ... یکم عجله کردم ... :43:
دوستای گلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از تمام دوستان کمال تشکر دارم
و ممنون
انتخابم FZ35 شد و بزودی میخرمش
فقط میمونه یه چیز
تو جعبه این دوربین چیا هست؟
که یه وقت سرم کلاه نره؟ کیف هم داره؟
و اینکه یه چیزی شبیه لز میخوره سر لنز بهش آفتاب گیر میگن فکر کنم اونم داره ؟
ممنون
نه سرت کلا نمیره اگر از جای خوبی بگیری بله یه کیف ابی داره
بله اونم داره بهش HOOD میگند
اگر امکانشو داری از خارج تهیه کن![]()
سلام دوستام من میخاستم یه دوربین بگیرم از بس راجبش تحقیق کردم دیگه سرم داره گیج میره
همه تایپیک هارو خوندم حتی سایتهای خارجی و نمونه عکسها رو هم دیدم اکثر دوستام روی fz35 نظر مثبت دارن منم با تعاریف شما این دوربین رو پسندیدم اما یه چیز منو دو دل کرد اونم این عکسهاست
fz35
sx20
fz35
sx20
به شفافیت sx20 نگاه کنید اصلا قابل مقایسه نیستند
من توی نمونه فیلم fz35 رو بهتر دیدم چون نمیونه فیلی که توی سایت بود در نور کم بود اما شفاف بود
لطفا اگر کسی fz35 داره یه نمونه عکس یا فیلم بزاره حجمشم مهم نیس تا 200 مگ میتونم از راپید شیر دانلود کنم
سلام دوست عزیز ...
در مورد عکس اول : باید هم عکس SX20 بهتر باشه ... چون توی ISO 80 گرفته شده ... در حالی نمونه عکسی که از FZ35 گذاشتید ISO 800 هستش !!! ...
ولی در مورد عکس دوم حق با شماست ... ولی ملاک قضاوت کردن بین دو دوربین واسه من و بقیه دوستان یه عکس نیست ... ما چندین و چند عکس رو مقایسه کردیم تا به این نتیجه رسیدیم که FZ35 عکسای بهتری نسبت به SX20 میندازه ... اینو بیشتر اعضا تایید کردن ... البته به اینم توجه داشته باشید که SX20 هم یه نمونه ی موفق از کانن هستش و از جهاتی میتونه بهتر از FZ35 عمل کنه ... مثلا توی نور کم !!!
سلام ممنون از همه بچه ها گل
من 2 تا سوال دارم
1: به نظر شما این دوربین جدیده Fz100 کی میاد تو ایران؟
2: هر Xzoom چند متره؟ یعنی اگه 18 X هست فاصله چی قد میاد جلو ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)