دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
سپاس
دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
سپاس
راستش چون سوال این بود که نظرتون چیه منم نظره خودم رو گفتم. قبلش هم پوزش خواسته بودم.
ولی خدمونیم بین محصولاتی که مادایران ضمانت می کنه یعنی اکسویژن و شارپ دیگه ایکسویژن خیلی ضعیفه![]()
دقيقا همينطوره . سامسونگ خيلي قويه و كيفيتاش جدا بالاست. از xvision هم قطعا بهتره
فقط خدمت دوستي كه فرمودن به درد نميخوره عرض كردم اينطور نيست . به قول شما ال سي دي هاي جديد خوبن همه . ولي در مبحث مقايسه حرفتون رو 100% كه نه 200% قبول دارم![]()
دوستان عزيز زاويه ديد خيلي مهمه. ايكس ويژن رو كه من بررسي كردم. زاويه ديدش زياد خوب نيست. يعني يكمي چپ يا راست بري تصوير تغيير مي كنه (زاويه ديد افقي). فكر كنم سامسونگ بهتر باشه. مانيتور خودم كه سامسونگ p20700 هست خيلي بهتره. قطعا بايد تلويزيونش هم اين طور باشه. نظرتون چيست؟
البته در مورد مونيتور ها كمي متفاوت هست
ولي بايد كنار همديگه باشه تا قضاوت درست تري بشه![]()
خدمت دوستمون باید عرض کنم که قابهای سامسونگ هم تو اروپا خیلی سرو صدا راه انداخته بودن چون ترک برمیداشتن اینم بگم که این تلویزیون قاب شفاف هم داره ولی قاب مات بهتره چون دیرتر کثیف میشه ...... درباره کیفیت تصویرش هم که مشخص میشه شما اصلا این تلویزیونها رو ندیدی یا داری بیخودی فاز منفی میدی ...... من این تلویزیون رو با یه سامسونگ و ال جی که بغلش بود مقایسه کردم و کاملا مشخص بود که کیفیت تصویر ایکس ویژن از سامسونگ و مخصوصا ال جی بهتره ....... در ضمن پانل این تلویزیون ساخت سامسونگه و سفارش جنوب شرق آسیاست نه خاورمیانه که هر ملتش هر بنجلی رو میخرن ...... اگه باور نداری یه چراغ قوه بردار و به پشت تلویزیون سمت راست و بالا نگاه کن ...... البته الان سامسونگ پانلهاش رو توی چین تولید میکنه ولی اونی که من دارم و سال پیش گرفتم ساخت کره است...... ضعیفترین قسمت این تلویزیون Usb اش هست که فرمت های تصوری کمی رو ساپورت میکنه ....... در ضمن اصل این تلویزیون کره ای هست و من تو چندتا فیلم کره ای تو فارسی مدل انیکس و لوتوسش رو دیدم .......... لطفا اگه اطلاعات کافی ندارین پست ندین .........
خوشي جان
اين حرفو جاي ديگه نزن!! زاويه ديد مانيتور از تلوزيون بيشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اين جزو جوك هاست
تلوزيون چه xvision چه سام و چه الجي زاويه ديدش خيلي بيشتر از مانيتور هاي ساموسنگ و الجيه
اين حرف درست نيست دوست گلم.
به علاوه پنل اين مدل دقيقا پنل ساموسنگه. فكر نميكنم كيفيت پاييني داشته باشه
الان سامسونگ يكي از بزرگترين و قوي ترين فروشنده هاي پنل هست
Last edited by RealDesigner; 14-08-2010 at 09:09.
سلام من بین ایکس ویژن وپلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده
منظورت كودوم پلاسماست؟ همه پلاسما ها خوب نيستند مثلا الجي خيلي خوب نيست ولي هيچ پلاسمايي پاناسونيك نميشه
اگر پانا منظورتع همون ولي اگر برند ديگه اي رو ميگي ايكس ويژن خوبه
ضمنا پلاسما در سايز بالا كيفيت بهتري رو ارائه ميده
Last edited by persiantoolsbaz; 14-08-2010 at 15:18.
منظورم پلاسما پاناسونیک با ال سی دی ایکس ویژن هردو 32 اینچ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)