تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 20 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 193

نام تاپيک: بررسي Sharp LCD , LED شارپ ، هر چي ميدوني بگو

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بابا بي خيال . هر كي طرفدار يه چيزيه.
    به نظر من نبايد از همديگه انقدر ناراحت بشيم. به ماها چي ميرسه. منم برند X رو خوشم مياد و به همه توصيه ميكنم. دليل نميشه يكي بياد بگه نه اين خوب نيست.

الان خودتم تو حرفات ايراد داري. دليل نداره بقيه مسخرت كنن دوست عزيزم
    مثلا اين جملت:

direct led كه صحبتشو ميكرديد طبق متن هايي كه خودتون يعني فن ها داديد يك نوع جدا از local dimm هستش كه فقط برند شارپ استفاده ميكنه

در صورتي كه الان LG هم فول ال اي دي داره. ولي فقط يه اشتباه بوده پس اين بحثا رو تموم كنين.
    اينجا هم مربوط به بررسي برند X هستو شما هم برند Y رو دوست دارين و بررسي ميكنين.
    بگذاريد بچه هايي كه فن شارپ هستن بيان و ببينن مطالبي رو كه ميخوان
    حرف هاي شما كاملا منطقي و درسته . ناراحتي چيه دوست من تبادل اطلاعاته

من خيلي ... بكنم كسي رو مسخره كنم اگه جايي از صحبت هاي من ضن بر بي احترامي هستش بگيد ويرايش كنم .

اون جمله من از نقل قول يكي از برادران فن شارپ بود كه ايشون از cnet نقل قول كرده بودن
    There are two major versions of LED backlights illuminating today's LCD TVs. One is called local dimming,
    found on sets such as the Samsung 8500, the LG LH90, the Toshiba SV670, and the Vizio VF551XVT, that lets the backlight dim or turn off in different areas across the screen ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). Edge-lit, the other version, is found on sets such as the Samsung B8000 models, and it gets its name from the arrangement of the LEDs along the edge of the screen, allowing for extremely thin cabinet designs ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). A third version is also available, but from only one manufacturer so far. Sharp's [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uses LED backlights without local dimming that are arranged behind the screen instead of along the edge. In the Sharp's case, the LEDs don't have much on an impact on picture quality.
    لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب پس ديديد صحبت بنده بي مدرك نبوده.(سوتي نبوده)
    راستي من خبر نداشتم lg هم از فناوري شارپ استفاده ميكنه شما لينكي چيزي داريد؟

درمورد صحبت اخرتون اگه اخره پست بنده حقير رو خونده باشيد از تمام دوستا هوادار شارپ بري ريويو هاي جديد دعوت كردم بيارن تا ماهاهم استفاده كنيم ما در حدي نيستيم جلويه كسي رو بگيريم.

موفق باشيد

2. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حرف هاي شما كاملا منطقي و درسته . ناراحتي چيه دوست من تبادل اطلاعاته

من خيلي ... بكنم كسي رو مسخره كنم اگه جايي از صحبت هاي من ضن بر بي احترامي هستش بگيد ويرايش كنم .
    درمورد صحبت اخرتون اگه اخره پست بنده حقير رو خونده باشيد از تمام دوستا هوادار شارپ بري ريويو هاي جديد دعوت كردم بيارن تا ماهاهم استفاده كنيم ما در حدي نيستيم جلويه كسي رو بگيريم.

موفق باشيد
    شما آقايي. اون ها هم دلايل خودشونو براي حمايت دارن. آره داداش دارم ولي اميدوارم تبليغ نباشه
    ميزارم برات

4. 2 کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض فول

اين مطلب تبليغات نيست و ما نميگيم ال جي يا شارپ.
    فقط براي اينكه بدونيد ال جي هم فوول داره ولي من به كسي توصيه نميكنم هيچي

اين كاتالوگ فول ال اي دي LG هست و دلايل PDF دوم درباره اينكه فول ال اي دي چه ميكنه و چرا تصويرش بهتره به نظر من منطقيه:

(( تو پرانتز: ال جي هم فول ال اي دي داره و هم Edge ))

کد:
    اين يكي PDF كه ميزارم كلا راجع به فول ال اي ديه. ولي بازم مال ال جيه

کد:

6. 3 کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    1-در led های شارپ برای ایران مثل اینکه usb و هم چنین lan رو برداشتن ولی تو تبلیغات وجود داشت
    2-من رفتم تنظیمات lcd panosonic 37v10 رو با اجازه فروشتنده دستکاری کردم بعدا به نمایندگی شارپ هم رفتم قسمت تنظیمات این ال ای دی با پاناسونیک قابل مقایسه نیست و شامل امکانات تنظیمی بالاست. ضمنا وقتی از بغل نگاه می کنی در ال ای دی های سامسونگ سری 7 کاملا افت درخشندگی قابل ملاحظه ای وجود داردولی در این مدل از شارپواقعا وقتی از زاویه 170 نگاه می کنی افت بسیار جزئی است. من خودم رفتم از اون طرف خیابون از فاصله دور و با زاویه بسیار زیاد نگاه کردم درخشندگی اما با نورکم کاملا نمایان بود یعنی وقتی تو تنظیمات نگاه کردم brightness روی 50 بود ولی وقتی از فاصله دور نگاه می کردی تفاوت کاملا مشخص بود درسته بحث های فنی هم جای خودشو داره ولی بالاخره همه اینها نتیجش باید این باشه که شما از شفافیت بالای تصویر موقع تماشا لذت ببری
    3- تو شهرستان هنوز سری 8 سامسونگ نیومده تا با اون مقایسه کنم ببینم کدوم به صلاحه واقعیتش وجود usb با امکان باز کردن کلیه فرمت های موجود و نیز وجود lan با قابلیت share اطلاعات pc روی تلویزیون امکانات کمی نیست و من رو وسوسه میکنه برم سامسونگ بخرم ولی با دیدن ای شارپ ال ای دی دلم نمیاد این تصویرو ول کنم برم سراغ سامسونگ
    4- انصافا طراحیش هم خیلی بهتر از سامسونگ بود
    5- اوناییکه روی سونی تعصب دارن اگه اینو ببینن عمرا نمیرن سراغ سونی یکی از فامیلامون از سری x اصل ژاپن یه 40 اینچ خریده 3100000 وقتی اینو دید داشت میزد تو سرش
    6-یه سوال . این ال ای دی مثل سامسونگ حافظه داخلی نداره؟
    7-میگن ال ای دی های ال جی هم که قراره بیاد ( تو شهر ما نیومده ) خیلی تفاوت کرده با ال سی دی هاش و امکانات زیادی هم داره میخام نظر دوستان رو هم بدونم با تشکر
    8- در ضمن از کجا میشه فهمید در این مدل از شارپ که از بانه میاد usb و lan رو برداشتن یا نه ؟ چون اینی که من دیدم منوی فارسی داشت آدم شک میکنه نکنه مونتاژ مادیران باشه ؟
    9- یکه هم اینکه آیا تفاوت قیمت جهانی شارپ تو این مدل 40 اینچ با مدل سری 7 سامسونگ چقدره ؟ اگه زیاد نیست پس مکنه قیمت یه کمی مجازی باشه برای فروش اولیه و بعدا ممکنه 2 یا 3 ماه دیگه قیمتش افت کنه؟

8. 3 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت panda2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ...
    ممنون از دوستان بابت اطلاعات جالبي كه دادن...من نمي دونستم كه ال جي Full LED هم داره !!! برام جالب بود...اما هنوز رو شارپ نظرم هست...البته سايز 46 يا 47 اينچش اگر بياد...بازم ممنون ميشم اگر از دوستان كسي ديد كه اومده خبر بده .

اما انصافا" عمق تصوير V10 پاناسونيك رو هيچ LED اي نداره ... نظر شخصي خودم بعد از بررسي تعداد زيادي از HDTV هاست.بازم داره وسوسم ميكنه برم بخرمش!
    ممنون ميشم از دوستان اگر اطلاعاتي در اين مورد دارن ما رو بي نصيب نگذارند...دعاشون ميكنيم

موفق باشيد

10. 2 کاربر از panda2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    1-در led های شارپ برای ایران مثل اینکه usb و هم چنین lan رو برداشتن ولی تو تبلیغات وجود داشت
    2-من رفتم تنظیمات lcd panosonic 37v10 رو با اجازه فروشتنده دستکاری کردم بعدا به نمایندگی شارپ هم رفتم قسمت تنظیمات این ال ای دی با پاناسونیک قابل مقایسه نیست و شامل امکانات تنظیمی بالاست. ضمنا وقتی از بغل نگاه می کنی در ال ای دی های سامسونگ سری 7 کاملا افت درخشندگی قابل ملاحظه ای وجود داردولی در این مدل از شارپواقعا وقتی از زاویه 170 نگاه می کنی افت بسیار جزئی است. من خودم رفتم از اون طرف خیابون از فاصله دور و با زاویه بسیار زیاد نگاه کردم درخشندگی اما با نورکم کاملا نمایان بود یعنی وقتی تو تنظیمات نگاه کردم brightness روی 50 بود ولی وقتی از فاصله دور نگاه می کردی تفاوت کاملا مشخص بود درسته بحث های فنی هم جای خودشو داره ولی بالاخره همه اینها نتیجش باید این باشه که شما از شفافیت بالای تصویر موقع تماشا لذت ببری
    3- تو شهرستان هنوز سری 8 سامسونگ نیومده تا با اون مقایسه کنم ببینم کدوم به صلاحه واقعیتش وجود usb با امکان باز کردن کلیه فرمت های موجود و نیز وجود lan با قابلیت share اطلاعات pc روی تلویزیون امکانات کمی نیست و من رو وسوسه میکنه برم سامسونگ بخرم ولی با دیدن ای شارپ ال ای دی دلم نمیاد این تصویرو ول کنم برم سراغ سامسونگ
    4- انصافا طراحیش هم خیلی بهتر از سامسونگ بود
    5- اوناییکه روی سونی تعصب دارن اگه اینو ببینن عمرا نمیرن سراغ سونی یکی از فامیلامون از سری x اصل ژاپن یه 40 اینچ خریده 3100000 وقتی اینو دید داشت میزد تو سرش
    6-یه سوال . این ال ای دی مثل سامسونگ حافظه داخلی نداره؟
    7-میگن ال ای دی های ال جی هم که قراره بیاد ( تو شهر ما نیومده ) خیلی تفاوت کرده با ال سی دی هاش و امکانات زیادی هم داره میخام نظر دوستان رو هم بدونم با تشکر
    8- در ضمن از کجا میشه فهمید در این مدل از شارپ که از بانه میاد usb و lan رو برداشتن یا نه ؟ چون اینی که من دیدم منوی فارسی داشت آدم شک میکنه نکنه مونتاژ مادیران باشه ؟
    9- یکه هم اینکه آیا تفاوت قیمت جهانی شارپ تو این مدل 40 اینچ با مدل سری 7 سامسونگ چقدره ؟ اگه زیاد نیست پس مکنه قیمت یه کمی مجازی باشه برای فروش اولیه و بعدا ممکنه 2 یا 3 ماه دیگه قیمتش افت کنه؟
    مطالبي كه گذاشتيد خيلي مفيد و دقيق بودن دوست عزيز. من كاملا با نظاتتون موافقم.
    فقط يه نكته اي منو به ترديد وا داشت و اونم ين موضوع USB هست كه ميگيد. تا جايي كه منميدونم اين مدل اصلا USB نميخوره . شما در كدوم تبليغات اين موضوع رو ديدي؟
    اين قسمت رو ديدي كه مشخصات فني شارپه؟

کد:
    البته دقيقا از سايت ماديان كپي شده ولي خوب تو اينم نداره. اگه اين تبليغو دراي به ما هم نشون بده
    در ضمن به نظر من هم USB بايد ميزاشتن روش.
    اين كيفيت بالا با نبود اين امكانات يكم آدم رو ناراحت ميكنههه

12. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض تشكر از اطلاعات عالييييي

سلام بزرگ به همه P30World هاي گلم.
    من همش اين چند روزه امتحاناي دانشگامه تا 15 امتحان دارم و كم ميام.
    داشتم ميچرخيدم ديدم اينجا رو پر از مطالب جالبو خوب كردين.
    از progamer - dada_ zebel - panda2007 و همه تشكر ميكنم و خوشحالم كه تاپيك خوبي شده.
    ميخوام يه تاپيك ديگه درست كنم در مورد اينكه كلا Full LED چي هست و چه مزايايي داره.
    اين تاپيك فقط در مورد شارپ بوده و هست
    ولي چون برند ديگه اي هم اين تكنولوژي رو آورده ميخوام كلي بگم تا تبليغ يه برند نباشه ميام آدرسشوو ميگم اينجا كه اون تاپيك رو هم داغ كنيد.
    خدافظييييييييييي

داره خودمونی میشه Alireza_PCNet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام عليكم و رحمته ا.. و بركاته
    بچه ها ببينيد. كارخانجات براي كشور هاي مختلف ، محصولات مختلفي ميده.
    مثلا همين LED كه شما ميفرماييد :اسم مدلش‌ LE700M هست . اين M نشانه Middle east هست. اگر تو سايتش بريد مدل LE700UN هم داره. ولي دقيقا همين ال اي دي هست.
    ولي يه سري فيچر هاش عوض شده. همه برند ها همينطورن.(البته به جز مانيتور هاي سامسونگ.واقعا ميگم . مدل هايي داره كه اصلا تو سايتش نيست.)
    يعني يه كارخونه مثل شارپ براي كشور هاي مختلف مدل هاي مختلف سفارش داده. براي Middle East پورت USB طراحي نكرده. ولي تو كاتالوگ Global كه شما مشاهده كردين همه مشخصات رو كامل زده و هيچ كشوري همه مشخصات با هم رو نداره
    واسلام عليكم و رحمت ا... و بركاته
    Last edited by Alireza_PCNet; 27-01-2010 at 10:14.

داره خودمونی میشه Alireza_PCNet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

wOWWWW آخه شما كه اين تاپيكو راه انداختي اين خبر رو چرا درج نكردي؟؟؟
    خبر شارپي ها در برابر Cnet:
    سلام به همه
    در حال گشت و گذار در اینترنت بودم كه به مطالب خیلی جالب برخوردم. از جمله اینكه بسیاری از دوستان و كاربران برای اینكه تلویزیون ها رو مقایسه كنند یا از Review و نقل قول های بقیه استفاده كنند، به سایت های جهت داری مثل Cnet مراجعه كردن. بعضی از دوستان هم به این مطلب كه این سایت ها جهت دار هستند، اشاره كردند. ولی كسی اهمیتی نداده.
    حالا میخواستم براتون یه سری مطالب رو كاملا روشن و واضح كنم:

1 - سایت CNET یك سایت كاملا تبلیغاتی است. چرا كه سایتهایی كه به مردم Rview میدن نباید دائما روی برند هایی كه در سایتشون تبلیغات دارن تاكید كنند.
    درحالیكه در Review های CNET در بخش تلوزیون ، دائما روی سامسونگ كه تبلیغاتش خیلی در سایت CNET مشهوده تاكید میكند.
    برای مثال در لینك زیر، در صفحه معرفی محصولات شارپ از تبلیغات سامسونگ استفاده شده. (تصویر زیر)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و همینطور كه در تصویر بعدی مشاهده میكنید (لینك هم زیر تصویر هست) تبیلغات سامسونگ در معرفی محصولات فیلیپس وجود داره و دائما در review ها هم به برند سامسونگ اشاره داره.

2 - علاوه بر همه این مباحث، خیلی جالبه كه كاربرانی كه در سایت Cnet نظر دادن گفتن كه این سایت داره نسبت به SHARP LED كم لطفی میكنه و این چیزایی كه میگه واقعیت نیست:
    من Review ها رو با یك ترجمه كوتاه میگذارم تا ببینید:

نظر راجه به LED شارپ 46 اینچ

I looked at all the 46 inch TV's for 2 days, just the LCD and LED, no plasma. I had a $1200 budget and was just looking at LCD and checking reviews before I made a decision. On the second day iI had almost made up my mind on a Sony when a salesman pointed me at the Sharp. I started looking at the picture and comparing it to others. As I was looking I noticed the Picture was just alittle sharper with more detail than the others. Well, needless to say I blew my budget but did talk the price down another hundred. Got the TV home and set up, checked the reviews at CNET and at first thought I had blown it. Maybe I should have bought another TV. I thought about taking it back and getting something else. Today I decided to go back to another store and shop around again. After looking for awhile at everything else and then comparing them to the Sharp I can say what everyone else who has written a review has said. CNET blew the pooch on this one !!!

ترجه مختصر
    من برای 2 روز به همه LCD و LED های 46 نگاه كردم . تصمیم به خرید سونی داشتم كه مغازه دار به من شارپ رو نشون داد. آن را خریدم و به خانه آوردم و بعد شروع به خواندن Review های Cnet كردم. و میخواستم TV رو پس بدم. پس به مغازه رفتم و همه مدل ها رو دیدم و با شارپ مقایسه كردم و میتونم بگم كه Cnet این یكی رو (شارپ رو) لگد مال كرده و بد جلوه داده

نظر بعدی

Do not take every review you read at it's word. I normally agree with cnets tv reviews and was turned off to this tv by this review. I went into the store and played with a lot of tv's to try and get the best picture for the price. I found myself in front of this tv the Sharp LC-40LE700UN. The store calibration was horrific so i asked for a remote to see if I could find a picture that I liked. First thing I noticed while going through the adjustments was that there were a lot more then I expected. As soon as I took it off of its Dynamic mode and set it to standard I had a much better template to play with the settings. When I was all done with my tweaking I came to the conclusion that although it did not come with local dimming the tv produced excellent black levels. Much more realistic then typical LCD tv's. The color was excellent as well mainly because of its extensive color adjustments.

Bottom line: This Tv produces an excellent picture and has extensive calibration settings. BUT, you should find a store where you can go in and tweak with the tv's for yourself. Play around and buy the tv that you feel looks the best.

ترجمه مختصر:
    هر نظری و Review رو كه میخونید باور نكیند. من كه یكی از دنبال كنندگان مطالب Cnet بودم، با خوندن این ریوو از شارپ ناامید شده بودم. ولی یكبار در مغازه خودم رو جلوی این LCD یافتم و از مغازه دار تقاضای remote control كردم. در ابتدا چیزی كه توجه مرا جلب كرد وجود حالتهای مختلف برای تنظیمات بود. تنظیمات پویا، تصویر بسیار بدی را ارئه داده بود. ولی بعد از اینكه تصویر را به سینمایی تغییر دادم تصویر بهتر شد.
    رنگها بسیار واقعی به نظر میاد و تركیب رنگ مناسبی وجود داره

نظر بعدی

Summary: I am amazes at the CNET's low review? I was all about Samsung until I saw this LED. Went home to read the reviews on this set on CNET and learned that CNET hadnt even rated the unit yet. I visited AVS Forum and read about the users reviews of the Samsung B6000, B7000. The Samsung threads were full of complains about clouding, uneven screen. Had the TV since 8/1/09 and am very happy I made this purchase.

من به خاطر امتیاز پایین Cnet تعجب میكنم. من همیشه طرفدار سامسونگ یودم تا وقتی كه این LED رو دیدم. اومدم خونه و امتیاز دهی cnet رو دیدم و متوجه شدم كه cnet حتی هیچ رتبه ای به این LCD نداده.
    من به avs رفتم و نظرات كاربران استفاده كننده از B600 , B7000 سامسونگ رو خوندم كه پر از گله و شكایت بود. خوشحالم كه این مدل شارپ رو خریدم

نظر بعدی

Would like to know if CNET reviewer is blind

ترجمه مختصر

دوست دارم بدونید كه نظرات cnet كوركورانه هست

نظر بعدی

Summary: I first read all of the reviews, etc., that I could find---and yes, CNET was the most thorough.
    We had moved earlier this year, left old TV at other home, moved a 20" one for a short viewing experience (ya, felt as though we needed binoculars at 14 feet).
    On one of the return trips for more stuff from our old house, we visited a famous "member-club"--s***.
    There, the TV department had angled rows of 50,52, etc.inch----40,46, etc. inch TV's lined up so that you could stand at the left end of the isle, turn your head towards the right----view all of them at once.
    Sharp LED/LCD46700UN was the OUTSTANDING BEST of all.

ترجمه مختصر

بعد از توضیحات مشابه سایر نظر ها در خط آخر ذكر شده:
    شارپ بهترین و برترین LCD بین همه است.

اگر تمایل دارید بقیه review ها رو بخونید میتونید به لینك زیر مراجعه كنید.

من رواز نظرات خوبتون بی نصیب نگذارید
    Last edited by Alireza_PCNet; 31-01-2010 at 12:07.

16. 4 کاربر از Alireza_PCNet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

حالا فرض بگیریم که نظر Cnet مغرضانه بوده شما لینک چندتا بررسی غیر مغرضانه رو لطفا برای دوستان بزار که برن بخونن استفاده کنن در ضمن نظر کاربرها نباشه ریویو حرف ای باشه.

18. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •