تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 66 از 66

نام تاپيک: b650 آیا جانشین شایسته ای برای v10

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان و ممنون از راهنماييهاتون،
    من دو سه روزه كه دارم تاپيكهاي مربوط به خريد HDTV رو مي خونم واقعا استفاده كردم.
    الان بين 46B690 و plasma B650 مرددم ، شرايطم هم اينه:
    - خوره فيلم هستم و معمولا نسخه DVD واقعي مي بينم حتي به قيمت تاخير چند ماهه
    - وصل شدن به شبكه(Ethernet & Wireless) و امكان پخش فرمتهاي مختلف برام خيلي مهمه
    - تلويزيون ايران رو به جز فوتبال عمرا ببينم
    - متاسفانه ديگه وقت گيم ندارم
    - ريسيورم فعلا خروحي HDMI و يا كامپوننت نداره (Strong 4652) ولي بعد از تلويزيون حتما عوضش ميكنم
    - از CRT سامسونگ 29 اينچ مي خوام سوييچ كنم
    شراط محيطي:
    • فضاي اتاق يك مربع 7 در7 متر كه البته فاصله محل نشستن ما تا تي وي معمولا بيشتر از 3 متر نيست
    • دو تا بچه كوچولو دارم كه توان پياده كردن يك تانك رو در كمتر از يك ساعت دارند و معمولا همه چيز تو خونه در حال پروازه
    خيلي ممنون ميشم كه نظرتون رو بگين
    به علت وجود اون دوتا کوچولوتون و توان فوق بشریو اینکه همه چیز در حال پروازه پیشنهادم رو مدلی هست که دارای محافظ صفحه نمایش باشه که خدای ناکرده یکی از اقلام در حال پرواز به TV شما آسیب نرسونه.فکر کنم تمام PLASMA ها دارای محافظ هستند اما LCD رو دقیقا نمی دونم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از جوابت خیلی ممنون ولی امروز دیگه رفتم HDTV خریدم.
    با جمیع جهات آخرش به این نتیجه رسیدم که یه B690 با سیستم پدافند موشکی (برای اقلام در حال پرواز) بگیرم .
    از شما و بقیه دوستان هم تشکر می کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز از جوابت خیلی ممنون ولی امروز دیگه رفتم HDTV خریدم.
    با جمیع جهات آخرش به این نتیجه رسیدم که یه B690 با سیستم پدافند موشکی (برای اقلام در حال پرواز) بگیرم .
    از شما و بقیه دوستان هم تشکر می کنم
    دوست من سلام اولا مبارک باشه

اگر براتون مقدوره کمی در مورد امکانات و تصویر .....توضیحی بدین
    حتی المقدور تاپیکی مجزا.....که به راحتی بتونیم از اطلاعات مفیدتون استفاده کنیم.

تشکر می کنم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با تشکر
    پس با این حساب هنوز هم رنگ مشکی پاناسونیک ستودنی است چون اگر پیک برایتنس سامسونگ در حد G10 بود رنگ مشکی آن پایین بود یعنی مثلا تا حد 06/0 -- شاید همانطور که شما نیز در یکی از فرومها میزان برایتنس سامسونگ جدید B8650 رو پایین دونستید به همین دلیل تونسته سطح مشکی بالایی کسب کنه. شایدم سامسونگ عمدا برای دست یافتن به سطح مشکی بالا اینکار رو کرده . من که دارم یواش یواش به این CNET مشکوک میشم ابته قبلا خیلیها میگفتن و من باور نمی کردم ولی این طور عکس العمل عجولانه رو مشکوک میدونم . به هر حال صبر میکنم ضمنا آقا مهدی عزیز نظر خودتون رو میخام در مورد این مسئله بدونم یا اگر اطلاعات موثق و مفیدتری دارید لطف کنید تا استفاده کنیم ممنون میشم . با سپاس
    مشکل جدی که پاناسونیک در حال حاضر درگیرش هست افت بازتولید رنگ مشکی این پنل در مدت کوتاهی بعد از استفاده این پنل هست در مورد پیک برایتنس هم بالا بردن پیک برایتنس در پلاسماها = مصرف برق بیشتر هست تکنولوژی NeoPDP پاناسونیک این اجازه رو به پلاسماهای پانا داده تا با بهره وری بالاتر پیک برایتنس قابل قبولی داشته باشن.
    در مورد Cnet به نظر من اگر Cnet اینکارو نمیکرد باید بهش شک میکردین البته کاربرهای زیادی تو فروم AVS هستن که معتقدن Cnet راجب محصولات سامسونگ زیاد سخت گیر نیست ولی به هر حال این سایت میشه گفت امکانات و استقلال خوبی داره و یه نکته دیگه اینکه هنوز مشخص نیست که برندهای دیگه هم افت رنگ مشکی دارن یا نه مگر اینکه اونها هم تست بشن چون به گفته پاناسونیک همه تکنولوژیها و همه برندها افت رنگ مشکی دارن ولی موضوع مدت زمانی هست که این افت باید اتفاق بیوفته که تستها نشون داده این اتفاق در پلاسماهای پانا بعد از 1000 ساعت اتفاق افتاده که این مسئله غیر طبیعی هست.

5. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مشکل جدی که پاناسونیک در حال حاضر درگیرش هست افت بازتولید رنگ مشکی این پنل در مدت کوتاهی بعد از استفاده این پنل هست در مورد پیک برایتنس هم بالا بردن پیک برایتنس در پلاسماها = مصرف برق بیشتر هست تکنولوژی NeoPDP پاناسونیک این اجازه رو به پلاسماهای پانا داده تا با بهره وری بالاتر پیک برایتنس قابل قبولی داشته باشن.
    در مورد Cnet به نظر من اگر Cnet اینکارو نمیکرد باید بهش شک میکردین البته کاربرهای زیادی تو فروم AVS هستن که معتقدن Cnet راجب محصولات سامسونگ زیاد سخت گیر نیست ولی به هر حال این سایت میشه گفت امکانات و استقلال خوبی داره و یه نکته دیگه اینکه هنوز مشخص نیست که برندهای دیگه هم افت رنگ مشکی دارن یا نه مگر اینکه اونها هم تست بشن چون به گفته پاناسونیک همه تکنولوژیها و همه برندها افت رنگ مشکی دارن ولی موضوع مدت زمانی هست که این افت باید اتفاق بیوفته که تستها نشون داده این اتفاق در پلاسماهای پانا بعد از 1000 ساعت اتفاق افتاده که این مسئله غیر طبیعی هست.

باز هم از اطلاعات مفید و بیطرفانتون تشکر میکنم
    شاید اگر این وسعت آگاهی و کمی هم انتقاد پذیری همراه با دوری جستن از تعصبات کورکورانه در ما ایرانیها
    به صورت یک سونامی در عموم جامعه گسترش می یافت ما هم میتوانستیم تولید کننده علم باشیم نه صرفا مصرف کننده ای که یه چشمش به ته خالی جیبش و یه چشم دیگش به بازار اجنبی که باید 2برابر قیمت جنس بنجول بخره و هزار بار حرص هم بخوره.
    به هر حال من مایه دار نیستم و یه کارمند ساده هم بیشتر نیستم ولی حاضر هم نیستم پولم رو بابت جنس بی کیفیت دور بریزم. از اونجایی هم که خیلی صبر کردم برای خرید tv فکر میکنم به همون نتیجه شما رسیدم . شرمنده این سوال رو تو یه پست دیگه هم پرسیدم ولی کل بودجه ای که با هزار زحمت جورش کردم 2 تومنه و حاضر نیستم این پولو دور بریزم . آیا میتونم با این پول یه مدل از پلاسماهای پایونر بخرم . ؟ کدام مدلشو بخرم بهتره ؟ سایت هست که قیمت های مناسبی داشته باشه ؟
    ممنون- موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست من سلام اولا مبارک باشه

اگر براتون مقدوره کمی در مورد امکانات و تصویر .....توضیحی بدین
    حتی المقدور تاپیکی مجزا.....که به راحتی بتونیم از اطلاعات مفیدتون استفاده کنیم.

تشکر می کنم
    مرسی
    امشب تازه قراره برسه خونه ولی چشم حتما چون خودم میخوام هم به اینترنت وصلش کنم هم به pc هم به ریسیور و دی وی دی پلیر (کامپوننت) هم به دیجیتال تیونر (hdmi) اجتمالا خیلی به در و دیوار می خورم.
    ولی درمورد تاپیک مجزا، تو این تاپیک مطالب خیلی عالی هست مخصوصا پستهای PMAX که تی وی رو خریده و مرحله به مرحله همه چیزشو تست کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اشتباه نکنم یه تاپیک مجزا هم در مورد مسایل و مشکلات b690 هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •