تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 45 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

وقتی فیلم آواتار رو میذارم تو DVD پلیر و میبینم خود DVD پلیر عمل آپسکلینگ رو تا رزولوشن 1080P انجام میده و کیفیت تصوبر مشکلی نداره اما وقتی رزولوشن DVD پلیر رو کمتر از 1080 بذارم خود تلوزیون عمل آپ اسکلینگ رو انجام میده و کیفیت حدود 30 درصد پایین میاد اگه این TV آپسکلینگ قوی داشت نهایتا 5 درصد با تصویر آپسکلینگ شده توسط DVD پلیر اختلاف داشت نه 30 درصد!!

درضمن منظورم از رنگ مشکی تصاویر تاریک و عمق دار مثل سیاهی شب هست(نه یک جسم مشکی رنگ در یک تصویر زمینه روشن مثل موی سر یا پیراهن مشکی).

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

این مدل 46 نداره ؟؟؟ الان 46 ال جی کدوم مدل را پیشنهاد میکنید؟

پیشنهاد میکنم رو سایز 47 این TV اصلا حساب باز نکن من 42 دارم و آنچنان که باید از تصویرش راضی نیستم چه برسه به 47 که فکر کنم دیگه خیلی داغون باشه.
    Last edited by hummer_1990; 16-03-2010 at 01:03.

2. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

من که  آپسکلینگ  نمیدونستم چیه و الان داشتم توضیحاتت رو میخوندم و همین الان منم باید بگم که این تی وی ما هم همینجور شماست چون فیلمها ی با رزولیشن پایین رو وقتی تمام صفحه تنظیم میکنی که نشون بده داغونش میکنه و بین پیکسلها فاصله ی زیاد و همینجور تصویر رو خیلی میکشه فکر کنم همین نمایانگر  آپسکلینگ  ضعیف باشه درست گرفتم که چی گفتی ؟

راستی پلیرت چیه که از  آپسکلینگش راضی هستی ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

پلیر من LG LH777 هست و پلیر بدی نیست(ولی ایراد هایی داره). در کل عمل آپ اسکلینگ اکثر پلیر ها از خود TV بهتره و این تلویزیون هست که باید خودش رو به پلیر نزدیک کنه. ولی اختلاف کیفیت کاملا محسوس بین این دو نشون میده که تلویزیون زیاد قوی نیست. هر چی اختلاف کمتر باشه تلویزون قویتره.
    در ضمن USB LH500 هم قوی نیست وقتی یه فیلم با رزولوشن پایین رو باهاش اجرا میکنم نمیتونه به صورت Full screen نشون بده و لبه های تصاوبر متحرک در فیلم رو هم شکسته نشون میده که باعث میشه تصویر شطرنجی به نظر بیاد.
    ولی وقتی همون فیلم رو با USB پیلیر نگاه میکنم هم Full Screen نشون میده و هم لبه هارو درست و بدون مشکل نشون میده.(البته گیرهایی هم داره و گاهی اوقات تصویر آهسته میشه و یهو تند میشه و صدا و تصویر هم ناهماهنگ میشن که این برمیگرده به ضعف USB پلیر) ولی با این حال خیلی بهتر از USB خود TV نشون میده.
    Last edited by hummer_1990; 16-03-2010 at 01:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سلام دوستان به نظر من شما زیادی دارین مشکلات رو بزرگش میکنین .من خودم lh500 دارم اما این مشکلاتی رو که میگین نداره.تازه مگه شما کیفیت b690 رو توی خونه دیدین که این طوری در مورد lh500 حرف میزنین ؟ کلا تلویزیون توی مغازه خیلی جالب تر به نظر میرسه اما وقتی میای تو خونه شبکه های بی کیفیت ایران رو اون هم با یه آنتن که کلی نویز داره میبینی فکر میکنی که تلویزیون مشکل ئاره.

داره خودمونی میشه safarimr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان به نظر من شما زیادی دارین مشکلات رو بزرگش میکنین .من خودم lh500 دارم اما این مشکلاتی رو که میگین نداره.تازه مگه شما کیفیت b690 رو توی خونه دیدین که این طوری در مورد lh500 حرف میزنین ؟ کلا تلویزیون توی مغازه خیلی جالب تر به نظر میرسه اما وقتی میای تو خونه شبکه های بی کیفیت ایران رو اون هم با یه آنتن که کلی نویز داره میبینی فکر میکنی که تلویزیون مشکل ئاره.

منم همینطور 47 دارم و به نسبت قیمتش راضی هستم و واقعا به b690 ترجیح دادم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

اصلا فرض میکنیم که B690 وجود نداره. من دارم اشکالاتی رو که در این تلویزیون وجود داره میگم حالا چه B690 خوب باشه چه بد باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن USB LH500 هم قوی نیست وقتی یه فیلم با رزولوشن پایین رو باهاش اجرا میکنم نمیتونه به صورت Full screen نشون بده و لبه های تصاوبر متحرک در فیلم رو هم شکسته نشون میده که باعث میشه تصویر شطرنجی به نظر بیاد.
    جالبه من با 42lh350 همچین مشکلی ندارم البته پخش .avi با رزولوشن بین 680 تا 720 در 288 تا 304 رو امتحان کردم با رزولوشن پایینتر امتحان نکردم

فقط مشکل من اینه کر زیر نویس فارسی srt که پخش میکنه فونتش کوچیکه ولی از نظر کاراکترها هیچ مشکلی نداره ( سیستم زیر نویس فارسی فیلم یونیکد باید باشه با سیستم لاتین اگر anasi یا utf-8 باشه مشکل کاراکتر داره)

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

میگم 42 رو چند گرفتی ؟

من میخوام پلیر رو 9650 یا 9750 ال جی بگیرم نظرت چیه ؟ فقط یه شکی که کردم بچه ها تو تاپیک خرید دی وی دی پلیر گفتن در هیچکدوم از سایتهای جهانی ال جی نامی از این دو مدا حتی با نامهای متفاوت نیستش و مشکوکه 

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

جالبه من با 42lh350 همچین مشکلی ندارم البته پخش .avi با رزولوشن بین 680 تا 720 در 288 تا 304 رو امتحان کردم با رزولوشن پایینتر امتحان نکردم

فقط مشکل من اینه کر زیر نویس فارسی srt که پخش میکنه فونتش کوچیکه ولی از نظر کاراکترها هیچ مشکلی نداره ( سیستم زیر نویس فارسی فیلم یونیکد باید باشه با سیستم لاتین اگر anasi یا utf-8 باشه مشکل کاراکتر داره)
    من موقع پخش فرمت DAT با رزولوشن 352 در 280 این مشکل رو دارم در رزولیشن بالا همچین مشکلی نداشتم ولی تلویزیون باید بتونه رزولوشن پایین رو هم درست نشون بده. در ضمن چون 350 مدلش از 500 پایینتر هست دلیل نمیشه که همه چیزش ضعیفتر باشه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

میگم 42 رو چند گرفتی ؟

من میخوام پلیر رو 9650 یا 9750 ال جی بگیرم نظرت چیه ؟ فقط یه شکی که کردم بچه ها تو تاپیک خرید دی وی دی پلیر گفتن در هیچکدوم از سایتهای جهانی ال جی نامی از این دو مدا حتی با نامهای متفاوت نیستش و مشکوکه

من 42 رو گرفتم 1770
    حالا چرا LG میخوای بگیری؟ برو تاپیک های مربوط به سینما خانگی یا DVD پلیر رو یه دیدن بزن قطعا انتخابهای بهتری رو میتونی اونجا پیدا کنی که امکانات بهتری داشته باشن.(تو رنج قیمتی که خودت میخوای)

آها راستی تو یکی از تاپیک ها یکی از دوستان گفته بود که از شیارهای پشت تلوزیون(LH500) روی بلند گوها و پشت بده داخلی پنلش زده بوده ساخت کره من امروز مال خودمو نگاه کردم رو بده فلزی پنل اسمی از ساخت فلان جا زده نشده بود ولی روی بلنگو ها کلمه VIETNAM درج شده بود و فکر کنم این پنلی که من گرفتم ساخت ویتنام هست نه کره.(خدا هر چی آدم حقه باز و دزده لعنت کنه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •