حسین میگم مطمعنی gsmarena رو هک نکردی ؟![]()
![]()
این کارا از تو بعید نیست![]()
حالا چرا دوربینشو گزاشتی 5 ؟ خب بزار 12 !
حسین میگم مطمعنی gsmarena رو هک نکردی ؟![]()
![]()
این کارا از تو بعید نیست![]()
حالا چرا دوربینشو گزاشتی 5 ؟ خب بزار 12 !
البته به نظرم این گوشی نیاز به ال سی دی بزرگ داشت، چون مثل نت تاپی میمونه که قابلیت گوشی رو داره....
چی شده حسن؟!؟!چی گفتم مگه من؟!؟! همش ماله خبره های سایتهای مختلفه دیگه (جی اس ام، engadget و...).
البته خازنی/مالتی تاچ بودن رو خودم گفتم (هنوز تایید نشده) چون اینترفیس S-Class داره و اینکه معمولا کاره الجی رو گوشی های خفنش همینه دیگه....![]()
حسن یه جوری باید حسودیشو ابراز کنه خب..........
میگم نکنه اینم مثه GC990 بشه؟........یهو یه اطلاعاتی ازش بیاد و بره برا 60 سال دیگه؟؟؟؟؟؟؟
این تو CES معرفی شده....قراره همزمان با جام جهانی بیادش به بازار (June)میگم نکنه اینم مثه GC990 بشه؟........یهو یه اطلاعاتی ازش بیاد و بره برا 60 سال دیگه؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
crytek در حال پورت كردن crysis براي اين گوشي هستش
فعلا اخبار ديگه اي در دسترس نيست
Last edited by 4870x2; 11-01-2010 at 19:21.
میگم چیزه فکر کنم یه اشتباهی شده!بعیده این گوشی HD فیلمبرداری کنه، HD فقط پخش میکنه....نه؟!!؟
البته تو پخش کردنش که شکی نیست، ولی توی فیلم گرفتن فکر نمی کنم.....آخه به قیافش نمیخوره اهل اینکارا باشه.....
![]()
Last edited by Michael Ropy; 11-01-2010 at 20:58.
برای آشنایی بیشتر با سیستم عامل این گوشی، به این آدرس برید (این لینک قسمت اسکرین شات هاش هست که البته برای یه نت بوکه ولی برای آشنایی کلی خوبه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینکه دانلود این سیستم عامل (اپن سورسه دیگه!):
حجم: 754 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه: برای استفاده از این سیستم عامل، باید این چیزهارو داشته باشید:
1. حتما پردازشگری داشته باشید که از SSSE3 پشتیبانی کنه (مثل اتم و سری Core 2) سری پنتیوم ساپورت نمیکنه!
2. گرافیک های انویدیا و ATI به اضافه گرافیک GMA500 ساپورت نمی شن!فقط سری GMA950 به بالا...حالگیریه، نه؟!
کلا پیشنهاد میشه روی نت بوک ها (مثل Acer Asipre One) یا نوت بوک هایی که گرافیک + سی پی یو اینتل دارن اجرا بشه.
Last edited by Michael Ropy; 11-01-2010 at 21:18.
هم 720p فیلم میگیره هم 720p خروجی TV دارهمیگم چیزه فکر کنم یه اشتباهی شده! بعیده این گوشی HD فیلمبرداری کنه، HD فقط پخش میکنه....نه؟!!؟ البته تو پخش کردنش که شکی نیست، ولی توی فیلم گرفتن فکر نمی کنم.....آخه به قیافش نمیخوره اهل اینکارا باشه.....
ببین وقتی میگن گوشی hd فیلم میگیره یعنى در هر ثانیه مى تونه 30 بار عكس 768*1024 بگیره كه این برمیگرده به GPU و CPU كه خوشبختانه GW990 این دو تا رو نداره اصلا:دى
+
احتمالا این گوشی هم مثل BL40 فرستنده اف ام خواهد داشت!!
Last edited by 4870x2; 12-01-2010 at 17:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)