آقا من یه 23700 خریدماصلا صفحه اول مادربورد رو بالا نمیاورد بردمش سام سرویس تعویض کردن یکی دیگه بهم دادن .بازم همون مشکلو داره فقط تو ویندوز سون بالا میاد. جریان از چه قراره .مشکل از مانیتوره یا از قطعات من؟
آقا من یه 23700 خریدماصلا صفحه اول مادربورد رو بالا نمیاورد بردمش سام سرویس تعویض کردن یکی دیگه بهم دادن .بازم همون مشکلو داره فقط تو ویندوز سون بالا میاد. جریان از چه قراره .مشکل از مانیتوره یا از قطعات من؟
مشکل ار 23700 هست.
درصد خرابیشون خیلی بالاست.
برای منم همینجوری بود بردن برای تعویض .بعد از یکماه یه دونه دیگه دادن که خوشبختانه سالم بود.
همه مانيتور سامسونگا خرابن
شانس آوردين عوض كرده. سام سرويس حال داده بهتون وگرنه اصولا تعويض نميكنه
![]()
اصولن پنل هاي LG كيفيت بالاتري داره. با مقايسه از نزديك اينو ميفهميد. البته مونتاز ها براي خود ماديرانه. اما نكتش اينه كه ماديران از كسي نميترسه بگه مونتاژ خودشه. تو سايتشم نوشته ساخت ماديران. چون واقعا كيفيتاش خوبه
خيلي حركتت 20 بود. كلي بد و بيراه گفتم به اين سامسونگ خالي بند. و كليك خنديدم
كاش پنل هاي LG رو هم باز ميكردي. تا جايي كه من ديدم همش كره ايه. مال خود LG و مونتاژ ماديران.
دمت گرم ProGamer جان!
بابا آخر حرکت بود!!
دمت گرم ProGamer جان!
بابا آخر حرکت بود!!
Last edited by 8432032; 23-02-2010 at 04:26. دليل: پست مجدد!
پس سامسونگ هم بیخیال میشیم
یه مانیتور برای بازی و فیلم که تو تصویر های سریع تصویر جانمونه می خام؟ کلا زمان پاسخ دهیش خیلی کم باشه کمتر از 2ms هست هم چین چیزی؟یا پلاسما باشه
مانیتورای سامسونگ هم کیفیتشون مثل مانیتورای الجیه تو این بازه قیمت ! ولی مشکل جاموندن تصویر رو من تو مدل 2X500 دیدم ! مثلا تو پس تو صحنه های سریع تصویر جا میمونه ! ولی تو 2261 الجی همچین چیزی ندیدم !
2261 vp بهترين انتخاب هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)