تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 32 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 320

نام تاپيک: زندگینامه‌ی گروه‌ها و خوانندگان، از دیرباز تا امروز

آخر فروم باز Hamed-Dehghani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Gloria Gaynor

Gloria Gaynor گلوریا گاینور

Gloria Gaynor (born Gloria Fowles September 7, 1949) is an American singer, best-known for the disco era hits "I Will Survive" (Hot 100 #1, 1979), "Never Can Say Goodbye" (Hot 100 #9, 1974), and "I Am What I Am" (Hot 100 #82, 1983). She was born in Newark, New Jersey.

نام گلوریا گاینور Gloria Gaynor در سراسر جهان آشناست . صدای او رسا و گیراست . جایزه گرامی به آهنگ "I will survive" ، آهنگی که الهام بخش و تسخیر کننده قلب هزاران نفر در جهان بود تعلق گرفت . در سپتامبر 2002 Logic records / BMG آهنگ I wish love you را منتشر کرد که این اولین پخش سراسری گلوریا گینور در طی پانزده سال در سراسر جهان بود . این آلبوم شامل پانزده آهنگ است که آهنگ ابتدایی آن یک تصنیف عاشقانه با عنوان I never know می باشد . قدرت گلوریا را به عنوان یک خواننده با صدای گیرا باعث شد تا آهنگ هایی نظیر Just no other way و Got to be forever در میات مردم بسیار محبوب شود . هم چنین او برای دوستداران صدایش آهنگ I will survive را به زبان اسپانیولی به طور زنده در برزیل اجرا کرد .

در سال 1973 آهنگ های او به طور جدی روی چارت Billboard قرار گرفت . آهنگ Never can say good buy مقام اول را در این چارت کسب کرد و به اولین آهنگ رقص تبدیل شد . اکنون بعد از 30 سال گلوریا هم چنان در فرم استاندارد خود قرار دارد . در مارچ 2001 تک آهنگ او Just keep thinking در صدر چارت Billboard قرار گرفت .

محبوبیت گلوریا در سال های اخیر به طور فزاینده ای ادامه دارد . او در ادامه این موفقیت ها در ماه مارچ با دریافت جایزه Legend در جشن جایزه بزرگ موسیقی در مونته کارلو مورد تقدیر قرار گرفت . هم چنین او سر و صدای زیادی در Board way که بزرگترین خیابان موسیقی و نمایش است به پا کرده است . پخش آهنگ Smokey Joe's calf از شبکه تلویزیونی FOX و آهنگ That o's show و هم چنین آهنگ بسیار مشهور او به نام Alley Mc Beal گلوریا را به عنوان یک ستاره بی فروغ معرفی کرد و او را به نسل جدید شنوندگان موسیقی معرفی کرد . صنعت فیلم سازی از آهنگ I will survive به عنوان موزیک اصلی فیلم در بیش از شش کارتون احساسی استفاده کرده است . قرار گرفتن آهنگ I will survive در جمع 100 آهنگ برتر موسیقی تاریخ یک نقطه عطف در زندگی هنری گلوریا می باشد .

او تماشاگران بسیاری را در 80 کشور جهان در کنسرت های خود ملاقات کرده است . بسیاری از چهره های شناخته شده نظیر بیل کلینتون ، پرنس گریس ، پرنس ریدر و پاپ ژان پل دوم از دیدن برنامه های زنده گلوریا اظهار خشنودی و رضایت کرده اند . هم چنین تیم ملی فوتبال فرانسه از او به خاطر آهنگ هایش در جام جهانی 98 با عنوان " مادر خوانده " یاد کرده است .

گلوریا زندگینامه خود را تحت عنوان " I will survive" منتشر کرده است . او هم چنین کمک های مالی و معنوی خود را به بسیاری از موسسات خیریه اهدا کرده است .

بی شک تاثیر گلوریا به دنیای موسیقی و هنر غیر قابل انکار است

2. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Evanescence

Evanescence

Evanescence is a Grammy Award-winning American alternative rock band founded in Little Rock, Arkansas in 1998 by singer Amy Lee and former guitarist Ben Moody.

گروه Evanescence تشکیل شده است از : Amy Lee ، Ben Moady ، John Lecomp ، Rocky Gray که البته David Hodges هم عضو این گروه بود .

اعضا :
    Amy Lee
    Terry Balsamo
    Will Hunt
    Tim McCord
    Troy McLawhorn

اعضا سابق :

Will Boyd
    Rocky Gray
    David Hodges
    John LeCompt
    Ben Moody

گر به دنبال معنای لغوی Evanescence باشین شاید تو بعضی از دیکچنریها همچین کلمه ای رو پیدا نکنین ولی در لغت evanescence به معنای به تدریج محو شدن هستش.
    گروه evanescence نه سال پیش توسط ben moody و amy lee که هم مدرسه ای بودن به طور کاملا اتفاقی تشکیل شد.
    amy lee خواننده و آهنگساز21 ساله و ben moody هم گیتاریست و آهنگساز 28 ساله گروه هستن که البته ben moody حدود 1 سال پیش بنا به دلایلی از گروه جدا شد. دیگر اعضای این گروه john lecompt که گیتار میزنه william boyd که بیسیست هستش و rocky gray درامر گروه هستن terry blasmo هم از گروه the cold جایگزین ben moody شد.
    زادگاه این گروه هم ارکانزاس و شهر کوچک لیتل راک هستش.
    قبل از آلبوم جاودانه fallen چند آلبوم ديگه هم درست شده بود كه public نشدن و فقط حدود 200 كپي از آنها تهيه شد.
    در مورد سبك آهنگها هم بايد بگم gothic rock هستش . آلبوم fallen حدود 17 ماه پيش release شد و 43 هفته در top 10 بيلبورد بود .5.3 مليون كپي تو آمريكا و 12 مليون كپي هم در كل دنيا فروش داشت . من خودم 15 ماهه كه دارم 11 تا آهنگ fallen رو گوش ميكنم ولي هنوز هم آهنگهاش برام جذابن و تكراري نشدن
    يكي از مهمترين دلايل موفقيت fallen اينه كه 7 سال رو اين آلبوم كار شده به طور مثال آهنگ my immortal مربوط به سال 98 هستش
    خصوصيت منحصر به فرد آهنگهاي evanescence كه اونها رو از هر نظر با بقيه آهنگها متمايز ميكنه شعر هاي فوق العاده پر معني و عميق اونهاست . آهنگهايي مثل my immortal و tourniuet و imaginary و ... داراي بالاترين سطح محتوا هستن . به نظر من amy lee و ben moody قبل از اينكه آهنگساز خوبي باشن شاعرهاي قابلي هستن.

اين بخش اول معرفي evanescence بود اگر از اين متنم خوشتون اومد بهم بگين تا بخشهاي بعديش رو هم بنويسم
    اگر هرجور سوالي در هر موردي كه به evanescence مربوط بشه داشتين من در خدمتم
    در مورد آلبوم fallen همونطور كه گفتم 11 تا آهنگ داره كه آهنگهاي bring me to life,hello,my last breath , taking over me , going under ,haunted رو amy lee نوشته و آهنگهايimaginary , every body’s fool , my immortal ,whisper رو ben moody نوشته كه متن آهنگهاش از آهنگهايي كه amy lee ساخته بهتره آهنگ tourniquet رو هم rocky gray درامر گروه نوشته كه مال گروه سابقش يعني soul embraced هستش كه يك گروه christian metal بوده و اصطلاحا اين آهنگ cover شده (به اجراهاي يك artist از يك artist ديگه ميگن cover )
    در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتونيد دست نوشته هاي amy lee رو پيدا كنيد.

شايد يكي از دلايلي كه evanescence در ايران خيلي طرفدار نداره اينه كه تا معناي آهنگها رو نفهمي از آهنگاشون خوشت نمياد . يعني نقطه قوت آهنگاشون متن شعرهاشون هستش و نه موسيقي آهنگاشون ولي به محض اينكه متن آهنگاشونو براي خودت ترجمه ميكني ديوونه اين گروه ميشي
    در ضمن آلبوم بعديشون هم قراره اوايل سال جديد (ميلادي) به بازار بياد
    در مورد amy lee هم بايد بگم دوست پسرش shaun morgan از گروه seether هستش كه آهنگ broken رو هم با هم خوندن.
    amy lee به گروه korn خيلي علاقه داره و جديدا آهنگ thoutless اونها رو تو كنسرتهاشون اجرا ميكنن.
    ben moody هم كه از band جدا شد براي avril lavigne و jessica simpson چند تا آهنگ ساختش.
    حالا ميرسيم به آهنگ bring me to life كه احتمالا همتون شنيدينش:
    اين آهنگ sound track فيلم evil dead هم هستش و paul mccoy از گروه stones 12 هم در اون خونده و خيلي راحت evanescence رو به اوج شهرت رسوند هفته ها در صدر چارتها بود و خيليها از جمله من رو جذب اين گروه كرد.
    نكته جالب هم اينكه amy lee در يكي از مصاحبه هاش گفته بود كه اين آهنگ باعث شده كه يك نفر از خودكشي كردن منصرف بشه
    ويديو اين single بينهايت عالي ساخته شده و در كشور روماني و در ژانويه 2003 درست شده
    براي download اين ويديو و همچنين پشت صحنه اون ميتونين به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنين .
    نكته جالب در مورد ساخت اين ويديو اينه كه amy بايد واقعا از يك ديوار صاف بالا ميرفته كه البته اون هم اين كار رو ميكنه!
    ويديو بعدي اونها going under بود كه در آلمان و همچنين LA ساخته شد ويديو موفق بعدي my immortal بود كه در بخش قديمي شهر بارسلون اسپانيا ساخته شد و من هنوز هم وقتي به اون گوش ميكنم گريم ميگيره ويديو آخرشون هم every body’s fool بود كه در LA ساخته شد. هر چند من معتقدم هر 11 تا آهنگ fallen توانايي single شدن رو داشتن
    در مورد جوايزي كه evanescence دريافت كرد بايد يك توضيح مقدماتي بدم:
    همونطور كه ميدونيد در امريكا جشنواره هاي زيادي در مورد موسيقي بر گزار ميشه و يكي دو تا نيست مثل : AMA american music awards – VMA video music awards – teen choices awards – much music awards – billboard – grammy – WMA world music awards و خيليهاي ديگه ولي بايد بهتون بگم اسكار موسيقي و پر ارزش ترين جوايز در دنياي موسيقي grammy هستش كه جايزش به شكل يك شيپور طلاييه بعد از اون هم VMA كه مال mtv هستش
    evanescence تقريبا در تمامي فستيوالهاي بالا nominee (كانديدا) شده بود. در grammy هم تو 5 بخش كانديدا بودن كه 2 تاشو بردن best new artist – best hard rock performance

اينم بخش دوم نوشته هاي بي ارزش من در مورد گروه بزرگ evanescence بود . ازتون ميخوام تمام كاستي هاي متنهاي من رو با بزرگواري خودتون بيخيال شين و اگه موردي به ذهنتون رسيد حتما تذكر بدين. در ضمن من به تايپ كردن خيلي عادت ندارم و به خاطر همين خيلي زود خسته ميشم پس بازم بايد منو ببخشين فقط اينو بدونين براي اين نوشته ها بينهايت زياد از انگشتام و همچنين مغز و حافظه و اعصاب و درس و وقت و ... مايه ميزارم و تنها هدفم هم راضي بودن و خوشحال شدن طرفداران evanescence در ايران هستش

منبع: هنرپیشه

هر کس که برای اولین بار نام گروه Evanescence را می شنودممکن است تعجب کند که بن مودی و امیلی همدیگر را در کمپ یک کلیسا ملاقات کردند و هسته گروه را تشکیل دادند . بن طی مصاحبه ای در سال 1998 آن روز را اینگونه توصیف می کند :

چند سال قبل من و امی در اردوی جوانان کلیسا حضور یافتیم . در ساعت تفریح من در ورزشگاه نشسته بودم و بسکتبال تماشا می کردم در طرف دیگر حیاط جایی بود که پیانو می نواختند من خسته شده بود م که صدای پیانو را شنیدم :"من برای عشق هر کاری می کردم " توجهم به پیانوجلب شد و دختری را دیدم که در نگاه اول متوجه توانایی و استعداد بالای او شدم . بعد از اینکه خشم اولیه من که ناشی از حسادت بود فروکش کرد به پاهای خود اعتماد کردم و به سمت پیانو دویدم تا خودم را به آن دختر معرفی کنم . او مجددا من را با آهنگ هایی که ساخته ود تحت تاثیر قرار داد . فکر می کردم که در بهشت هستم . شروع به آواز خواندن کردم در یک اردوی کوچک کلیسا یکی ازقوی ترین و زیباترین صدا هایی را که شنیده بودم در کنار خود احساس می کردم . بنا بر این به هر ترتیبی که بود او را قانع کردم که هرگز با کس دیگری کار نکند و او تا الان مال من است .

بن و امی بزودی آهنگ هایی نظیر Give On To Me و Understanding را با اسم گروه Evanescence ثبت کردند . بعد از مدتی David Hodges به گروه پیوست ولی به دلایلی نامعلومی بعد از مدتی از گروه جدا بود . بین همه اعضا گروه بن انسان بدنامی است که زمان زیادی را به دنبال فردی که بتواند در کار موسیقی با او راحت باشد گشته است .

اکنون این گروه دومین آلبوم خود را Fallen به بازار عرضه کرده است که فروش بسیار بالایی داشته است . همچنین دو آهنگ زیبا برای فیلم Daredevil خوانده اند که میتوانید در همین صفحه به آنها گوش دهید . همچنین ویدیو Bring Me To Life مدتهاست که در صدر چارت های معتبر دنیا قرار دارد . سبک این گروه راک و آلترناتیو می باشد و در آینده مطمعنا بیشتر از این گروه خواهید شنید .
    Last edited by Hamed-Dehghani; 05-07-2007 at 20:59.

4. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Amy lynn leeuq خواننده گروه evanescence

Amy lynn lee (evanescence)

Amy Lynn Hartzler (born and best known as Amy Lynn Lee, December 13, 1981 in Riverside, California) is an American singer-songwriter and classically-trained pianist. She is a founding member and lead singer of the Grammy Award winning rock band Evanescence.

قد:163 سانتی متر
    امیلی در 13 دسامبر 1981 از پدر و مادری به نام های جان و سارا لی به دنیا امد.
    انها از کالیفرنیا به فلوریدا و از انجا به ایلینویز و نهایتا به ارکانزاس نقل مکان کردند.
    امیلی گیتاریست جوان ben moody را در حالی که مشغول نواختن پیانو بود در یک کمپ تابستانی در سال 1994 برای اولین بارملاقات کرد.
    بن از استعداد امیلی به عنوان خواننده و پیانیست متحیر شده بود.بنابراین او را متقاعد کرد تا یک گروه موسیقی را با او تشکیل دهد.انها نامهای مختلفی مانند نیات بچگانه و اندوهگین راقبل از نامevanescence(به معنی محو تدریجی) را مورد بررسی قرار دادند.
    انها در سال 2000 قراردادی را با شرکت سرمایه گذاری big-wig امضا کردند و البوم origin را منتشر ساختند. بعدها و در سال2002 انها همراه با david hodges البوم fallen(سقوط کرده) را اجرا کردند.که 6 برابر البوم platinum فروش کرد و منجر به موفقیت بین المللی که انها امروزه دارند گردید.
    چشمان امیلی سبز است و گاهی لنزهای ابی تیره و یا سبز می زند.موی بلند سیاه کهربایی دارد.
    خواننده اصلی گروه اوانسس است.
    او تعداد کمی ز دوستانش را به یک روستاان دعوت کرد در انجا مردی که امیلی او را خیلی کم می شتاخت به چشمان او نگاه میکرد. و از او پرسید ایا واقا در زندگی خوشحالی .امیلی احساس کرد که واقا خوشبخت نیست و ان کلماات ساده او را به فکر فرو برد.
    این طوری بود که متن ترانه bring me to life (مرا به زندگی بیاور) سروده شد)چگونه می توانی به درون چشمان من همچون در های باز بنگری...

امیلی خواهر رابی-کری-لاری است.او بعد از هفتادمین اهنگش amie نام گرفت.
    برای خواندن قطعه punisher (2004) با گروه راک seether همکاری کرد.
    جایزه بهترین هنرمند جوان و بهترین اجرای راک سخت را برای اهنگ bring me to life در جشنواره جوایز grammy(2004) برد.
    او یک بچه گربه به نام zero دارد.
    وقتی که نقشی در فیلم:تاریخ نارنیا-شیر-ساحره و گنجه(2005) به او پیشنهاد شد. او درخواست کرد نقش فردی را بدهند که در فیلم می میرد.
    او به طور کلاسیک پیانو یاد گرفته است. او در جوانی 9 سال را به مطالعه پیانو زنی کلاسیک گذرانده است.
    بعد او با اکادمی Pulaski کار کرد و از انجا فارغ التحصیل شد.مدرسه راهنمایی و دبیرستان را در ارکانزاس کلاس2000 و به طور مختصر در دانشگاه ایالتی تنسی درس خواند.
    رییس دسته اوازخوانان سال اخر بود. او اوازی به نام به باران گوش کن را نوشت که توسط گروه کر دانشگاه در هنگام فارغ التحصیلی اجرا شد.
    در گروه کر دانشگاه صدای التو(اوج) را داشت.
    سخنگوی بنیاد ملی(امریکایی)صرع است.
    بعد از مرگ تراژیک خواهر 3 ساله اش .امیلی اهنگی به نام سلام(hello) را ساخت که اهنگ شماره 9 بر روی البوم اغازین او fallen است . اول برای خانواده خودش اهنگ را اجرا کرد .این اهنگ شخصی بود.. انقدر شخصی بود بود که او نمیتواند ان را به طور زنده در کنسرتهایش اجرا کند زیرا در حین اجرا حال او بد میشود.
    نظرات شخصی:
    من خوشحالم که مردم اهنگ های ما را پذیرفتند و با هنر ما ارتباط برقرار کردند.چه ما محبوب باشیم و چه نباشیم برایم مهم نیست.
    وقتی که ناگهان بن گروه را ترک کرد امیلی گفت:این حقیقت که او گروه را ترک کرد. شبیه این نبود که مرا کشته باشد و احساسات مرا جریحه دار کرده باشد و این احساس برای من ایجاد شده باشد که یک دوست را از دست داده باشم.
    بهتر شد که او رفت چون در این اواخر در تورها خوشحال نبود و این مساله دیگران را هم ازار میداد. همه ما امیدواریم او همیشه خوشحال باشد.
    ما یقینا یک گروه راک هستیم اما بیشتر شعرهایم epic-dramatic-dark rock است.از یکنواختی میترسم و بیزارم.
    عزیزان من اگر من نتوانم موسیقی dark وepic بنویسم نمیتوانم زندگی کنم.]
    evancence
    emy Lee ، Ben Moady ، John Lecomp ، Rocky Gray .David Hodges

Evanescence هر کس که برای اولین بار نام گروه را می شنودممکن است تعجب کند که بن مودی و امیلی همدیگر را در کمپ یک کلیسا ملاقات کردند و هسته گروه را تشکیل دادند . بن طی مصاحبه ای در سال 1998 آن روز را اینگونه توصیف می کند :

چند سال قبل من و امی در اردوی جوانان کلیسا حضور یافتیم . در ساعت تفریح من در ورزشگاه نشسته بودم و بسکتبال تماشا می کردم در طرف دیگر حیاط جایی بود که پیانو می نواختند من خسته شده بود م که صدای پیانو را شنیدم :"من برای عشق هر کاری می کردم " توجهم به پیانوجلب شد و دختری را دیدم که در نگاه اول متوجه توانایی و استعداد بالای او شدم . بعد از اینکه خشم اولیه من که ناشی از حسادت بود فروکش کرد به پاهای خود اعتماد کردم و به سمت پیانو دویدم تا خودم را به آن دختر معرفی کنم . او مجددا من را با آهنگ هایی که ساخته ود تحت تاثیر قرار داد . فکر می کردم که در بهشت هستم . شروع به آواز خواندن کردم در یک اردوی کوچک کلیسا یکی ازقوی ترین و زیباترین صدا هایی را که شنیده بودم در کنار خود احساس می کردم . بنا بر این به هر ترتیبی که بود او را قانع کردم که هرگز با کس دیگری کار نکند و او تا الان مال من است .

بن و امی بزودی آهنگ هایی نظیر Give On To Me و Understanding را با اسم گروه Evanescence ثبت کردند . بعد از مدتی David Hodges به گروه پیوست ولی به دلایلی نامعلومی بعد از مدتی از گروه جدا بود . بین همه اعضا گروه بن انسان بدنامی است که زمان زیادی را به دنبال فردی که بتواند در کار موسیقی با او راحت باشد گشته است .

اکنون این گروه دومین آلبوم خود را Fallen به بازار عرضه کرده است که فروش بسیار بالایی داشته است . همچنین دو آهنگ زیبا برای فیلم Daredevil خوانده اند که میتوانید در همین صفحه به آنها گوش دهید . همچنین ویدیو Bring Me To Life مدتهاست که در صدر چارت های معتبر دنیا قرار دارد . سبک این گروه راک و آلترناتیو می باشد و در آینده مطمعنا بیشتر از این گروه خواهید شنید

Last edited by Hamed-Dehghani; 17-06-2007 at 06:16.

6. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Ben Moody

Ben Moody

ben moody

Ben Robert Moody III (born January 22, 1981 in Little Rock, Arkansas, U.S.) was the lead guitarist and

co-founder of the rock band Evanescence from 1996 to October 2003

Ben Moody و شروعی دوباره :

Ben Moody گیتاریست سابق گروه موفق Evanescence بعد از حدود یکی دو سال که از گروه بیرون رفت بار دیگر شروع به کار کرد . علت این جدایی دقیقا معلوم نیست ولی خیلی ها اعتقاد دارند به خاطر برهمخوردن نامزدی وی با Amy Lee خواننده گروه Evanescence می باشد چون Amy چند وقتی بود که با خواننده گروه Seether یعنی Shaun Morgan زیاد مپرید و شاید هم با هم نامزد شده باشن(بهترین نشانه اهنگ Brocken از گروه Seether هستش که Amy در اون اهنگ با shaun هم خونی کرده و تور های مشترک با گروه Seether) . بگذریم. Ben Moody بار دیگر می اید و اینبار با یک Sound Track که این اهنگ با همکاری خواننده محبوب موسیقی پاپ یعنی Anastacia برای فیلم Fantastic Four خوانده شده که این چند وقته خیلی سروصدا کرده . بین همه ساند تراک های این فیلم این اهنگ تنها کاری بود که تا این زمان ویدیوش رو ساختن که ویدیو این اهنگ بیشتر از تصاویر جالب این فیلم می باشد . قسمت جالب اینجاست که در این تراک Ben خودش هم می خونه و باید بگم که صدای چندان بدی هم نداره... و بار دیگر تحسین می کنم ریش های Ben Moody را ... راستی داشت یادم می رفت . اسم این تراک هست Everything Burns ..
    Last edited by Hamed-Dehghani; 17-06-2007 at 06:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Eminem

Eminem

Marshall Bruce Mathers III (born October 17, 1972), commonly known as Eminem or Slim Shady, is an American rapper, record producer and actor from the Detroit, Michigan area

Eminem ( امینم ) با نام اصلی وی مارشال بروس مدرز-Marshall Bruce Mathers- در 17 اکتبر1973 در کانزاس سيتي ميسوري -آمريکا- چشم به جهان گشود پدر او حتي قبل از آنکه بدنيا بيايد مادرش را ترک کرده بود.
    مدرز دوران کودکي خودرا در فقر گذراند. تا زمانيکه او نتوانست کلاس نهم را به پايان برساند.

اين دليل خوبي بود تا مدرز تمام نيروي خودش را صرف رپ خواندن کند. او درسال1995با
    اولين آلبومش به نام بي نهايت-Infinite-بسازد که تاثير خوبي روي وندي دي-Wendy Day-
    گذاشت واو به مدرز کمک کرد تا درسال 1997در المپيک رپ در لس آنجلس شرکت کند. گرچه
    او نتوانست مقام اول را بدست آورد اما توانست مسئولان اينتراسکوپ-Interscope- را قانع کند
    تا روي او سرمايه گذاري کنند تا دريک شوي راديويي در لس آنجلس بخواند. همين کافي بود تا
    دکتر دري-Dr. Dre- خواننده و تهييه کننده ي افسانه اي رپ شيفته ي صداي او شود. ازاين
    نقطه ديگر راه برگشتي براي امينم-Eminem-وجود نداشت و بي تابي امينم براي مقابله با
    جنگهاي وحشتناک در جهان و مسخره کردن اين جنگها از همين نقطه آغاز شد.

اولين آلبوم رسمي او با تهييه کنندگي دکتردري وکمپاني او به نام افترمث-Aftermath-و به نام -The Slim Shady LP- وارد بازار شد و تمام نظرها به سوي شخصيت اسليم شيدي معطوف شد آيا شعرهاي او مي تواند نظرها را جلب کند؟ در اين آلبوم آهنگي
    وجود داشت به نام باني و کلايد-Bonnie & Clyde- که در مورد کشته شدن فرزندي به دست مادرش صحبت مي کرد.اما اين آلبوم با بازتاب اجتماعي آهنگهايي مثل-My Name Is- يا وجدان گناهکار Guilty Conscience- به دومين آلبوم پرفروش در مارچ1999تبديل شد. همچنين او مدتها به خاطر شکايت مادرش از او به خاطر مصاحبه هايش و آهنگهايش و پايين آوردن شخصيت او در اجتماع در صدر اخبار بود
    اما امينم بي توجه به کار خود ادامه داد تا شاهکارش را به نام-The
    Marshall Mathers LP- وارد بازار کرد. اين آلبوم پرفروش ترين آلبوم در مي2000بود و
    همچنين او را تبديل به محبوبترين و موفقترين خواننده ي رپ در دهه نود کرد -فراموش نکنيم که
    او رقيباني مثل 2Pacو Snoop Doggy Dogg داشت-او در سال 2000اولين خواننده ي
    رپ در تاريخ موسقي آمريکا بود که کانديداي جايزه گرامي شد. او همچنين باعث بهم پيوستن
    گروهD12 شد ودر عرضه ي آلبوم شب شيطان-Devil's Night- به آنها کمک کرد.
    آلبوم جديد امينم به نام شوي امينم-The Eminem Show- مدتها با آهنگ بدون
    من-Without Me--که در آن لباس اسامه بن لادن را پوشيده بود- شماره يک بود بعد از گذشت
    چند ماه از اين آلبوم بازي فوق العاده ي او در فيلم 8مايل باعث تعجب همه شد و حتي به فاصله
    ي چند ماه از آلبوم پرفروش قبلي خود موسقي متن فيلم 8مايل به همراه چند آهنگ جديد در آلبومي جديد به بازار عرضه کرد تا بازهم به صدر جدول پرفروش ها برسد تاکنون 8ميليون نسخه از آخرين آلبوم او به فروش رفته است

اسم امینم را می توان مترادف بچه قرتی، رپ خوان عوضی، کثافتی که علیه مادرش ترانه می خواند، یک اتفاق سفید در دنیای رپ سیاه ها، کسی که تندترین ترانه سیاسی را در انتخابات بوش کری 2004 خواند و پرشنونده ترین ترانه خوان پاپ دانست. خودت را غرق کن معروف ترین کار امینم است.

ترجمه: علی حسینی، ویرایش: پویا شکیبا

پسر مادر مجردش
    مارشال بروس مادرز روز 17 اکتبر 1973 در در کانزاس سیتی به دنیا آمد. مادرش دبی مادرز دوست داشت یک مادر مجرد باقی بماند. خانواده اش دائما بین کانزاس سیتی و دیترویت در حرکت بودند. از یک تا پنج سالگی در دیترویت و از پنج تا نه سالگی در کانزاس زندگی کردند و بعد وقتی مارشال 12 ساله شد، در دیترویت شرقی مستقر شدند. او در سال 1999 وقتی بیست و شش ساله بود با نام امینم در صدر جدول برترین موزیک های آمریکا قرار گرفت.
    امینم تا دوازده سالگی دائما همراه با خانواده اش از این ایالت به آن ایالت در حرکت بود، تغییر دائمی مدرسه او سبب شد که نتواند دوستان زیادی پیدا کند، او نتوانست خوب درس بخواند و همیشه یک زندگی پر از دردسر داشت. در دبیرستان شروع کرد به رپ خواندن، اما وقتی کلاس نهم بود از مدرسه اخراج شد و پس از آن رپ خواندن را بیشتر جدی گرفت. به گروه نیوجک و دی12 پیوست، اما در این میان موفقیتی نداشت. در سال 1996 اولین آلبوم مستقلش را به نام بی نهایت(Infinite) منتشر کرد. آلبوم چیز تحفه ای نبود و از آن استقبالی هم نشد. همه او را با رپ خوان هایی مثل ناس(NAS) و AZ مقایسه می کردند و از این طرف و آن طرف کنایه می شنید. ناموفق شدن در آلبوم اولش او را دچار نومیدی کرد، این نومیدی برایش مفید بود، او کاملا روی یک کار رپ متمرکز شد، کاری که بعدا تبدیل به اسلیم شدیSlim Shady LP شد. این پروژه کار خودش بود، زندگی خودش بود و حاصل تجربیات خودش بود.

عقده ای های رپ
    این که موسیقی رپ حاصل عقده هاست، اهانت نیست، روشن ترین شکل بیان واقعیت است. رپ یک شیوه اعتراض است، اعتراض گفتاری کسی که عصبی شده و از وضعیتی که در آن قرار دارد شکایت دارد و در حال اعتراض است. و گاهی فحاشی هم می کند و لیچار هم می گوید و فریاد هم می زند و مسخره هم می کند. این اعتراض بیشتر در شیوه گویش سیاهان قرار دارد، اما شاید امینم باعث شده باشد رپ سفید هم برای خودش جایی باز کند. امینم فرزند مادری مجرد است، او سالهای کودکی را دائما از اینجا به آنجا دویده است و دائم تغییر مکان داده است، از مدرسه اخراج شده و مدتها ناموفق بوده است. بعدا وقتی ازدواج می کند با ادعای خیانت همسرش از او جدا می شود، همین ها را در اشعار و شیوه بیانش در آلبوم های مختلف او می توان دید. شخصیت اسلیم شدی حاصل همین زندگی است. او مثل دکتر آلبان از حقوق سیاهان دفاع نمی کند و رفیق نلسون ماندلا نیست، او یک عقده ای است که در ترانه هایش همین عقده ها را بازمی گوید. اسلیم شدی شخصیت خلق شده توسط امینم است. در آغاز ترانه نام من است...(My Name Is …) با معرفی خواننده ترانه به اسم اسلیم شدی آغاز می کند. و داستان خود را از زبان او می گوید.
    امینم می گوید: در آن شرایط من چیزی برای از دست دادن نداشتم، اما قطعا چیزهایی بود که می توانستم به دست بیاورم، البته اگر می توانستم آلبوم رپ خودم را منتشر کنم و از آن راضی باشم. در آن صورت مطمئن می شدم که رپ را رها نخواهم کرد و موفق خواهم شد. اسلیم شدی را برای کسانی درست کردم که برایم رجز می خواندند.
    او بعد از مدتی کار توانست جایزه سالانه ویک آپ شوWake Up Show را ببرد و در المپیک خوانندگان رپ لس آنجلس موفق شود. با این موفقیت ها از منتقدان سابقش انتقام گرفت.

دکتر دره(ِDr. Dre) و امینم
    دکتر دره( نام اصلی آندره یانگ) متولد 1965 در آن زمان چندان سنی نداشت، اما در کار موسیقی رپ بسیار موفق بود و می توانست از امینم حمایت کند. دکتر دره بعد از شنیدن اجرای امینم از رادیو تحت تاثیر قرار گرفت. آنها بعد از مدتی همکاری را با هم آغاز کردند. امینم می گوید: این برای من افتخار بود که از دهان دکتر دره بشنوم که از گه کاری های رپ من خوشش آمده. من در نوجوانی هوادارش بودم، موسیقی او را دائما گوش می کردم و جلوی آینه می ایستادم و با آن مویسقی لب می زدم. او یکی از بزرگترین تولید کنندگان هیپ هاپ بود.
    امینم که در ان زمان کاری به نام ژنرالهای پنج ستاره(5 Star Generals) ساخته بود، با دکتر دره برای اسلیم شدی مشغول کار شد. ریتم دکتر دره باعث تاثیر فراوان در کار امینم شد. حاصل کار یک مجموعه تحریک کننده درست و حسابی خشونت بود، اشعار سیال و پر از چرخش ریتمیک ، در یک گفتگوی دو طرفه ارائه می شد. یک جور نصیحت گویی مسخره در کنار یک شیطنت تحریک آمیز در اسلیم شدی جریان داشت. لحن اسلیم شدی با صدای امینم ساخته می شد، به صورت تقلیدی مسخره آمیز یا غیرتقلیدی. در ترانه بانی و کلاید 97، در همان آلبوم اسلیم شدی، اشعار به صورت گفتگویی طولانی و مداوم بود، گفتاری درباره قتل مادر بچه اش، شاید اشعار به کینه امینم از مادرش بر می گشت. آلبوم در برترین های 1999 آمریکا قرار گرفت و از نظر تجاری موفق شد.
    Lose Yourself
    خودت را پنهان کن، یا خودت را گم کن، یا خودت را غرق کن.... ترجیع بند ترانه این است: خودت را در موسیقی غرق کن، او رفتن به سوی این نوع موسیقی را گریزی می داند از وضع بد و اجتناب ناپذیرش، او باید موفق شود، او باید خودش را اثبات کند. او راهی جز این برای غلبه بر عقده ها و رنج هایش ندارد. این آلبوم در سال 2002 منتشر شد و به مدت 12 هفته ترانه خودت را غرق کن برترین ترانه جدول موسیقی بود. این ترانه نهمین ترانه تاریخ موسیقی پاپ است که بیشترین مدت را در صدر جدول قرار داشته است.

Last edited by Hamed-Dehghani; 05-07-2007 at 21:16.

9. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض کاربریس The Cranberries

کاربریس The Cranberries

The Cranberries are an Irish alternative rock band that rose to mainstream popularity in the 1990s. Since 2003 the members have all pursued solo careers. They have sold about 75 million records worldwide.

هسته اصلي تشكيل گروه کاربریس The Cranberries در شهر Limerick ايرلند تشكيل شد.زماني كه Dolores O`Riordan با Noel و Micheal Huganو Feargle Lawler برخورد كرد.آن 3 به صورت نيمه جدي گروهي تشكيل داده بودند كه آشنايي با Dolores آنها را صاحب هدف مهمي كرد.اسم گروه را The Cranberry saw us ناميدند و اولين قدم جدي آنها ضبط دو قطعه Linger و Dreams بود. در سال 1993 Stephean Street به عنوان تهيه كننده همكاري خود را با گروه آغاز كرده و درست در فوريه سال بعد با همكاري او Cranberries اولين آلبوم رسمي خود را با عنوان Every body els is doing it عرضه نمود.در اين آلبوم كه با استقبال عمومي خوبي هم روبرو شد، قطعاتي مانند

Pretty , Sundy Dreams, وLinger وجود داشت. آمريكايي ها و انگليسيها استقبال زيادي از اين آلبوم كردند.
    پس از آلبوم كمي از هيجان و انگيزه گروه براي كار كاسته شده بود اما همكاري آنها با گروه Bell در تور سال 1993 آنها سبب دلگرمي مجدد گروه شد؛ سپس در 10 ژوئن همان سال آنها مجددا توري 6 هفته اي با گروه انگليسي The The برگزار كردند. در ادامه Cranberries بدون هيچ استراحتي شروع به ضبط دو قطعه از آلبوم جديد خود با نامهاي Ode to Famliy و Zombie در استوديو لندن نمودند. پس از يك وقفه كوتاه كار ضبط آلبوم در اغاز 1994 به پايان رسيد و در ماه جولاي همان سال Dolores O`Riordan با Don Bertun كانادائي مدير برنامه هاي تور Cranberries ازدواج كرد.

پس از انتشار آلبوم No need to Argue در اكتبر، گروه صاحب شهرت فراواني گرديد. در اين آلبوم كه بدون شك شاهكار آنها وشايد يكي از شاهكارهاي موسيقي Rock است، ما شنونده آثار بديع و پر محتوائي هستيم.اين بار نيز Steaphean Street به عنوان مهندس صدا و تهيه كننده گروه را همكاري كرد.

در آلبوم سال 1996 گروه Cranberries با نام To the faitfull deprate افراد بيشتري گروه را ياري كردند؛ حضور تنظيم كننده مشهوري چون Micheal Kamen و همچنين نوازندگان برجسته اي چون:

Micheal Buckly ساكسفون باريتون

Richi Buckly ساكسفون تنور

Bruce Fairborn ترومپت

Randy Rain Reusche پركاشن

و همچنين Mike Poltinikoff به عنوان مهندس صدا فصل تازه اي را در فعاليتهاي گروه گشود . اين آلبوم نيز حاوي قطعات بر جسته اي چون Salvation , Joe , Bosnia ,….. بود كه با بهره گيري از بهترين اشعار توانائي گروه را در ارائه موسيقي متفاوت و جذاب نمايان ساختند.

آلبوم سال 1999 نيز با وقفه اي 2 ساله به بازار عرضه شد.اين البوم با نام Bury the Hatchet در

‌New York ميكس نهائي گرديد .آلبومهاي سال 2000 و 2001 گروه نيز با نامهاي Wake Up and Smell The Coffee و Treasur Box منتشر گرديد.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض کریس دی برگ Chris de Burgh

Chris de Burgh کریس دی برگ

Chris de Burgh (born Christopher John de Burgh Davison on October 15, 1948) is an Irish musician and songwriter.

نام كامل:CHRISTOPHER JOHN DAVISON
    نام هنري:CHRIS DE BURGH
    تاريخ تولد: 15 اكتبر 1948.
    محل تولد: بوينس آيرس آرژانتين.
    مليت: انگليسي.
    محل سكونت: ايرلند.
    شغل: خواننده، ترانه سرا، نوازنده .
    سبك: راك، پاپ.
    علت شهرت:LADY IN RED
    تحصيلات: فارغ التحصيل رشته موسيقي از كالج ترينيتي دوبلين.

نام همسرIANE

نام فرزندان:ROSSANNA - HUBIE - MICHAEL

* ROSSANNA DIANE DAVISON: دختر شايسته جهان
    در سال 2003 گرديد.

بيوگرافي:

كـريس دي بـرگ بـه اقـتـضاي شـغـل پــدرش در كودكي بـه
    مـالـتـا، نـيـجريه و زئـيـر مسـافرت كرده است. وي همراه با
    خانواده اش در 12 سالگي به ايرلند عزيمت كردند. پدر وي
    در ايـرلنـد قـصــري را خريداري و سپس آن را تبديل به هتل
    كـرد. كـريسـتـوفر در آن هـتـل بــه آموختن گيتار پرداخت. او
    پس از فارغ التحـصـيلي در دانشـگـاه بـه دنـيـاي موسيقي
    پاي نهاد كه به يك ستاره جهاني بدل گشت.

* وي زماني در يك رستوران گيتار مينواخت و ميخواند.

* وي بـه زبـان هـاي انـگليـــسي، فرانسوي، اسپانيايي و
    آلماني قادر به صحبت كردن ميباشد.

* وي هوادار سر سخت ورزش ميباشد.

* ريشه خانوادگي كريس دي برگ به پادشاه انگليس (ريچارد اول) در سال 1190 بازميگردد.
    منبع: بیا 2

كريستوفر جان ديويسون Christopher John de Burgh Davison ملقب به كريس دی برگ Chris de Burgh در ١٥ اكتبر سال ١٩٤٨ در آرژانتين متولد شد. پدرش 'چارلز ديويسون' ديپلمات انگليسی و مادرش 'ماوی اميلی دی برگ' منشی ايرلندی بود. كودكی كريس دی برگ به خاطر شغل ديپلماتيك پدر به مسافرت و كسب تجربه در اين راه گذشت و به اين خاطر در كشورهای مختلفی مثل مالت، نيجريه و زئير بزرگ شد. هنگامی كه ١٢ ساله بود خانواده اش به ‘Emerald Isle’ در ايرلند رفتند، جايی كه هنوز هم كريس دی برگ با همسرش دايان و سه فرزندش رزانا، هوبی و مايكل زندگی می كند.

در سال ١٩٦٠ پدرش يك قلعه قديمی به نام بارگی كاسل خريد كه در قرن ١٢ ساخته شده بود. بعد از اينكه قلعه دوباره توسط خانواده ديويسون بازسازی شد، آنها آنجا را به يك هتل خانوادگی برای تعطيلات تبديل كردند. كريس اولين كنسرتهايش را در اين قلعه اجرا مي كرد و بعد از ظهر ها برای ميهمانان گيتار می نواخت. كريس نواختن گيتار را با روش سعی و خطا، يعنی بدون هيچ نت از پيش نوشته شده ای ياد گرفت.

كريس زبان انگليسی و فرانسه را در كالج معروف ترينيتی در شهر دوبلين آموخت. هنگامی كه وی مشغول تحصيل در كالج ترينيتی بود شروع به نوشتن آهنگهای پاپ كرد. در سال ١٩٧١ كريس برای پيدا كردن يك شغل در موسيقی به لندن سفر كرد. در يك رستوران و آرايشگاه به عنوان خواننده شروع به كار كرد و از طرف يكی از دوستانش كه به تازگی رستورانی به نام ‘Captain Americas’ در دوبلين تاسيس كرده بود پيشنهاد كار دريافت كرد و برای ميهمانانی كه مشغول صرف غذا بودند موسيقی می نواخت.
    در سال ١٩٧٤ كريس با كمپانی M&A قراداد امضاء كرد و گروه سوپر ترمپ را در تور جديدترين آلبومشان به نام ‘Crime of the Century’ همراهی كرد. در اين زمان بود كه نامش را به كريس دی برگ تغيير داد و در سال ١٩٧٥ آماده انتشار اولين آلبومش به نام ‘...Far Beyond These Castle Walls’ شد.
    اولين موفقيت بين المللی كريس در سال ١٩٧٥ با آهنگ ‘Turning Round’ كه بعدها به اسم ‘Flying’ تغيير نام داد رقم خورد. اين آهنگ برای ١٧ هفته در صدر جدول بهترين ها در برزيل قرار گرفت و بيش از نيم ميليون نسخه از آن به فروش رفت. آلبوم بعدی كريس دی برگ به نام ‘Spanish Train & Other Stories’ آهنگی به نام ‘A Spaceman Came Travelling’ داشت كه در انگلستان جزو بهترين آهنگ های كريسمس شناخته شد. ولی موفقيت واقعی اين آلبوم آهنگی به نام ‘Patricia The Stripper’ است كه هنوز هم درخواست اجرای آن از طرف تماشاچيان در كنسرت های كنونی كريس وجود دارد.
    در سال ١٩٨٤ كريس هشتمين آلبومش را به نام ‘Man On The Line’ منتشر كرد. اين آلبوم شامل يكی از معروفترين آهنگ های كريس به نام ‘High On Emotion’ است كه در آن زمان در ده كشور اروپايی به عنوان بهترين آهنگ شناخته شد.

در سال ١٩٨٦ آلبوم ‘Into The Light’ را كه آهنگی به نام ‘The Lady In Red’ داشت منتشر كرد. اين آهنگ در سراسر دنيا باعث شهرت كريس شد و در انگلستان و ٢٤ كشور ديگر به عنوان بهترين آهنگ شناخته شد ولی در آمريكا رتبه دوم را كسب كرد. آلبوم ‘Into The light’ در آفريقای جنوبی ،‌نروژ ،‌سويس و انگلستان جايزه پلاتينيوم دريافت كرد. در آمريكا، ‌زلاندنو، ‌دانمارك و بلژيك هم جايزه طلايی گرفت. اين آلبوم شامل آهنگ ‘Say Goodbye To It All’ است كه ادامه ترانه ‘Borderline’ از آلبوم ‘The Getaway’ سال ١٩٨٢ است.

آلبوم بعدی كريس دی برگ به نام ‘Flying Colours’ در سال ١٩٨٨ منتشر شد. اين آلبوم همچنين پر فروش ترين آلبوم كريس دی برگ تا به حال بوده است. در طول ۲۸ سال فعاليت، ‌كريس دی برگ بيش از ۲۰۰ جايزه طلايی و پلاتينيوم دریافت كرده است. حتی برخی از سیاستمداران و افراد مشهور از طرفداران موسیقی كريس دی برگ میباشند. كريس دی برگ در سراسر دنیا از اروپا (آلمان، انگلستان، ایرلند،...) و آسیا (ایران، ژاپن، لبنان،...) تا آمریكای شمالی (كانادا) و آمریكای جنوبی (آرژانتین، برزیل،...) محبو بیت دارد.

كريس دی برگ تورها و كنسرتهای زیادی در سراسر دنیا از جمله در آلمان، انگلستان، ایرلند، ژاپن، لبنان، كانادا، آفريقای جنوبی، اروپای شرقی، اروپای مركزی و خاور دور اجرا كرده است كه بسیاری از آنها سریعا" به فروش رفته است.
    كريس دی برگ در ١٦ سپتامبر سال ٢٠٠٢ آلبوم جدید خود به نام ‘Timing Is Everything’ را منتشر كرد كه شامل ١١ آهنگ جدید بود. كريس دی برگ در این آلبوم بیشتر به دنبال یك آلبوم تفریحی و شاد بوده است ولی هنوز چند آهنگ از جمله ‘There’s Room In This Heart Tonight’ آهنگهای عمیقی از نظر موسیقی و شعر میباشند. بزرگترین موفقیت این آلبوم آهنگ ‘Lebanese Night’ میباشد كه در كشورهایی مثل لبنان و سایر كشورها آهنگ شماره یك آهنگهای عربی و انگلیسی شد

Chris De Burgh

کريس دي برگ با نام اصلي کريستوفر جان ديويسون پانزدهم اکتبر 1948 در لاس ماگنولياس آرژانتين متولد شد. پدر او چارلز ديويسون ديپلمات برجسته انگليسي و مادرش اميلي دي برگ منشي وزارت امور خارجه ايرلند بود.اجداد کريس دي برگ از جمله خانواده هاي اصيل و برجسته اروپايي بودند که بعدها به ايرلند مهاجرت کردند شجره خانوادگي کريس به ريچارد شيردل پادشاه انگلستان برميگردد که نشان از اصالت خانوادگي وي دارد.کريس دوران کودکي خود را تا سن سيزده سالگي در کشورهاي مختلفي چون جزيره مالت نيجريه و زئير گذرانده استو سرانجام در سال 1960 به همراه اعضاي خانواده اش به ايرلند سفر کرد. پدر کريس قلعه بارگي را که از مشهورترين و زيباترين بناهاي تاريخي قرن دوازدهم در شهر وکسفورد بود خريداري کرد و براي سکونت خانواده اش بازسازي کرد.

يکسال پس از ورود به قلعه بارگي ريچارد برادر بزرگتر کريس در سالگرد تولد او گيتاري به وي هديه داد که مسير زندگي کريس دي برگ را تغيير داد.او روزها و ساعتهاي بيشماري را به تمرين با گيتار ميپرداختو ا ولين کنسرت وي در سن پانزده سالگي مورد استقبال اقوام دور و نزديک قرار گرفت و عزم وي را براي کسب مهارت در نواختن گيتار جزم کرد. کريس د وران ابتدايي را در مدرسه مارلبورو طي کرد و کالج مشهور ترينيتي در دوبلين در رشته هاي زبان و ادبيات انگليسي و زبان فرانسوي و تاريخ فارغ التحصيل شد . کريس در دوران تحصيل در کالج ترينيتي ترانه سرايي را اغاز کرد و اولين ترانه او THE WASTE OF LOVE نام داشت.کريس نخستين ترانه هاي خود را در رستورانها و کافي شاپ ها و سالن هاي آرايش با دريافت مبلغي بسيار ناچيز که البته براي نوجواني به سن کريس مبلغ زيادي بود اجرا ميکرد.کريس بياد مياورد که بعد از ظهر روزهاي شنبه تمام وقت خود را در فروشگاه CD و کاست نزديک خانه صرف گوش دادن به ترانه هاي جديد ميکرد . ولي ترانه MR TAMOURIN MAN از THE BYRDS زندگي او را دگرگون کرد. خود کريس دي برگ در اين باره ميگويد پس از شنيدن اين ترانه تصميمي را که مدتها بود در ذهنم حلاجي ميکردم و در اجراي آن دودل بودم . آرزوي من اين بود: ترانه سرايي و خوانندگي. با شنيدن اين آهنگ ديگر درنگ جايز نبود دوستي داشتم که چندگاهي با من ديداري تازه ميکرد روزي از روزها او مرا به مهماني دوستانه اي دعوت کرد در ان مهماني با جورج هريسون فقيد آشنا شدم. شعري را همراه داشتم که به تازگي سروده يودم و تصورم اين بود که حتما مورد توجه و استقبال شنوندگان قرار خواهد گرفت اما چه روياي باطلي! هيچ کس مرا تشويق نکرد و من سرخورده و مايوس مهماني را ترک کردم. هنوز پس از گذشت چند سال گوش سپردن به ترانه هاي HERE COMES THE SUN و SHADOWS مرا به ياد آنروزها مياندازد.

پس از فارغ التحصيلي از کالج به همراه گروه معتبر و مشهور ايرلنديHORSLIPS در يک تور بين المللي شرکت کردم و با دو تهيه کننده معتبر موسيقي يعني داگ فلت و گاي فلچر آشنا شدم و با کمک آنها قراردادي را با شرکت A & M امضا کردم ودر تور گروه SUPER TRAMP با نام CRIME OF THE CENTURY که يکي از موفق ترين تورهاي موسيقي در سال 1975 بود شرکت کردم. در همين سال بود که وي نام کريس دي برگ را براي خودش برگزيد و بازي سرنوشت رقم خورد.

FAR BEYOND THESE CASTLE WALLS نام اولين آلبوم شرکتي کريس دي برگ است که در سال 1975 منتشر شد آلبومي با ترانه هاي بسيار زيبا در مايه هاي بلوز که مورد توجه قرار نگرفت..تنها ترانه HOLD ON از اين آلبوم کمي سر و صدا کرد و پس از آن ديگر هيچ...اما تنها يکماه پس از عرضه البوم ترانه TURNING AROUND که بعدها به FLYING تغيير نام داد ترانه شماره يک انگلستان لقب گرفت ودر برزيل به مدت سي ماه صدرنشين جدول موسيقي پاپ شد.در مدت کمتر از دو ماه قريب به يک ميليون نسخه از اين آلبوم به فروش رفت و نام کريس دي برگ را بر سر زبانها انداخت.
    SPANISH TRAIN AND OTHER STORIES نام آلبوم بعدي کريس دي برگ است که بار ديگر ترانه SPACEMAN CAME TRAVELLING صدر نشين جدول موسيقي انگلستان شد و هنوز پس از گذشت ساليان سال بعنوان ترانه کريسمس از راديو BBC پخش ميگردد.

آلبومهاي کريس د ي برگ در امريکا چندان مورد توجه قرار نميگيرد اما در اروپا،آفريقاي جنوبي، کانادا و آمريکاي جنوبي به شدت مورد توجه و استقبال منتقدين و جوانان علاقمند به موسيقي پاپ قرار ميگيرد. هرچند که در آمريکا نيز در سال 1986 جايزه PLATINUM به جهت فروش بالا و ارزش هنري آلبوم SPANISH TRAIN به کريس دي برگ تعلق گرفت. آلبوم بعدي کريس دي برگ AT THE END OF A PERFECT DAY نام دارد که بعنوان سومين کار هنري وي در سال 1977 به دنياي موسيقي عرضه گرديد. ترانه PERFECT DAY از اين آلبوم ترانه مورد علاقه کريس دي برگ است که در آن به پيک نيکي اشاره شده که کريس ، پاول ، سوزان و خواهر وي ديان در آن حضور داشتند.ديان اکنون همسر کريس دي برگ و مادر سه فرزند اوست .

در سال 1978 دو اتفاق مهم رخ داد يکي عرضه آلبوم ارزشمند CRUSADER و ديگري ازدواج کريس با ديان بود که در تاريخ 25 نوامبر 1978 روي داد.SOMETHING ELSE AGAIN نام ترانه ايست که وي به همسرش ديان تقديم کرده است . در سال 1980 کريس آلبوم EASTERN WIND را به دوستدارانش تقديم کرد و پرفروشترين آلبوم سال لقب گرفت. BEST MOVES در سال 1981 منتشر شد و تلفيقي از ترانه هاي قديمي کريس دي برگ بود. در اين آلبوم او با يک شرکت کانادايي قرارداد بست و تعدادي از ترانه هاي قديمي خود را بازخواني کرد البته دو ترانه جديد نيز با نامهاي BROKEN WINGS و EVERY DROP OF RAIN نيز در اين آلبوم وجود دارند. اين آلبوم در سوئيس آلمان و سوئد و بسياري از کشورهاي اروپايي مورد توجه منتقدان قرار گرفت و خيلي زود لقب پرفروشترين آلبوم سال را در انگلستان از آن خود ساخت. نکته قابل توجه از اين آلبوم فروش غير منتظره و فوق العاده آن در چين کمونيستي بود! THE GETAWAY نام آلبوم بعدي کريس است و ترانه مشهور DON’T PAY THE FERRYMAN که کليپ آن صدها هزار بار از کانال MTV پخش شده است در انگلستان لقب ترانه NUMBER 1 گرفت .

آلبوم بعدي کريس دي برگ MAN ON THE LINE نام دارد و ترانه HIGH ON EMOTION که در تمامي کنسرت هاي او که تا امروز برگذار شده اجرا ميگردد سخت مورد توجه و استقبال جوانان و عتاقمندان کريس قرار گرفت . در سال 1984 نخستين فرزند وي متولد شد رزانا يک دختر زيبا و دوست داشتني!! کريس ترانه FOR ROSANA را به دخترش تقديم کرد که يکي از ترانه هاي زيبا و بيادماندني کريس دي برگ است . در سال 1986 آلبوم INTO THE LIGHT به دنياي موسيقي عرضه شد و ترانه فراموش نشدني LADY IN RED در بسياري از کشورهاي اروپايي صدرنشين جدول موسيقي پاپ شد و دو جايزه GOLD و PLATINUM را نصيب وي ساخت . ترانه INTO THE LIGHT در آمريکا نيوزيلند ، آلمان ، سوئد ، دانمارک و بلژيک ترانه NO. 1 لقب گرفت و پنج جايزه PLATINUM را در نروژ ، آفريقاي جنوبي ، يونان ، ايرلند و کانادا و دو جايزه GOLD را در انگلستان و سوئيس براي کريس به ارمغان آوردو دنياي موسيقي با نام کريس دي برگ آشنا شده و اخت ميگيرد.

SAY GOODBAY TO IT ALL ترانه بسيار زيباي اين آلبوم دنباله ترانه BORDERLINE از آلبوم GETAWAY در سال 1982 بود که به شدت مورد توجه علاقمندان قرار گرفت و صدرنشين جدول موسيقي پاپ انگلستان شد .
    در همان سال در فاجعه بمب گذاري در منطقه ENNISKILLEN ايرلند شمال صدها نفر مرد و زن و کودک به قتل رسيدند و کريس دي برگ ترانه AT THE WAR MEMORIAL را به بازماندگان اين حادثه دلخراش تقديم کرد . اين ترانه نيز ترانه NUMBER 1 کشورهايي چون آلمان ، انگلستان ، نروژ و آمريکا و بسياري از کشورهاي اروپايي شد . بيست و نهم مارس 1988 دومين فرزند او متولد شد پسري که نام هوبرت را برايش برگزيدند در همان سال آلبوم FLYING COLOURS عرضه گرديد و دو ترانه MISSING YOU و FLYING COLOURS زيباترين و پرفروشترين ترانه هاي سال گرديدند . در سال 1989 آلبوم SPARK TO A FLAMEمنتشر شد که شامل زيباترين و ارزشمندترين ترانه هاي آلبومهاي گذشته کريس دي برگ بود. سي اکتبر سال 1990 مايکل سومين فرزند کريس متولد شد ودر همان سال کنسرت باشکوه و بياد ماندني کريس دي برگ در دوبلين برگذار شد که زيباترين و قدرتمندترين کنسرت موسيقي پاپ در اروپا لقب گرفت. ميليونها نفر از اقصي نقاط اروپا در دوبلين گرد هم آمدند و عليه جنگ و خشونت فرياد اعتراض سر دادند و يکي از باعظمت ترين کنسرت هاي کريس دي برگ اجرا شد .

در سال 1991 کريس تمام عوايد کنسرتهاي خود را به آوارگان کرد عراقي اهدا کرد . نام آلبوم بعدي وي POWER OF TEN بود که در سال 1992 منتشر شد و ترانه مشهور آن نيز با همين نام ترانه NUM.1 لقب گرفت .THIS WAY UP در سال 1994 و BEAUTIFULL DREAM درسال 1995 متولد شدند. ترانه مشهور الويس پريستلي ALWAYS ON MY MIND و ترانه GIRL از بيتل ها در اين آلبوم مورد توجه منتقدين قرار گرفت. در سال 1996 کريس سفري به آفريقاي جنوبي کرد و نوزده کنسرت بزرگ و باشکوه در شهرهاي دوربان ، ژوهانسبورگ و پورت اليزابت برگذار شد و کليه عوايد اين کنسرت ها به قحطي زدگان آفريقا اهدا شد . در سال 1997 آلبوم THE LOVE SONG متولد شد که شامل شانزده ترانه عاشقانه بود و لقب پرفروشترين آلبوم سال را از آن خود ساخت . در همان سال تور بزرگ کريس دي برگ در آسيا برگزار گرديد در اين تور ارکستر بزرگ فيلارمونيک بانکوک کريس دي برگ را همراهي ميکرد که در تايلند ،هونگ کونگ و سنگاپور با استقبال گسترده علاقمندان روبرو شد .

در سال 1999 آلبوم QUITE REVOLUTION به بازار موسيقي عرضه شدترانه هاي اين آلبوم در مدت کمتر از چهل و نه روز تهيه شدند که در حالت عادي در حدود شش ماه طول ميکشيد.پس از عرضه آلبوم در سي و يک جولاي 1999 چندين کنسرت در کشورهاي اروپايي چون سوئيس ، آلمان ، نروژ ، انگليس و ايرلند برگزار شد . کريس در سال 2002 دو CD به بازار عرضه کرد که شامل اجراي فرانسوي برخي ترانه هاي آلبوم QUITE REVOLOUTION و تعدادي ترانه جديد بود که در بسياري از کشورهاي اروپايي و آمريکا و انگلستان لقب پرفروشترين آلبوم موسيقي پاپ را به خود اختصاص داد. درفاصله بين ژانويه سال 2000 تا اگوست 2002 کريس دي برگ پنجاه کنسرت مختلف در کشورهاي اروپايي اجرا کرد که در بسياري از کشورها منجمله انگلستان ، فرانسه ، نروژ ، هلند ، اطريش بليط کنسرتها از يک هفته قبل به فروش رفته و ناياب شد و بسياري از دوستداران و علاقمندان کريس دي برگ موفق به شرکت در کنسرت ها نشدند . شدت استقبال از تور اروپايي وي به حدي بود که بسياري از شبکه هاي تلويزيوني کنسرت ها را تحت پوشش برنامه تلويزيوني خود قرار دادند.

TIMING IS EVERYTHING نام آخرين آلبوم کريس دي برگ است . او در طول سه ماه سي و هشت کنسرت را به اجراي ترانه هاي اين آلبوم اختصاص داد و در ايرلند ، استراليا ، آلمان ، سوئيس ، نروژ ، فرانسه و انگلستان صدرنشين جدول موسيقي پاپ گرديد.آخرين تور بزرگ وي در چندين کليساي بزرگ اروپا برگزار شد و عوايد آن به سازمان عفو بين الملل و يونسکو اختصاص يافت . وي يکي از معدود خوانندگاني است که از خانواده اي مستحکم و استوار برخوردار بوده و نيز از هنرمنداني است که بسياري از ترانه هايش در رابطه با خانواده اش سروده شده است . واقعيتهاي زندگي مدرن ، تلخي ها و ناکامي ها ، ارزشهاي انساني ، مفاهيم والاي معنوي ، مخالفت با جنگ و خشونت طلبي و ميليتاريسم غربي ، صلح طلبي و عشق و انساندوستي از مضامين ترانه هاي ارزشمند و زيباي کريس دي برگ هستند که او را از ديگران متمايز ميسازد ضمن آنکه وي يکي از سياسي ترين ترانه سرايان موسيقي پاپ به شمار ميرود که در پيوند عميق با مبارزان ايرلند جنوبي سر و صداي زيادي را به پا کرده است . ترانه زيباي REVOUTION يکي از زيباترين و ارزشمند ترين ترانه هاي وي است که به مبارزين ايرلند جنوبي تقديم شده است .

ترانه هاي کريس دي برگ تابلوهاي زيبايي هستند که بيانگر مفاهيم عميق انساني چون صلح ، عشق و آزادي هستند. پويايي و نشاط ، تصانيف عاشقانه و کلمات کتاب مقدس از جمله مفاهيم ترانه هاي آلبوم آخر وي است او در اينباره ميگويد اشعار ترانه ها يکدفعه به ذهنم خطور کرد . چهار يا پنج ترانه را در يک بعد الظهر سرودم فرداي آنروز حس کردم چيزي در ذهنم مرا مشغول کرده است بله... پنج يا شش ترانه ديگر بود که آنها را نيز سرودم واقعا برايم لذت بخش بود نخستين کنسرت از تور بين المللي وي در سپتامبر 2002 در مونيخ برگزار شد و تا به امروز ادامه داشته است و پس از آن در کانادا ، استراليا ، آسيا ، آمريکا اين تور ادامه خواهد يافت و پس از آن در اواخر سال 2003 جديدترين آلبوم وي عرضه خواهد شد بايد منتظر بود و شنيد.
    Last edited by Hamed-Dehghani; 06-07-2007 at 11:11.

12. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Backstreet Boys

Backstreet Boys

بک استریت بویز

The Backstreet Boys are a Grammy-nominated male vocal pop group that enjoyed enormous success in the mid-late 1990s and 2000s. They have charted 12 U.S Top 40 hits on the Billboard Hot 100, 16 U.K. Top 10 hits and have won numerous awards

در واقع یک گروه پر از تناقض بود متشکل از چند پسر سفید پوست از طبقه متوسط جامعه آمریکا و همه مدلی میخواندند از پاپ تا R&B که بیشترین موٿقیتشان را در کانادا و اروپا به دست آوردند. این موفقیت را مدیون آلبوم اولشان که در سال 1996 تولید کردند می باشند .این آلبوم در صدر 10 آلبوم پرٿروش اکثر کشورها قرار گرٿت ولی در سرزمین مادری شان تا دو سال بعد موٿقیتی نداشتند.

هسته اصلی Backstreet Boys را پسرخاله ها کوین ریچاردسن (Kevin Richardson ) و برایان لیترل (Brian Littrell ) تشکیل دادند. این دو از بچگی می خواندند و در گروه کر کلیساهای محلی به خوبی جشنواره ها اجرای برنامه می کردند .
    دو عضو باقی مانده یعنی هووی دورو (Howie Dorough ) و ای جی مک لین (A.J. McLean ) که اهل اورلاندوی ٿلوریدا بودند و به نیویورک آمده بودند به همراه نیک کارتر (Nick Carter ) برای تلویزیون و تئاتر محلی برنامه اجرا می کردند در یک اجرای مشترک به این نتیجه رسیدند که همصدایی خوبی دارند و انگار که یک روح در سه بدن هستند . در همین اوضاع و احوال بود که ریچارد سن برای تولد والت دیزنی به اورلاندو سٿر کرده بود و در یک شب در حالی که این سه نٿر در حال اجرای مشترک بودند یک ٿکر حرٿه ای به ذهنش خطور کرد تا با هم یک گروه به اسم خودشان درست کنند سپس با لیترل تماس گرٿتند تا این گروه پنج نفره را بسازند.

آلبوم اول گروه در اواخر سال 1995 در اروپا به بازار ارائه شد. در بریتانیا گروه به عنوان بهترین گروه تازه وارد سال 1995 انتخاب شد و این نشان موٿقیت بزرگی در اولین ورود بود. اولین آهنگی که مورد علاقه مردم اروپا قرار گرٿت آهنگ " We've Got It Goin' On" بود بعد از آن هم آهنگ "I'll Never Break Your Heart," ( من هرگز قلب تو را نخواهم شکست ) بود که باعث گسترش بیشتراولین آلبوم آنها در اروپا و کانادا در سال 1996 شد . این اٿتخاری بود که برای چندین هٿته در صدر جدول پرٿروش ها قرار بگیرند. اما در آمریکا همچنان در جای خود مانده بودند. این اتٿاق شاید به این واقعیت بر می گردد که آنها نسخه آمریکایی آلبوم خود را تا سال 1997 بیرون ندادند. اما موٿقیت این گروه در آمریکا با آهنگ "Quit Playin' Games (With My Heart)" ( دست از بازی با دل من بردار ) و "As Long as You Love Me" ( از وقتی که عاشقم شدی ) شروع شد که حتی آنها را به مقام میلیونی ( پلتینیوم ) رساند.
    در سال 1999 آلبوم به کنار زدن رقیبان با آهنگها "Everybody (Backstreet's Back)," (همه بدونید بک استریت برگشت ) و "I'll Never Break Your Heart," و "All I Have to Give" ( همه چیزی که برای دادن دارم ) ادامه داد تا اینکه حتی در پنج آهنگ برتر نیز قرار گرٿتند و در نهایت با ٿروش 13 میلیون کپی کار اولین آلبوم به پایان رسید.
    این در حالی بود که به همراه غوغای حاصل از این ٿروش لیترل در سال 1998 جراحی نقص مادر زادی قلبش را داشت و بقیه گروه گرٿتار منازعه پرلمن ( Pearlman) با بقیه مدیرهایشان جهت دادن امتیاز کار برای باقیمانده سال بودند. بالاخره پرلمن مدیرشان باقی ماند و بقیه اخراج شدند و گروه کار روی آلبوم بعدی را آغاز کرد.

آلبوم Millennium (هزاره ) در تابستان 1999 به بازار ارئه شد و در هٿته اول با یک میلیون کپی ٿروش صدر نشین شد. به خاطر اینکه هیچ کدام از آهنگهای این آلبوم به تنهایی در آمریکا ارائه نشد آلبوم با تمام تراکهایش به رقابت مشغول شد.
    گروه اقدام به تولید نسخه زمستان آلبوم کرد چون آلبوم به تنهایی در آمریکا 12 میلیون کپی ٿروش کرد. و بالاخره در پاییز سال 2000 آلبوم Black & Blue ( سیاه و آبی ) را به بازار داد

اعضا :

Nick Carter
    Howie Dorough
    Brian Littrell
    AJ McLean

و عضو پیشین

Kevin Richardson

در سال 1995 جی سی چیسز (JC Chasez ) و جاستین تیمبرلیک (Justin Timberlake) دو ستاره ای که در برنامه تلویزیونی بچه ها یعنی باشگاه میکی موز ( برنامه ای که بریتنی اسپیرز و کریستینا آگویلرا را نیز معرفی کرد ) همکاری می کردند در اورلاندوی فلوریدا قصد داشتند تا یک آلبوم انفرادی بسازند.

کریس کرکپتریک (Chris - ) از جاستین که او را در تست هنرپیشگی دیده بود خواست در شکل دادن یک گروه به او کمک کند و جاستین هم به سراغ جی سی رفت و با هم یک گروه سه نفره را تشکیل دادند. اما مربی خوانندگی جاستین از او خواست که گروه را 5 نفره کنند و آنها جیمز لنس و لو پرل من (مدیر کنسرت سابق بک استریت بویز) را به گروه خود اضافه کردند.

بعد از اولین اجرای گروه در آلمان آنها متوجه شدند یک تور به اروپا لازم است زیرا یکی از آهنگهایشان یعنی I Want You Back (من می خواهم تو برگردی ) بسیار پرطرفدار شده بود.

بعد از آن نیز به آسیا و آمریکای شمالی رفتند و کنسرت گذاشتند و از پول فروش این کنسرت ها توانستند اولین آلبوم مشتق از این سفر ها را در سال 1998 تولید کنند.

بعد از اینکه جانت جکسن و بک استریت بویز به شهرت زیادی رسیدند دیگر نتوانستند در برنامه زنده والت دیزنی شرکت کنند گروه ان سینک این جای خالی را پر کرد و به شهرت بسیار زیادی رسید.

آنها نه فقط قلبها را پاره می کردند (نام یکی از آهنگهای آنها قلب منو پاره کن است) بلکه مشغول تولید آلبوم دومی یعنی No Strings Attached ( هیچ طنابی وصل نیست ) را در 21 مارس 2000 به بازار دادند و به فروش باورنکردنی 13/1 میلیون کپی اصلی فروش در یک روز دست یافتند و در پایان هفته به رکورد 4/2 میلیون کپی دست یافتند و رکورد بک استریت بویز را برای آلبوم میلینیوم شکستند.

آلبوم No Strings Attached حتی پرفروش ترین آلبوم سال با 13 میلیون کپی شد و بعد از 300 روز دوباره آنها راهی جاده ها شدند برای یک تور جدید و این بار پیش فروش بلیط آنها در یک روز به یک میلیون عدد رسید و به همراه یک خواننده دیگر که توانسته بود چنین فروشی بکند در صدر قرار گرفتند.

در این مواقع بود که رابطه گروه با لو پرلمن شکرآب شد اگر چه گروه ان سینک در جولای 1999 پیشتیبان مالی خود را رها کردند و حتی شرکت ضبط خود را نیز تغییر دادند به شرکتی که خانه دوست دختر سابق جاستین یعنی بریتنی اسپیرز و رقیب قدیمی یعنی بک استریت بویز بود رفتند.

در پاسخ این کار شرکت BMG یک ضربه باور نکردنی به آنها زد و با یک شکایت 150 میلیون دلاری علیه گروه دانه دانه فروش گروه را مدعی شد. گروه نیز با این شکایت مبارزه کردند و موفق شدند از حق خود دفاع کنند.

در سال 2001 گروه با شرکتی که در سال 1998 آلبوم کریسمس خودشان را ارائه کرده بودند آلبوم آخرشان را با نام Celebrity (شهرت ) به بازار روانه کنند که در هفته اول 88/1 میلیون کپی فروش کرد و هنوز هم هیچ گروهی نتوانسته فروش هفته اول دو آلبوم ان سینک را بشکند

منبع: هنرپیشه

هسته اولیه این گروه با حضور نیک کارتر Nick Carter _ای جی مک لین AJ McLean و هاوی درگ Howie Dorough سه پسر با استعداد که کارهای بسیاری از نواختن موسیقی تا شرکت در برنامه های تلوزیونی را امتحان کرده بودند تشکیل شد. نحوه شکل گیری وبعدها خود گروه به این شکل بود که مسئول سالن نمایش تونی د نتی به هاوی از شکل گیری یک گروه موسیقی پاپ خبر داد و به او پیشنهاد کرد که برای تست به انجا مراجعه کند و هاوی نیز تصمیم گرفت که در این زمینه استعداد خود را امتحان کند هر چند قبلا نیز مواردی را ازمایش کرده بود او به خانه فردی به نام لو پیر لمن رفت و تست صدا داد و در انجا شخصی را دید که از قبل با او اشنایی داشت و او کسی نبود جز ای جی مک لین . لو به هاوی گفت که با او تماس میگیرد . دختری که به لو در کارهایش کمک میکرد به شدت مریض شد و تمام مدارکی که دست او بود از جمله مدارک هاوی را به لو داد . در جریان انتقال این مدارک مدارک هاوی گم شد . سپس فردی به نام نیک کارتر تست داد واو خیلی سریع پذیرفته شد .

در این بین لو به شدت به دنبال مدارک هاوی میگشت اما او را پیدا نکرد. یک روز مد یر برنامه های هاوی به او در مورد یک گروه موسیقی گفت که به دنبال یک عضو میگردند و او برای تست صدا به محل ان گروه رفت . ای جی او را در انجا دید . این همان گروه قبلی بود وبه این ترتیب او به این گروه پیوست اما لو میخواست این گروه 5 نفره باشد لذا دو نفر دیگر که به نظر حرفه ای می امدند به گروه پیوستند و گروه تشکیل شد . اما حین ضبط ازمایشی با مشکلاتی روبرو شدند که به این ترتیب ان دو نفر را بیرون کردند. لو چیزهایی درباره ی فردی به نام کوین که در کمپانی والت دیسنی کار میکرد شنیده بود . کوین پسر خوش تیپی بود که صدایی فوق العاده داشت . لو پی جوی تو شد واز او تست گرفت و خیلی زود کوین به عنوان عضو گروه شناخته شد . آنها به یک عضو دیگر احتیاج داشتند ولی هیچ کدام از افرادی که تست داده بودند مورد قبول لو نبودند . کوین به لو پسر خاله اش برایان لیترل را که در کنتاکی بود پیشنهاد کرد اما لو در ابتدا او را نپذ یرفت . ولی وقتی از یافتن فرد دیگری کاملا ناامید شد از کوین خواست تا با برایان صحبت کند . وسپس قرار شد که لو به برایان تلفن زده و موضوع را مطرح کند لو از برایان تلفنی تست صدا گرفت و او نیز به عنوان عضو دیگر گروه پذیرفته شد.

برایان زمانی به فلوریدا امد که گروه برای فارغ التحصیلان در سالت سی ورلد برنامه داشت و ان شب بدون اینکه تمرین قبلی داشته باشند برنامه اجرا کردند و بدین ترتیب گروه اولین برنامه خود را اجرا کرد. نام این گروه چگونه انتخاب شد ؟ بازاری در شهر اورلاندو از ایالت فلوریدا وجود داشت به نام The Back street Market که گردشگاهی برای نوجوانان و جوانان بود و گروه نام خود را از انجا گرفت و کلمه boys را به ان اضافه کرد و به این شکل گروه تشکیل شد.

حالا دیگه به جای Backstreet Boys باید بگیم Backstreet Men. این پسرها در اولین آلبوم خود که بعد از 5 سال منتشر کردن خیلی رشد داشتن.

Howie Dorough می‌گه: حیطه‌ی آهنگ‌ها از Matchbox Twenty و Goo Goo Dolls و Train تا R.Kelly ادامه داره. Backstreet Men واقعا همون گروه قبلی نیستن ولی اشتباه نکنید اونا بالغ‌تر شدن و در اولین آلبوم آن‌ها بعد از 5 سال این موضوع کاملا مشخصه.

گروهی که بعد از انتشار آلبوم Black & Blue از سال 2000 آلبومی ارائه نکرده بود به گٿته‌ی Howie Dorough ممکنه مردمی رو که انتظار دارن این آلبوم همون سبک آهنگ‌های پاپ قبلی رو داشته باشه، شگٿت زده کنه.

"ما بیش از یک سال روی این آلبوم کار کردیم ولی کار جدید ما در 6 ماه اخیر شکل کلی به خوش گرٿت و نسبت به اوایل کار تغییرات زیادی درش بوجود اومد. این آلبوم بیشتر به سمت pop/Rock جهت گیری کرده و به نوعی خیلی شبیه به کارهای Matchbox Twenty و Goo Goo Dolls و Train هست. کار جدید ما از صاٿی‌های بسیاری عبور کرده. ما حدود 100 الی 150 آهنگی رو که برای این چند گروه نوشته شده بود رو بررسی کردیم و حدود 40 تا آهنگ نوشتیم که در میان اونا "I Still" و "Weird World" و "Incomplete" رو میشه نام برد.

Johnny Wright یکی از Manager های گروهی که متشکل شده از Kevin Richardson و Brian Littrell و A.J. McLean و Nick Carter و Howie Dorough میگه: محتوای آهنگ‌های Backstreet Boys حالت جدی‌تر و مهم‌تری به خودش گرٿته. 2 تا از اونا ازدواج کردن و دیگه مضامینی چون "من وقتی در ماشین بودم تو رو دیدم، بیا بریم یه نوشیدنی بخوریم" یا "بیا بریم به Club و تمام شب رو برقصیم" در کار اونا وجود نداره. اونا در مورد رابطه‌ها و موضوعاتی که مردها، نه پسرها، باهاش روبرو می‌شن آهنگ می‌خونن.

Dorough گٿت: ما عمدا روی Track ها وقت زیادی صرٿ کردیم ولو اینکه در سال گذشته ٿشاری زیادی رو برای انتشار آلبوم متحمل شدیم. نظر به اینکه دنیای pop از زمانی که آخرین آلبوم رو بیرون داریم هر روز تمایل بیشتری به جهت‌گیری به سمت rock داره ما هم وقت اضاٿی لازم داشتیم تا مطمئن بشیم که آهنگ‌های جدید ما این شکل جدید رو به خودش گرٿته باشه. با توجه به روش و مسیری که ما درش قدم برداشتیم، ٿکر می‌کنم اگر شما بعضی از‌ آهنگ‌های ما در رادیو سه چهار بار گوش بدین نخواهید ٿهمید که این آهنگ کار ما بوده. من آهنگ‌ها رو برای گروه‌هایی مثل Blink-182 و امثال اونا که سبکشون با ما ٿرق می‌کنه، اجرا کردم. اونا هم آهنگ‌ها رو گوش دادن و خیلی خوششون اومد.

بعد از 10 سال کار و تلاش مستمر و بدون توقٿ گروه برای اجرای آهنگ‌ها و برگزاریه کنسرت‌های مختلٿ، ما به یک توقٿی احتاج داشتیم تا بتونیم باطری‌هامون رو از نو شارژ کنیم. بیشتر وقتمون رو صرٿ نوشتن می‌کردیم. و تا زندگی رو تجربه نکنی چیزی در موردش نمی‌تونی بنویسی.

لیست نهایی آهنگ‌ها هنوز چیده نشده ولی جلساتی با Max Martin ، کسی که تهیه‌کننده‌ی کسانی چون Britney Spears و 'Nsync بود و کسی که در تهیه‌ی سه آهنگ از این آلبوم ما رو یاری کرد، داشتیم. و در مورد مسئله‌ی لیست باهاش در ارتباط خواهیم بود. "Climbing the Walls," "I Still" و قطعه‌ی اٿسانه‌ای "Siberia" به همون اندازه‌ "Quit Playing Games (With My Heart)" که از قلم به یادموندنی Max Martin بود ارزش دارن.

Backstreet Boys همچنین با تعدادی از همکاران باورنکردنی کار کرده و در ارتباط بوده.

"Weird World" و "Message Song" توسط John Ondrasik از گروه Five For Fighting نوشته شده که این آهنگ‌ها در ابتدا با آهنگ‌های BSB خیلی در تمایز بود.

"Sent a message to a GI today/ Thank you, man, for sending us another dawn," یکی از Lyrics هست که Howie Dorough دربارش شرح می‌ده: "شما نمی‌تونی خیلی خیلی جذب دنیای خودت بشی و ٿقط به ٿکر خودت باشی، و در عوض در طرٿ دیگه‌ی دنیا مردم به خاطر آزادی ما در حال جنگ باشن". پس بنابراین وقتی جنگ درحال ادامه یاٿتن هست، این آهنگ خیلی به موقع و به مناسبت نوشته شده.

گروه هم‌چنین با Darren Hayes خواننده‌ی گروه Savage Garden در آهنگ " Lift Me Up" همکاری داشته، همچنین Dorough آهنگی بنام "Moving On" برای گروه Take 6 نوشت.

آهنگ‌های دیگه‌ای که برای این آلبوم نوشته شده مانند " Beautiful Woman" و "Rushing Through Meاز سبک قدیمی Michael Jackson استٿاده شده و به گٿته‌ی Dorough از طوایٿ آٿریقایی الهام گرٿته شده و سرشار از احساسات آهنگ "In Your Eyes" از Peter Gabriel می‌باشد.

بسیاری از آهنگ‌ها با تنظیمات زنده ترکیب شده و هارمونی‌های چندصدایی نسبت به قبل کمتر استٿاده شده. Howie Dorough 31 ساله گٿت: گروه در 10 آهنگی که نوشت، از مواد لازم برای جداسازیه pop/rock از R&B استٿاده کرده" ولی هنوز شک داره که در 10 الی 15 آهنگ ممکنه اینطور نتیجه گرٿته بشه که هر 2 سبک در هم میکس شده‌ باشن.

اولین آهنگ این آلبوم که اواسط February منتشر شد، در هٿته‌ی بعد به عنوان آهنگ منتخب برگزیده میشه. گروه قصد داره بعد از انتشار آلبوم یه سری کنسرت برگزار کنه.

بچه‌ها 13 سال کار کردن و هوادارانی که 13 سال با اونا همراه بودن مثله اونا رشد کردن و چیزهای متٿاوتی نسبت به قبل در زندگیشون اتٿاق میوٿته. Wright گٿت: پتانسیل هواداران گروه به سمت نوع دیگری از موسیقی حرکت کرده . اگر طرٿداران جوانتر می‌خوان تعدادشون بیشتر بشه این خیلی خوبه ولی ما برای هوادارانی آهنگ می‌سازیم که از همان ابتدای کار همیشه با ما همراه بودن.

نام گروه:BACKSTREET BOYS(BSB)
    تاريخ تشكيل: 1993-فلوريدا امريكا.

اعضاء گروه:

1-NICHOLAS GENE CARTER

نام هنري:NICK CARTER
    اسامي مستعار:NICKY-CHAOS-FRACK
    تاريخ تولد: 28 ژانويه 1980-نيويورك.
    قد: 183 سانتيمتر.
    روابط مهم:PARIS HILTON---2004.
    برادر:AaRON CARTER---خواننده.
    موارد ديگر: وي آموزش غواصي نيز ديده است.

2-ALEXANDER JAMES MCLEAN

نام هنري:AJ MCLEAN
    اسامي مستعار:ALEX-MR.COOL-BONE
    تاريخ تولد: 9 ژانويه 1978-فلوريدا امريكا.
    موارد ديگر: وي در كـودكـــي مدل بوده است- وي به الكل
    اعتياد مختصري داشته و از افسردگي نيز رنج ميبرد.

3-BRIAN THOMAS LITTRELL

نام هنري:BRIAN LITTRELL
    اسامي مستعار:BRI-B-B ROK
    تاريخ تولد: 20 فبريه 1975-كنتاكي امريكا.
    قد: 173 سانتي متر.
    همسر:LEIGHANNE LITRELL----ازدواج: 2000.
    پسر:BAYLEE---3 ساله.

4-KEVIN SCOTT RICHARDSON

نام هنري:KEVIN RICHARDSON
    اسامي مستعار:BOO-TRAIN
    تاريخ تولد: 3 اكتبر 1971 كنتاكي امريكا.
    قد: 185 سانتي متر.
    همسر:KRISTIN RICHARDSON---ازدواج: 2000 .
    موارد ديگر: وي مربي رقص نيز ميباشد.

5-HOEARD DWAINE DOROUGH

نام هنري:HOWIE DOROUGH
    اسامي مستعار:SWEET D-HOWIE D
    تاريخ تولد: 22 آگوست 1973-فلوريدا امريكا.
    قد:168 سانتي متر.

جوايز دريافتي:
    WORLD MUSIC AWARDS-BILLBOARDS AWARDS

آلبومها:
    1996/1997 Backstreet Boys:
    1999 Millennium:
    2000 :Black & Blue
    2001 The Hits: Chapter One:
    2005 Never Gone:

شمار آلبومهاي بفروش رفته: 75 ميليون.
    tehrantrack
    Last edited by Hamed-Dehghani; 05-07-2007 at 20:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض Kevin Richardson یکی از اعضا Backstreet Boys

Kevin Richardson یکی از اعضا Backstreet Boys

کوین در لیکسینگتون کنتاکی Kevin Scott Richardson در 3 اکتبر 1971 بدنیا آمد او متولد برج میزان است.تا 9 سالگی در یک مزرعه زندگی کرد و بعد تا سن 18 سالگی در یک کلبه. در لیگ فوتبال و دبیرستان فوتبال بازی می کرد.اسب سواری می کرد,در زمینهای خاکی وگلی دوچرخه سواری می کرد.کوین پسر خاله برایان است و بیشتر در کودکی با هم بودند اعضای گروه معتقدند که کوین حساس ترین عضو گروه است.

رنگ مورد علاقه او ارغوانی روشن است او به دست پخت مادرش خیلی علاقه دارد و همینطور ازغذاهای مکزیکی ,چینی و خوراک لوبیا پرادویه که مادرش درست کرده باشد.او یک گربه کوچک مشکی دارد با نامQuincy . از میان ورزش ها او به اسکی روی آب, شنا, موج سواری, بسکتبال و هاکی علاقه دارد.خواننده های مورد علاقه او عبارتند از R. Kelly , Prince ,Baby Face , Teddy Riley و همچنین ٿیلم های مورد علاقه او Top Gun (نوک اسلحه) و The ShawShank Redemption (رستگاری از شائوشن) می باشد و برنامه تلویزیونی مورد علاقه او Roseanne And Martin است کتابی که کوین به آن علاقه دارد Interview With The Vampire (مصاحبه با خون شام) نام دارد و بازیگران مورد علاقه او تام کروز و نیکول کیدمن هستند.کشوری که دوست دارد روزی در آن جا زندگی کند سوئد است.

استعداد موسیقی کوین خیلی زود شکوٿا شد و از 9 سالگی شروع به نواختن پیانو کرده است.همچنین با کلوپ های تئاتر و کلیسا همکاری کرده است کوین اولین عضو گروه بود که خانه خرید همچنین کوین در یک صحنه از ٿیلم دختر من بازی کرده است.به نظر او خوابیدن کار بیهوده ایست و تلٿ کردن وقت است و خودش هم کمتر می خوابد! او وقتی از کنسرت می اید و به اتاقش در هتل می رود دوست دارد تلویزیون تماشا کند روزنامه و یا کتاب بخواند و به همراه نیک بازی هایی ویدئویی انجام دهد و به این صورت هیچ وقتی برای خواب نمی ماند. وقتی از کوین می پرسند که چرا انقدر سخت کار می کنی و ٿداکاری و از خود گذشتگی می کنی تا گروه به هدٿش برسد پاسخ می دهد"در حال حاضر بک استریت بویز تمام زندگیه من است و احتیاج به خواب , غذا و زندگی کردن دارد هنگامی که به روی صحنه میرویم و اون احساست و هیجانات مردم را میبینیم حس خیلی خوب و بزرگی در ما ایجاد می شود همینطور هنگامی که کسی رو می بینی که داره شعر ما رو می خونه واقعا خوشحال می شویم این برای من کاٿیست "

کوین گرچه جوان است ولی مسن ترین فرد گروه به شمار می رود. قبل از اینکه به گروه بک استریت بپیوندد تئاتر کار می کرد.همچنین در کمپانی والت دیسنی در فلوریدا کار می کرد.کوین همسری بنام کریستین دارد.

15. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Censorship Center

پيش فرض شکیرا Shakira

شکیرا shakira Isabel mebarakRipoll

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (born February 2, 1977), known simply as Shakira, is a two-time Grammy Award-winning and eight-time Latin Grammy Award-winning Colombian singer, songwriter, instrumentalist, record producer, dancer

شکيرا ايزابل مبارک ریپل - Isabel Mebarak Ripoll در دوم فوريه ۱۸۷۷ در باران کويلاBarranquilla در کلمبيا به دنيا آمده است.پدرش ويليام مبارک يک آمريکايی لبنانی تبار است و مادرش نيديا ریپل Nidia Ripoll يک کلمبيايی است.او هفت خواهر بزرگتر از خود نيز دارد.

شکيرا از همان دوران بچگی به موسيقی و سرودن شعر علاقه زيادی داشت به طوری که در هشت سالگی اولين شعر خود را سرود و در يازده سالگی گيتار نواخت.

در سيزده سالگی برای انتشار آلبوم جادو Magic که شامل ترانه هايی بود که او در سنين هشت تا سيزده سالگی سروده بود قراردادی با شرکت Sony Music Colombia امضا کرد.

او پس از اين آلبوم Pres Descalzos يا همان پاهای برهنه Bare Feet را به بازار عرضه کرد.اين آلبوم نقطه عطفی در زندگی هنری شکيرا بود.به جرات می توان گفت که اين البوم با فروش چهار ميليون کپی در هشت کشور جهان نام شکيرا را به عنوان يک خواننده و آهنگساز توانای Pop-Rock بر سر زبان ها انداخت و بدين ترتيب بود که آلبوم بعدی او Donde Estan Los Ladrone به بازارهای آمريکا راه يافت.

شکيرا در جايی درباره نوع موسيقی خود می گويد:«من اگرچه يک کمبيايی بودم ولی به گروه هايی نظير Led Zeppelin / The Care / The Police / The Beatles / Nirvana علاقه داشتم و با وجود اين علاقه زيادی به موسيقی Rock داشتم به علت اينکه اصليتی لبنانی دارم به موسيقی عربی نيز علاقه پيدا کردم و در واقع آهنگ هايی که می سازم ترکيبی از موسيقی Pop-Rock و عربی است.»

اولين آلبوم شکيرا به زبان انگليسی Laundry Service (سرويس لباسشويی) است که در سال ۲۰۰۱ به بازار آمد.در ابتدا او خود علاقه زيادی به خواندن به زبان انگليسی نداشت اگر چه به اندازه کافی به اين زبان تسلط داشت ترجيح می داد تا اسپانيايی بخواند.تا زمانی که او با اميليو و گلوريا استفان همکاری می کرد اين دو نفر او را قانع کردند تا به زبان انگليسی بخواند و از اين رو او اولين ترانه خود را به زبان انگليسی نوشت که اين ترانه با نام اعتراض Objection در آلبوم سرويس لباسشويی جای گرفت.

اگر بخواهيم راجع به موسيقی شکيرا و خود او تعريفی کامل و مختصر ارائه دهيم بدون شک تعريف نويسنده توانای کلمبيايی برنده جالزه نوتل ادبی گابريل گارسيا مارکز بهترين تعريف است:
    «موسيقی او ويژگی هايی دارد که موسيقی هيچ کس ديگر اين ويژگی ها را ندارد.هيچ کس
    نمی تراند مانند او بخواند و برقصد.»

شکیرا ایزابل مبارک ریپل ( shakira Isabel mebarak Ripoll ) در دوم فوریه 1977 در روز چهارشنبه ( Barranquilla ) در کلمبیا به دنیا امده است.پدرش ویلیام مبارک ( William Mebarak ) یک امریکایی لبنانی تبار است ومادرش نیدیا ریپل ( Nidia Ripoll ) یک کلمبیایی است وهمین باعث شد که شکیرا در دوران کودکی با فرهنگ و موسیقی هر دو کشور آشنا گردد وی هم چنین به آهنگ های انگلیسی ( خصوصا سبک rock & roll) بسیار علاقه مند شد .

شکیرا در یک خانواده فقیر متولد شده، پدرش جواهر ساز و نویسنده است. شکیرا ازهمان دوران بچگی به موسیقی و سرودن شعر علاقه زیادی داشت به طوری که در هشت سالگی اولین شعرخود را نوشت ودر یازده سالگی شروع به یادگیری گیتار کرد.شکیرا به شدت تحت تاثیر نوشته های عربی پدرش قرار گرفت او در 10 سالگی به عنوان برنده مسابقه استعداد و قریحه ملی شناخته شد در دوران مدرسه عضو گروه کر مدرسه بوده و به خاطر اینکه خیلی بلند وقوی می خونده (مثل حالاش) از گروه اخراج شده. اون با آلبوم Magia که در 13سالگی خونده بود تونست برای فستیوال OTI اسپانیا انتخاب بشه، اما به دلیل سن کمش،که کمتر از 16 سال بود بهش اجازه شرکت در فستیوال رو ندادند در 15 سالگی از دبیرستان فارغ التحصیل شد که بعد از اون با آلبوم Peligro تونست انتقام سختی ازشون بگیره (دمش گرم) یکبار هم توسط دولت کلمبیا مورد تقدیر قرار گرفته و تونسته مجوز ملاقات رسمی با پاپ رو در واتیکان به دست بیاره. معنی اسمش رو هم که حتماً خودتون اطلاع دارید، شکیرا (بر وزن فعیلا) در زبان عربی به معنی "زیبا و خوش اندام" است. در ضمن او علاوه بر زبان مادریش یعنی لاتین،به زبان های اسپانیایی و انگلیسی و عربی کاملاً مسلطه به طوری که به هر سه زبان شعر میگوید.او زبان انگلیسی را نزد گلوریا استفان خواننده معروف امریکایی آموخت و با زبانهای ایتالیایی و حتی فارسی! آشنایی داره.شکیرا جایزه موزیک و موسیقی جهان را در سال 2001 در موناکو بدست آورد .(عکس ملاقات رسمی با پاپ پایین زندگینامه)
    شکیرا خواننده موفق و جنجال برانگیزی است که آهنگهایش با یک دوره مــوفقیت به اجرا در آورده است. بعد از اجتناب ازانتخاب شغل وحرفــه ، او وقتش را به موسیقی اختصاص داد.
    شکیراهمچنین برتری و تسلط برنامـــه اش را بــا در آمیختن منحصر به فرد pop-rock بدست آورد . او تمام این مدت به این اســــم (woman full of grace ) که در عربی به معنای سرشار از متا نت وقاراسـت زندگی کرد. برتری برنامه های پاپ آمریکای شمالی ثابت کردکه خواننده تحت تاثیر شعار شعر او قرار گرفته با ترقی دادن و بالا بردن مبارزه طلبی در هر کجا ودرهر زمان قرار دارد .

در سیزده سالگی برای انتشار البوم جادو (magia) که شامل ترانه هایی بود که او در سنین هشت تا سیزده سالگی سروده بود قرار دادی با شرکت (sony musik Colombia) امضاء کرد که با فروش باور نکردنی 1 میلیون نسخه روبرو شد.
    او پس از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان تصمیم گرفت زندگی خود را وقف موسیقی کند به این ترتیب چندی بعد البوم دوم خود (peligro) یاهمان خطر(danger) را ضبط کرد.

پس از این البوم(pies descalzos)یاهمان پاهای برهنه (bare feet) را به بازار عرضه کرد. این البوم نقطه عطفی در زندگی هنری شکیرا بود. به جرات می توان گفت که این البوم با فروش چهار میلیون کپی درهشت کشور جهان نام شکیرا را به عنوان یک خواننده و اهنگساز توانای (pop-rock)بر سر زبان ها انداخت و بدین ترتیب بود که البوم بعدی او (Donde Estan Los Ladrones) به بازار های امریکا راه یافت.
    شکیرا در جایی درباره نوع موسیقی خود می گوید من اگر چه یک کلمبیایی بودم ولی به گروه هایی نظیرled zeppelin the care---the police---the beatles وnirvana علاقه داشتم و با وجود این علاقه زیادی به موسیقی rock داشتم به علت اینکه اصلیتی لبنانی دارم به موسیقی عربی نیز علاقه پیدا کردم و در واقع اهنگ هایی که من می سازم ترکیبی از موسیقی(pop-rock وعربی) است ضمناً رقص او هم ترکیبی از رقص غربی با عربی است.
    در سال 1998 با گلوریا استفان ( خواننده امریکایی ) یک قرار داد همکاری امضا کرد و او را مدیر برنامه های خود کرد . حاصل این همکاری آلبوم Where are the thieves بود . این آلبوم به مدت 11 هفته در راس آهنگ های برتر لاتین ایالات متحده قرار داشت . موفقیتی که این آلبوم کسب کرد بسیار بیش از حد انتظار بود . وقتی گلوریا استفان پیشنهاد ترجمه ojos asi به انگلیسی را داد , شکیرا تصمیم گرفت تا انگلیسی را به خوبی فرا بگیرد و خود نویسنده آهنگ های انگلیسی باشد.همچنین گلوریا استفان درباره شکیرا میگوید:این واسه ی من خیلی خوبه که دارم با هنرمندی کار میکنم که واقعا" میدونه که چی میخواد ... پس جای تعجب نیست که از بین 12 خواننده لاتین زبان ، شکیرا برای جلد مجله (Era of the Rock era *عصرو دوره موزیک راک*) انتخاب شود.
    اولین البوم شکیرا به زبان انگلیسی(laundry service) سرویس لباسشویی است که در سال 2001 به بازار امد.در ابتدا او خود علاقه زیادی به خواندن به زبان انگلیسی را نداشت اگر چه به اندازه کافی به این زبان تسلط داشت اما ترجیح می داد تا اسپانیایی بخواند.تا زمانی که او با امیلیو وگلوریا استفان همکاری می کرد این دو نفر او را قانع کردند تا به زبان انگلیسی نیز بخواند. و از این رو او اولین اهنگ خود را به زبان انگلیسی نوشت که این ترانه با نام اعتراض (objectron) در البوم سرویس لباسشویی جای گرفت.این آلبوم نیز با فروش باورنکردنی 13 میلیون نسخه روبرو شد که شکیرا در راس خواننده های انگلیسی زبان قرار گرفت.سپس با نمايش موزيك ويديوي Whenever,wherever با يك سال تاخير ، تبديل به يك سوپر استار شد.

جدید ترین البوم شکیرا که به بازار امده است در سال 2005با نام های (fijacion oral vol 1)به زبان اسپانیایی والبوم(oral fixation 2)که به زبان انگلیسی است که به بازار امده است.البوم (fijacion oral vol 1)در سه هفته اول به فروش 1800000رسید البوم (oral fixation 2) به زبان انگلیسی که به تازگی وارد بازار شده است من پیش بینی میکنم که به فروشی چند برابر نصبت به البوم اسپانیایی برسد همچنین خرج فراوانی را برای البوم (oral fixation 2)پرداخته است که در اهنگ Don't Bother که فقط ماشینی که در این اهنگ پرس میشه قیمتش 300 هزار دلار است.
    نامزد شکیرا پسر رئیس جمهور کشور ارژانتین یعنی (Antonio de la rua) است شکیرا در یکی از مصاحبه ها میگه زمانی که برای اولین بار دیدمش با خودم گفتم او میتونه مرد زندگی من باشه.من زمانی رو به یاد میارم که در رستورانی در آرژانتین نهار می خوردم که اونو دیدم، چهارتا میز با من فاصله داشت و من با خودم گفتم اووو من اونجا چی میبینم !ضمنا شکیرا همواره او را پشتیبان خود میداند و میگوید که عاشق اوست شکیرا در مورد خصوصیت اخلاقیش در یکی از مساحبه ها در شبکه mtv میگه شاید باور کردنش ممکن نباشه ولی انتونیو فردیست خجالتی که بعد چند مدت دیگه این اخلاقش از بین رفت همچنین میگوید تنها فردی است که من بهش اطمینان پیدا کردم ببخشید چون شخصیت سیاسی است چیز دیگه ای پیدا نکردم اگه عکس انتونیو رو دوست داشتید ببینید در قسمت عکس در بخش فامیلی در صفحه اول موجود است.
    اگر بخواهیم راجع به موسیقی شکیرا و خود او تعریفی کامل و مختصر ارائه دهیم بدون شک تعریف نویسنده توانای کلمبیایی برنده جایزه نوبل ادبی گابریل گارسیا مارکز بهترین تعریف است:{موسیقی او ویژگی هایی دارد که موسیقی هیچ کس دیگراین ویژگی ها را ندارد.هیچ کس نمی تواند مانند او بخواند وبرقصد}.که من با نظر ایشان صد درصد موافقم که اگر کسی که کنسرتهای شکیرا که تمامی(live) یا همان زنده خودمان است را دیده باشد و کلیپ هایش رانگاه کرده باشد با نظر ایشان موافقت می کند.
    ضمناً از خصوصیات شکیرا این است که از طلا و جواهرات و همچنین انتخاب لباس بدش می آید به طوری که وقتی خانواده او مدت 3 سال او را با یک لباس خواب دیدند تعجب کردند.همچنین شکیرا یک انسان خیرخواه نیز هست او یک موسسه خیریه دارد به نام Pies Descalzos(پاهای برهنه)که میگوید هدف این موسسه برپا داشتن مدرسه ها، کمک به والدین برای فرستادن بچه ها شون به مدرسه، بجای فرستادنشون به کارو همچنین مدرسه بسیار پیشرفته ای در کلمبیا برای کودکان فقیر تاسیس کرده است که ظرفیت چند هزار دانش آموز را دارد.او مخالف سیاست های آمریکاست و در سال 2003 در هلند البوم (Live And Off The Record) هم کنسرتی اجرا کرد که ماسک های سیاستمداران امریکا را بر سر گروه خود گذاشته بود و آن ها را مسخره میکرد به طوری که در تصویر تلویزیون بزرگ سالن داشت نشون میداد که صدام با جورج بوش مشقول بازی شطرنج هستن بعد یک اسکلت که شنل سیاه به تن داشت(شیطان) انها رو مثل عروسک خیمه شببازی کنترل میکرد .او میگوید تمام تلاشش این است که نگرش مردم را نسبت به کشور کلمبیا عوض کند و نشان دهد که کلمبیا کشور آرامی هست و آنچنان که نشان میدهند نیست.او میگوید در کل مدت زندگیم در شهرمان حتی یک نا آرامی هم ندیدم.

مليت : لبنانی / کلمبيايی (پدر لبنانی و مادر کلمبيايی)

خصوصيات هنری : آهنگ سازی و خواننده گی و رقص

سبک موسيقی : Latin Pop/Rock (چيزی که ما بهش ميگيم Spanish مثل Enrique Iglesias)

سال شروع به کار : ۱۹۹۲

اولين آلبوم : (1994)(Magia (Magic

آخرين آلبوم 2002) Laundry Service

مسلط به زبانهای : عربی و انگليسی و اسپانيايی (کلمبيايی)

بيوگرافی :

خب بايد بگم آهنگ های خيلی جالبی داره يعنی شنونده اگه طرفدار هر سبکی باشه با شنيدن آهنگ های Shakira نا خودآگاه از اونا خوشش مياد...دليلش هم خيلی خيلی واضحه برای اينکه شعر ها و آهنگ ها و صدای يه نفر رو ميشونه و اون کسی نيست جز Shakira...

شايد باور نکنين ولی اين شايد يکی از اولين زنانی باشه که تو سبک خودش به اين قشنگی آهنگ ميسازه و ميخونه...صدای ديناميک و متغيير او که در هر لحظه ميتونه نازک يا کلفت بشه (مثل Cher ) يکی از رموز موفقيت اون به شمار مياد...

Shakira در سن ۶ سالگی نواختن سازدهنی و در ۸ سالگی نواختن گيتار رو به خوبی ياد گرفت ...با بزرگتر شدن او و نشان دادن استعداد هاش در اولين قرداد با MTV يه سری آهنگ رو که خودش ساخته بود در اون تلويزيون به نمايش درآورد...بعد از مدتی سيل قراردادها بود که به طرف اون سرازير شد و Shakira با Sony قرارداد بست...اولين آلبومش در سال ۹۴ اومد که اسمش Magia بود در ادامه Single بعدی هم اومد (Peligro (Danger ....چيزی که خود Shakira اونو باعث موفقيتش ميدونه تشوق های پدرش بود و خب اينطور که خودش ميگه اين تعصب پدرش بود که اونو مجبور به يادگيری زبان عربی و رقص عربی و حتی باعث علاقه او به موسيقی عربی کرد....

آلبوم های Shakira به غير از آخری (Laundry Service) همه به زبان اسپانيايی و مخلوط با عربی بودن....

در سال ۹۶ Shakira آلبوم دومش رو هم داد Pies Descalzos .....اين آلبوم آخر اونو خيلی در آمريکای لاتين مشهور و پرطرفدار کرد (در برزيل بيش از ۱ ميليون کپی فروش رفت)..... با اينکه اين آلبوم ها چندين جايزه مشهور (مثل Grammys Reward , Multi Platinum در امريکا و آرژانتين و شيلی و امريکای مرکزی و مکزيک و کلمبيا) هم گرفت ولی باز هم Shakira رو راضی نکرده بود و اون دلش ميخواست از قرار گرفتن سبک موسيقی و زبان موسيقيش در رده لاتين خارج بشه و به سطح جهانی برسه...و اين بود که بعد از چند سال کار کردن بر روی آلبوم Laundry Service يکی از پرفروش ترين آلبوم های تاريخ موسيقی رو به بازار داد و اينبار به زبان انگليسی...

شايد تعجب کنيد اينقدر سطح و کلاس ترجمه شعر ها از زبان اسپانيايی به انگليسی قوی بود که خود منتقدان Shakira هم انگشت به دهان مانده بودند که چگونه يک شعر از زبانی به زبان ديگر با اين لطافت و ظرافت ترجمه شده...

خود Shakira تمام شعر های اسپانيايی رو به انگليسی ترجمه کرده بود....خودش ميگه که برای اينکار به مدت ۴ ماه فقط کتاب های شعر انگليسی مطالعه ميکرده و بسيار کاره سختی هم بوده.... به هر حال نتيجه اين همه تلاش بايد هم يک آلبوم زيبا و قشنگ باشه در عين حال Shakira طرفداران اسپانيايی خودش رو هم فراموش نکرد و يه Track اسپانيايی هم داد....

اما چه آهنگ های زيبايی تو اين آلبوم هست...

۱-Objection : ميتونم بگم يکی از زيباترين آهنگ های Spanish هست که تا حالا شنيدم با يک ريتم تند و جذاب آدم رو به وجد مياره .. حتی خود Shakira در يکی از قسمت های اين آهنگ Rap ميندازه ...

۲-Whenever Wherever : يه آهنگ تند که ويديوی قشنگی هم داره و در برخی از جاهای آهنگ يه فلوت مخصوص کلمبيايی بسيار جذاب هم ميزنه ...

۳-Eyes Like Yours : اگه Ojos Asi رو در آلبوم قبلی Shakira شنيده باشين اين آهنگ شبيه اونه ولی يه حالت Trance مانند هم گرفته و ريتمش از حالت اسپانيايی خارج شده ....

۴-Underneath Your Cloth : يه آهنگ آروم و بسيار احساسی به اصطلاح Ballad هست که خيلی اينم جالبه....

Last edited by Hamed-Dehghani; 05-07-2007 at 17:39.

17. این کاربر از Hamed-Dehghani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •