تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز با VIP تهران صحبت کردم
    گفتن مشکل mac fail فقط با تعویض main board حل میشه.
    قرار شد هر وقت فرستادن شهرمون بهم زنگ بزنن. گفتن یک هفته ای طول میکشه. البته اینجوری بد هم نشد، چون کالیبراسیون AV بهم خورده بود و ناراحت بودم.
    ممنون از لطف عزیزان
    'گذاشتنت سر کار !!!
    احتمال اینکه مینبوردت خراب باشد البته هست ولی احتمالش نزدیک صفره .
    بعدشم برات بگم احتمال اینکه مینبوردت را عوض کنند بازم درست نشه هم هست چون بعد متوجه میشن که مینبورد جدید را هم اپدیت نکردن.
    اینهایی که برات گفتم قصه نیست . سر خودم اومده .
    اگه حالش را داری با همان شماره تلفنی که قبلا گفتم تماس بگیر ادرس تعمیرگاه مرکزی را بگیر .توی جاده مخصوص کرجه . تلویزیون را ببر اونجا . مینبوردش را در میارن میفرستن ازمایشگاه کارخونه اپدیت میکنند نیم ساعت بعد برمیگردونند.
    البته اینم برات بگم این فیرمویر ی را هم که میریزند مشکل DLNA و تلتکست را حل کنه باضافه دستکاری هایی که توی منوی سرویس میکنند معلوم نیست چه گندی بعدا بالا بیاد. مثلا pmax چرا نمیتونه هنوز به اینترنت وصل شه یا چرا اپدیت از طریق USB برای بعضی ها ممکن نیست.

خلاصه از سام سرویس و امثالش بیشتر از این هم انتظاری نمیره.

2. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز با VIP تهران صحبت کردم
    گفتن مشکل mac fail فقط با تعویض main board حل میشه.
    قرار شد هر وقت فرستادن شهرمون بهم زنگ بزنن. گفتن یک هفته ای طول میکشه. البته اینجوری بد هم نشد، چون کالیبراسیون AV بهم خورده بود و ناراحت بودم.
    ممنون از لطف عزیزان
    در مورد کالیبراسیون AV هم این کار را بکنی تمام تنظیمات بر میگرده به حالت اولیه. من انرا امتحان نکرده ام اگه میخواهی انجام بدهی مسئولیتش با خودته.
    در حالیکه تلویزیون روشنه

Press Exit 10 secs, select OK, B650 resets all settings to default values -------- caution TV has to be re tuned

من این روش را در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    دیده ام

4. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد کالیبراسیون AV هم این کار را بکنی تمام تنظیمات بر میگرده به حالت اولیه. من انرا امتحان نکرده ام اگه میخواهی انجام بدهی مسئولیتش با خودته.
    در حالیکه تلویزیون روشنه

Press Exit 10 secs, select OK, B650 resets all settings to default values -------- caution TV has to be re tuned

من این روش را در سایت
    کد:
    و
    کد:
    دیده ام
    سلام

ممنون از راهنمایی شما
    من تبریز هستم و به تعمیرگاه مرکزی دسترسی ندارم
    در مورد ریستی که فرمودید، قبلا انجام داده بودم ولی تاثیری نداشت و به حالت success تبدیل نشد.
    ضمنا من در همون فروم av دیدم که یک خارجی هم نوشته بود که مشکل mac fail فقط با تعویض mainboard حل میشه که الان سام سرویس هم همین رو میگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

ممنون از راهنمایی شما
    من تبریز هستم و به تعمیرگاه مرکزی دسترسی ندارم
    در مورد ریستی که فرمودید، قبلا انجام داده بودم ولی تاثیری نداشت و به حالت success تبدیل نشد.
    ضمنا من در همون فروم av دیدم که یک خارجی هم نوشته بود که مشکل mac fail فقط با تعویض mainboard حل میشه که الان سام سرویس هم همین رو میگه.
    سلام
    مگه مشکلت مثل تصویر زیر نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مال من اینجوری بود

و بدون تعویض مینبورد شد این

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادرس mac را قلم زده ام
    Last edited by sorna2; 04-01-2010 at 03:21.

7. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

چرا مشکل من دقیقا همینه
    به نظر شما اینها چه آپگریدی رو مین بورد انجام میدن که درست میشه؟
    شاید چون در شهر ما امکانات آزمایشگاهی مناسبی ندارند، مجبور به تعویض مین بورد هستند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

چرا مشکل من دقیقا همینه
    به نظر شما اینها چه آپگریدی رو مین بورد انجام میدن که درست میشه؟
    شاید چون در شهر ما امکانات آزمایشگاهی مناسبی ندارند، مجبور به تعویض مین بورد هستند؟
    سلام
    چه عرض کنم؟
    من فکر میکنم تمام این مشکلات ناشی از دستکاری های عمدی خود شرکت مونتاژ کننده سامسونگ و سام سرویس است و تمام دردشان این است که دسترسی به اینترنت این تلویزیون ها را مختل کنند.
    اگر یک نفر از کسانی که مشکلی در شبکه و وصل به اینترنت یا اپدیت از راه USB و سایر مشکلات مطرح شده را ندارد لطف کند و از تمام تنظیمات منوی سرویس تصویری تهیه و در فروم قرار دهد مشکل اکثر بچه ها حل می شود.

10. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    چه عرض کنم؟
    من فکر میکنم تمام این مشکلات ناشی از دستکاری های عمدی خود شرکت مونتاژ کننده سامسونگ و سام سرویس است و تمام دردشان این است که دسترسی به اینترنت این تلویزیون ها را مختل کنند.
    اگر یک نفر از کسانی که مشکلی در شبکه و وصل به اینترنت یا اپدیت از راه USB و سایر مشکلات مطرح شده را ندارد لطف کند و از تمام تنظیمات منوی سرویس تصویری تهیه و در فروم قرار دهد مشکل اکثر بچه ها حل می شود.
    سلام

پیشنهاد بسیار خوبیه
    اگر یک نفر ( مثل جناب pmax که یک بار این لطف رو در حق من انجام داده ) بتونه اینکار رو انجام بده، شاید بتونیم از طریق منو مخفی مشکل شبکه رو حل کنیم.
    البته یک مسئله بسیار مهم هم باید بگم. منو مخفی تنها محدود به اون چیزی که با زدن دکمه های info و menu و mute و Power دیده میشه نیست. بعد از ورود به منو مخفی، روی گزینه advanced رفته و چهار الی شش بار دکمه صفر رو فشار بدید تا منوی جدیدی براتون ظاهر بشه.
    حالا اگر کسی بتونه از تمام این منو ها عکس بگیره و اینجا بگذاره، احتمال زیاد مشکل خیلی از دوستان حل خواهد شد.

ممنون

12. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام

پیشنهاد بسیار خوبیه
    اگر یک نفر ( مثل جناب pmax که یک بار این لطف رو در حق من انجام داده ) بتونه اینکار رو انجام بده، شاید بتونیم از طریق منو مخفی مشکل شبکه رو حل کنیم.
    البته یک مسئله بسیار مهم هم باید بگم. منو مخفی تنها محدود به اون چیزی که با زدن دکمه های info و menu و mute و Power دیده میشه نیست. بعد از ورود به منو مخفی، روی گزینه advanced رفته و چهار الی شش بار دکمه صفر رو فشار بدید تا منوی جدیدی براتون ظاهر بشه.
    حالا اگر کسی بتونه از تمام این منو ها عکس بگیره و اینجا بگذاره، احتمال زیاد مشکل خیلی از دوستان حل خواهد شد.

ممنون
    دوست عزیز من سه تا عکس دیگه میذارم . زحمت اون 3-4 تا عکس قبلی هم که براتون پی ام کرده بودم با خودتون که برای بچه ها بذارید . بعید می دونم منوی بدردبخور دیگه ای مونده باشه ولی اگر بازم هم بگید عکس بگیرم

14. 3 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب pmax ، این هم عکسهایی که این دوست خوبم زحمت کشید و برای من پیام خصوصی کرد :

16. 2 کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خدمت دوستان و اساتید گرامی سلام
    ببخشید که من اینجا پست میدم ولی چاره ای نداشتم . هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم
    من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •