مشکل جدی که پاناسونیک در حال حاضر درگیرش هست افت بازتولید رنگ مشکی این پنل در مدت کوتاهی بعد از استفاده این پنل هست در مورد پیک برایتنس هم بالا بردن پیک برایتنس در پلاسماها = مصرف برق بیشتر هست تکنولوژی NeoPDP پاناسونیک این اجازه رو به پلاسماهای پانا داده تا با بهره وری بالاتر پیک برایتنس قابل قبولی داشته باشن.
در مورد Cnet به نظر من اگر Cnet اینکارو نمیکرد باید بهش شک میکردین البته کاربرهای زیادی تو فروم AVS هستن که معتقدن Cnet راجب محصولات سامسونگ زیاد سخت گیر نیست ولی به هر حال این سایت میشه گفت امکانات و استقلال خوبی داره و یه نکته دیگه اینکه هنوز مشخص نیست که برندهای دیگه هم افت رنگ مشکی دارن یا نه مگر اینکه اونها هم تست بشن چون به گفته پاناسونیک همه تکنولوژیها و همه برندها افت رنگ مشکی دارن ولی موضوع مدت زمانی هست که این افت باید اتفاق بیوفته که تستها نشون داده این اتفاق در پلاسماهای پانا بعد از 1000 ساعت اتفاق افتاده که این مسئله غیر طبیعی هست.
باز هم از اطلاعات مفید و بیطرفانتون تشکر میکنم
شاید اگر این وسعت آگاهی و کمی هم انتقاد پذیری همراه با دوری جستن از تعصبات کورکورانه در ما ایرانیها
به صورت یک سونامی در عموم جامعه گسترش می یافت ما هم میتوانستیم تولید کننده علم باشیم نه صرفا مصرف کننده ای که یه چشمش به ته خالی جیبش و یه چشم دیگش به بازار اجنبی که باید 2برابر قیمت جنس بنجول بخره و هزار بار حرص هم بخوره.
به هر حال من مایه دار نیستم و یه کارمند ساده هم بیشتر نیستم ولی حاضر هم نیستم پولم رو بابت جنس بی کیفیت دور بریزم. از اونجایی هم که خیلی صبر کردم برای خرید tv فکر میکنم به همون نتیجه شما رسیدم . شرمنده این سوال رو تو یه پست دیگه هم پرسیدم ولی کل بودجه ای که با هزار زحمت جورش کردم 2 تومنه و حاضر نیستم این پولو دور بریزم . آیا میتونم با این پول یه مدل از پلاسماهای پایونر بخرم . ؟ کدام مدلشو بخرم بهتره ؟ سایت هست که قیمت های مناسبی داشته باشه ؟
ممنون- موفق باشید