تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 94

نام تاپيک: Video Game Awards 2009

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

HALO واقعا بازی عالیه فقط بدبختی هر 100 سال یکی واسه PC میاد ! به نظرم از گیرز آف وار قشنگ تره ریزه کاریهای خاص خودشو داره ولی گیرز کمی خرکیه ! یعنی یه هیلو هم معلوم نیس در آینده واسه PC بیاد ؟!
    شاید 2009 سالی بود که بیشتر بازیهای خوب واسه PC هم اومدند ولی خوب خیلی دیر ... در هر صورت سال آینده برای من فقط POP : TFS هست و تمام ! اگر اون چیزی که تو فکرمه باشه واقعا باور نکردنی میشه ولی GOW3 یه خطر جدی رو با تمام وجود احساس خواهد کرد البته اگر یوبی به وعده هاش عمل کنه !
    COD دیگه اگر می خواد پیشرفت کنه باید رو به تکنولوژی ها جدید بیاره ! درسته ممکنه کمی سنگینش کنه ولی خوب عوضش خیلی پیچیده تر می تونه بشه ! امسال COD واقعا مثل یه فیلم بود .. ولی به نظرم بازی نبود ! یه بازیه خطیه فوق العاده زیبا ! ولی دیگه داره عمر خطی ها به سر میاد ... شاید واسه همین تا اینجا زیاد مقامات خاص رو بدست نیاورده !
    و برای PC هم امیدوارم بازیهای Dx11 بیاد !
    و برای کنسول ها هم هرچه سریعتر نسل جدید بیان که این کمبود گرافیکیشون حل بشه ! که واقعا کمر بازیها رو از نظر گرافیک شکوندن دیگه بسه این تکسچرهای تکراری !

2. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

HALO واقعا بازی عالیه فقط بدبختی هر 100 سال یکی واسه PC میاد ! به نظرم از گیرز آف وار قشنگ تره ریزه کاریهای خاص خودشو داره ولی گیرز کمی خرکیه ! یعنی یه هیلو هم معلوم نیس در آینده واسه PC بیاد ؟!
    شاید 2009 سالی بود که بیشتر بازیهای خوب واسه PC هم اومدند ولی خوب خیلی دیر ... در هر صورت سال آینده برای من فقط POP : TFS هست و تمام ! اگر اون چیزی که تو فکرمه باشه واقعا باور نکردنی میشه ولی GOW3 یه خطر جدی رو با تمام وجود احساس خواهد کرد البته اگر یوبی به وعده هاش عمل کنه !
    COD دیگه اگر می خواد پیشرفت کنه باید رو به تکنولوژی ها جدید بیاره ! درسته ممکنه کمی سنگینش کنه ولی خوب عوضش خیلی پیچیده تر می تونه بشه ! امسال COD واقعا مثل یه فیلم بود .. ولی به نظرم بازی نبود ! یه بازیه خطیه فوق العاده زیبا ! ولی دیگه داره عمر خطی ها به سر میاد ... شاید واسه همین تا اینجا زیاد مقامات خاص رو بدست نیاورده !
    و برای PC هم امیدوارم بازیهای Dx11 بیاد !
    و برای کنسول ها هم هرچه سریعتر نسل جدید بیان که این کمبود گرافیکیشون حل بشه ! که واقعا کمر بازیها رو از نظر گرافیک شکوندن دیگه بسه این تکسچرهای تکراری !
    من از زمانی که این جا عضو شدم تا زمانی که انشالله برم! شما همیشه گفتین گرافیک کم فلان فلان ...
    خوبه بهترین گرافیک 2009 هم که از جانب Uncharted 2 یک بازیه کاملا انحصاری بودا!
    خوبه یکی از بهترین نورپردازی ها و گرافیک را در ساله آینده تویه Alan Wake میبینیما!!!
    من هنوز برام عجیبه که چنان میگی که انگار PS2 هستش که اینقدر ضعیفه... ( هرچند که 10000000 بار از این بحث ها کردم اما چی شد آخرش؟ )
    در ضمن POP رو نمیان با GOW 3 مقایسه کنن!

4. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از زمانی که این جا عضو شدم تا زمانی که انشالله برم! شما همیشه گفتین گرافیک کم فلان فلان ...
    خوبه بهترین گرافیک 2009 هم که از جانب Uncharted 2 یک بازیه کاملا انحصاری بودا!
    خوبه یکی از بهترین نورپردازی ها و گرافیک را در ساله آینده تویه Alan Wake میبینیما!!!
    من هنوز برام عجیبه که چنان میگی که انگار PS2 هستش که اینقدر ضعیفه... ( هرچند که 10000000 بار از این بحث ها کردم اما چی شد آخرش؟ )
    در ضمن POP رو نمیان با GOW 3 مقایسه کنن!
    عزیزم هر کسی هر چی رو دوس داره می بینه شما دوس داری فک کنی تمام حرف من فقط گرافیکه خوب اینطوری فک کن ...
    مگه GOW2 با POP:WW قابل مقایسه نیست ؟! چیشون فرق داره مثلا ؟! با DMC که مقایسش نکردم که با GOW مقایسه شد ! خوب عزیزم اگر 2009 هم بازی مثل crysis واسه Pc میومد الان اون بهترین گرافیک رو داشت ! اصلا بحث کردن در مورد گرافیک دیگه پیش پا افتادس چون به وضوح مشخصه هر سیستمی هر چقدر سخت افزارش جواب بده می تونه تواناییشو نشون بده منم به اونا توهین نکردم , الان کیفیتشون خیلی خوبه ولی خوب دیگه داره لوس میشه ... وقت تغییره ...
    بعد اگر بخواهیم نگا کنیم دیدگاه پست های شما هم همیشه رو یک اصله ! (که به من اصلا ربطی نداره که بخوام تحلیلش کنم) هر کسی تو این فروم پستاش با دیدگاه خاص خودشه شما نمی تونی به کسی گیر بدی که چرا اینطوری به نظر منم پستهای خیلی از دوستان تکراری هست و همش دارن با یه دید می رن جلو .. خوب اشکالی نداره برن جلو ... به نظر مشکلی هست ؟!
    (از کلیه عزیزان بابت قسمتهای شخصی این پست عذرخواهی می کنم)

6. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

عزیزم هر کسی هر چی رو دوس داره می بینه شما دوس داری فک کنی تمام حرف من فقط گرافیکه خوب اینطوری فک کن ...
    مگه GOW2 با POP:WW قابل مقایسه نیست ؟! چیشون فرق داره مثلا ؟! با DMC که مقایسش نکردم که با GOW مقایسه شد ! خوب عزیزم اگر 2009 هم بازی مثل crysis واسه Pc میومد الان اون بهترین گرافیک رو داشت ! اصلا بحث کردن در مورد گرافیک دیگه پیش پا افتادس چون به وضوح مشخصه هر سیستمی هر چقدر سخت افزارش جواب بده می تونه تواناییشو نشون بده منم به اونا توهین نکردم , الان کیفیتشون خیلی خوبه ولی خوب دیگه داره لوس میشه ... وقت تغییره ...
    بعد اگر بخواهیم نگا کنیم دیدگاه پست های شما هم همیشه رو یک اصله ! (که به من اصلا ربطی نداره که بخوام تحلیلش کنم) هر کسی تو این فروم پستاش با دیدگاه خاص خودشه شما نمی تونی به کسی گیر بدی که چرا اینطوری به نظر منم پستهای خیلی از دوستان تکراری هست و همش دارن با یه دید می رن جلو .. خوب اشکالی نداره برن جلو ... به نظر مشکلی هست ؟!
    (از کلیه عزیزان بابت قسمتهای شخصی این پست عذرخواهی می کنم)
    چون الان به عنوان یک اسپمر تویه فروم هستم ادامه میدم ...
    عزیزه من شما که ماشالله کله زندگیتون رو گزاشتین سره همین کرایسیس!
    من نمیدونم شما میخواین بازی کنین یا اینکه در کل طوله بازی ( که کلا 6 ساعت هم نمیشه! ) به درختان و جنگل و گرافیک بپردازین که چقدر قشنگه اه و او ... ! من که شخصا وقتی بازی اومد تا آخر بازی داشتم همش زمین و هوا رو میدیم به جایه بازی! گهگایی 4 تا مورچه میومد تق تق مردن!
    اما تمام این بازی هایی که من گفتم همه از گیم پلیی چنان قوی برخوردارن که 100 تایه Cry Graphic رو میخورن!
    مگه بازی همش به گرافیکه؟ ( Uncharted 2 اگه گیم پلی به این خوبی نداشت الان 8.5 هم نمی گرفت! )

8. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چون الان به عنوان یک اسپمر تویه فروم هستم ادامه میدم ...
    عزیزه من شما که ماشالله کله زندگیتون رو گزاشتین سره همین کرایسیس!
    من نمیدونم شما میخواین بازی کنین یا اینکه در کل طوله بازی ( که کلا 6 ساعت هم نمیشه! ) به درختان و جنگل و گرافیک بپردازین که چقدر قشنگه اه و او ... ! من که شخصا وقتی بازی اومد تا آخر بازی داشتم همش زمین و هوا رو میدیم به جایه بازی! گهگایی 4 تا مورچه میومد تق تق مردن!
    اما تمام این بازی هایی که من گفتم همه از گیم پلیی چنان قوی برخوردارن که 100 تایه Cry Graphic رو میخورن!
    مگه بازی همش به گرافیکه؟ ( Uncharted 2 اگه گیم پلی به این خوبی نداشت الان 8.5 هم نمی گرفت! )
    شما عزیزم حرفت چیزه دیگس کلا !!! من چی مگ تو چی برداشت می کنی ! می گم شماها فقط دنباله اینین که ببنین از چی خوشتون میاد از چی بدتون ! تو داشتی Uncharted رو از نظر گرافیک بررسی می کردی منم فقط از نظر گرافیک بررسی کردم نه چیزه دیگه ای ! ولی تو و امثال تو (قابل توجه تشکر کنندگان عزیز ) کلا دوس دارین هرچی که خودتون فکر می کنین همون باشه و دنیا اصولا نباید چیزه دیگه ای باشه ! اگر اینطوری ....
    باشه عزیز شماها خداوندگاران گیم هستیم و دقیقا مثل مسئولان مملکتیتون عمل می کنین که یه سری خط قرمزهای بی خودی واسه خودتون گذاشتین که هر کی واردش بشه جوابش فقط یه چیزه ! بماند !!
    ازونجایی که این فروم کلا شده کنسول گیمر این چیزا غیر طبیعی هم نیست ! البته خیلی از دوستان سابق می گفتن که اینجا همه پی سی هستنو فلان و اینها ... (واقعا آدم بزرگی بود کسی که گفت کنسول یعنی پول دور ریختن محض ! هیچ فایده ای دیگه ای غیر بازی نداره ! هیچ کمکی هم به پیشرفت علم نکرده یه مصرف گر به تمام معنا -- این جملات هیچ ربطی به کل کل و مقایسه بین کنسول و پی سی نداشت .. باز اینجا کل کل راه نندازین که جاشو خودتون بهتر بلدین کجاس !)
    خوش باشین ...
    Last edited by djmd; 22-12-2009 at 23:58.

10. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

ژالبه!!
    این بحث جاش اینجا نیست بعدشم خب رکسی نظری داره و اونم قابل احترامه!
    پس این بحثو تموم کنید!
    اینکه دیگه معلومه هر بازی که از یک ناحیه بیشتر قوی باشه ضربه میخوره...
    نمونه:
    پروتوتایپ گیم پلی خدایی داره ولی بخش های دیگه(صداگذاری-گرافیک و ...) افتضاح هستن.
    کرایسیس گرافیک خدایی داره ولی گیم پلی آنچنانی و طراحی مراحل متنوعی نداره.
    و حالا منظورم از این مقاسه این بود که به Gears of War 2 برسم که همه چیز داره
    و همین باعث میشه به عنوان یک بازی بزرگ ازش یاد بشه!

12. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

به قوله یکی از بهترین دوستانم! کسانی که میخوان Crysis بازی کنن و از گرافیک جنگل و کوه و دشت و ... لذت ببرن!
    بهتره که یک سفر به شمال برن گرافیکشم خیلی بهتره!

14. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

به قوله یکی از بهترین دوستانم! کسانی که میخوان Crysis بازی کنن و از گرافیک جنگل و کوه و دشت و ... لذت ببرن!
    پس تو gtx ‎295 خریدی واسه چی؟
    تو شمال هم حتما نارنجک میندازین و سوار تانک میشین!
    یکم حرف منطقی بزن شایان. مگه چه عیبی داره بازی ها پیشرفت گرافیکی داشته باشن؟
    یعنی دوست داری تا آخر عمر با همین سخت افزار محدود و غیر قابل ارتقا کنسول سر کنی؟ یعنی دوست نداری کنسول جدید و نسل بعد زودتر بیاد؟ معلومه که گیم پلی خیلی مهمه ولی پیشرفت گرافیکی هم همینجور. کنسولیزه شدن همیشه هم بازی ها رو خدا نمیکنه . نمونش بازی ut.
    بازی doom ‎3 هم اون موقع ها خدا بود. هم گرافیک هم گیم پلی. ولی الان گرافیکش خیلی به چشممون پایین میاد. دوست داشتی بازی ها همون گرافیک رو داشته باشن و پیشرفت نکنن؟!

16. 3 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض Green Day Rock Band -- woohaaaa Blvd. of broken dreams .. RuLeZ

-------------------------------------------------------------------------------

یه صفحه ای که می تونست اطلاعات بیشتر در مورد VGA باشه .. چطوری پر شد ؟!؟ این انجمن دیگه داره کم کم زر رو میزنه ! همه چیش داره انحصاری میشه ... یه عده که شدن خدایان بازی و عمرا اگه انتقاد قبول کنن ( اِ اِ اِ طرف تو حرف زدنش هم یه جور دیگه حرف می زنه خوبه اینا به جایی نرسیدن وگه نه دیگه چیکار می کردن ! همچنان قابل توجه بعضی ها ! ) ! یه عده دیگه هم کلا هستن ولی نیستن ! یه عده دیگه هم کلا نوچه بقیه هستن ... اصولا تو این انجمن چه اتفاقی داره می افته خدا داند ! آخرش هم اون میاد و چرا 3 رو میزنه که سه گانش هم تکمیل شده باشه !
    البته باید به اون دوست عزیزت(مون) هم با اون هوش سرشار تبریک جانانه گفت و نوبل گیم هم بهش داد !

2009 Spike VGA Headlines

So, the 2009 Spike VGAs are in the books and after some big announcements, world premiere trailers, and a crap ton of lasers, we’ve decided to bullet point the biggest headlines from the event to keep you “in the know”. Here’s what’s what and the MUST KNOW headlines from the event in no particular order:
    - Batman: Arkham Asylum 2 was teased
    - Zachary Quinto (Heroes/Star Trek) will be providing voice talent to the upcoming Star Trek Online.
    - Star Wars: The Force Unleashed 2 was announced.
    - Tron Evolution was announced, shown for the first time.
    - A downloadable game based on Deadliest Warrior was announced.
    - Activision and United Front will be delivering a new True Crime game in 2010.
    - Green Day Rock Band was announced.
    - A cinematic trailer for Prince of Persia: The Forgotten Sands was revealed.
    - UFC Undisputed 2010 was announced and was shown
    - Spec Ops: The Line was announced/shown.
    - EA’s revamped Medal of Honor was shown for the first time and it looks pretty much exactly like Modern Warfare 2…which isn’t necessarily a bad thing.
    - Halo: Reach was revealed via an in-engine trailer
    - Crackdown 2 was shown for the first time.
    Oh yeah! There were awards handed out too and Naughty Dog’s Uncharted 2: Among Thieves took home top honors as Game of the Year as well as earning hardware for Best PlayStation 3 Game and Best Graphics. There were a lot of winners in a wide range of categories so hit the jump for the full listing.
    * Game of the Year: Uncharted 2: Among Thieves
    * Studio of the Year: Rocksteady Studios
    * Best Independent Game Fueld by Dew: Flower
    * Best Xbox 360 Game: Left 4 Dead 2
    * Best PS3 Game: Uncharted 2: Among Thieves
    * Best Wii Game: New Super Mario Bros. Wii
    * Best PC Game: Dragon Age: Origins
    * Best Handheld Game: Grand Theft Auto: Chinatown Wars
    * Best Shooter: Call of Duty: Modern Warfare 2
    * Best Fighting Game: Street Fighter IV
    * Best Action Adventure Game: Assassin’s Creed II
    * Best RPG: Dragon Age: Origins
    * Best Multiplayer Game: Call of Duty: Modern Warfare 2
    * Best Individual Sports Game: UFC 2009 Undisputed
    * Best Team Sports Game: NHL 10
    * Best Driving Game: Forza Motorsport 3
    * Best Music Game: The Beatles: Rock Band
    * Best Soundtrack: DJ Hero
    * Best Original Score: Halo 3: ODST
    * Best Graphics: Uncharted 2: Among Thieves
    * Best Game Based On A Movie/TV Show: South Park Let’s Go Tower Defense Play!
    * Best Performance By A Human Female: Megan Fox as Mikaela Banes in Transformers: Revenge of the Fallen
    * Best Performance By A Human Male: Hugh Jackman as Wolverine in X-Men Origins: Wolverine
    * Best Cast: X-Men Origins: Wolverine
    * Best Voice: Jack Black for the voice of Eddie Riggs in Brütal Legend
    * Best Downloadable Game: Shadow Complex
    * Best DLC: Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
    * Most Anticipated Game of 2010: God of War III
    So, what do you think? Feel free to sound off on the awards in the comments below. We’ll of course be offering up our opinion on the event and the big announcements throughout the week on EpicBattleAxe.com . Now, where’s the after party???

ها دِداش دقیقا کپی پِیست مُکُنِم
    Last edited by djmd; 23-12-2009 at 23:55.

18. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من که شخصا وقتی بازی اومد تا آخر بازی داشتم همش زمین و هوا رو میدیم به جایه بازی! گهگایی 4 تا مورچه میومد تق تق مردن!
    عذر می خوام 779 عزیز ...
    حتما شما موقع بازی Halo چپ و راست خودتون رو نگاه می کردین و از اسمون و زمین بهره ای نمی بردین.
    و منتظر باشید که یک منظره شبیح به دنیای Halo پیدا بشه برید ببینید.
    باز من پوزش می خوام.

20. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •