فکر کنم تاپیک حسابی از بحث اصلیش(عنوان تاپیک) منحرف شد.
فکر کنم تاپیک حسابی از بحث اصلیش(عنوان تاپیک) منحرف شد.
کاملادرسته امیر جان واسه همین من گفتم:
که بعدا دوستان نگن چرا فلان ویدئو روی فلان کنسول پخش نمیشه.از کنسولهایی مثل PS3 و یا Xbox360 و یا بلو ری پلیرها (در صورت پشتیبانی از کدک ویدئو)تماشا کنن
-----------------------------------------------------------
من نمیدونم این مسئله چقدر صحت داره ولی من این موضوع رو با چندتا نرم افزار آنالیز قدرت CPU تست کردم و نتیجه این بود که کدکهایی که از الگوریتمهای پیچیده تری برای فشرده سازی استفاده میکنن Performance بیشتری رو از CPU طلب میکنن که فکر میکنم منطقی هم باشه من یک ویدئو FullHD رو به ترتیب به Mpeg2 و H264 کانورت کردم و هر دو رو با نرم افزار Media Player Classc بعد از نصب Klite codec و VLC media player پلی کردم نرم افزار آنالایزر روی هر دوی این برنامه ها نشون میداد که CPU موقع پخش H264 توان بیشتری رو صرف میکنه اگر دوستان دیگه ای تجربه ای از این موضوع دارن عنوان کنن لطفا.
Last edited by *Alucard*; 12-12-2009 at 00:00.
الان لیستی از کدکها و فرمتهای ساپورت شده توسط PS3 هست ؟؟
PlayStation®3 System Software
PlayStation®3
3.10
* Memory Stick Video Format
* - MPEG-4 SP (AAC LC)
* - H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
* - MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
* MP4 file format
* - H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
* MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
* MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
* MPEG-2 TS(MPEG2 Audio Layer 2, AC3(Dolby Digital), AAC LC)
* MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
* AVI
* - Motion JPEG (Linear PCM)
* - Motion JPEG (μ-Law)
* AVCHD (.m2ts / .mts)
* DivX
* WMV
* - VC-1(WMA Standard V2
دستت درد نکنه. با این حال به نظرت میشه از این کنسول به عنوان یه پلیر خوب استفاده کرد؟
بله میشه ولی شما قیمتش رو هم درنظر بگیر. آخرین قیمتی که من از PS3 داشتم حدود 380 تومن بود.
اینقد کدکو فرمتو پلیر گفتین قاطی کردم منظورم چه برنامه ای بود![]()
نه من منظورم این بود که ارتباطی به پلیری که باهاش فایل رو باز میکنید نداره و بستگی به کدکهایی که روی سیستم نصب شده داره.
جالب شد... الان با km player نتونستم کدک H.264 رو باز کنم. K-Lite این کدکو پشتیبانی میکنه؟
Km باز میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)