یه توضیح در مورد هات فیکس میدین ما هم بهره ای ببریم
یه توضیح در مورد هات فیکس میدین ما هم بهره ای ببریم
یکم تحقیقات کردم
ظاهرا یک سری مشکلات رو توی بازیها و برنامهها حل کردن تو این هات فیکس
Fixes for the following issues:
- Resident Evil 5 – Performance drop during the opening cinematic
- Call of Duty Modern Warfare 2 – Performance drop observed with a supported ATI CrossFireX™ configuration when using the thermal scope
- Wheelman – Game freezes while loading the game menu
- Flashing in various OpenGL titles – City of Heroes, Enemy Territories: Quake Wars, Riddick
- Heaven benchmark (DirectX 9 mode) – Grass flickers and white boarders observed around the edges
- ATI Radeon™ HD 5970 Series, ATI Radeon™ HD 5800 Series, and ATI Radeon™ HD 5700 Series – issue with HDMI: DTS-HD and Dolby True-HD not working properly with certain receivers
- The desktop mouse cursor becomes enlarged at random when using Windows 7
که رزیدنت اویل رو دستم بود تست کردم
قبل از نصب این فیکس فیلمهای وسط بازی روی dx10 اجرا نمیشد و صفحه سیاه میموند و صداها فقط میومد که بعد از نصب مشکل کاملا بر طرف شد
برای توضیحات و دانلود به لینک زیر مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامو درود به دوستان
من قصد خرید کارت گرافیک دارم .
مادربورد من asus p5kpl-c هست و cpu intel(r)pentium(r)daul cpu e2180 @ 2.00 ghz هست و رمم 3 گیگ
حالا شما کدوم کارت گرافیک رو برای بازی مناسب با سیستم من میدونید
VGA Zotac 250GTS 1GB یا SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 PCIE
راستی با هر 2 کارت گرافیکی که گفتم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با رزولوشن 1280.1024 و high quality
بازی کرد؟
COD Modern 2 اصلا گرافیکی نیست که بخواهد در مقابله 5770 کم بیاره من این بازیو با 4850 روی مانیتور 22 اینچ 1920x1080 ili همه چیز هم فول
FPS 60 بود یعنی زیر 15 تیک می زند
به نظر من 5770 گزینه بهتری است
سلام
پس دوستان تصویب کردن که 5850 به قیمت حدود 350 می ارزه که پای کارت گرافیک اینقدر بدین
ممنون فردا می خرم
راستی یکی از دوستان بهم گفت پاور گرین با پاور های دیگه که ارزونن فرقش چیه همه یکین دیگه؟!!!حرف منطقی نیست اما دوست دارم جواب علمی بهش بدم پس سوالم؟
فرق یه پاور خوب مثل گرین با پاور های ارزون دیگه که اتفاقا فن اونها هم بی صداست چیه؟
شرمنده که اینجا میپرسم
Last edited by aban366; 29-12-2009 at 22:20.
پاور گرین ارزان نیست اما ارزانتراز برندهای حرفه ای هست
خوب می توانم بگم یکی از علتش اینه که قیمتهای الکی دارند توی ایران برندهای خارجی
در ضمن فقط فن نیست قطعات داخلشم هست
5850 کارت خوب و ارزشمندیه که فکر کنم تا چند سال بتونی ازش به راحتی استفاده کنی
البته امروز میخواستم خرید کنم ظاهرا یکم تو بازار کم شده و فقط مارک his گیر آوردم که 380 میگفتن و نمیرزید
در مورد پاور هم شما اول با پاور 485 وات خودتون تست کنید بنده اطمینان دارم جواب میده و با 470 هم افت ولتاژی نداشتم
ولی اگر قبول ندارید اینم ۳ تا سند خارجکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط به نتایج بازی و امتیاز 3d mark توجه کنید:
و تستهای بسیار دیگه که نخواستم لود صفحه رو سنگین کنم...
در مورد بحث قیمتی اگه واقعا قیمت 4890 210 باشه بسیار مناسب هست و اختلاف قیمتش هم با 5770 5% هست و اینکه تغییرات GPU Score در 3d Mark با تست گیری درایور جدید هیچ تاکید هیچ ارتباط مستقیمی با نتایج FPS در تستهای بازی نداره (یعنی درصدهایی که افزایش امتیاز رو باهاش میسنجن به هیچ عنوان تو FPS نداریم!)و یکی از عجیب و غیر معتبر ترین! الگوهای مقایسه گرافیک-که البته همه نقد و بررسی ها هم دارن !-امتیاز نهایی و امتیاز خود GPU هست برای مثال همین 4890 و GTX275 حدود 1K با هم اختلاف دارن در این امتیاز و تستهای FPS بازی های مختلف کارایی بسیار بسیار نزدیک رو نشون میده !!بین 2تا 5 فریم اختلاف گاهی 4890 برتر گاهی 275... و یا 280 285 و خیلی موارد دیگه که میشه اختلاف امتیاز GPU و FPS رو بررسی کرد!
و البته همونطور که قبلا هم گفتم دلایل منطقی تر برتری 5770 فقط هزینه نسبتا کمتر و مصرف کمتر و پشتیبانی از DC-DX11 هست که استفاده از DX11 برای بازی های نسل بعد (مثلا مهمترینش Crysis 2)کمی جای بحث داره و البته روند افزایش کارایی با درایور های جدید در ماههای آینده ادامه داره و باز تغییرات سری 5000 ملموس تر هست تا 4000...در واقع 4890 هم افزایش مخصوصا در GPU Score داشته ولی کمتر از 5770 ولی به 10500-10800 نزدیک میشه این اعداد حدود 10K نیست!!
من خودم با توجه به همه گزینه های این مورد 5770 رو پیشنهاد بهتری عنوان کردم ولی دلایلی که بعضا عنوان میشه بی ربط هست.
در ضمن دوستان من بحث رفع مشکلات با درایور جدید + hotfix (کرش ,فریم پایین غیر طبیعی ,ارورها ,تصویر و ...) با افزایش فریم یا امتیاز (محسوس)تفاوت داره!
بله!این از این ...
حالا از خرید 5770 و یا 4890 منصرف شدی!؟
در مورد 5850 باید بگم یکی از بهترینهاست برای گیم کارایی فوق العاده نسبت به قیمت و آینده خیلی بهتر نسبت به 5700 اگه گیمر حرفه ای هستی و مشکل هزینه نداری حتما ارزش داره بخری.البته در مورد پاور کمی بحث هست شما کل قطعاتت رو بگو مینت چند ساله استفاده می کنی و اینکه آیا اورکلاک(گرافیک سی پی یو ) هم می کنی؟و...بهتره همیشه برای اطمینان حداقلهای سازنده رو رعایت کنیم در مورد قیمت هم دقیق قیمت ندارم چند وقت پیش برند XFX رو دوستان حدود 320-330 قیمت دادند...
![]()
Last edited by Kianoosh; 30-12-2009 at 04:16.
قطعات من همینان که حدود 40 روزه خریدم
cpu phenon2 x4 945
m.b giga 770ud3p
ram patriot 2*2 g ddr3 1333
dvd writer
s.p 3500 pmpo
maniotr 22700 samsung
h.d 500 gig
وسیله جانبی دیگه ندارم مثل کارت تی وی و غیره
حالا نیما جان یارو بهم تتا ساعت 1 گفته خبر میدم یعنی میگی 5850 با همین پاورم 485 گرین هیچ مشکلی نداره اگه اینطور بشه که خیلی عالیه و خرید پاور واقعا زور داره بخصوص که 40 روزه خریدم و 54 رو که خریدم 30 ازم میخوان!!!
دوستان این که میگن فعلا موجود نیست و کم اگه برات تهیه کنم 380 تا 390 آب می خوره!!!
چی کار کنم؟
این 5870 حدود 420 میگه؟اگه 5850 380 باشه 5870 420 می ارزه؟
البته دیگه پاور حتما باید عوض بشه؟!!!
همون 5850 اگه با همین پاورم کار کنه عالیه
گیجم به خدا نمیخوام خریدی کنم که باز مثل این پاور لعنتی بعدا پشیمون بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)