تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: درباره ی این بازی چه نظری دارید؟

راي دهنده
42. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • یکی از بهترین بازیهایه که بازی کردم

27 64.29%
  • خوبه

4 9.52%
  • متوسطه

4 9.52%
  • بده

2 4.76%
  • بدترین بازییه که تو عمرم بازی کردم

5 11.90%
صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 159

نام تاپيک: The Elder Scrolls IV: Oblivion

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط the_god_of_3dsmax
    مرسي
    راستي اين بازي به جز اين 4 تا شمشير چيز بهتر و قوي تري نداره؟
    بهترين شمشيري كه پيدا كردم +4 بود
    شمشير زياده داشي بايد جلو بري تا ژيدا كني يا بخري و....
    مال من بالاترينش 13 هست

نقل قول نوشته شده توسط albous
    رفتم به انداره 100 سکه بهش جنس فروختم ولی الان دیگه نمی دونم چه کار کنم تا قبولم کنه و البته مار تین را بردم پیش یک ساختمونی که نزدیک شهر برونا هست که توی ساختمون علامت زده ولی من نمی تونم وارد ساختمون بشم در قفله باید چه کار کنم در ضمن یک مقدار در مورد مراحل اولیه توضیحات بیشتر بدهید نه اینکه راه حل ها را بگید من خودم یک شخصیت که نمی دونم چیه ساختم اونجا که روز تولد و اینجور چیز ها را انتخاب می کنید
    منظورم اینه که توضیح بدهید چه گروه هایی هست .البته من زمین مسابقه گلادیاتور ندیدم اگر میشه بگید کجا هست و چجوری میشه شرط بندی کرد من شنیده بودم جواهر فروشی هست ولی اون را هم ندیدم

البته توضيح دادن مراحل اوليه سخته آخه هر كي به يه راه ميره.....
    گلادياتور بازي هم تو Imperial city و توی قسمت Arena هستش که اگه بری تو مپ و این شهر رو پیدا کنی توش Arena هست.

جواهر فروشی هم تو Imperial city تو بخش Market..... هست که مغازه های زیادی داره.....
    ممنون
    Last edited by Quick; 08-10-2006 at 16:24.

داره خودمونی میشه The Knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

راستي اين بازي به جز اين 4 تا شمشير چيز بهتر و قوي تري نداره؟
    بهترين شمشيري كه پيدا كردم +4 بود:(

شمشير زياده داشي بايد جلو بري تا ژيدا كني يا بخري و....
    مال من بالاترينش 13 هست
    داه!
    بهترین شمشیری که تو بازی میشه پیدا کرد 19 هست که مال من با Str زیاد شده 31 ^_^ دلت بسوزه D:

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Knight-
    داه!
    بهترین شمشیری که تو بازی میشه پیدا کرد 19 هست که مال من با Str زیاد شده 31 ^_^ دلت بسوزه D:
    سلام
    من تازه اول بازيم رفيق
    لولم(level) تازه 10 شده
    همش 5 تا دروازرو بستم
    شما اون بالاهايي
    ممنون

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

اين دروازه رو چه حوري بايد بست؟؟؟ . رفتن توش چه جوريه يه راه داره كه ازش رد شي بري اون ورش يه راهم داره كه روي درش اسپيس بزني؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من رفتم و عضو یکی از دو گروه های گلادیاتور شدم ولی اجازه نمیده در مسابقه شرکت کنم باید لول خاصی باشم تا اجازه بازی بده؟
    اگر لول خاصی باید کدوم باشم تا اجازه بده مسابقه بدم به غیر از شرکت در مسابقه چجوری میشه روی یک گروه شرط بندی کرد
    شما باید بری توی اون دروازه ها و باید بری بالای یک ساختمون و وقتی رسیدی به نک ساختمان یک سنگ اونجا هست باید اون را برداری برای ورود برید روی اون شعله قرمز بایستید و دکمه ای که با آن در ها را باز می کنید بزنید
    چیز جالبی که من در این مورد یادمه اینه که اولین در وازه ای که بستم یک یارو اومد بدو بدو که بیا فلان جا در وازه را ببند من هم رفتم اونجا که آدرس داده بود بهد یک جا بود مردم اطراق کرده بودن بغل یک کوه دروازه بالای کوه بود چیزی که یک آن من باهاش حال کردم هر چی به دروازه نزدیک تر می شدم و از کوه بالا می رفتم زمین و زمان قرمز میشد اصلا اون حالت هول برداری که اونا درست کرده بودن با اون صدا گذاری خفن من تا مدت ها برای بستن دروازه نرفتم
    Last edited by albous; 09-10-2006 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

اين دروازه رو چه حوري بايد بست؟؟؟ . رفتن توش چه جوريه يه راه داره كه ازش رد شي بري اون ورش يه راهم داره كه روي درش اسپيس بزني؟؟
    اون که میری اون طرف که هیچی . وقتی که روش Space میزنی وارد دنیای Oblivion میشی که همه جا قرمزه همونطور که تو نقد گفتم. بعدش باید بلند ترین برج رو تو اون دنیا پیدا کنی و به بالاترین طبقه اش بری. بعدش یه پله داره که شبیه ستون فقرات آدمه P: بعد ازش میری بالا و یه گوی آتشین هست که برش میداری و دروازه بسته میشه و خود به خود از اون دنیا میای بیرون
    من رفتم و عضو یکی از دو گروه های گلادیاتور شدم ولی اجازه نمیده در مسابقه شرکت کنم باید لول خاصی باشم تا اجازه بازی بده؟
    یه مرد سیاهپوست هست که اسمش الان یادم رفته میری با اون صحبت میکنی و بعدا باهاش صحبت میکنی تا بهت ماموریت مبارزه بده. فقط هم روزا
    هر چی به دروازه نزدیک تر می شدم و از کوه بالا می رفتم زمین و زمان قرمز میشد اصلا اون حالت هول برداری که اونا درست کرده بودن با اون صدا گذاری خفن من تا مدت ها برای بستن دروازه نرفتم
    اتفاقا منم این حالت واسم پیش اومد. یه بار بعد از بست همون دروازه اول داشتم با اسب میدویدم یه دفعه دیدم همه جا داره قرمز میشه . (تازه یاد گرفته بودم چی به چیه نقشه رو هم بلد نبودم) آقا یه دفعه همه جا قرمز شد من که زهره ترک شده بودم همینطوری میدویدم یه دفعه دیدم از اون Scum ها همینطوری عین مور و ملخ ریخته رو زمین. حالا هرچی Fast Travel میزدم میگفت خیلی به دشمن نزدیکی . خلاصه جون به جون شدم تا رسیدم به یه شهری و سریع سیو کردم )

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

میشه یک توضیح کامل در مورد گلادیاتور ها بدید همون روز که ثبت نام کردم فقط همون روز اجازه میده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Battlefield

پيش فرض

میشه یک توضیح کامل در مورد گلادیاتور ها بدید همون روز که ثبت نام کردم فقط همون روز اجازه میده؟
    چیز زیاد سختی نیست . گلادیاتور میشی و میری میجنگی دیگه. فقط کافیه هروقت آماده بودی به ان یارو سیاه پوسته بگی که اماده ای . بعدش اون در بزرگه باز میشه و میری میجنگی . البته فقط روزها میشه مسابقه داد و شبها نمیشه

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

چه جوري بايد معجون درست كنم! چيا را با چي بايد استفاده كنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما هر چیزی را می تونی توی معجونت به کار ببرید باید مواد غذایی از برنج و گوشت بگیر تا انواع مختلف قارچ ها و مواد مختلف هر ماده یک خصوصیت داره که با استفاده در معجون معجون یک خاصیت متوسط بدست میاره توی لوازمتون یک ضرفی هست که مشخصه اونجا 4 تا ماده را با هم ترکیب می کنید
    راستی کسی توی بازی یا مودی برای این بازی دیده که بشه معجونی برای بیهوشی افراد درست کرد
    وقتی میرم اجازه مسابقه نمیده
    Last edited by albous; 11-10-2006 at 14:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •