تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    من این سوال رو یه جای دیگه هم مطرح کردم اما فکر نمیکنم جواب بگیرم
    میخواستم بپرسم این مسئله ای که میگید بعضی چیپست ها با بعضی کارتها مشکل دارند به چه شکلیه؟
    بعضی جاها دیدم که میگن --- ها با بعضی مادربوردها و چیپ ها مشکل پایه ای دارند
    و البته همون جاها هم دیدم که میگند اصلا این مسئه رو جدی نگیرید

من خودم یه کارت اسکای 2.8 دارم و الان هم میخوام سیستم رو ارتقا بدم و قراره از مادربوردهای Am3 سوکت استفاده کنم
    میخواستم بپرسم این مسئله تا چه حد صادقه و آیا شامل من هم میشه؟
    متشکرم

البته کارتهای --- با چیپ های انویدیا مشکل دارند و مشکلات واقعا عجیبی هست مثل دیسی شدن یا اصلا شناخته نشدن و تا اونجایی که من در جریان بودم مشکل از تداخل IRQ بود

البته سابقا این کارتها با یک برند خاص(که نمی تونم اسمش را ببرم چون دوباره موج توهینها هست که به باکس من سرازیر میشه) هم مشکل داشتم که این مشکل در حال حاضر دیگه برطرف شده و دیگه در این برند هم جای نگرانی نیست

در مورد سوکت AM3 هم اگر شما مادربرد را با تراشه AMD بگیرید مشکلی نداره و کاملا هماهنگه

2. 4 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب قبلا هم گفتم که چیپ ایراد نداره ولی با یکسری از تجحیزات جانبی هماهنگی نداره

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست
    شما خودت داري جواب خودت رو ميدي پس نتيجه ازراک يک برد بي خوديه

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

خوب قبلا هم گفتم که چیپ ایراد نداره ولی با یکسری از تجحیزات جانبی هماهنگی نداره

خب عزیز من ازراک میاد یه چیپی رو به کار میبره که واسش به صرفه باشه به قول معروف هر ارزونی بی حکمت نیست

خوب بحث سر ASROCK یا دیگر برندهای ارزون نیست

مثلا یک چیپ مثل NFORCE 520 از انویدیا را که فکر می کنم شاید همون چیپ مورد نظر شما باشه را گیگابایت و اسوس و MSI روی مادربردهاشون استفاده کردن پس امیدوارم مشخص شده باشه که وقتی چیپی ساخته میشه همه برندها از اون استفاده می کنند

وقتی یه چیپی مشکل داشت و یهسری مادربرد رو خراب کرد باید اونو از رده خارج کنن.

خوب با این حرف شما کاملا موافقم
    البته اون مادربردی که من معرفی کردم از رم DDR3 ساپورت می کنه و مدل DDR2 هم داره که هم مدل DDR2 و هم DDR3 بدرد رکورد زدن نمی خورند و بعید هم می دونم که رکوردی داشته باشه

فکر می کنم مدل مورد نظر شما یک مدل با تراشه P45 اینتل از همین برند باشه (گیگابایت)

خوب تا حدودی با شما موافقم و تا حدودی هم با شما مخالفم

موارد موافقت من که مهم نیست بریم سر موارد مخالفتم :

خوب کاربرد خیلی در انتخاب مادربرد اهمیت داره مثلا یک کاربر ساده خانگی اصلا توجیحی نداره که یک برد 450 تومنی بخره تازه اگر خرید حدود 80-90% قابلیت های برد باید خاک بخوره مثل پورتهای ESATA یا 1394 یا پورتهای اضافه شبکه یا اسلاتهای کراس فایر یا SLI

ضمن اینکه شما آخرش هم مدل مادربردت را نگفتی

فاکسکانه اتفاقن چیپشم انفورس 520 هستش ولی از برندهای دیگه هم دیدم که چیپشون با گرافیک مشکل داشته.

سلام
    من این سوال رو یه جای دیگه هم مطرح کردم اما فکر نمیکنم جواب بگیرم
    میخواستم بپرسم این مسئله ای که میگید بعضی چیپست ها با بعضی کارتها مشکل دارند به چه شکلیه؟
    بعضی جاها دیدم که میگن --- ها با بعضی مادربوردها و چیپ ها مشکل پایه ای دارند
    و البته همون جاها هم دیدم که میگند اصلا این مسئه رو جدی نگیرید

من خودم یه کارت اسکای 2.8 دارم و الان هم میخوام سیستم رو ارتقا بدم و قراره از مادربوردهای Am3 سوکت استفاده کنم
    میخواستم بپرسم این مسئله تا چه حد صادقه و آیا شامل من هم میشه؟
    متشکرم
    البته کارتهای --- با چیپ های انویدیا مشکل دارند و مشکلات واقعا عجیبی هست مثل دیسی شدن یا اصلا شناخته نشدن و تا اونجایی که من در جریان بودم مشکل از تداخل IRQ بود

البته سابقا این کارتها با یک برند خاص(که نمی تونم اسمش را ببرم چون دوباره موج توهینها هست که به باکس من سرازیر میشه) هم مشکل داشتم که این مشکل در حال حاضر دیگه برطرف شده و دیگه در این برند هم جای نگرانی نیست

در مورد سوکت AM3 هم اگر شما مادربرد را با تراشه AMD بگیرید مشکلی نداره و کاملا هماهنگه
    دوستان باید عرض کنم که من یه سیستم دیگه گرفتم مادربرد ایسوس با چیپg41

الان کارتم به سیستم وصله و هیچ مشکلی هم نداره.

ولی بگم هنوز مشکل مادربرد با کارت صدا Creative سرجاشه.ناگفته نمونه که قبلا با این کارت رو همین مادربرد بدون مشکل کارمیکردم.

پس نتیجه اینکه فقط با چیپ AMD و گارانتی معتبر بگیرید.

شما خودت داري جواب خودت رو ميدي پس نتيجه ازراک يک برد بي خوديه
    مشکل دوطرفس هم کارت مشکل داره هم چیپست یعنی این کارت با این چیپست مشکل داره و این چیپست هم با این کارت مشککل داره. ولی جفتشون با قطعات دیگه خوب کارمیکنن.

5. 2 کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشکل دوطرفس هم کارت مشکل داره هم چیپست یعنی این کارت با این چیپست مشکل داره و این چیپست هم با این کارت مشککل داره. ولی جفتشون با قطعات دیگه خوب کارمیکنن
    شما جبهه ي خودت رو مشخص کن با کدوم طرفي ازراک يا .......
    Last edited by messi3; 23-01-2010 at 10:12.

7. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ما توي يه شركت معتبر كار ميكنيم.

چند وقت پيش خواستم مادربرد براي خودم بخرم و انتخا ب خودم Asrock بود.

با مسول IT شركتمون مشاوره كردم. اين شخص خيلي بارش هست و مزيت و عيب تمام قطعات رو ميدونه.

شديدا منو از خريد مادربردهاي Asrock منع كرد و گفت طبق خريدهايي كه قبلا براي شركت داشته ، خريد Asrock يعني دور ريختن پول.

9. 3 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

البته اینجا هم افراد متخصص در این زمینه زیادند
    من خودم اگه بخوام مادربورد بخرم احتمال خریدن ازراک از بقیه برندها پایین تره

اما متاسفانه اکثر قریب به اتفاق مردم وقتی از یه برند یه مدل خاص رو استفاده میکنند و پشیمون میشند تا آخر عمر براش تبلیغ منفی میکنند ، یه سوال از دوستان دارم صادقانه به خودشون جواب بدند ، آیا واقعا اکثرمون اینطوری نیستیم؟
    اینکه ازراک مادربوردهای بدی داشته آیا نتیجه اش اینه که ازراک به در نمیخوره ، بهتره یه باردیگه به بنچمارکهای صفحات قبل یه نگاهی بندازیم

به نظرمن اگه کسی واقعا میخواد یه مین بورد ارزون قیمت بخره از بین مدل های موفق ازراک میتونه انتخاب های خوبی داشته باشه

11. 3 کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما جبهه ي خودت رو مشخص کن با کدوم طرفي ازراک يا .......

خوب ابنجا که میدان جنگ نیست که هر کسی در یک جبهه باشه

اینجا یک بحث آزاد و از روی منطق و دلیل هست تا اینکه همه به یک نتیجه برسند

ما توي يه شركت معتبر كار ميكنيم.

چند وقت پيش خواستم مادربرد براي خودم بخرم و انتخا ب خودم Asrock بود.

با مسول IT شركتمون مشاوره كردم. اين شخص خيلي بارش هست و مزيت و عيب تمام قطعات رو ميدونه.

شديدا منو از خريد مادربردهاي Asrock منع كرد و گفت طبق خريدهايي كه قبلا براي شركت داشته ، خريد Asrock يعني دور ريختن پول.

خوب باز هم می گم باید دید کاربرد چی هست و در چه سطحی از یک مادربرد باید استفاده بشه

مثلا خرید این برد برای اورکلاک حرفه ای همون نتیجه ای را داره که در نظر شماست ولی خرید یک برد مثل GIGABYTE EX58 EXTREME برای یک کاربر ساده خانگی دیگه از اون بدتره

البته اینجا هم افراد متخصص در این زمینه زیادند
    من خودم اگه بخوام مادربورد بخرم احتمال خریدن ازراک از بقیه برندها پایین تره

اما متاسفانه اکثر قریب به اتفاق مردم وقتی از یه برند یه مدل خاص رو استفاده میکنند و پشیمون میشند تا آخر عمر براش تبلیغ منفی میکنند ، یه سوال از دوستان دارم صادقانه به خودشون جواب بدند ، آیا واقعا اکثرمون اینطوری نیستیم؟
    اینکه ازراک مادربوردهای بدی داشته آیا نتیجه اش اینه که ازراک به در نمیخوره ، بهتره یه باردیگه به بنچمارکهای صفحات قبل یه نگاهی بندازیم

به نظرمن اگه کسی واقعا میخواد یه مین بورد ارزون قیمت بخره از بین مدل های موفق ازراک میتونه انتخاب های خوبی داشته باشه

خوب تا حدودی با نظر شما موافقم

این را اضافه می کنم که مدیران ASROCK فوق العاده باهوشند

چون قلب نقطه ضعف ASUS و GIGABYTE و تا حدودی MSI را هدف گرفتن یعنی قیمت

خوب این سه شرکت تفریبا در بازار مادربرد برای خودشون یک کارتل غیر رسمی را انداختن که برای خریداران محصولات یا همون کاربران خرده فروشی هیچ نتیجه ای نداره

در کل نمی خوام وارد بحث اقتصادی بشم ولی چیزی که برای ما کاربران اهمیت داره بحث رقابت این غولها هست پس اصلا یباید از ورود شرکتهایی مثل ASROCK ناراحت باشیم و جبهه بگیریم

بذارید یک مثال جالب براتون بزنم :

حدود دو یا 3 سال پیش شرکت ATI برای رقابت با انویدیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت در نتیجه انویدیا برای خودش یک انحصار تمام عیار راه انداخته بود و یک کارتی مثل 8800 را با قیمت بالای 1000$ می فروخت خودتون حساب کنید ببینید چی کار می کرده!!!

ولی در حال حاضر AMD قویترین کارتهای خودش را با قیمت حدود 600-700$ می فروشه پس اگر روزی انویدیا کارتهای سری 3 خودش را که از DX11 ساپورت می کنند را وارد بازار کنه دیگه نمی تونه به بیش از 800$ بفروشه

این بحث بالا در مورد مادربرد و برندهاش هم کاملا صادقه

13. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALeXilver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله، من هم با نظر دوستان بالا موافقم.
    هر شرکتی برای خودش سیاست هایی داره، Asrock و ECS مثلا روی قیمت پایین تمرکز دارن و کیفیت متوسط.
    برندی مثل DFI هم هست که قیمتهای بالاتری داره و کیفیتش هم بسیار بالاست.
    Gigabyte و Asus هم تنوع بالایی دارن و تو همه سطح بازار محصول دارن.
    هیچ وقت نباید برندی رو به طور کل زیر سوال ببریم. همیشه محصول نهایی هست کهک باید بررسی بشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چون قلب نقطه ضعف ASUS و GIGABYTE و تا حدودی MSI را هدف گرفتن یعنی قیمت
    عزيزم اين برد شايد بتونه البته ميگم شايد 5 درصد هم نميشه تو ايران بفروشه اما سوال ايا کسي در مثلا اروپا سراغ اين برد ميره جوابش خيره

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حدود دو یا 3 سال پیش شرکت ATI برای رقابت با انویدیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت در نتیجه انویدیا برای خودش یک انحصار تمام عیار راه انداخته بود و یک کارتی مثل 8800 را با قیمت بالای 1000$ می فروخت خودتون حساب کنید ببینید چی کار می کرده!!!
    عزيزم اين درست اما ميدونستي اگه amd کمکش نميکرد الان کله کرده بود مثل بادبادک

17. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •