تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 35 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ویسنته دل بوسکه: فعلا به بازی‌های دور اول فکر می‌کنم

اسپانیایی ها قصد ندارند رقبایشان را دست کم بگیرند.

سایت گل - قرعه‌کشی جمعه شب فیفا اسپانیا را در گروه H در کنار هندوراس، شیلی و سوئد قرار داد. بر خلاف نظر بسیاری از تماشاگران، ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم اسپانیا، گمان نمی‌کند این گروه به آن سادگی‌ها که به نظر می‌آید باشد.

او به نشریه AS گفته «ما نباید از این بابت ناراحت باشیم و البته هیجان‌زده هم نباید باشیم. تیم هندوراس از همه ناشناس‌تر است، اما آن‌ها هم سختی خودشان را دارند. شیلی تیم خوبی است. سوئیس در وضعیت بسیار خوبی است. آن‌ها مربی‌ای دارند نظیر [اوتمار] هیتسفلد که تیم را بسیار تغییر داده و یک تیم ملی فوق‌العاده ساخته. ما باید خوب خودمان را آماده کنیم.»

تیم اسپانیا در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی احتمالا با برزیل، پرتغال یا ساحل عاج بازی خواهد کرد، اما ویسنته دل بوسکه نمی‌خواهد به چیز دیگری جز همین دور اول فکر کند. «پیش از همه ما باید بر این سه رقیب بسیار سخت‌مان پیروز شویم. آن‌ها همه سختی‌های خودشان را دارند. این نخستین قدم برای به دست آوردن اعتماد به نفس است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فیفا و سونی قرارداد امضا کردند: بازی‌ها را به شکل "تری دی" ببینید

بینندگان تلویزیونی بازی ها باید منتظر دیدن تصاویری بدیع باشند.

سایت گل - امروز فیفا تایید کرد که قراردادی با غول الکترونیکی سونی امضا کرده که سبب می‌شود تماشاگران تلویزیونی بازی‌های تابستان آینده جام جهانی را از نمایی تازه و هیجان‌انگیز تماشا کنند. در بخشی از این قرارداد آمده که بیش از 25 بازی با تکنولوژی 3D پخش خواهد شد.

دبیر کل فیفا، جروم والک می‌گوید «این اتفاق هواداران فوتبال را به سوی تجربه بصری و نمای دیدی بسیار جدید سوق خواهد داد و در تکنولوژی پخش برنامه‌های ورزشی انقلابی به پا خواهد کرد. ما بسیار خوشحالیم که جام جهانی فیفا می‌توان سکوی پرشی باشد برای پیشرفت‌های تکنولوژیک و تجربه‌های بصری. و بسیار هم خوشحالیم که با سونی همکاری می‌کنیم.»

موسسه سونی پیکچرز هم چنین قصد دارد بعد از جام جهانی فیلمی 3D این مسابقات را تهیه کند. سر هاوارد استرینگر رئیس موسسه سونی می‌گوید «تکنیک 3D در حال پیشرفت است و ما در سونی می‌خواهیم در هر جنبه اولین باشیم. ما اسپانسر فیفا در جام جهانی هستیم و این موضوع این امکان را به ما می‌دهد تا با تکنولوژی 3D و ارائه این محصول برای اولین بار یک تجربه‌ی بصری عالی و درجه یک برای مخاطبان تهیه کنیم.» «تماشاکنندگان 3D در همه جای دنیا احساس خواهند کرد که در افریقای جنوبی و داخل استادیوم هستند و به شخصه در حال تماشای بازی‌اند.»

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هلیل هودزیچ، سرمربی تیم ملی ساحل عاج: در گروه وحشتناکی قرار گرفتیم

او اعتقاد دارد که گروهی سخت ترین از این را نمی توانست تصور کند.

سایت گل - وحید هلیل هودزیچ در حالی که از قرعه تیمش شوکه به نظر می رسید، گفت:" باید صادق باشیم. گروه وحشتناکی است، بسیار بسیار دشوار. برزیل در رنکینگ فیفا دوم است و پرتغال پنجم. سخت است که گروهی دشوارتر از این را تصور کنیم. من گفته بودم دوست دارم در مقابل هر تیمی قرار بگیرم به جز برزیل و اسپانیا. فکر می کنم یک گربه سیاه در کیپ تاون به دنبالم بوده!"

او سپس سعی می کند به توانایی های تیمش اشاره کند و خود را از پیش باخته نشان ندهد. " اما ما اینجاییم و باید هرکاری که از دست مان بر می آید، انجام دهیم. من می دانم که تیمم می تواند حتی در مقابل برزیل و پرتغال شگفتی ساز شود. من حتی فکر می کنم بازیکنانم در مقابل این تیمها انگیزه بیشتری پیدا می کنند. من واقعا امیدوارم که ما بتوانیم موجب ناامیدی آنها بشویم."

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آنالیز گروه بندی جام جهانی

قرعه کشی رقابتهای جام جهانی برگزار شد و اکنون مهمترین سوال این است که چه تیم هایی از گروه شان صعود می کنند.

گروه A:
    1- آفریقای جنوبی:
    شرایط صعود: میزبان
    رنکینگ فیفا: 86
    2- فرانسه
    شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 21 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 7
    3- مکزیک:
    شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 19 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 15
    4- اروگوئه:
    شرایط صعود: پنجم در گروه (18 بازی 24 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 19
    مدعی اصلی صعود:
    هرچند شاگردان ریموند دومنک به سختی و با جنجال و به کمک دست تیری آنری به جام جهانی راه پیدا کرده اند، اما نسبت به سایر تیم های گروه از شانس بیشتری برخوردارند.
    تیم دوم:
    رو کاغذ، می توان برای مکزیک شانس بیشتری قائل بود اما فراموش نکنیم در این گروه آفریقای جنوبی، میزبان رقابت ها، حضور دارد و برای مسئولان فیفا، باقی ماندن تیم میزبان در مسابقات از اهمیت زیادی برخوردار است. شاید معجزه ای که برای کره جنوبی در جام جهانی 2002 اتفاق افتاد، این بار برای آفریقای جنوبی تکرار شد.

گروه B:
    1- آرژانتین
    شرایط صعود: چهارم در گروه (18 بازی 28 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 8
    2- کره جنوبی
    شرایط صعود: اول در گروه (8 بازی 16 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 52
    3- نیجریه
    شرایط صعود: اول در گروه (6 بازی 12 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 22
    4- یونان
    شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 20 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 12
    مدعی اصلی صعود:
    بدون شک مارادونای آرژانتین. حضور نیجریه و یونان در این گروه برای مارادونا یادآور خاطرات تلخ و شیرینی است. مارادونا در آخرین جام جهانی اش در سال 1994 در آخرین بازی هایش در این رقابت ها، در مقابل این دو تیم قرار گرفت اما پس از آن به اتهام دوپینگ، از جام کنار گذاشته شد. مارادونا فرصت نسبتا زیادی دارد تا ضعف های مشهود آلبی سلسته را برطف کندو با تیمی مدعی، پای به رقابت ها بگذارد.
    تیم دوم: یونان و نیجریه برای صعود به عنوان تیم دوم گروه با یکدیگر رقابت خواهند کرد. تیمی که در بازی رودرروی دو تیم نتیجه بهتری بگیرد، از شانس بیشتری برخوردار است.

گروه C:
    1- انگلیس:
    شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 27 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 9
    2- آمریکا
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 20 امتیاز)
    رنکینگ فیفا : 14
    3- الجزایر:
    شرایط صعود: اول مشترک (6 بازی 13 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 28
    4- اسلوونی:
    شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 20 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 33
    مدعی اول صعود:
    شاید در دیگر گروه ها، شگفتی موجب اول نشدن تیم سرگروه شود اما سه شیرها با داشتن فابیو کاپلو، اجازه هرگونه شگفتی آفرینی را از حریفان خواهند گرفت. این آخرین جام جهانی بازیکنانی مانند جرارد، لمپارد، تری و احتمالا دیوید بکام خواهد بود و آنها برای رسیدن به افتخاری قابل ذکر در جام جهانی از جان مایه خواهند گذاشت.
    تیم دوم:
    هر سه تیم دیگر از شانس رسیدن به دور بعد برخوردارند و آمادگی تیم ها در زمان برگزاری جام جهانی می تواند تعیین کننده تیم دوم گروه باشد. اما اگر قرار باشد روی تیمی شرط بسته شود، انتخاب من الجزایر خواهد بود. آنها برای رسیدن به این رقابت ها با دشمن قدیمی شان، مصر، جنگیدند و برای موفقیت در جام از انگیزه بالایی برخوردارند.

گروه D:
    1- آلمان
    شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 26 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 6
    2- صربستان
    شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 22 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 20
    3- غنا
    شرایط صعود: اول در گروه (6 بازی 13 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 37
    4- استرالیا
    شرایط صعود: اول در گروه (20 امتیازاز 8 بازی)
    رنکینگ فیفا: 21
    مدعی اول صعود:
    آلمانی ها ثابت کرده اند که در جام جهانی به تیم دیگری تبدیل می شوند حتی اگر بازیکنان بزرگی در اختیار نداشته باشند. آنها در جام جهانی 2002 در حالی که کمتر کسی شانس زیادی برای آنها قائل بود، به فینال رقابت ها راه یافتند. می توان انتظار داشت که در این گروه، ژرمن ها به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کنند، هرچند کار اسانی در پیش نخواهند داشت.
    تیم دوم:
    صربستان و غنا روی کاغذ از شانس بیشتری نسبت به استرالیا برخوردارند اما نمایش این تیم ها در جام جهانی 2006 ثابت کرد که نباید چندان به نتایج تیم ها در بازی های مقدماتی تکیه کرد. نتیجه ای که تیم ها در بازی ابتدایی کسب خواهند کرد، می تواند تاثیر زیادی در صعود آنها داشته باشد.

گروه E:
    1- هلند
    شرایط صعود: تیم اول گروه (8 بازی 24 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 3
    2- دانمارک
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 21 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 26
    3- کامرون
    شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 13 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 11
    4- ژاپن
    شرایط صعود: تیم دوم گروه (8 بازی 15 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 43
    مدعی اصلی صعود:
    نارنجی ها هر چند سال هاست که نتوانسته اند هیچ عنوان قابل ذکری در جام جهانی کسب کنند اما تیمی هستند که همه جام ها را باتمام قوا شروع می کنند. به همین دلیل است که رود گولیت اخیرا از هم وطنانش خواسته که بازی محافظه کارانه را از انگلیس فابیو کاپلو یاد بگیرند. اما با این وجود، آنها بخت اصلی این گروه هستند.
    تیم دوم:
    دانمارک با عبور از سوئد و پرتغال، به عنوان تیم اول گروه راهی جام جهانی شد، اما کامرون تیمی نیست که از آن به راحتی چشم پوشید. آنها با دراختیار داشتن بازیکنان باتجربه ای مانند کارلوس کامنی، ریگوبرت سونگ و البته گلزنی در کلاس جهانی، ساموئل اتوئو، صعود به مرحله دوم را حق خود می دانند.

گروه F:
    1- ایتالیا
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 24 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 4
    2- پاراگوئه
    شرایط صعود: تیم سوم گروه (18 بازی 33 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 30
    3- اسلوواکی
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 22 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 33
    4- نیوزلند
    شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 15 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    رنکینگ فیفا: 77
    مدعی اصلی صعود:
    قهرمان جهان برای دفاع از عنوان قهرمانی پای به رقابتها خواهد گذاشت و صعود از گروه به عنوان تیم اول برای آنها طبیعی است. به ویژه وقتی آنها را در گروهی ببینیم که تیم هایی مانند اسلواکی و نیوزلند قرار دارند.
    تیم دوم:
    پاراگوئه به قدری در رقابتهای مقدماتی خوب کار کرد، که صعودش به جام جهانی پیش از برزیل و آرژانتین قطعی شد. آنها نسبت به دوتیم دیگر از تجربه بیشتری در رقابت ها برخوردارند و این مسئله می تواند به آنها کمک کند.
    گروه G:
    1- برزیل
    شرایط صعود: تیم اول گروه (18 بازی 34 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 2
    2- پرتغال
    شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 19 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
    3- رنکینگ فیفا: 5
    3- ساحل عاج
    شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 16 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 16
    4- کره شمالی
    شرایط صعود: تیم دوم گروه (8 بازی 12 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 84
    مدعی اصلی صعود:
    تیم ملی برزیل، قهرمان پنج دوره جام جهانی، در هر گروهی که قرار بگیرد، مدعی اصلی صعود است حتی اگر رقیبانی مانند پرتغال و ساحل عاج را در مقابل ببیند.
    تیم دوم:
    شاید این گروه بعد از قرار گرفتن پرتغال در آن به گروه مرگ تبدیل شد اما نباید حضور تیم ساحل عاج را در انتخاب این عنوان برای گروه کم اهمیت دانست. به اسامی بازیکنان آنها دقت کنید تا متوجه شوید که چه تیم قدرتمندی هستند. آنها در جام جهانی 2006 به دلیل کم تجربه بودن از صعود بازماندند اما در این دوره چنین کمبودی را احساس نمی کنند.

گروه H:
    1- اسپانیا
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 30 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 1
    2- سوئیس
    شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 21 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 18
    3- شیلی
    شرایط صعود: تیم دوم گروه(18 بازی 33 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 17
    4- هندوراس شرایط صعود: تیم سوم گروه (10 بازی 16 امتیاز)
    رنکینگ فیفا: 38
    مدعی اصلی صعود:
    در دوره های قبلی جام هم اسپانیا یکی از مدعیان تلقی می شد اما در هیچ دوره ای آنها به این اندازه در قامت یک مدعی پای رقابت ها نگذاته بودند. به نظر نمی رسد در مرحله گروهی تیمی بتواند برای آنها مشکل خاصی ایجاد کند.
    تیم دوم:
    سوئیسی ها در دوره قبلی بدون اینکه دروازه شان باز شود، با جام خداحافظی کردند. آنها این بار با اوتمار هیتسفیلد برای جبران خواهند آمد.

کد:
    2009/12/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بازهم مارادونا، نیجریه و یونان

مارادونا بعد از چندسال غيبت، جام جهاني بعدي را هم با محروميت و اين بار روي نيمکت مربيگري شروع خواهد کرد. يک بار ديگر نيجريه و يونان سد راه او خواهند بود.

سایت گل - ديه گو مارادونا روز قرعه کشي جام جهاني کجا بود؟ تا آخرين لحظه قبل از شروع برگزاري مراسم، فيفا در نگراني و اضطراب براي مواجه شدن با اولين رسوايي جام جهاني آينده، به سر مي برد.
    مارادونا ثابت کرده بود که به همه ممنوعيتهاي اعمال شده درمورد خود بي توجهي مي کند و قادر است به عنوان يک شهروند خصوصي در مراسم حاضر و با بلاتر روبرو شود و توهيني که به خبرنگاران آرژانتيني بعد از صعود به جام جهاني کرده بود را در گوش او هم تکرار کند.
    مسلما اين اتفاق مي توانست کسالت ناشي از مراسم طولاني قرعه کشي جام جهاني را براي همه تا حدي برطرف کند. براي اينکه بعد از قرعه کشي جام جهاني، همه آرزو کردند که در آفريقاي جنوبي در ماه ژوئن آينده، ساکنان اين سرزمين برخورد متفاوتي با صدهاهزار توريست مشتاق براي تماشاي اين رقابتها داشته باشند. اما کسي ديه گو را در کيپ تاون نديد. او کارلوس بيلاردو را به مراسم فرستاد و قرعه کشي را از تلويزيون تماشا کرد تا آخرين جام جهاني که درآن به عنوان بازيکن حضور يافت و محروميتي سنگين براي او به همراه آورد را در ذهن تداعي کند.
    حالا مارادونا بعد از چندسال غيبت، جام جهاني بعدي را هم با محروميت و اين بار روي نيمکت مربيگري شروع خواهد کرد. يک بار ديگر نيجريه و يونان سد راه او خواهند بود. آرژانتين در سال 1994 هم با اين دو تيم هم گروه شده بود. ديه گو هرگز آن خاطره را فراموش نکرد. او آخرين گلش را در بازي با يونان به ثمر رسانده بود. يکي از گلهاي منحصر به فردش که با پاي چپ در کنج دروازه حريف فرود آمد و سپس ديوانه وار به سوي دوربيني در کنارزمين دويد تا درحاليکه به نظر مي رسيد مي خواهد از روي حرص و خشم، لنز دوربين را بخورد، فريادش را به گوش جهانيان برساند. اين نوار ويدئويي به سراسر جهان مخابره شد و هنوز هم روي سايت يوتيوب وجود دارد. بيشتر به حرکت يک حيوان زخمي و يا مردي که از خود بي خود شده، شباهت دارد.
    چند روز بعد همه متوجه دليل اين حرکت او شدند. توجيهي شايد نادرست و ناقص که البته مسلما به حقيقت نزديک بود. در پايان بازي آرژانتين برابر نيجريه در بوستون، از مارادونا تست دوپينگ گرفته شد و وجود ماده محرک افدرين در خون او مشخص شد. ديه گو مارادونا با مواد تحريک کننده زيادي دوپينگ مي کرد و براي همين کنترل خود را از دست مي داد.
    آن بازي، آخرين حضور او در تيم ملي بود. مارادونا با دومين محروميت خود در طول دوران فوتبالش مواجه شد ( اولين محروميت به خاطر استعمال کوکائين در زمان حضورش در ناپولي بود) و از دنياي فوتبال فاصله گرفت. چند سالي در بوکاجونيورز ماند. مردم درآنجا هنوز او را ستايش مي کردند. درآن زمان، درست مثل امروز، مارادونا از دست بلاتر ناراحت شده بود.
    او گفت: " براي من دام گذاشته اند. فيفا فکر مي کرد که يک مارادوناي چاق، دنيا را به خنده مي اندازد ولي بعد از آنچه در زمين بازي نشان دادم، از من ترسيدند و فکر کردند که يک بار ديگر نگاهها را به سوي خودم جلب مي کنم. "
    او يک قصه عجيب در مورد نوشيدنيهايي که درآمريکا حاوي افدرين بود تعريف کرد که به هيچ وجه در نوشيدنيهايي که در آرژانتين فروخته مي شد، وجود نداشتند. حالا اکو نواهاي گذشته بار ديگر در گوش او طنين انداز شده اند.
    وقتي که گروه دوم مسابقات با نامهاي نيجريه و يونان وکره جنوبي در کنار آرژانتين مزين شد، مارادونا تاريخ را مرور کرد. بلاتر هنوز وجود دارد. ديه گو مارادونا هنوز يک چهره جنجالي مزاحم براي فيفا است. با اينکه او در پانزده سالي که از آن زمان گذشته، شخصيت کاريزماتيک و اعتبار سابق خود را تا حدي از دست داده است. مارادونا درهمه چيز اغراق کرده و در خيلي از مقاطع يک مرد شکست خورده بوده است. حتي خود آرژانتينيها امروز به او شک دارند. براي اينکه پشت اين محروميت، تيمي نهفته که توانايي فتح جام جهاني را دارد ولي مربي لايقي براي کسب اين افتخار روي نيمکت نمي بيند.
    ديه گو از نيجريه اي شروع مي کند که با آن حضورش در جامهاي جهاني را پايان داده بود و شايد اين بار يک قصه ديگر از خودش اختراع کند.

دلارام عظیمی - منبع: قدس

کد:
    2009/12/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض وین رونی در هنگام قرعه کشی جام جهانی خواب بود

خستگی سفر به لنن اجازه نداد تا ستاره انگلیسی مراسم قرعه کشی را ببیند.

سایت گل - وین رونی، مهاجم تیم ملی انگلیس، تایید کرد که در هنگام قرعه کشی جام جهانی که روز جمعه برگزار شد، خواب بوده است.

مهاجم تیم منچستر یونایتد گفت که قصد داشته مراسم قرعه کشی را از تلویزیون تماشا کند اما یک خواب راحت باعث شد تا او مجبور شود نتیجه قرعه کشی و هم گروه های انگلیس را از دوستانش بپرسد.

انگلیس در گروه C با تیم های الجزایر، اسلوونی و آمریکا قرار گرفت.

ستاره سابق تیم اورتون که در بازی این هفته مقابل وستهم برای شیاطین سرخ گلزنی کرد به Sporting Life گفت:" من تا 10 شب خوابیده بودم. ما تازه به لندن رسیده بودیم (برای بازی مقابل وستهم). من در تختم دراز کشیده بودم و تلویزیون نگاه می کردم اما نفهمیدم که چه موقع خوابم برد و تا پنج ساعت بعد نفهمیدم در قرعه کشی چه اتفاقاتی افتاد."

کد:
    2009/12/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض خبرنگار آلمانی که در جریان مراسم قرعه کشی جام جهانی دستگیر شده بود، آزاد شد

عکاس 68 ساله آلمانی با ضمانت 450 یورویی آزاد شد.

سایت گل- عکاس 68 ساله آلمانی که هفته گذشته در روز مراسم قرعه کشی جام جهانی در کیپ تاون آفریقای جنوبی با تهدید دروغین بمبگذاری موجب ایجاد نگرانی هایی شده بود، با وثیقه 450 میلیون یورویی آزاد شد.
    برند فیشر، که گفته می شود به عنوان روزنامه نگار آزاد برای نشریات آلمانی کار می کند، یکی از دونفری بود که هفته گذشته به دلیل خبر دروغ بمب گذاری، دستگیر شدند. فیشر پس از اینکه یک کیف را در نزدیکی سالن مراسم به روی زمین انداخت و ادعا کرد که در آن بمب وجود دارد، توسط پلیس دستگیر و پاسپورتش نیز ضبط شد.
    وکیل او، یان هیلده براند، به Reuters گفت:" آقای فیشر وثیقه اش را پرداخت کرد و آزاد شد."
    یک مرد 45 ساله اهل آفریقای جنوبی نیز هفته گذشته به دلیل اینکه دوبار با مرکز پلیس تماس گرفت و ادعا کرد که در فرودگاه بین المللی کیپ تاون بمب گذاری شده، دستگیر شد. هنوز زمان دادگاه او مشخص نیست.

کد:
    2009/12/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رویای کاپلو، حضور در فینال جام جهانی در مقابل ایتالیا

سرمربی سه شیرها به موفقیت در جام جهانی امیدوار است.

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، تایید کرد که امیدوار است تیم ملی انگلیس در فینال جام جهانی 2010 در مقابل ایتالیا قرار بگیرد.

سرمربی سابق رئال مادرید یوونتوس تاکید کرد که می داند که از کجا آمده است و امیدوار است که تیمی که هدایتش را بر عهده دارد در مقابل تیم کشورش به برتری برسد.
    او در مصاحبه با The Sun گفت:" من عاشق فینالی بین انگلیس و ایتالیا هستم. به خاطر ایتالیا، خودم و همه ما. عجیب ترین لحظه در زمان پخش سرود ملی خواهد بود اما من اکنون پیراهن متفاوتی را به تن می کنم و باید برای پیراهن تیم ملی انگلیس کار کنم.
    تیم من قوی است. طرفداران از نتایجی که ما به دست آوردیم، احساس غرور می کنند. باید در یک جام جهانی حضور داشته باشیم و هدف ما رسیدن به فینال است. ما تیم مبارزه جویی هستیم و بار دیگر تکرار می کنم: ما می توانیم با سری بالا، در مقابل بهترین تیم های دنیا بازی کنیم."
    تیم های اتگلیس و ایتالیا تنها یک بار در جام های جهانی گذشته در مقابل هم قرار گرفتند که به رسیدن به مقام سوم جام جهانی 1990 بود. ایتالیا آن دیدار را با نتیجه 2-1 به سود خود پایان داد.

کد:
    2009/12/11

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کلینزمن: جام جهانی ای مملو از شگفتی

ستاره سابق تیم ملی آلمان اعلام کرده که در جام جهانی پیش رو شاهد سورپرایزهای فراوانی خواهیم بود.

سایت گل - یورگن کلینزمن در جام جهانی سال 2006 مربی تیم ملی آلمان بود و توانست این تیم را تا دیدار نیمه نهایی برساند. اکنون و در حالی که رقابتهای جام جهانی تا چند ماه دیگر آغاز خواهد شد، سرمربی سابق بایرن انتظار جام جهانی فوق العاده ای ، مملو از شگفتی را دارد.

کلینزمن در گفت و گو با فیفا اعلام کرد:« من انتظار جام جهانی ای مملو از شگفتی را دارم. نباید این جام جهانی را با جام جهانی های پیشین مقایسه کرد؛ چرا که حتی از نظر لفظی نیز قابل مقایسه نیست. این اولین باری است که چنین رقابتی در خاک آفریقا برگزار می شود و می بایست منتظر رقابتی پر هیجان باشیم.»
    کلینزمن ادامه داد:« هر یک از گروه ها از سه تیم قدرتمند و یک تیم متوسط تشکیل شده است و گروه هایی هستند که به نظر من هر چهار تیم حاضر در آن،در یک حد و اندازه هستند.پیش بینی این رقابتها حتی در این زمان، کار بسیار سختی است، چرا که تک تک تیمها در شرایط بسیار خاصی به میدان خواهند رفت: بازی در ارتفاع، در فصل زمستان آفریقای جنوبی و شرایطی این چنینی برای اکثر تیمها خاص خواهد بود. پس شاهد رقابتی پر از سورپرایز خواهیم بود.کمتر می توانیم جام جهانی ای را بیابیم که این تعداد تیم با پتانسیل و مدعی قهرمانی در آن حاضر باشند. دست کم 8 تیم در این رقابتها حاضرند که توانایی و ظرفیت قهرمانی را دارند و البته نباید فراموش کرد که هنوز شش ماه دیگر تا آغاز این رقابتها باقی است.چراکه در طول این مدت زمانی اتفاقات فراوانی می تواند رخ دهد.»

بازیکن سابق تاتنهام در پایان صحبتهایش گفت:« هشت تیم سید اول مدعی اصلی قهرمانی هستند ولی باید برای برخی تیمهای دیگر نیز شانس قهرمانی قائل بود. من بیشتر به فرانسه و پرتغال می اندیشم و پس از آن تیمهای دیگری از جمله ساحل عاج یا شیلی قرار دارند که در رقابتهای مرحله مقدماتی بسیار قدرتمندانه ظاهر شدند.»

کد:
    2009/12/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بکام: راز کاپلو؟ ترسناک بودن!

اقتدار و غرور دون فابيو از نظر بکام شبيه آن چيزي است که در شخصيت سرالکس فرگوسن به چشم مي خورد. مربي يونايتد هم از نظر بکس مثل کاپلو رفتار مي کند: اينها مربياني هستند که خيلي زود احترام بازيکنان را به دست مي آورند.

سایت گل - اگر انگليس در بين مدعيان عنوان قهرماني جام جهاني آينده قرار دارد، اين اتفاق را مديون فابيو کاپلو مربي ايتاليايي خود است. ديويد بکام اولين شخصي است که به اين حقيقت اعتراف مي کند و در گفتگويي مفصل با بي بي سي در بازگشت دوباره به ميلان از شرايط تيم ملي انگليس شش ماه قبل از جام جهاني آينده حرف زده است.
    کاپلو نوعي دوز گستاخي از نوع مثبت همراه خود آورده و با همين روحيه بازيکنان را شارژ کرده و آنها به اين باور رسيده اند که مي توانند قهرمان جهان شوند. همين موضوع به ما روحيه زيادي مي دهد و اطميناني در ما زنده مي کند که در گذشته نداشتيم. او خيلي جدي با ديگران ارتباط برقرار مي کند و به خاطر ترسناک بودنش، همه از او حساب مي برند و برايش احترام قائلند.
    اقتدار و غرور دون فابيو از نظر بکام شبيه آن چيزي است که در شخصيت سرالکس فرگوسن به چشم مي خورد. مربي يونايتد هم از نظر بکس مثل کاپلو رفتار مي کند: اينها مربياني هستند که خيلي زود احترام بازيکنان را به دست مي آورند. فرگوسن مرا بزرگ کرد و برايم مثل يک پدر بود. من براي او مثل کاپلو احترام زيادي قائلم. آنها دو مربي معمولي نيستند. اگر به موفقيتي دست يافته اند به خاطر اين بوده که عاشق فوتبال هستند و براي همين هنوز روي نيمکت تيمهايشان نشسته اند. برغم اين نمونه ها، بکام اصلاً دوست ندارد درآينده مربيگري را تجربه کند: علاقه اي ندارم. اصلاً هيچ احتمالي براي مربي شدن وجود ندارد.
    اگرچه ممکن است ايده ام را درآينده تغيير دهم. ولي اکنون فقط دوست دارم با کودکان بازي کنم و حضور درزمين کنار آنها برايم خيلي جذاب است. بکس در مورد رويارويي ميلان و منچستريونايتد در مرحله يک هشتم نهايي چمپيونز ليگ و رويارويي با هم تيمي هاي سابقش مثل گيگز، گري نويل و اسکولز مي گويد: مطمئن هستم که بازيکنان يونايتد براي متوقف کردن من به هرکاري دست مي زنند. اگر آنها در اين حد نبودند که در منچستريونايتد جايي نداشتند.

کد:
    2010/1/5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •