سلام دوستان!
من می خوام یه لیچر درست کنم حالا هاست مجانی رودر gigafa گرفتم حالا می خوام با برنامه ی FileZilla FTP Client کانکت بشم کانکت نمیشه یوزر پسود رو هم درست می زنم اما باز هم نمیشه ...مشکل چیه؟!!یوزر پسورد FTPرو باید بزنم دیگه؟
سلام دوستان!
من می خوام یه لیچر درست کنم حالا هاست مجانی رودر gigafa گرفتم حالا می خوام با برنامه ی FileZilla FTP Client کانکت بشم کانکت نمیشه یوزر پسود رو هم درست می زنم اما باز هم نمیشه ...مشکل چیه؟!!یوزر پسورد FTPرو باید بزنم دیگه؟
اصلا شما ببین FTP داره یا نه
معمولا هاست های رایگان نمیزارن این برنامه ها نصب بشه روشون چه برسه که ایرانی هم باشند
من کار نکردم با سیستمش نمیدونم چی به چیه
با اجازه بزرگترها...
باید از نرم افزار cut ftp pro استفاده کنی !!!
با ای مشکلت حل میشه
با سلام
آقا داریوش من توی dream weaver وقتی یه html. رو لود میکنم ستونها بهم ریخته میشه ولی توی preview درست نشون میده
مشکل کجاست؟؟؟
-2 چطوری یه کد html رو تو صفحه بزارم؟؟
dream weaver 8
نصب نميشه چون پورت80 بسته هست ، تازه اگر هم فايل هاشو بريزي بعد 3روز ويستاپنل گيگفا اكانتت رو مي بنده :(
گیگفا ftp داره.من خودم از این برنامه کار می کنم(file zilla).
در قسمت هاست ftp.gigfa.com رو بزنید.در قسمت username , نام کاربریتون رو که مثل gigfa_xxxxxxهست بزنید.در قسمت پسورد هم پسوردتون رو بزنید . این طوری کانکت میشه.قسمت port رو هم لازم نیست پر کنید.بزارید خالی بمونه.
موفق باشید![]()
سلام برادر
شما به قسمته design برنامه های طراحی حالا چه dreamweaver چه frontpage چه ... توجه نکن
اینا معمولا با استانداردهای خودشون و معمولا IE نشون میدن
اگر میخواید حرفه ای کار کنید شما باید حداقل 3 مرورگر روی سیستمون نصب باشه و بعد از هر تغییر و ذخیره ی فایلتون تو این ها تستشون کنید:
Fire Fox
Opera
Internet Explorer
استاندارد دو مرورگر اول با سیار مرورگر ها نظیر Safari و Chrome و ... یکسانه ولی این IE همیشه بزرگترین دردسر هست و معمولا باید یه بار دیگه کد های CSS براش نوشته باشه
یعنی همین یه دونه مرورگر بی خود کار رو همیشه دو برابر میکنه
2. بستگی به کدتون داره که مربوط به کدوم قسمت سند htmml میشه! مثلا مربوط به head هست یا Body و ...
https چیه؟
چرا وقتی توی سایتی با موزیلا می ری!
ارور خطر می ده؟
آیا به این نمی شه اطمینان کرد؟
===================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین نظرت در مورد این چیه؟
چرا ارور می ده؟
اسکریپ دیگه ای داری که هم اون بالا عکسی نباشه هم سبک باشه هم جالب باشه؟
=================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا یه چیزی تو این مایه ها!!!
اصلا می شه پیدا کرد و نصب کرد رو هاست...؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا در مورد هاست و اسکریپ یکم توضیح بده مثلا رپید رو می شه روی همون هاستی که گفتم بت نصب کرد و فایل های دیگه که تو سایت های دیگه هست رو روی هاست خودم بریزم؟
در مورد سوال اول ایشون:نوع مثلا امن همین پروتکول http هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون این صفحات certificate ندارن یا نمیشن برای همین فایرفاکس از این جور ارور ها میده
بستگی داره اونم
نمیشه کلی گفت ولی اگه گوگل اینا هم بپرتن وسط بگن این سایت داغونه باید بی خیالش شد ولی سایت های معمولی مشکل خاصی ندارن!
همین بانک ملی هم بعضی اوقات درگاه هاش اینطوری میشن
در مورد سوال دوم هم نتونستم این سایته دوم رو ببینم
ولی د مورد عکس اون بالا خیلی ساده میتونی مثل انسان های متمدن بری و کد مربوط به لوگو رو حذف کنی! و یا مثله انسان های غارنشین بری و خوده عکس لوگو رو پاک کنی در جفت حالات عکس بی عکس میشه
در مورد تنظیماتش هم احتمالا خراب کاری کرده که ارور میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا مخابرات از وقتی که سیستم فیلـــترینگش رو آپدیت کرد اکثر این ها کار نمیکنن
یه نمونه ی دیگه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد مزایای هاست اینجا توضیح دادم:
در مورده رپی لیچ هم اگه سایتت مشکلی نداشته باشه مشکلی نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودمم همین کار رو میکنم مخصوصا اینکه سرعت رپید شیر هم خراب شده
دارم رو پروژه ی فارسیش هم کار میکنم نصفه کاراش تموم شده حدودا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)