یه خبر کوچیک اما خیلی خوشحال کننده حداقل برای من این بود که سازنده ها گفتن بازی از سیستم re spawning دشمنا استفاده نمیکنه ! اولین امتیازشم که عالی بود .
یه خبر کوچیک اما خیلی خوشحال کننده حداقل برای من این بود که سازنده ها گفتن بازی از سیستم re spawning دشمنا استفاده نمیکنه ! اولین امتیازشم که عالی بود .
خوب مثه اينكه بازي براي x360 و ريجن pal اومده........... .
تو این سایت واسه فروش گذاشتن ولی نمی دونم چرا x360 از بقیه گرونتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gamesradar هم به بازی 9 داد .
نکات مثبت:
Evocative paranormal atmosphere
Superb attention to detail
Play it cautious, and the shooting issues dissolve
نکات منفی :
The shooting sucks
May be too unforgiving for some
A few naive design decisions
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
Xbox World 360 هم كه 9 داده بود
+
Gripping levels, superb world
Full of clever ideas
-
Weak shooting
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
Gamereactor - 7/10
الان داشتم سایت گیم اسپات رو نگاه می کردم نوشته که بازی عناصر اکشن و ترس و نقش آفرینی رو با هم ترکیب کرده. این خیلی واقعا عالی هستش.
در ضمن دوستان زیاد به امتیازها توجه نکنید این بازی صد در صد یک بازی خیلی عالی هستش و احتمالا نسخه pc این بازی از xbox360 امتیاز بالاتری میگره.
امتیاز 9 تو این دورو زمونه که به بازیا بالای 8 نمیدن خیلی زیاده.مخصوصا حالا که نقش آفرینی هم داره که عالی میشه
نميدونم چرا همه از شوتينگ بازي ايراد گرفتن ! خودم هم تريلر ديدم زياد دلچسب نبود اما واقعا بازي اتمسفر خوبي داره كه سايت ها همگي تو نقدشون بهش اشاره كردن . در كل اميدوارم گيم پلي خوبي داشته و جذبمون كنه .
تا حالا كه مهمترين قسمت بازي يعني قسمت شوتينگش ايراد داشته ....بايد ديد مابقيش چطور ميشه...![]()
دوست عزیز مگه شما اونو بازی کردی؟ یکم صبر کنید بازی به دستمون برسه ببینیم چی میشه. ولی اگر بازی امتیاز 9 از گیم اسپات بگیره یعنی یه بازی فوق العاده و شاهکار هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)