885 گرین با قیمت 148
ممنون ولی 170 تومن میدن . با این قیمت کجا میشه گرفت؟
شما کجا هستید
هر جای ایران که باشید میتونید نهایت با 155 تهیه کنید
اگر تهران باشید نماینده گیرین توی پاساژ ایرانیان توی ولیعصر همیشه همون قیمتی رو میده که گرین اعلام میکنه برای نمایندگی هاش
اگر هم تهران نیستید و نمیتونید تهیه کنید بگید تا یه فروشگاه اینتنتی بهتون معرفی کنم که میتونید با همون 155 تهیه کنید البته 148 میفروشه و با پست میشه 155 شاید هم پست بیشتر بگیره البته اگر هم حضوری برین پیششون که باز همون قیمت رو میتونید بگیرید
در واقع 148 +هزینه ارسال میشه
موفق باشید
شما 600w وات سایلنت پرو از کولر مستر بگیرید خیالتون راحت باشه . 5 سال گارانتی . شاخه 12 قدرتمند و صدای نویز فن بسیار کم.
![]()
همون 885 گرین به نظرم بهتره هم قیمتش مناسبه وهم اینکه فردا قطعات رو هم ارتقا دادم مشکلی برام پیش نیاد
از دوستان متشکرم که راهنمایم کردن
800 وات فرمودن امید جان نه 600 وات در ضمن اگر 600 بخواهند که 685 گرین این رو میخوره از هر نظر اونقدر کابل داره که میشه بهش گفت هشت پا مگر از نظر صدا کمی بهتر باشه
بحث نکنید
آقای iriali میخواستم بدونم این 885 گرین ورژن B هست واینکه کابل هاش چسپیده هست یا اینکه جدا؟
راستی من خریدهای اینترنتی ام رو از رایان صبا میخرم که اونم این اواخر, خون پدرش رو هم میکشه روش .رایانه دات کام هم که سایتش رو پر کرده از اقلام مختلف که هیچ کدومش هم موجود نیست
آخه من قطب جنوبم 148 تومن با هزینه ارسالش چند میشه ؟(شوخی)
این فروشگاه اینترنتی که میگم در واقع تنها نماینده اینترنتی محصولات گرین هست هزینه ارسال رو نمیدونم اگر خواستی بگین تا توی پیام خصوصی آدرسش رو بدم
تا جایی که میدونم ورژن b هست و کیبل منجمنت هم هست که کابلهاش جدا میشه البته فکر کنم 24 پین جدا نشه یادم نیست دقیق
موفق باشید
آقا الان من توی چت از مدیر فروششون پرسیدم میگه تا برسه دستتون توی بند عباس میشه 154
در واقع میفرستن باربری شما میری از باربری تحویل میگیری
مرسی دستتون دردنکنه
اسم سایتشون رو لطف میکنین
نمایندگی توی تهران نداره؟ که زود برسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)