در سال 2015 مایکروسافت نسخه جدید سیستم عامل خود با نام ویندوز BG را برای مقابله با هجوم کاربران به سمت لینوکس معرفی می کند و تغیرات آن بدین ترتیب می باشد: آیکونهای آن به شکل ذوزنقه شدهD!تمهای رنگی زیبایی اضافه شده و خلاصه رنگین کمون شده![]()
در سال 2015 مایکروسافت نسخه جدید سیستم عامل خود با نام ویندوز BG را برای مقابله با هجوم کاربران به سمت لینوکس معرفی می کند و تغیرات آن بدین ترتیب می باشد: آیکونهای آن به شکل ذوزنقه شدهD!تمهای رنگی زیبایی اضافه شده و خلاصه رنگین کمون شده![]()
به نظر من مهم ترین رخدادی که در اینده اتفاق میافته اینه که بشر هرچی میخوره تبدیل به انرژی میشه وهر یک ساعت یک بار پا نمیشه بره دستشویی![]()
یک ایده باعث میشه که یک ابداعگر یک چیز جدید بسازه
چیزی که تو این تاپیک داره در موردش بحث میشه همون ایده هست
از همین الان مشخص نیست که چه اتفاقاتی قراره بیفته
اسم تاپیک: قدرتِ تخیلِ علمیِ خود را با پیش بینی آینده، محک بزنید!
موفق باشی![]()
شمس الدین من منظورم این بود که نمیشه پیش بینی کرد
ممکنه یک مخترع یک چیزی تو همین تاپیک ببینه و بره دنبال اختراعش
به نظر من در آینده با ایجاد تونل های خلا میشه طی الارض ( طی العرض ؟ ) کرد و دیگه اتومبیل هایی مثل ماشین نسلشون منقرض میشه !
چیز خاصی نبود ، فقط یه پیشگویی درباره ی تحصیل بود، پیش بینی کرده بودم که امسال میفتم ، هیچ کس باورش نمیشد !ولی افتادم !![]()
در آینده انسان های معتاد به زندگی در خواب پیدا میشن!
تقریبا مثل چیزی که در اینسپشن بود چون که دیگه هیچ محدودیتی ندارن و فقط کافیه مراکزی برای تغذیه این افراد درست بشه مثل افرادی که رفتن تو کما!
در آینده اطلاعات رو افراد از روی مغز هم دانلود میکنند.
یه چیز کاملا تخیلی : تساوی حقوق زن و مرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)