تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 95 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كسي 46 اينچ b690 نداره چند تا عكس ازش در محيط مزل بزاره؟
    من دارم دوست عزیز منتها گذاشتن عکس با اینترنت دایال اپ اونم چندتا و اینکه سرعت اپلود نصف سرعت دانلوده (2 کیلوبایت) واینکه وسطاش قطع میشه و اینا سخته ولی با این حال سعی میکنم تا امشب فردا بزارم براتون.
    ولی حالا این در محیط منزل بودن چه فایده ای داره؟ می خوای محیط منزل مارو دید بزنی؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ديدن پنل lcd در ويترين مغازه با پنلي كه در محيط خونه هست زمين تا آسمون فرقشه!!

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست من چه فرقی؟ فقط اونجا تصاویر با کیفیت بهش می دن اینجا ما تصاویر معمولی میدیم (که این ربطی به محیط نداره) دیگه اینکه اونجا اطراف پنل ها ادم و پنل های دیگه هست اینجا تابلو و میز و گلدون و از این جور چیزا. نور خونه های ایرانی هم که انقدر زیاده که معمولا با مغازه ها فرقی نداره (برخلاف خونه های خارجی که برای همینم هست همش از Movie Mode استفاده می کنن توی کالیبراسیون هاشون) در نتیجه مصرف انرژی ما با چین برابری می کنه
    ولی چشم میزارم

5. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا همینجوریه که میگی.

این پلاسمای z80 پاناسونیک بقل led7000 سامسونگخ وقتی نور تو اتاق کم باشه رنگای lcd شسته میشه washed out میشه

فیلمشو از اینجا برو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما فیلمو نگا کن متوجه میشی امیر آقارم فردا نیاین بگین بد حرف زدی با کمال احترام من قبول ندارم b690 شما برو ببین تو اتاق تاریک وقتی یه جای فیلم برایتنس زیاد باشه washed out میشه مثل همین عکسا. یه سرچیم تو گوگل بزن راجب washed out شدن السیدی.
    امیر آقارم فردا نیاین بگین بد حرف زدی با کمال احترام من قبول ندارم
    LOL

چند تا عکس توی محیط تاریک گرفتم ببینین خودتون. سعی کردم از شبکه های با کیفیت بگیرم که ابهامی پیش نیاد
    ولی با این حال اگه ایرادات دیگه ای مثل تاری دست ها و صورت ها و بد بودن رنگ ها ، چزییات و ... دیدین به خاطر اینه که عکس ها رو سریع گرفتم و در عکاسی هم زیاد وارد نیسم یعنی در تصویر واقعی هیچ کدوم از این مشکلات نبود . در اصل هدف عکس ها نقض کردن حرف شماست نه درست نشون دادن رنگ و اینا . تاری هم که توی عکس هاست به خاطر دوربین n82 ه که عکس رو دیر ثبت می کنه و باید تصویر چند لحظه ثابت باشه تا این طوری نشه. اینو گفتم که ایرادهای انحرافی نگیرین. در ضمن همون طور که گفتم از مباحث عکاسی زیاد سر در نمیارم پس خواهشا properties نگیرین که نمی تونم جوابتون رو بدم

در ضمن نمی خوام بگم که همه ال سی دی ها این مشکل رو ندارن. من فقط تجربه خودمو گفتم از بی690 . اگرم باشه به اون صورت که در عکس های بالا باشه نیست

9. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من یه سوالی دارم
    امکانات پخش داخلی در همه سایز ها یکی هست؟
    یعنی مثلا 32 اینج و 40 اینچ و ... همگی میتونن فیلم ها رو از رو usb یا لن پخش کنن؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یکی از مشکلات حادی که بک لایت led ها edge lit نسبت به ccfl lcd ها دارن به دلیل نوع چیدن led ها زاویه دید بسیار بدشونه , تو این عکس ها مشکل از زاویه دید پنل 7000 هستش . پنل 7000 بعد از 16 17 درجه از مرکز تلویزیون افت کنتراست میگیره.

پنل 690 زاویه دیدش از همه جهات مابین 20 تا 25 درجه وسیع تر از بک لایت led ها هستش زاویه دید 690 45 درجه اس و بعد از 45 درجه افت کنتراست میگیره و از این حیس برای یک ال سی دی زاویه دید در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد.

کلا مشکل زاویه دید تو همه پنل ها دیده میشه و هیچ پنلی نبوده تا به امروز ساخته شده باشه که مشکل زاویه دید رو به طور کامل نداشته باشه , همچنین پلاسما g10 بعد از 75 درجه افت کنتراست میگیره, اما همچنان پلاسما پنل ها از لحاظ زاویه دید عملکرد بهتری نسبت به ال سی دی ها دارن و از این حیس بر ال سی دی ها برتری دارن .

زاویه دید در g10

Last edited by Ami R 940; 26-01-2010 at 16:44.

12. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

و اما مشکل washed out بیشتر در ال سی دی های نسل گذشته دیده میشد ,یکی از دلایل نارضایتی خریداران ال سی دی در گذشته همین مسئله بود وقتی پنل ال سی دی به خانه آورده میشد و در محیط خونه با نور کم دیده میشد ,برایتنس به شدت افت می کرد و رنگ ها به سمت رنگ های سرد سوق پیدا می کردن

اما در نسل فعلی با پیشرفت ال سی دی ها این مشکل washed out کاملا در سری b سامسونگ سری x سونی و... از بین رفته .

چند عکس گرفته شد از b690 در تاریکی

14. 6 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

و اما مشکل washed out بیشتر در ال سی دی های نسل گذشته دیده میشد ,یکی از دلایل نارضایتی خریداران ال سی دی در گذشته همین مسئله بود وقتی پنل ال سی دی به خانه آورده میشد و در محیط خونه با نور کم دیده میشد ,برایتنس به شدت افت می کرد و رنگ ها به سمت رنگ های سرد سوق پیدا می کردن

اما در نسل فعلی با پیشرفت ال سی دی ها این مشکل washed out کاملا در سری b سامسونگ سری x سونی و... از بین رفته .

چند عکس گرفته شد از b690 در تاریکی

LOL

چند تا عکس توی محیط تاریک گرفتم ببینین خودتون. سعی کردم از شبکه های با کیفیت بگیرم که ابهامی پیش نیاد
    ولی با این حال اگه ایرادات دیگه ای مثل تاری دست ها و صورت ها و بد بودن رنگ ها ، چزییات و ... دیدین به خاطر اینه که عکس ها رو سریع گرفتم و در عکاسی هم زیاد وارد نیسم یعنی در تصویر واقعی هیچ کدوم از این مشکلات نبود . در اصل هدف عکس ها نقض کردن حرف شماست نه درست نشون دادن رنگ و اینا . تاری هم که توی عکس هاست به خاطر دوربین n82 ه که عکس رو دیر ثبت می کنه و باید تصویر چند لحظه ثابت باشه تا این طوری نشه. اینو گفتم که ایرادهای انحرافی نگیرین. در ضمن همون طور که گفتم از مباحث عکاسی زیاد سر در نمیارم پس خواهشا properties نگیرین که نمی تونم جوابتون رو بدم

در ضمن نمی خوام بگم که همه ال سی دی ها این مشکل رو ندارن. من فقط تجربه خودمو گفتم از بی690 . اگرم باشه به اون صورت که در عکس های بالا باشه نیست
    همه این عکسا washed out شدن اگه همین فیلمارو تو پلاسما بزارید کاملا تابلو میشه عکسای whitewolf که کامل ملومه شده عکسای امیرم رنگای بقل آینه و رنگای طلایی washed out شده.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه این عکسا washed out شدن اگه همین فیلمارو تو پلاسما بزارید کاملا تابلو میشه عکسای whitewolf که کامل ملومه شده عکسای امیرم رنگای بقل آینه و رنگای طلایی washed out شده.

دوست عزیز چرا دوست داری بی خودی اطلاعات غلط به مردم بدی؟ من نمی دونم شما با سامسونگ چه پدرکشتگی و با پانا چه نسبت داری؟
    اول میگین که همه ی ال سی دها washed out میشن. بعد میگین این عکس ها یه کمی بعضی جاها washed out شده. عزیز من مگه شما تصویر اصلی رو دیدی که اینطوری میگی؟ من که عکس گذاشتم میگم که نشده . نمی دونم چرا همش می خواین سعی کنین به مردم بگین جی 10 بگیرن. امار و اطلاعات و مقایسه هر 2 مدل، تاپیکش هست هرکی خواست ازاده ، هر کدوم رو می خواد انتخاب کنه. اگه اطلاعات و امار امار علمی دارین بگین و گرنه این فلانه و اون یه کمی بهمانه که برای مردم نشد راهنمایی. بدتر گیجشون می کنین.
    در مورد پست دومتون : یعنی شما واقعا فکر میکنی ال سی دی که بالای 1000 دلار قیمتشه و جز 7-6 ال سی دی برتر جهانه رنگ مشکی رو به این بدی تولید می کنه؟ یعنی سیاهش آبیه؟ اونم پنلی که همه ی سایت ها از تولید رنگ مشکی و کنتراست بالاش تعریف کردن (کنتراست بالاتر از جی10 محبوب شما)
    اصلا مگه میشه سامسونگ بعد از تولید محصولش اونم در سال 2009 بدونه که رنگ مشکی محصولش این طوریه ولی بی خیال بشه و محصولش رو به بازار بفرسته؟ اگه این طوری بود که سامسونگ، الان این سامسونگ نبود
    تقریبا همه پست های شما رو میشه هرکس با یه همچین استدلال های ساده ای بفهمه که اشتباهند ولی با این حال عکس از تولید مشکی این پنل در فروم زیاد هست و هرکسی که ببینه میفهمه مثل عکس های شما نیست.
    شما خودتونم می دونین این امار و اطلاعاتتون غلطه و واقعیت ندارن فقط می خواین با ما لج کنین. دلیلشم خودتون می دونین. ولی این کارهای شما فقط باعث سردرگمی بی خود کسایی میشه که می خوان HDTV بگیرن. مثالشم این که همه ی عکس های شما از این پنل از زاویه های بالای 70-60 درجه هست. حالا ما هرچی بگیم اینا و حتی پلاسماها زاویه دید محدود دارن مگه فایده داره؟
    شما که بی690 ندارین پس فکر کنم کاملا عاقلانه هست که درمورد چیزی که نمیدونین حرف نزنین تا اطلاعات اشتباه هم ندین .
    اگه واقعا می خواین برای جی10 تبلیغ کنین چرا نمیرین یه تاپیک درمورد جی 10 بزنین و خودتون رو توش حسابی خسته کنین؟ کاربرهای سایت خودشون فهمیده هستن و هرکدوم رو خواستن انتخاب میکنن

در مورد Washed out : وقتی توی تاریکی مطلق از یه منبع نور عکس می گیریم (حتی یه منبع نور 3-2 ولتی مثل چراغ خواب خیلی کوچیک) ، اون منبع نور توی اون عکس چندبرابر بیشتر از حد واقعیش نورش میفته طوری که همه ی عکس تاریکه ولی اطراف اون منبع مثل خورشید کاملا پرنوره طوری که کل منبع رو پوشونده و دیگه دیده نمیشه. حالا نور تی وی ها که دیگه جای خود. میتونین همچین چیزی رو خودتون با دوربین موبایلتون ازمایش کنین.
    می خوام بگم اگرم واقعا در عکس چیزی دیده بشه که نمیشه مگه بعضی قسمت های سفید و روشنش به خاطر همین قضیه هست و واقعیت نداره. البته در ال سی دیهای قدیمی بوده ولی الان این طوری نیست.
    عکس زیر رو ببینید :

این عکس از یک گوشی نوکیا با تم نسبتا روشن (دقیقا : ابی روشن) در یک اتاق کاملا تاریک هست که فقط ایکون web اون توی عکس اومده حالا به نظر شما تصویر واقعی ال سی دی این موبایل همین طوریه که در عکس افتاده و بقیه ی ایکون های گوشی چون محیط تاریکه طبق حرف Terry Bogard پس Washed out َشدن؟ مطمئنم خود Terry Bogard میگه اره
    در ضمن به ه-ا-ل-ه ی نور اطراف ال سی دی موبایل توجه کنید...
    حالا شما باز یه چیز دیگه بگو...............
    Last edited by whitewolf; 27-01-2010 at 01:08.

17. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •