دوست عزیز!
شما همیشه با بقیه اینطور صحبت می کنی؟!!
دوست عزیز!
شما همیشه با بقیه اینطور صحبت می کنی؟!!
من اینجا شوخی می کنم![]()
اخه خیلی تعجب کرده بودی
کیفیت تصویر y550 چطوره؟ زود گرم میشه؟ چه نواقصی ممکنه داشته باشه؟
من بعد از 1 ماه هنوز از خریدم راضیم, صفحه نمایش خوبی داره و زاویه دیدش بسیار عالی هست, ویندوز 7 هم بر عکس ویستا منو کلافه نکرده و بسیار راحت و روان هست, در کل من از این سیستم راضی هستم. بازیهایی که تابحال نصب کردم با بهترین کیفیت به خوبی اجرا شدن البته چون وقتشو ندارم بازی نکردم ولی تست کردم
از لحاظ حمل و نقل سنگین نیست واستون؟ چه عیبی ازش دیدی؟ سرعت سیستم چطوره؟ تماشای فیلم باهاش لذتبخشه؟![]()
دوستان هرکی که این لپتاپو خریده از مزایا و معایبش بگه اینجا
مرسی![]()
فرقش فقط به بلوری نیست.به فرکانس cpu ش اضافه شده .(2.5) به نظر من که لنوو از بقیه برند ها قابل اعتماد تره (البته بعد اسوس ) .
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن .بعضیا حتا ارزش بحث کردن رو هم ندارن.![]()
نه از لحاظ حمل چندان سنگین نیست البته من همیشه با ماشینم و کمتر روی کولم حملش میکنم. تنها عیبی که من دیدم داشتن فقط 2تا پورت usb هستش که با یک usb hub حل شد و همچنین نداشتن مودم اینترنال که من هنوز نیاز پیدا نکردم بخرم.
سرعت سیستم عالی هست و همچنین کیفیت led و صدای دالبی عالی. من تعدادی فیلم hd را نگاه کردم لذت بردم. البته این را هم بگم که صداش زیاد قوی نیست ولی کیفیت پخشش فوق العاده هست
میشه شما مدل لپتاپتون رو بگید(چون الان سه جور لنوو هست توی سایت سازگار .مال شما cpu ش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)