دوستانی که این پلیر WD رو دارن محبت کنند زیرنویس با فرمت SRT فارسی رو این پلیر صحیح نشون می ده یا خیر ؟
و سئوال دوم کسی این دو پلیر رو با کابل اپتیکال صدا به آمپیلی فایر وصل کرده ؟ و نتیجه ؟
Seagate FreeAgent Theater+ HD Media Player
Western Digital TV HD Media Player
دوستانی که این پلیر WD رو دارن محبت کنند زیرنویس با فرمت SRT فارسی رو این پلیر صحیح نشون می ده یا خیر ؟
و سئوال دوم کسی این دو پلیر رو با کابل اپتیکال صدا به آمپیلی فایر وصل کرده ؟ و نتیجه ؟
من پارسال يكدونه معمولي جنريشن 1 داشتم و زير نويس مشكلي نداشت البته به جديدترين فريمورش هم اپديت كردم از سايتش 1.3.4 بود فكر ميكنم
با اپتيكال هم تست كردم به امپلي خودم زدم ولي توي 5.1 كاناله ا صدا نميومد همونطور كه DTS رو ساپورت نميكرد![]()
خوب معلومه ساپورت نمی کنه چون جنریشن یک اصلا سخت افزارش برای این کار نیست
سلام من چند سوال در مورد WD LIVE HD MEDIA PLAYER داشتم
1.زيرنويس SRT,idx/sub فارسي ساپورت ميكنه(مخصوصا SRT
2.اگه از يه فيلم DVD ايميج بگيريم پخش ميكنه
3.DVD R/W اكسترنال رو ساپورت مي كنه
4.حقيقت داره تو پخش 1080p مشكل داره(بالاي 23 fps)
نظرتون در مورد اين دستگاه چيهIomega ScreenPlay Director HD Media Player
اگه لطف كنيد راهنمايم كنيد ممنون ميشم
من هم بین این iomega و WD موندم. یکی از دوستان Iomega خریده می گه با mkv مشکل داره نمی خونه.
دوستانی که این دستگاه رو دارند بیزحمت بگند واقعیت داره یا نه.
و بین این دو مدل کدوم بهتر کار می کنه.
Wd کپچر هم داره؟
اگه اطلاع دارید قیمت ومحل فروش ذکر کنید.ممنون
WD فرمت های DVD (هم iso یهنی image و هم vob) رو می خونه ولی منوی DVD رو نمی آره.یعنی از زیرنویس چه فارسی چه انگلیسی خبری نیست.در firmware جدید که beta هست و احتمالا تا حداکثر یک ماه دیگه نسخه اصلیش می آد این قابلیت اضافه شده.
برای من (WD TV LIVE) زیر نویس فارسی رو بصورت حروف جدا از هم نشون میده(بعضی کلمات) !
کسی میدونه چیکارش باید کرد تا درست بشه؟
سلام دوستان
من نزديك يك سال اين دستگاه و دارم
وسترن مدل قديم
ميخوام مزايا و معايبشو تو اين مدت عرض بكنم:
كلا دستگاه جمع و جور و چابكيه
برد ريموتش خوبه
ساپورت فايل تصويريش خوبه
تا به حال خيلي كم هنگ رده شايد فقط دو سه بار
mkv خوب باز ميكنه
1080p رو روان باز ميكنه
معايب:
اوايل ساپورت نرم افزاريش خيلي خوب بود و اميدوار بودم كه تو اپديتهاش srt رو به زبان فارسي باز كنه ولي اپديتش نكردند
الانم هم مدتهاست كه فريمور جديدي نيومده
-- فايلهاي wmv كه اكثرا فيملمهاي ايراني تو نت به اينم فرمت هستند رو اصلا باز نميكنه
فايلهاي wmv hd 1080p رو با فريز شدن و يا اصلا باز نميكنه(اميدوار بودم كه تو اپديتهاش اين نقيصه رو رفع كنن)ولي نشد متاسفانه
فايلهاي hd كه صداشون dts هست رو بدون صدا پخش ميكنه(قبلا تو سايت وسترن يك قسمت نظرات كاربران بود كه با توجه به خواست كاربران و ريتينك ها قابلبتهاي نرم افزاري تو نوبت ميذاشتند) اين dts هم يكي از اونها بود كه هيچ وقت عملي نشد
---ايميج رو پخش ميكنه البته بدون منوي ديويدي اگر هم شما به روش ديتا فيلمها رو بريزيد پخش نميكنه
قول داده بودند قابليت cut /copy و rename رو بزارند كه يكي از معايبشه
امكان لود كردن زير نويس از طريق فلاش مموري ديگه وجود نداره شما براي يك فيلم ناقابل بايد هارد يك ترابايت رو پيش كامپيوتر ببريد.
فرمت rm رو قول داده بود تو فريمور هاي بعديش باز بكنه ولي به خاطر سود مالي بيشتر تو مدل ليو ارائه كرد
با وجود اينها اگر چيزي رو فراموش نكرده باشم به شرط و اميد ارتقا نرم افزاري در اينده دستگاه خوبيه
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)