تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: نصب همزمان xp,7,vista,linux

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اون دنيا

پيش فرض

سلام
    روی لپ تاپم ویندوز سون 64 بیت نصب هستش و من میخام روش xp نصب کننم اما نمیخام سون رو پاکش کنم چون خیلی بهش نیاز دارم و باهش کارمیکنم.حالا راهی هست که بتونم روش xp نصب کنم؟

مشکل چیه؟
    یه پارتیشن جدا واسه xp اختصاص بده و نصب کن.
    7 هم که هستش دیگه...

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    روی لپ تاپم ویندوز سون 64 بیت نصب هستش و من میخام روش xp نصب کننم اما نمیخام سون رو پاکش کنم چون خیلی بهش نیاز دارم و باهش کارمیکنم.حالا راهی هست که بتونم روش xp نصب کنم؟
    بله دوست من شما تو یه پارتیشن دیگه می تونی XP و نصب کنی و بعد از اون با دستور BOOTSECT تو سی ام دی NT رو برای 7 آماده کنی و با BCDEDIT یه NTLDR تو بوت منیجر 7 CREATESTORE کنی
    یا
    می تونی از نرم افزار EASY BCD استفاده کنی
    یا می تونی از طریق بوت ریکاوری دی وی دی ویندوز بوت 7 رو بعد از نصب اکس پی ریکاور کنی و با برنامه ی EASY BCD بوت منیجر رو برای اکس پی آماده کنی.
    موفق باشي

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

سلام
    من رو درایو اولم یه 7 داشتم که یحتمل فایل بوتش تو یه درایو بود به اسم سیستم ریزرو و حجم 100 مگ بعدش یه ایکس پی ریختم تو درایو دوم یعنی پارتیشن سوم در اصل که با easybcd درستش کردم ولی بعدش ایکس پی خراب شد ریپیرش کردم و اون پارتیشن 0 سیستم ریزرو رو اشتباها پروندم دیگه هر کاری میکنم نمیشه سون رو بوت کرد... فایل بوت هم رفته تو درایو وین ایکس پی

چه راه هایی هست که بشه درستش کرد؟

و اینکه ایا فایل بوت سون هم مثل ایکس پی متنی هست که بشه با نوت پد بازش کرد؟؟ اگه اره متنش رو برام بذارید اضافه کنم به مال ایکس پی شاید درست شه...

ممنون
    نه میثم جان 7 با اکس پی فرق داره و بوت منیجر داره. شما فایل 7LDR رو یه سرچ بزن ببین کجاست خبرش رو به من بده.
    در ضمن اکس پی رو بعد از این که 7 بوده ریپیر کردی؟
    الان درایو C چه ویندوزی هست؟
    موفق باشي

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

سلام

روی لپ تاپم (windows 7 home premium) داشتم و بعدش ویندوز سرور 2008 هم رو لپ تاپم نصب کردم.

ولی الان ویندوز 7 بالا نمیاد و با برنامه easybcd هم یه add entry ساختم(همون بوت ویندوز 7)،این گزینه اضافه میشه ولی به جای اینکه به ویندوز 7 بیاد، ویندوز سرور 2008 رو اجرا می کنه. البته اینم بگم ویندوز 7 تو درایو c بود و منم اومدم ویندوز سرور توی همین c نصب کردم!. خودم احتمال می دم که از همین باشه دوتاش توی یه درایو نصب شده!!
    با تشکر
    خوب دوست من طبیعیه که دو تا ویندوز تو یه درایو کانفلیکت ایجاد می کنه!
    شما هر کدوم از ویدوزها رو تو یه درایو نصب کن.

موفق باشي

---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

با سلا مجدد
    خوب دیگه مشکل بر سر نصب نرم افزار می باشد که نیاز به نسخه 32 بیتی می باشد
    اصلا چه چوری میشه بر روی پلتفورم های جدید XP نصب کرد به عنوان مثال بر روی لپ تاپ Dell n5110
    شما از طریق بایوس AHCI رو روی ATA بذار و یه ویندوز اکس پی 32 بیتی ساتا درایو تهیه کن.
    ولی به نظر من با VIRTUAL BOX یه ویندوز مجازی نصب کنی راحت تری. باز هر جور خودت راحتی
    موفق باشی

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چجوری میشه دو تا ویندوز سون کنار هم نصب کرد؟ یکی 32 یکی 64

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه میثم جان 7 با اکس پی فرق داره و بوت منیجر داره. شما فایل 7LDR رو یه سرچ بزن ببین کجاست خبرش رو به من بده.
    در ضمن اکس پی رو بعد از این که 7 بوده ریپیر کردی؟
    الان درایو C چه ویندوزی هست؟
    موفق باشي

یافت نشد برادر... مشکل اینجاس که فایل بوت 7 توی پارتیشن 0 یعنی سیستم رزرو بوده که پاکش کردم
    ریپیر سون هم که میزنم وین قبل رو پیدا نمیکنه چون اطلاعاتش که تو همین درایوه بوده پریده
    وین 7 ام تو پاریتشن 1 درایور c البته ظاهرا c چون تو ایکس پی اون پارتیشن صفر رو به عنوان c نشون میده ولی تو 7 نه...
    وین ایکس پی هم درایو دی پارتیشن سوم

داره خودمونی میشه A C H ! L L E S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل چیه؟
    یه پارتیشن جدا واسه xp اختصاص بده و نصب کن.
    7 هم که هستش دیگه...
    [QUOTE=Erfan.B;6608637]بله دوست من شما تو یه پارتیشن دیگه می تونی XP و نصب کنی و بعد از اون با دستور BOOTSECT تو سی ام دی NT رو برای 7 آماده کنی و با BCDEDIT یه NTLDR تو بوت منیجر 7 CREATESTORE کنی
    یا
    یا می تونی از طریق بوت ریکاوری دی وی دی ویندوز بوت 7 رو بعد از نصب اکس پی ریکاور کنی و با برنامه ی EASY BCD بوت منیجر رو برای اکس پی آماده کنی.
    موفق باشي

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

ممنون از کمکتون. من شنیده بودم که اگه رو سیستمت 7 نصب هست و بخای روش xp نصب کنی باید 7 رو پاک کنی xp رو نصب کنی بعدش دوباره 7 رو نصب کنی.
    یعنی مطمئنید که اتفاقی واسه 7 ام پیش نمیاد؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

[QUOTE=A C H ! L L E S;6610938]
    بله دوست من شما تو یه پارتیشن دیگه می تونی XP و نصب کنی و بعد از اون با دستور BOOTSECT تو سی ام دی NT رو برای 7 آماده کنی و با BCDEDIT یه NTLDR تو بوت منیجر 7 CREATESTORE کنی
    یا
    موفق باشي

ممنون از کمکتون. من شنیده بودم که اگه رو سیستمت 7 نصب هست و بخای روش xp نصب کنی باید 7 رو پاک کنی xp رو نصب کنی بعدش دوباره 7 رو نصب کنی.
    یعنی مطمئنید که اتفاقی واسه 7 ام پیش نمیاد؟
    لازم نیست حتما 7 رو پاک کنی
    البته در یک حالت که اطلاعات بوت سیستم تو درایو وین 7 نباشه یعنی وقتی بخوای وین 7 نصب کنی اگر درایو اولت رو یک بار دیلیت پارتیشن کنی و بخوای دوباره بسازی خودش میگه یه سیستم رزرو لازمه که 100 مگ هست در اون صورت وقتی 7 داشتی میتونی ایکس پی نصب کنی بعدش بری 7 رو ریپیر کنی و با نرم افزار هایی مثل easybcd وین ایکس پی رو هم بوت کنی

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من ویندوز xp دارم و می خواهم سون نصب کنم و اینم میدونم که درایوراش باید جدا باشه فقط سوالم اینکه تحت ویندوز xp باید سون نصب کنم یا باید از بوت تحت داس نصب کنم سون رو؟؟

بعد اینکه اگه xp تو یک هارد باشه و سون تو هارد دیگه اشکال نداره>؟؟

سلام

دوستان یکی یه توضیح خوب برای من بزاره

می خوام الان یه xp رو سیستمم نصبه بدون اینکه خراب بشه یه seven هم نصب کنم

البته من 2تا هارد دارم رو سیستم/میتونم اون درایو که xp روش نصبه بکشم و seven رو رو اونیکی هارئم نصب کنم بعد وصلش کنم؟

ممنون

یه همچین سوالی میشه سواله من
    Last edited by amirkalak6; 12-12-2011 at 22:20.

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

سلام

دوستان یکی یه توضیح خوب برای من بزاره

می خوام الان یه xp رو سیستمم نصبه بدون اینکه خراب بشه یه seven هم نصب کنم

البته من 2تا هارد دارم رو سیستم/میتونم اون درایو که xp روش نصبه بکشم و seven رو رو اونیکی هارئم نصب کنم بعد وصلش کنم؟

ممنون

یه همچین سوالی میشه سواله من

قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ، البته بهتره که تو درایو های مجزا نصب کنید و همینطوری که هست
    چون اگه 7 داشته باشید و Xp رو بخواهید نصب کنین یه کم دردسر داره چون میشناسه که ورژن بالایی از سیستم عامل نصب هست و اجازه نصب نسخه قدیمیتر رو نمیده !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام خوبید؟
    مشکل من اینه که رو سیستمم تو درایو c ویندوز 7 ریخته بودم
    بعد با برنامه ای کار داشتم که فقط رو xp جواب میداد
    xp رو تو درایو c نصب کردم
    اما بعد از اتمام نصب و ریست شدن دیدم فقط xp بالا میاد و win 7 نمیاد
    خلاصه اینکه با کلی مشورت و اینا سیدی win 7 رو گذاشتم و REPAIR کردم
    اما بازم دیدم بعد REPAIR اون گزینه که میپرسید تو کدوم ویندوز میخای وارد شی نیومد و یکراست رفت تو win7
    استادان گرامی کسی راهنمایی ترفندی بلده کمک کنه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سلام
    من یه ویندو7 32 بیتی دارم و میخام یه 64 بیتی هم داشته باشم همچین چیزی امکان داره
    اگه اره،لطفا راهنمایی بفرمایید.
    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •