تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 89

نام تاپيک: چری a15

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم تندرهشت میلیونی را چرا ما باید پانزده میلیون بگیریم به نفع سودجویان ازش تبلیغ کنیم تعصب بی جا هم ندارم چون سنم
    از تعصب بچگانه گذشته تندر ماشین خوبی هست به شرط اینکه باقیمت واقعی فروخته شه
    خلاصه بنظر شما این قیمت بابت تندر مناسب هست برادر گلم ؟ امیدوارم شما منطقی باشید جسارت منم ببخشید... هرکس هم هر ماشینی سوار میشه خدا کند باعث خوشی واسش باشه وخیرش را ببینه
    دوست عزیز اگه بحث قیمت باشه که هیچکدوم از ماشینایی که ما داریم میخریم به قیمت واقعی شون عرضه نمیشن !!! الان تندر توی رنج 15 میلیون یکی از بهترین ماشین هاست . ایمنی اون سه ستاره هست در صورتی که چری فکر میکنم با ایربگ به زور یه ستاره بگیره ( اونم عمرا بگیره !!! ) برای اینکه به حرف بنده پی ببرید به تست تصادف این خودرو دقت کنید .

2. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بهترین کسانی که میتونند نظر بدن کسانی هستند که خود ماشینو داشته باشند ایشونم این ماشینو (چری)داره و راضی هست پس کسی نمیتونه مخالفت کنه چون این ماشینو حتی چند بارم بیشتر ندیده...ال90نیاز به تعریف دیگه نداره پس اینجافقط درمورد چری هستش
    حالا قیمت 2گانه سوزش چنده پس ازش راضی هستین؟
    اگه زحمتی نیست عکسی از نمای داخل بزارید
    در ضمن چری ویانا اون چجوریاست چه فرقی با a15داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماشين چرتيه
    شتابش اندازه پرايد هم نيست
    6 تومن هم نمي ارزه

5. این کاربر از HardWare Professor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماشين چرتيه
    6 تومن هم نمي ارزه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوست من چری اینقدر مشتری داره نیاز به تبلیغ ندارد بطوری که سناباد خودرو چندی پیش به نمایندگی ها اعلام کرد ثبت نام نکنید تا تعهداتش عمل کنه روز به روز هم داره توی خیابانها بیشتر میشه من میگم تندرهشت میلیونی را چرا ما باید پانزده میلیون بگیریم به نفع سودجویان ازش تبلیغ کنیم تعصب بی جا هم ندارم چون سنم
    خلاصه بنظر شما این قیمت بابت تندر مناسب هست برادر گلم ؟ امیدوارم شما منطقی باشید جسارت منم ببخشید... هرکس هم هر ماشینی سوار میشه خدا کند باعث خوشی واسش باشه وخیرش را ببینه
    حرف شما کاملا درست البته توجه کنید که چری هم با قیمت واقعیش در ایران فروش نمیره!!

به هر حال من خودم تندر دارم و فعلا ازش راضی هستم.البته باید دید که رضایت چه شرایطی داره؟!

این ماشین بصورت خالص 13900000 پای من در آمد.حالا فرض بگیریم که واردات خودرو آزاد بود و عوارض هم بجای 90% حدود 5% بود

به نظر شما آیا من حاضر میشدم بابت یک گاری 7000$ حدود 14500$ بدم؟!

خیر مستقیم میرفتم یک تویوتا یاریس 2010 یا یک هیوندای سوناتا 2009 میگرفتم و البته سراغ چری 6000$ هم نمیرفتم!

فکر می کنم شرایط تمام انسانهایی که بلوغ عقلی(یک ذره عقل توی کله شون هست ) دارند همین هست

متاسفانه الان شرایط صنعت کشور از بحرانی هم گذشته و بیشتر شبیه یک حالت دزدی سر گردنه هست و اکثر مردم هم این را فهمیدن!وگرنه دلیل نداره که بعد از این همه دزدی دو شرکت خودرو سازی کشور آقایون تازه یادشون بیاد که بله یک مصرف کننده بدبختی هست که از قضا حقوقی هم داره(حالا این حقوق چی هست و چطور باید عدا بشه دیگه بحثش جداست)
    Last edited by ess_1362; 16-06-2010 at 12:35.

8. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mb2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست من چری اینقدر مشتری داره نیاز به تبلیغ ندارد بطوری که سناباد خودرو چندی پیش به نمایندگی ها اعلام کرد ثبت نام نکنید تا تعهداتش عمل کنه روز به روز هم داره توی خیابانها بیشتر میشه من میگم تندرهشت میلیونی را چرا ما باید پانزده میلیون بگیریم به نفع سودجویان ازش تبلیغ کنیم تعصب بی جا هم ندارم چون سنم
    ببین برادر گلم ، بحث قیمت که شما میفرمائید اصلاً هیچ ماشینی تو ایران به نسبت امکانات و کیفیتش قیمت واقعی نیست و بالاتر است و مطمئناً تنها شامل تندر نمی شه . تندر هم همانطور که می فرمائید قراربود با قیمت 8 میلیون تو ایران بفروش برسه ولی آیا اگه قرارباشه تندر 8 میلیون باشه اونوقت پراید باید چقدر باشه ، روآ ، 405 ، سمند چیه ؟. پس انصاف نیست فقط روی یه ماشین زوم کنید و بگیم قیمتش بالاست . هدف فقط همینه که دیدمون را یه مقدار وسیع تر کنیم و بدور از هر گونه تعصبات نسبت به موضوع قضاوت کنیم وگرنه نه جنابعالی و نه بنده وکیل وسی این صنایع خودرو سازی نیستم .
    Last edited by mb2006; 16-06-2010 at 12:52.

10. 2 کاربر از mb2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

ماشين چرتيه
    6 تومن هم نمي ارزه
    سلام دوستان من مدتی بود به اینجا سر نمی زدم چون به این نتیجه رسیدم برخی از دوستان خوب من بدون دانش فنی روی هوا حرفی می زنند خدا می دانند من هر وقت از چری پیاده می شوم و پشت پراید می نشینم با خودم میگم خدا یا چی بسر این پرایده آمده چرا راه نمیره یادم میاد که با شتاب چری مقایسه اش می کنم .من قبلا تندر داشتم می دانم چی هست اگر چری بعد از کار درآمده بود زیر قیمت ردش می کردم بازم تندر می خریدمتندر 90 خوبه ولی چون زیاد شده بود رفتم سراغ ماشینی که قیمت مناسب آبشن بالا داشته باشه و تعدادش کم باشه انشاا.. خدا به همه ما توان مالی بده ماشین های بهتر ازاینها سوار شیم .از دوستان تشکر می کنم که در بحث بامن همراه هستند تا به یک نتیجه ای برسیم

12. این کاربر از mania2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام فقط تست تصادف ماشین را ببینید برای همه چی کافی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آیا تا حالا تست تصادف ماشین چری ویانا را دیدید
    و انتخابش کردید؟ حتی یک ستاره هم نگرفته است

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض تست ساختگی رقبا

آیا تا حالا تست تصادف ماشین چری ویانا را دیدید
    و انتخابش کردید؟ حتی یک ستاره هم نگرفته است
    علی آقا شما تازه به این تست رسیدید من تصادف یک 405 ( واقعی) دیدم که از عقب خورده بود به یک بنز خاورتا صندوق عقب آن لوله شده بود به طوری که کسانی که سرصحنه بودند می گفتند اجساد را باید با همین ماشیندفن کرد چون نمیشه تیکه های اجساد را از بین اهن ها جدا کرد . و همینطور پراید حتی سمند روزانه چه همه کشتهمیدهند بعد هم وزیر صنایع دستور داده ماشین های بی کیفیت چینی در ایران مونتاژ نشوند پس چری چقدر ایمن بوده که در زمان ایشان شروع به مونتاژ شده و تست های مربوطه را پاس کرده و مدتی هم ایرانخودرو آن را بصورت آزمایش می زد و بیش از سی کشور جهان همین a15 تردد داره ولی اگر ازمن سئوال شود کدام ماشین ایمنه باتوجه به اینکه ال 90 داشتم میگم ایمنی( تندر) فعلا از 405 و پراید بهتره چری هم بدنه محکمی داره برو نشان بده به اهل فن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •