آره.... من حدس میزنم با اون ماداگاسکاری دستش تو یک لیوانه....آهان نه...تو یه کاسسکار سروش صحته . اون روزی که کارگرا اومده بودن واسه درست کردن اتاق![]()
آره.... من حدس میزنم با اون ماداگاسکاری دستش تو یک لیوانه....آهان نه...تو یه کاسسکار سروش صحته . اون روزی که کارگرا اومده بودن واسه درست کردن اتاق![]()
خب مثل اینکه اینبار پیش بینی مون درست از آب دراومد حالا یه پیش بینی غلط هم بکنیم
جواهر اصلی هم بدل است و از اول جواهری که زنه آورده داده به جلوه اینا، بدلی بوده.
فقط میمونه رابط سعید خان که هنوز من کشف نکردم![]()
کار همین دایی هست . وقتی شنید که جواهر تقلبی بود از ترس این که لو بره و بفهمن که کار خودش بود , نزدیک بود سکته کنه
معلومه دیگه... آخر فیلم میفهمیم جواهر اصلی تو موزه پاریس تشریف داشتن و کلویوم (به قول قلعه نوعیجواهر اصلی هم بدل است) یه چند ماهی با جواهر بدلی می حالیدیمو سره کار بودیم...!!
تیکهی جلوه که تو گوش عباسی جملات بیب دار گفت خیلی باحال بود!!![]()
آقا فهمیدم ................
سعید جواهر رو وقتی که آقای پروانه با کاپیتان با غلامرضا رفتن طبقه بالا خونه اون یارو که اطاقش رو آب برداشته بود عوض
کرد...شرط 2 به 10 ........شرط 2 و هفتو هشت صدوم درصد
غلامرضا اصلا کاره ای نیست
خیلی ونجاش خنده دار بود که جلوه خونه ثریا داشت نهار میخورد بعد منا اومد ........
مبایل جلوه زنگ خورد خیلی خنده دار بود منا گفت ثریا خانم چه قدر سلیقتون شبیه آقا جونمه اونم زنگ موبایلش مثل شماست
![]()
این یارو کاراگاهه جمشید ..تو هر دقیقه.... 20 بار میگه جالب شد...
نه آقا.. میگه جالبه...!!!20 بار میگه جالب شد...
خدا وکیلی کریستی و کانن دویل هم میان کارکتر کاراگاه می سازن... نویسنده های ایرانی هم میان کارکتر جمشید (با بازی افتضاح پيام دهکردي) رو میسازن!![]()
من بازی پیام دهکردی رو دوس دارم ولی اینجا اصلا بهش نمیخوره کاراگاهی اصلن!!!!!خدا وکیلی کریستی و کانن دویل هم میان کارکتر کاراگاه می سازن... نویسنده های ایرانی هم میان کارکتر جمشید (با بازی افتضاح پيام دهکردي) رو میسازن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)