اساسين كريد نيست ؟
فقط موندم پرنده از كجا پيدا كنم
راهنمايي هات خيلي مفيد نيستنا
بابا يه كمي بهتر راهنمايي كن در مورد بازي بود سبكش و كمي از داستان و ...
اساسين كريد نيست ؟
فقط موندم پرنده از كجا پيدا كنم
راهنمايي هات خيلي مفيد نيستنا
بابا يه كمي بهتر راهنمايي كن در مورد بازي بود سبكش و كمي از داستان و ...
ماشالله!
24 ساعت تموم شده اینا دارن چیکار میکنن؟
جوابو بگو مجید که مردیم از این بازیت!
جواب مسابقه hunter بود توی بازی border lands اسم پرندش هم blood wing بود. دیگه والا چی میگفتم. عجیبه! این شخصیت خیلی تابلو بود فکر میکردم بعد از راهنمایی پرنده سریع جواب رو بگین.
خلاصه جناب underworld من نمیگم انتقاد نکن ولی نیا بگو پرنده ربطی به حیوون نداره راحت بیا 1 سوال از بازی بپرسین یا بگو حیوونش چیه.
میگین راهنمایی ها خوب نبود میشد 100 تا شخصیت گفت
خوب شما اسم چند تا شخصیت رو بگین که sniper باشه و یه حیوون داشته باشه. ! پرنده هم نباشه مهم نیست . ببینی چند تا شخصیت میتونین نام ببریم.
دوست من شما هم که گفته بودین assasin creed آخه تو این بازی اصلا تفنگ هست که اسنایپر باشه!
به هر حال گیر الکی ندید به من بدبخت. میتونستین ظهر بگین سبک بازی چیه تا بگم. جزء بازی های جدید هم که هست.
مثل سر جلسه امتحان که هرچی هم سوال آسون باشه ولی ما بلد نباشیم میگیم استاد سخت سوال داده یا بلد نیست سوال بده.
به هر حال گذشت. اگه اشکال از من بوده همینجا معذرت میخوام از همگی![]()
Last edited by aghamajid1369; 21-12-2009 at 23:23.
بازم ممنونیم از آقا مجید
بچه ها حالا کی سوال بعدی رو قراره مطرح کنه؟؟
ما همچین ماده ای رو توی قوانین اساسی! تاپیک نداشتیم آخه؟!!!!!
نظرم اینه که فعلا تا صاحب تاپیک بیاد و تکلیف مارو مشخص کنه خودم اگه اجازه بدید سوال طرح میکنم تا فعلا تاپیک جریانش قطع نشه!
Last edited by underworld; 22-12-2009 at 00:29.
شخصیت مورد سوال:
1-در بازی اول شخص حضور داره
2-همیشه ساکته و کلا با کسی حرف نمیزنه! حتی یه بار هم صداش در نیومده!!
3-حتی اگه هیچ سلاحی نداشته باشه یه تیکه آهن همیشه ی خدا همراشه!
Last edited by underworld; 22-12-2009 at 00:36.
قوانین خوبیه ولی نظارت کردن بر اینها کمی مشکله. مثلا از کجا معلوم شخص سوال کننده 2 ساعت بعد اینکه سوالش رو پرسید بتونه آنلاین بشه ؟
احتمالا گردون فریمن نیست؟؟؟
اگه فریمن گفته دوستهمون نباشه
شاید (الکساندر نکستروف) باشه...
2- حداکثر زمان برای 1 سوال, 24 ساعت (از زمان ارسال پست سوال) است که بعد از اون (درصورتی که هیچ یک از دوستان, نتونند جواب صحیح رو بگن) طراح سوال موظفه سوال دیگه ای مطرح کنهبچه ها حالا کی سوال بعدی رو قراره مطرح کنه؟؟
ما همچین ماده ای رو توی قوانین اساسی! تاپیک نداشتیم آخه؟!!!!!![]()
حالا ایتدفعه, مسئله ای نیست
گفتم که: اگه موارد قرمز رنگ تایید شد میتونیم سر زمانشون بحث کنیمقوانین خوبیه ولی نظارت کردن بر اینها کمی مشکله. مثلا از کجا معلوم شخص سوال کننده 2 ساعت بعد اینکه سوالش رو پرسید بتونه آنلاین بشه ؟
اگه پاسختون درست هم باشه, چون یکی قبل از شما همون رو گفته, پاسختون هیچ تاثیری ندارهДttractive ζ
__________________________________________________ __________
دوستان, با توجه به اینکه تا الان جوابی از مدیریت, برای قوانین جدید نگرفتم, فعلآ قوانین آبی رنگ رو بصورت موقت عملی میکنیم تا بعد... (پست اول ویرایش شد)
در ضمن آغاز مسابقه دی ماه هم از سوال بعدی هست (که دقیقآ در دیماه باشه)
- هر شخص 2 بار میتونه حدس بزنه (1بار بعد از طرح سوال و 1بار بعد از راهنمایی)
- حداکثر زمان برای یک سوال, 12 ساعت
- اولین راهنمایی 1ساعت بعد از طرح سوال, دومین راهنمایی 2ساعت بعد از راهنمایی قبل (البته بصورت باید نیست, بخصوص در نیمه شب, که افراد کمی حضور دارند و بهتره که فاصله زمانی بیشتری وجود داشته باشه) (در این مورد, اگه کسی از دوستان پیشنهاد جامع ای داره, بهتره که بوسیله پروفایلم/پیغام خصوصی به من اطلاع بده تا نظم تاپیک هم تا حد امکان حفظ بشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)