بدبختی کارخونه هم دیگه نمیزنه انگار
نمیدونم شاید الکی گفت که به خاطر تحریم دیگه پراید ها ABS ندارند
اگر کسی خبر داره ممنون میشم به منم بگه
بدبختی کارخونه هم دیگه نمیزنه انگار
نمیدونم شاید الکی گفت که به خاطر تحریم دیگه پراید ها ABS ندارند
اگر کسی خبر داره ممنون میشم به منم بگه
نمیدونم ولی قرار بود روی همه ی تولیدات داخلی بزنن البته خبر دقیقشو نمیدونم
ولی پراید abs دار دست دوم میتونی گیر بیاری
اين كه اين ماشين گاز سوز نميشه از همه بدتره تو اين بحران سوخت حالا abs پيشكش چ
.
تحریم کجا بود همین طور که چند بار گفتم ای بی اس پراید اصلا استاندارد نبود از معمولی ها بدترو پر خطر تره و ایراد داشته 2نمونه هم تو روزنامه اعلام کرده ایا در پراید واقعا ای بی اس نصب میشود!!!که 2 کشته داده چون ای بی اس پراید اساسا نقص فنی داره و من دراوردی بوده شاید با ای بی اس پراید وارد باقالی ها بشیم برای همین جلوشو گرفتن تا برطرف شه
ابروی ای بی اسو بردن!!!!
مدرک بیار دوست عزیز!! بار دومه که داری این حرفا را میزنی و اون نوبت هم مدرکی برای حرفات نیاوردی
مدیریت عزیز لطف کنند برخورد کنند
اتفاقا ای بی اس های پراید خیلی خوب عمل میکنند و بسیار بهتر از ترمز مسخره ی پراید معمولی هستند ...
والله ما هم چیزی در مورد بد بودن ترمز های ABS پراید نشنیدیم !!!
abs هرگز نمیشه رویه 2 چرخ باشه ماشین با اولین ترمز دور خودش میچرخه وممکنه چپ کنه و...
abs پراید هم فوقالعادست هرچی پراید دو گانه سوز مذخرفه پراید abs دار خوبه
من پراید دوگانه داشتم که میگم از ترمز ضعیف و نداشتن تعادل بگیر تا مشکلات گاز و قدرت افتضاح و سنگینی عقب خودرو
شما دلیلی برای گفتتون دارین. همه از ABS پراید راضی هستن به جزء شما.پس باید یه دلیلی داشته باشین.منتظر شنیدن دلیلتون هستیم.
تحریم کجا بود همین طور که چند بار گفتم ای بی اس پراید اصلا استاندارد نبود از معمولی ها بدترو پر خطر تره و ایراد داشته 2نمونه هم تو روزنامه اعلام کرده ایا در پراید واقعا ای بی اس نصب میشود!!!که 2 کشته داده چون ای بی اس پراید اساسا نقص فنی داره و من دراوردی بوده شاید با ای بی اس پراید وارد باقالی ها بشیم برای همین جلوشو گرفتن تا برطرف شه
ابروی ای بی اسو بردن!!!!
در مورد ناكارامدي ترمز abs پرايد قبلا خيلي بحث شده و چون تو سرعت اينترنت مشكل دارم نميتونم برات اون تاپيك رو پيدا كنم اما در كل abs راي پرايد خوب نيست هيچ كمي هم خطر داره...شما دلیلی برای گفتتون دارین. همه از ABS پراید راضی هستن به جزء شما.پس باید یه دلیلی داشته باشین.منتظر شنیدن دلیلتون هستیم.
هم از abs سل قديم استفاده كردن و هم موقع ترمز گيري ادم حس ميكنه كه ماشين داره خورد ميشه دوست من حدود 1 ماه پيش بود كه با پرايد abs مز كرده بود و شاسي جلوش كلا از بيخ كنده شده بود! كم بود كه به كام مرگ بره!
در ضمن رو مسير ليز هم كه ترمز كني بايد خودت رو براي مرگ امده كني
هزار تا دليل داره كه abs براي پرايد خوب نيست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)