Annex A = ADSL
Annex B = ISDN
در حقیقت هر دو سرویس DSL هستند که روی بسترهای متفاوتی ارائه می شن و طبیعتاً انتخاب شما اولی خواهد بود چون بستر استفاده از دومی فکر نمی کنم در ایران وجود داشته باشه
Annex A = ADSL
Annex B = ISDN
در حقیقت هر دو سرویس DSL هستند که روی بسترهای متفاوتی ارائه می شن و طبیعتاً انتخاب شما اولی خواهد بود چون بستر استفاده از دومی فکر نمی کنم در ایران وجود داشته باشه
سلام
بهترین و ارزان ترین مودم وایرلس چیه (40 و کمتر از 40 تومن)
و بهترین مودم تک پورت چیه( فقط یه لن داشته باشه. قیمتش هم بگید)
ممنون
بهترین مودم برای استفاده از اینترنت ADSL با برد بالا(حدود 100متر)
با سلام
فکر میکنم مودم های Tplink سری های اول و قدیمیش همین قیمت باشه
اما فکر نکنم کیفیت خوبی داشته باشن
موفق باشید.
با سلام
شما میتونید از مودم های linksys استفاده کنید
اما معمولا تا 70-80 متر رو به خوبی جواب میدن و در فواصل طولانی تر فقط شناسایی میشن
موفق باشید.
tp-link w8901g با قیمت 45 تومن ......
مودم تک پورت بدلیل عدم وجود wirless پیشنهاد نمیشه.
اما تک پورت پایین 30 تومن هستن....
موفق باشید
من یه مودم وایرلس میخوام که چهار تا پورت شبکه داشته باشه و دو تا آنتن و بردش هم از نوع N باشه. یه دونه هم مدل G رو معرفی بکنین. قیمت رو هم بگین.
با تشکر
TP-link 8961 : 75
TP-link 8901 : 45
موفق باشید
میشه فرق مدل TP-LINK TD-W8960N رو با یه مدل بالاتر یعنی TP-LINK TD-W8961N رو بگی که چی هست تفاوت قیمتشون چی؟ کدوم رو بگیرم بهتره؟
TP-LINK TD-W8960N :
توی کتابخابونه دانشگاه هم یه مودم کوچیک D-Link گذاشتن که به نظر میاد فقط اکسس پوینت باشه و وصل شده به یه هاب. از اونجایی که مودم ای دی اس ال دارم با چهار تا پورت شبکه که روتر هم هست به نظرتون یکی از همینا رو بگیرم به دردم میخوره؟ قیمتش رو هم بگینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
Last edited by Squall Leonhart; 02-01-2011 at 13:37.
عزیز این مودم بین باقی مودم ها بالاترین برد رو داره؟؟بنده بیشتر روی برد مودم تاکید دارم و میخوام مودم تا برد بالا جواب بده...ممنونم میشم راهنمایی بکنید...
من TP-LINK 8901G دارم برا خونه که خوب جواب میده.راضیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)