تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 88

نام تاپيک: تلاش برای بهبود وضعیت اینترنت در ایران و مسائل و مشکلات

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

حالا کجاش رو دیدید !!!!!

یک زن دم مرگ ( حدود 75 سالش هست ) توی کشور سوئد ، سرعت اینترنتش 40 گیگابیت (خدایا من را بکش با این سرعت دایل‌آپی ! ) بر ثانیه ! است ( اسمایل مردن از تعجب !) ...

یعنی در هر ثانیه : 7500000000 بیت دانلود = 894.07 مگابایت !!!!! دانلود هست ....

میدونید توی 10 ثانیه ، 5 تا دی‌وی دی بولوری ! رو میتونه دانلود کنه ! ... ه ه ه ه

این درحالیه که سرعت اینترنت من ! ه ه ه ه خخخ 0.005 مگابایت هست ... یعنی به 1 صدم از 7 دهم سرعت ایشون هم نمیرسه !!!!
    حالا شاید بگید ، ایشون این سرعت رو میخواد واسه‏ی چی ؟ ! ... این منبع رو بخونید !
    اینم منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما مثل اینکه حسابتون ضعیفه
    40 گیگا بیت در ثانیه برابر 5 گیگا بایت در ثانیه هست
    در ضمن یک دیسک بلوری 50 گیگابایت هست که با این سرعت اینترنت در 10 ثانیه یک دیسک بلوری رو دانلود میکنه

این سرعت هم در همه جا وجود نداره و شاید به تعداد انگشت شمار وجود داشته باشه

2. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

شماها چقدر نمک نشناس هستین؟ سرعت دیگه از این بالاتر؟ بعدش بازم بگین ژاپن...

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان دقت کنید این تاپیک مربوط به اینترنت ایران هست پس به حاشیه نکشونید

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام ...

حالا اینا رو ولش کنید ... بیاد یه چیزی رو بگم ، کمی داغ دلمون تازه بشه ! ...

میدونید سرعت اینترنت توی ژاپن چنده ! ؟ .... دِ نمیدونید دیگه ! ه ه ه ه ... سرعت دانلود توی دهکوره‎های ژاپن ( که = بالا شهرهای دبی ) دقیقا برابر با 7.5 مگابیت بر ثانیه است !!!!!! که دو برابر سرعت اینترنت توی آمریکاست !!!! این یعنی اینکه سرعت اینترنت توی ژاپن از سرعت کامپیوتر و هارد ما توی ایران بیشتره ! ... ه ه ه ه
    7.5 مگابیت ....معادل 915.527 کیلوبایت = یعنی تقربیا در هر ثانیه یک مگابایت رو راحت دانلود میکنن !

البته برم تحقیق کنم ، ببینم صحت داره یا نه !
    ولی من شنیدم توی امریکا از اینترنت کابلی استفاده می شه و با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه سرعتشون هست !

این مال خودته ؟ توی ایران هستی ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی من شنیدم توی امریکا از اینترنت کابلی استفاده می شه و با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه سرعتشون هست !

100 مگابیت حدود 11 مگابایت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

آره مال خودمه

ولی دلیلش تاخیر تو پینگ هستش
    Last edited by malaki_mall; 10-01-2010 at 19:15.

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط satttanism
    satttanism
    آقا ممنون ، دستت درد نکنه توجه کردی ...

آره ، خطا از من بود ، یهو جو زده شدم اشتباه نوشتم ! ... ویرایش هم کردم !

فقط برای تبدیل واحد اگه دوستان نیاز داشتن به آدرس لینک زیر بیان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من چون از مبدل بابیلون استفاده کردم ، جای byte و bit رو اشتباهی کنورت کردم و وضع خراب شد !

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آره مال خودمه

ولی دلیلش تاخیر تو پینگ هستش

اگه میشه یک تیت جدید که عکسشم کامل باشه بذار...
    یه عکس از IDM بگیر که داری دانلود میکنی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض اينترنت و حق الناس

هر روز در ميان اخبار، از زبان مديران شرکت ارتباطات زيرساخت نقل مي‌شود که بر ظرفيت اينترنت افزوده شده و لينک‌ها متعدد شده‌اند و ديگر قطعي کامل نخواهيم داشت. همين امروز که اين مطلب نوشته مي‌شود، رسانه‌ها از قول وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نوشته‌اند: «با تلاش‌هاي صورت گرفته در دولت گذشته، از نظر زيرساخت‌هاي ارتباطي چيزي کم نداريم و امکان تامين نيازهاي بخش‌هاي مختلف در اين حوزه را داريم.»

اما در اين سوي داستان، ما شهروندان براي خواندن سخنان مديران دولتي در اينترنت با انواع و اقسام مشکلات روبه‌رو هستيم. از کندي اينترنت در برخي از روزهاي سال و مسدود شدن برخي از سرويس‌ها مانند ايميل که بگذريم، روزهاي انتهاي هفته نيز وضعيت چندان مناسب نيست. باز اين مشکل را هم مي‌توان به تعداد بالاي کاربران در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه مربوط دانست و مورد اغماض قرار داد. اما مشکلات روزهاي عادي هفته و ساعات غير پيک را بايد به چه چيزي مربوط دانست؟

گفته شده است در هفته گذشته فيبر نوري زير اتوبان همت در تهران قطع شده‌ و مراکزي که با مشکل روبه‌رو شده‌اند، ترافيک خود را به مراکز ديگر فرستاده‌اند و بدين ترتيب packet lost به 5 درصد رسيده است. اين يعني شما اينترنت داريد، اما نمي‌توانيد استفاده کنيد. اين‌که فيبرهاي بين شهري و درون شهري را چه کساني قطع مي‌کنند، موضوعي است که به شرکت زيرساخت مربوط است. اين شرکت نيز قطعا مساله را پيگيري مي‌کند. کما اين‌که محمدرضا نوبري- مديركل مهندسي شبكه و امور استان‌هاي شركت ارتباطات زيرساخت- همين هفته پيش گفت: از عاملان خسارت به شبكه فيبرنوري كشور علاوه بر هزينه‌هاي فيزيكي، هزينه قطع ترافيك فيبرنوري نيز اخذ خواهد شد.

پس مي‌توان گفت در اين ميان حقي از زيرساخت ضايع نمي‌شود. اما از ديد يک کاربر بايد گفت خسارت مشترک را چه کسي مي‌دهد؟ يک کاربر خانگي يا حتي اداري در ازاي قطعي‌هاي مکرر اينترنت و packet lost بي‌حد و حصر، نه تنها خسارتي دريافت نمي‌کند که حتي نمي‌داند بايد براي دادخواهي به کجا مراجعه کند.

وزير پيشين ارتباطات هرگونه مشکل در اينترنت را به گردن شرکت‌هاي PAP مي‌انداخت؛ اما قطعي فيبر هم کار PAPها است؟ مصرف‌کننده بايد خسارت خود را از چه کسي بگيرد؟ اين حقوق که پايمال مي‌شوند، حق‌الناس نيستند؟ پول گرفتن بابت خدماتي که ارايه نمي‌شود، کم‌فروشي نيست؟ و آخر اين‌که اين داستان تکراري قرار است تا چند هزار سال نوري تکرار شود؟

asreertebat.com

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

شما مثل اینکه حسابتون ضعیفه
    40 گیگا بیت در ثانیه برابر 5 گیگا بایت در ثانیه هست
    در ضمن یک دیسک بلوری 50 گیگابایت هست که با این سرعت اینترنت در 10 ثانیه یک دیسک بلوری رو دانلود میکنه

این سرعت هم در همه جا وجود نداره و شاید به تعداد انگشت شمار وجود داشته باشه
    البت به سرعت هارد هم ربط داره
    مثلا شما 50 گیگ اطلاعات رو از یه فولدر منتقل کنی به یه فولدر دیگه مطمئنا خیلی خیلــــــــــــی بیشتر از 10 ثانیه طول می کشه
    پس کلا این سرعتای تخیلی 5 گیگ بر ثانیه و..... توهمی بیش نیستند
    Last edited by *Necromancer; 11-01-2010 at 08:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •