تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 218 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

عمرا هیچ بازی به شماره 2 پرنس برسه چه برسه به نسخه 4 این بازی

راستی دوستان به این نسخه میگم نسخه 5 ام ؟
    یا فقط به اسمه؟
    دوست عزیز به نظر من بهتره به جای واژه هایی مثل عمرا و ... بهتره به نظرات همدیگه احترام بذاریم تا کدورتی پیش نیاد. من خودمم از نسخه ی 4 خوشم نیومد ولی نظرات دیگران بدون شک قابل احترامه
    اما بازی مثل نسخه های قبلی با 1 2 یا 3 شماره گذاری نشده و عنوانش The Forgotten Sands هست به معنی شن های فراموش شده
    نسخه ی اول The Snds of Time
    نسخه ی دوم Warior Within
    نسخه ی سوم The Two Thrones
    و نسخه ی چهارم که عنوان نداشت ببشتر با نام Prince of Persia 2008 شناخته می شد.

2. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من بهتره به جای واژه هایی مثل عمرا و ... بهتره به نظرات همدیگه احترام بذاریم تا کدورتی پیش نیاد. من خودمم از نسخه ی 4 خوشم نیومد ولی نظرات دیگران بدون شک قابل احترامه
    اما بازی مثل نسخه های قبلی با 1 2 یا 3 شماره گذاری نشده و عنوانش The Forgotten Sands هست به معنی شن های فراموش شده
    نسخه ی اول The Snds of Time
    نسخه ی دوم Warior Within
    نسخه ی سوم The Two Thrones
    و نسخه ی چهارم که عنوان نداشت ببشتر با نام Prince of Persia 2008 شناخته می شد.
    من صد در صد موافقم. باید به نظرها احترام گذاشت. شاید یه نفر به عنوان یه بازیی شبیه GOW بخواد بازی پرنس رو بازی کنه در اون صورت اگه مثلا پرنس نسخه چهارمش رو بازی کنه صد در صد از اون خوشش نمیاد چون به هیچ وجه شبیه GOW نیست. بازم مثلا پرنس 1 و 2 و 3 شبیه تر بودن. ولی من فکر نکنم کلا پرنس خیلی شبیه بازی GOW باشه. GOW فکر نکنم مثل بازی پرنس بخش ماجرایی و معمایی داشته باشی درسته؟
    راستی شماره چهارم پرنس به عنوان Prodigy هم شناخته میشه.

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من صد در صد موافقم. باید به نظرها احترام گذاشت. شاید یه نفر به عنوان یه بازیی شبیه GOW بخواد بازی پرنس رو بازی کنه در اون صورت اگه مثلا پرنس نسخه چهارمش رو بازی کنه صد در صد از اون خوشش نمیاد چون به هیچ وجه شبیه GOW نیست. بازم مثلا پرنس 1 و 2 و 3 شبیه تر بودن. ولی من فکر نکنم کلا پرنس خیلی شبیه بازی GOW باشه. GOW فکر نکنم مثل بازی پرنس بخش ماجرایی و معمایی داشته باشی درسته؟
    راستی شماره چهارم پرنس به عنوان Prodigy هم شناخته میشه.
    کلا یه شباهت هایی به هم دارن وحید جان
    God of War 3 بخش های ماجراجوییش نسبت به نسخه های قبلی خیلی کمتر شده بود
    در God of War 2 یکی از بخش هایی که کلا تقلید شده از POP قابلیت کند کردن زمان بود که البته مثل POP نمی شد همه جا ازش استفاده کرد و در بخش های خاصی از بازی که اکثرا همون بخش های ماجراجویی بودن.در GOW2 تنوع بخش Adventure بازی نسبت به POP بیشتر بود اما در GOW 3 نه

6. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تاپیکش نیست ولی یه چیز رو فهمیدم که خدای جنگ 2 گیم پلی همچین دندان گیری نداشت.
    نسبت به قسمت اولش.

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

Prince of Persia: The Forgotten Sands PlayStation 3 Trailer - Gameplay Trailer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Prince of Persia: The Forgotten Sands Interview

کد:

داره خودمونی میشه m_maj2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ایران - تهران

پيش فرض

این GOW چطوری هست؟
    بازی قشنگی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معرکه هست دست هر چی بازی را از پشت بسته!!

14. این کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کارگردان/مدیر طراحی سطح برای بازی شاهزاده ایرانی (Prince of Persia): شن های فراموش شده، مایکل مک اینتایر، اعلام کرده است قبل از اینکه حتی نسخه ی 2008 تمام شده باشد، ماجراجویی جدیدی در سری شاهزاده شروع شده بود.
    مک اینتایر در صحبت با Joystiq، گفت با اینکه آخرین نسخه متفاوت بود، ولی تمام بازیهای PoP (شاهزاده ایرانی) نقاط مشترکی باهم دارند.
    او گفت: "در واقع این پروژه قبل از اینکه بازی به بازار عرضه شود(در اختیار عموم قرار بگیرد)، شروع شده بود، بنابراین ما نمی دانستیم که از این بازی (نسخه ی 2008) چگونه استقبال می شود."
    "ما می دانستیم که "PoP (شاهزاده ایرانی) 2008 یک برداشت جسورانه از امتیاز شاهزاده ایرانی بود. اما ما میدانیم که مردمی هستند که قطعا آن را دوست خواهند داشت و ما مطمئن نبودیم که طرفداران شن های زمان چه برخوردی می کنند، هر چند که میدانستیم که این بازی کاملا با شن های زمان متفاوت است. بنابراین، قبلا برنامه ریزی شده بود که بازی ای ساخته شود که مانند شن های زمان باشد، نه در یک زمان، اما قبلا در حال اجرا بود."

"فکر کنم که مردم هنوز دارند به بازی عادت میکنند (در یادگیری بازی مهارت کسب میکنند). فکر میکنم که حتی ممکن است آنها صبر کنند تا ببینند که پذیرش بازی شن های فراموش شده چگونه است. اما ما واقعا از کارمو راضی هستیم و افتخار میکنیم و درک میکنیم که این بازی بسیار متمایز بود، و بعضی از مردم آن را دوست نداشتند زیرا این بازی برای آنها مثل شاهزاده ایرانی نبود. "

"اما از طرفی، افراد دیگری بودند که این بازی را دوست دارشتند، زیرا آنها هرگز بازی ای مانند آن را ندیده بودند. و من میدانم که Ubisoft قطعا از ایده ی ادامه ی نوآوری و ابداع و تلاش برای گسترش مرزهایی که بیان کننده ی مارک های ما هستند، پشتیبانی میکند، اما دقیقا نمیدانم قراراست آنها با آن بازی چه کار کنند."

"من فکر میکنم که شاهزاده ایرانی به اندازه ی هر بازی دیگر، نوعی شک هست. زیرا من معتقدم که در واقع شاهزاده ایرانی به بازی جوردن مک نر در دهه ی 80 برمیگرده، درسته؟ اینها در خیلی چیزها با هم مشترک هستند، مانند اکروباتيک، ایده ی انیمیشن نرم (روان)، وجود نبرد، وجود معماها و دنیایی که داقعا قانع کننده است."

"مهم نیست که چه فلسفه ای رو برای بازی در نظر گرفته باشیم، ما همیشه، همیشه تلاش میکنیم که این چیز ها رو توی بازی بزاریم. بنابراین برای این بازی، برای شن های فراموش شده، هدف ما صادقانه، مردمی هستند که طرفداران شن های زمان، برداشتی از شاهزاده ایرانی، هستند. و ما دوباره برگشتیم که این دنیا را ملاقات کنیم زیرا واقعا این بازی غنی است و ما هنوز میتوانیم در آن سیر کنیم."

شن های فراموش شده، در ماه می در نسخه های Xbox 360 و PS3 ارائه میشوند و نسخه ی PC آن در ماه ژوئن.
    نسخه های DS, PSP و Wii نیز ارائه خواهند شد.
    ترجمه: GAP
    منبع:
    کد:
    COPYRIGHT: P30WORLD FORUMS

16. 7 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اگر بازی مثل اسکرین شات ها باشه در مقابل gow حرفی برای گفتن نداره.....

البته هنوز زوده نظر دادن

18. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •