یه نکته خیلی مهم که دوستان اکثراً تو این بخش اهمیت نمیدن رو من متوجه شدم و اون استفاده در دنیای واقعیه نه پشت ویترین مغازه، من خیلی حرفه ای نیستم و فقط چندتا Review خوندم تو اکثر این Review ها هم جمع بندی که کنی G10 بهتر از B650 بنظر میاد.
اما B650 رو برای SD و scaling که انجام میده یکی از بهترین ها در دنیا میدونن که به خاطر پردازش عالی که روی تصاویر انجام میده البته در این مورد با LED های سامسونگم هم مشترکه؛ ولی دقیقاً یکی از بزرگترین نقات ضعف G10 تو Review هایی که من خوندم تصاویر SD هست و تصاویری که قرار باشه پردازشی گنده ای مثل بزرگ کردن تصویر انجام بده.
نکته خیلی مهم اینجاست که در حالت عادی بیش از 90% استفاده روزانه ما از تصاویر SD هست (برای من و خیلیای دیگه که فکر میکنم 99% استفاده) یعنی از تصاویر ماهواره دیجیتال، تصاویر تلویزیون خودمون، فیلم های DVD همه SD هستن و در رزولوشن 480i یا 576i یا یکمی بیشتر یا کمتر کار میکنن، واقعاً چقدر پیش میاد که مثلاً فیلم 1080P بزارید ببنید! حتی در مورد 720p هم چون بازم G10 باید Scaling و پردازش روی تصویر انجام بده من 99% احتمالا میدم بازم B650 بهتر عمل میکنه. یعنی در تناسب 1:1 1080P هست که واقعاً G10 بهترین کیفیتش رو ارائه میده، حتی بازیهای Xbox360 و Ps3 هم تعداد کمیشون Upscaling نمیکنن و 1080p واقعی هستن که فکر میکنم به اندازه انگشتای دستم نباشن (البته اونجا خوده کنسول ها معمولاً عملیات Scaling رو انجام میدن) البته G10 تأخیر کمتری داره شاید از این نظر برای بازی بهتر باشه.