تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 97

نام تاپيک: نظرتون درباره ال سی دی های X.VISION چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

nnوست عزيز
    ما هم همين فكرا رو ميكرديم
    ولي تو تاپيكي كه راه افتاده و عكس tv ها رو گذاشته ميتوني عكس xvision رو ببيني
    خوبه
    دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
    سپاس

2. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

10 فقط

راستش چون سوال این بود که نظرتون چیه منم نظره خودم رو گفتم. قبلش هم پوزش خواسته بودم.
    ولی خدمونیم بین محصولاتی که مادایران ضمانت می کنه یعنی اکسویژن و شارپ دیگه ایکسویژن خیلی ضعیفه

4. این کاربر از apple-shop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز تی وی های جدید همه خوبن ولی تفاوتها تو مقایسه ها مشخص میشه . قطعا سامسونگ از ایکس ویژن خیلی برتره . شک نکن .
    سپاس
    دقيقا همينطوره . سامسونگ خيلي قويه و كيفيتاش جدا بالاست. از xvision هم قطعا بهتره
    فقط خدمت دوستي كه فرمودن به درد نميخوره عرض كردم اينطور نيست . به قول شما ال سي دي هاي جديد خوبن همه . ولي در مبحث مقايسه حرفتون رو 100% كه نه 200% قبول دارم

6. 2 کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان عزيز زاويه ديد خيلي مهمه. ايكس ويژن رو كه من بررسي كردم. زاويه ديدش زياد خوب نيست. يعني يكمي چپ يا راست بري تصوير تغيير مي كنه (زاويه ديد افقي). فكر كنم سامسونگ بهتر باشه. مانيتور خودم كه سامسونگ p20700 هست خيلي بهتره. قطعا بايد تلويزيونش هم اين طور باشه. نظرتون چيست؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان عزيز زاويه ديد خيلي مهمه. ايكس ويژن رو كه من بررسي كردم. زاويه ديدش زياد خوب نيست. يعني يكمي چپ يا راست بري تصوير تغيير مي كنه (زاويه ديد افقي). فكر كنم سامسونگ بهتر باشه. مانيتور خودم كه سامسونگ p20700 هست خيلي بهتره. قطعا بايد تلويزيونش هم اين طور باشه. نظرتون چيست؟
    البته در مورد مونيتور ها كمي متفاوت هست
    ولي بايد كنار همديگه باشه تا قضاوت درست تري بشه

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با عرض پوزش به کسایی که این مدل LCD رو دارند باید بگم که اگر از ظاهر تلویزیون بخواییم شروع کنیم کیفیت تولید خیلی پایینه بدین بعنی که قاب تلویزیون براق نیست و مات که ظاهر شو خراب کرده از کیفیت پخش تصاویر هم که دیگه نپرس که خیلی پایینه. دوستان گفتند که به نسبت قیمتش می ارزه ولی وقتیکه LCD سامسونگ C350 حدود460.000 هست دیگه ایکسویژن حرفی نمی تونه بزنه.
    مرسی
    خدمت دوستمون باید عرض کنم که قابهای سامسونگ هم تو اروپا خیلی سرو صدا راه انداخته بودن چون ترک برمیداشتن اینم بگم که این تلویزیون قاب شفاف هم داره ولی قاب مات بهتره چون دیرتر کثیف میشه ...... درباره کیفیت تصویرش هم که مشخص میشه شما اصلا این تلویزیونها رو ندیدی یا داری بیخودی فاز منفی میدی ...... من این تلویزیون رو با یه سامسونگ و ال جی که بغلش بود مقایسه کردم و کاملا مشخص بود که کیفیت تصویر ایکس ویژن از سامسونگ و مخصوصا ال جی بهتره ....... در ضمن پانل این تلویزیون ساخت سامسونگه و سفارش جنوب شرق آسیاست نه خاورمیانه که هر ملتش هر بنجلی رو میخرن ...... اگه باور نداری یه چراغ قوه بردار و به پشت تلویزیون سمت راست و بالا نگاه کن ...... البته الان سامسونگ پانلهاش رو توی چین تولید میکنه ولی اونی که من دارم و سال پیش گرفتم ساخت کره است...... ضعیفترین قسمت این تلویزیون Usb اش هست که فرمت های تصوری کمی رو ساپورت میکنه ....... در ضمن اصل این تلویزیون کره ای هست و من تو چندتا فیلم کره ای تو فارسی مدل انیکس و لوتوسش رو دیدم .......... لطفا اگه اطلاعات کافی ندارین پست ندین .........

11. 3 کاربر از hipax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوشي جان
    اين حرفو جاي ديگه نزن!! زاويه ديد مانيتور از تلوزيون بيشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    اين جزو جوك هاست
    تلوزيون چه xvision چه سام و چه الجي زاويه ديدش خيلي بيشتر از مانيتور هاي ساموسنگ و الجيه
    اين حرف درست نيست دوست گلم.

به علاوه پنل اين مدل دقيقا پنل ساموسنگه. فكر نميكنم كيفيت پاييني داشته باشه
    الان سامسونگ يكي از بزرگترين و قوي ترين فروشنده هاي پنل هست
    Last edited by RealDesigner; 14-08-2010 at 09:09.

13. این کاربر از RealDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

سلام من بین ایکس ویژن وپلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من بین ایکس ویژن وپلاسما موندم کدوم ارزون تره؟ 32 اینچ میخوام اخه دستم یکم تنگ شده

منظورت كودوم پلاسماست؟ همه پلاسما ها خوب نيستند مثلا الجي خيلي خوب نيست ولي هيچ پلاسمايي پاناسونيك نميشه
    اگر پانا منظورتع همون ولي اگر برند ديگه اي رو ميگي ايكس ويژن خوبه
    ضمنا پلاسما در سايز بالا كيفيت بهتري رو ارائه ميده
    Last edited by persiantoolsbaz; 14-08-2010 at 15:18.

16. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

منظورت كودوم پلاسماست؟ همه پلاسما ها خوب نيستند مثلا الجي خيلي خوب نيست ولي هيچ پلاسمايي پاناسونيك نميشه
    اگر پانا منظورتع همون ولي اگر برند ديگه اي رو ميگي ايكس ويژن خوبه
    ضمنا پلاسما در سايز بالا كيفيت بهتري رو ارائه ميده
    منظورم پلاسما پاناسونیک با ال سی دی ایکس ویژن هردو 32 اینچ بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •