سلام
کی میدونه اینا چیکار میکنه؟ کجا کاربرد داره تو چه نرم افزاری ؟
آموزشش هم فکر کنم هست اونجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور حرفه ای با این نرم افزار کار می کنم
با اين نرم افزار در حد متوسط کار کردم ولي مايلم کار کردن رو باهاش بيشتر ياد بگيرم
با اين نرم افزار تا حدودي آشنا هستم ولي مايلم کار کردن رو باهاش بيشتر ياد بگيرم
اسمش رو شنيدم ولي مايلم کار کردن رو باهاش بيشتر ياد بگيرم
اصلا نميدونم اين نرم افزار چي کار ميکنه
سلام
کی میدونه اینا چیکار میکنه؟ کجا کاربرد داره تو چه نرم افزاری ؟
آموزشش هم فکر کنم هست اونجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیدونه؟
اولی که پلاگینه خیلی هم معروفه البته تو این صفحه ای که شما گزاشتی آموزش استفاده از پلاگیناست اول باید پلاگین رو دانلود کنی بعد میتونی این افکت ها رو اجرا کنی
دومی هم پلاگینه که نسخه دموش تو سایت هست و باید سریال نامبرشو پیدا کنی تا کامل بشه
آقا من این آموزش پی سی ورلد رو گرفتم. واقعا عالیییییییی بود. به همه توصیه میکنم که بخرن.
خوب دیگه چیزی آموزشی نمیذارین اینجا؟؟؟؟؟؟؟
سلام...من مشكل فارسي نويسي دارم...خواهش ميكنم يكي كمكم كنه.با فارسي نويس هم برطرف نميشه
از فارسی نویس ها از جمله مریم میتونید استفاده کنید
پ.ن:لطفا مشکلاتتون رو در تاپیک جدید از این به بعد مطح فرمائید
با تشکر
آقا ما هرچی گشتیم نتونستیم لینک فایل های ضمینه و آموزش پی دی اف رو پیدا کنیم اگه میشه یکی من رو راهنمایی کنه.
در ضمن جا داره از نویسنده این مظلب بسیار زیاد تشکر و قدردانی کنم که زحمت کشیدن و این مطالب رو آماده کردن.
نوکترم عزیز.حتما باز هم از این آموزش ها بزار
سلام من پلاگین Trapcode Form v1.0 گرفتم اگر کسی بلده باش کار کونه لتفا توضیح بده.
دستت درد نكنه
منتظر آموزشهاي بعدي هستيم
فایل psd وجود نداره که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)