تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 66 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه نکته خیلی مهم که دوستان اکثراً تو این بخش اهمیت نمیدن رو من متوجه شدم و اون استفاده در دنیای واقعیه نه پشت ویترین مغازه، من خیلی حرفه ای نیستم و فقط چندتا Review خوندم تو اکثر این Review ها هم جمع بندی که کنی G10 بهتر از B650 (همون B690) بنظر میاد.

اما B690 رو برای SD و scaling که انجام میده یکی از بهترین ها در دنیا میدونن که به خاطر پردازش عالی که روی تصاویر انجام میده البته در این مورد با LED های سامسونگم هم مشترکه؛ ولی دقیقاً یکی از بزرگترین نقات ضعف G10 تو Review هایی که من خوندم تصاویر SD هست و تصاویری که قرار باشه پردازشی گنده ای مثل بزرگ کردن تصویر انجام بده.

نکته خیلی مهم اینجاست که در حالت عادی بیش از 90% استفاده روزانه ما از تصاویر SD هست (برای من و خیلیای دیگه که فکر میکنم 99% استفاده) یعنی از تصاویر ماهواره دیجیتال، تصاویر تلویزیون خودمون، فیلم های DVD همه SD هستن و در رزولوشن 480i یا 576i یا یکمی بیشتر یا کمتر کار میکنن، واقعاً چقدر پیش میاد که مثلاً فیلم 1080P بزارید ببنید! حتی در مورد 720p هم چون بازم G10 باید Scaling و پردازش روی تصویر انجام بده من 99% احتمالا میدم بازم B650 بهتر عمل میکنه. یعنی در تناسب 1:1 1080P هست که واقعاً G10 بهترین کیفیتش رو ارائه میده، حتی بازیهای Xbox360 و Ps3 هم تعداد کمیشون Upscaling نمیکنن و 1080p واقعی هستن که فکر میکنم به اندازه انگشتای دستم نباشن (البته اونجا خوده کنسول ها معمولاً عملیات Scaling رو انجام میدن) البته G10 تأخیر کمتری داره شاید از این نظر برای بازی بهتر باشه.
    Last edited by milky way; 06-11-2009 at 17:18.

2. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جالبه من تا حالا چیزی در مورد برفک توی پلاسماها نشنیده بودم توی بازار هم که G10 و ... رو دیدم متوجه چیزی نشدم. چه طور میشه با وجود چنین مشکلی G10 یکی از با کیفیت ترین تصویرهای دنیا را داشته باشه احتمالا این مساله مربوط به کیفیت تصویر میشه نه چیز دیگه نویز توی تصاویر SD ممکنه باعث این شده باشه شاید هم فروشنده از سورس و کابل مناسبی برای پخش تصویر استفاده نکرده باشه اگه چنین مشکلی توی تصویر HD ای که از HDMI پخش میشه وجود داشته باشه اونوقت میشه گفت اساسی هست فکر کنم دوستان حرفه ای باید کمک کنند. در مورد درخشش تصویر هم درسته با اینکه پلاسماهای جدید سه برابر ال سی دی ها روشنایی دارند(1500) ولی تصاویرشون مات به نظر میرسه و این یکی از دلایل جذب نشدن به پلاسماهاست.
    بله صحیح می فرمایید اما شاید کلمه برفک کلمه مناسبی نباشه چون همه ما ذهنیت دیگری از برفک داریم. این ویژگی که من میگم را چند تا دوستانی که G10داشتند در این انجمن تایید کردند و همه اذعان دارند که از فاصله نزدیک کتر از دو سه متر وقتی که ورودی همه HDMI و FULL HD نیست این موضوع به چشمشون میاد.

یکی از جاهایی که این رو خود من هم دیدم فروشگاه کرفور یا هایپر استار بود که با فاصله کمی انواع سامسونگ و پاناسونیک را کنار هم گذاشته بود و با و جودیکه ورودی FULL HD داده بود باز هم به چشم میامد.
    در خیلی از مغازه های جمهوری ورودی ها کمپوننت است و فرق G10 با بقیه اصلا به چشم نمیاد.

دوست عزیزمون آقای آنتی دراکولا یا Alucard توضیحات خیلی خوبی در این مورد ارایه داده اند که در صفحه ۳ همین مباحث آمده و من تکرار میکنم:

Alucard:
    مشکل Upscale در پنل G10 پاناسونیک در رزولوشنهای SD وجود داره و این مشکل شامل پخش Soft یا به قولی کمی نرم تصاویر از سیگنالهای SD میشه که ممکنه مقداری لبه های تصاویر رو نرم تر از بعضی پنلها که عملکرد بهتری دارن نشون بده ولی مشکلی از بابت عملکرد منفی مثل اغلب تلویزیونهای برندهای کره ای که مشکل اسکن کردن ویا pull down کردن فریمهارو دارن وجود نداره یعنی خطا نمیکنه و دچار lag نمیشه .

مهم:
    بخشی از عملکرد پنل در پخش با کیفیت سیگنالهای SD مربوط به Upscaler پنل میشه که کارش بزرگنمایی تصاویر هست سایر موارد مثل کنتراست بالا و دقت رنگ و اشباع رنگ مناسب و قابلیت پنل در هندل کردن حرکات که اصطلاحا بهش Motion Clarity یا وضوح حرکات هم میگن در پخش با کیفیت هر سیگنالی از جمله سیگنالهای SD تاثیر گذار هست بنابراین وقتی پنلی Upscaler متوسط داره این ضعف به طور اساسی روی عملکرد پنل در پخش سیگنالهایی با رزولوشن پائینتر از رزولوشن Native پنل تاثیر نداره هر چند امتیاز منفی به حساب میاد ولی اینطور نیست که بگیم فلان پنل چون مثلا Upscaler ضعیف داره پس کلا رو سیگنالهای SD ضعف داره مثل همین مورد پنل G10 که با وجود عملکرد منفی در Upscaler پنل باز هم در مجموع سیگنالهای SD رو خیلی بهتر از 90 درصد پنلهای موجود نمایش میده که دلیلش رنگهای طبیعی و اشباع رنگ بالا و Motion Clarity قوی این پنل هست.
    در ضمن موقع پخش بسیاری از سیگنالهای SD مثل DVD یا حتی ماهواره در دستگاههای جدید Upscaler پنل به صورت Bypass در میاد و Upscaler دستگاه (DVD یا ماهواره ) کار بزرگنمایی رو انجام میده.

معمولا چیپستهای گرون قیمت برای Upscale پنلهارو روی مدلهای High End مختلف نصب میکنن که قیمت پنل رو هم بالا میبره نمیشه توقع داشت که پنلهای 40 و 42 اینچی موجود در بازار به خصوص اونهایی که قیمتهایی زیر 1500 الی 1700 دارن عملکرد قوی داشته باشن و مثل پایونیر Kuro کیفیت DVD های معمولی رو در حد سیگنالهای HD بالا ببرن.

به نظر من اغلب ما که معمولا با لپ تاپ و موبایل و انواع نمایشگر های دیجیتال در وسایل الکترونیکی سرو کار داریم نرم شدن تصویر و معلوم نبودن پیکسهای لبه تصاویر را نشانه ای از افت کیفیت میدانیم و این موضوع اصلا فرهنگی نیست و ربطی به ایرانی بودن نداره. خیلی جاها خوندم که میگن ایرانی ها درخشش ال سی دی را نشانه کیفیت می دانند در صورتیکه من اصلا از درخشش خوشم نمیاد و معمولا در نور کم تلویزیون میبینم.
    برای خیلی از ما داشتن رنگ واقعی پلاسما و یا مشکی عمیق تر وقتی که تصویر لبه های نرم داشته باشه اهمیتی نداره و بیشتر ترجیح میدیم از دیدن یک تصویر با جزییات و لبه های تیز لذت ببریم حالا رنگش یکم واقعی نبود ایرادی نداره چون چشم عادت میکنه و متوجه نمیشه ضمن اینکه تصاویر را کنار هم نمیبینیم که متوجه تفاوتها بشیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه نکته خیلی مهم که دوستان اکثراً تو این بخش اهمیت نمیدن رو من متوجه شدم و اون استفاده در دنیای واقعیه نه پشت ویترین مغازه، من خیلی حرفه ای نیستم و فقط چندتا Review خوندم تو اکثر این Review ها هم جمع بندی که کنی G10 بهتر از B650 بنظر میاد.

اما B650 رو برای SD و scaling که انجام میده یکی از بهترین ها در دنیا میدونن که به خاطر پردازش عالی که روی تصاویر انجام میده البته در این مورد با LED های سامسونگم هم مشترکه؛ ولی دقیقاً یکی از بزرگترین نقات ضعف G10 تو Review هایی که من خوندم تصاویر SD هست و تصاویری که قرار باشه پردازشی گنده ای مثل بزرگ کردن تصویر انجام بده.

نکته خیلی مهم اینجاست که در حالت عادی بیش از 90% استفاده روزانه ما از تصاویر SD هست (برای من و خیلیای دیگه که فکر میکنم 99% استفاده) یعنی از تصاویر ماهواره دیجیتال، تصاویر تلویزیون خودمون، فیلم های DVD همه SD هستن و در رزولوشن 480i یا 576i یا یکمی بیشتر یا کمتر کار میکنن، واقعاً چقدر پیش میاد که مثلاً فیلم 1080P بزارید ببنید! حتی در مورد 720p هم چون بازم G10 باید Scaling و پردازش روی تصویر انجام بده من 99% احتمالا میدم بازم B650 بهتر عمل میکنه. یعنی در تناسب 1:1 1080P هست که واقعاً G10 بهترین کیفیتش رو ارائه میده، حتی بازیهای Xbox360 و Ps3 هم تعداد کمیشون Upscaling نمیکنن و 1080p واقعی هستن که فکر میکنم به اندازه انگشتای دستم نباشن (البته اونجا خوده کنسول ها معمولاً عملیات Scaling رو انجام میدن) البته G10 تأخیر کمتری داره شاید از این نظر برای بازی بهتر باشه.
    بله کاملا موافقم فقط منظورتون از b650 مدل lcd آن است که در ایران به شماره b690 موجود است یا مدل پلاسما که از ۵۰ اینچ شروع میشه؟

چون در حال حاضر هر سه مدلی که مطرح شده یعنی g10 و پلاسما b650 و ال سی دی b690 هرسه جزو بهترین خریدهای ممکن از بازار ایران معرفی می شوند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله کاملا موافقم فقط منظورتون از b650 مدل lcd آن است که در ایران به شماره b690 موجود است یا مدل پلاسما که از ۵۰ اینچ شروع میشه؟

چون در حال حاضر هر سه مدلی که مطرح شده یعنی g10 و پلاسما b650 و ال سی دی b690 هرسه جزو بهترین خریدهای ممکن از بازار ایران معرفی می شوند.
    بله همونطور که گفتین B650 و B690 یکی هستن، من منظورم همون B690 بود.
    Last edited by milky way; 06-11-2009 at 17:19.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
    با این تفاسیر برای دیدن شبکه های تلویزیون و ماهواره G10 یا B690 ؟

زاویه دید B690 چنده؟

این B690 در تصاویر سریع مثل فوتبال کم نمیاره؟

این برفک ها واقعا تو فاصله 1 یا 2 متری به چشم میان؟

و در کل G10 یا B690 ؟
    اگه میشه یکم سریعتر بنده رو در جریان بزارید
    ممنون
    Last edited by smallfrank; 06-11-2009 at 17:43.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

این جریان برفک رو اگر منظور دوستان PWM نویز پلاسما باشه فکر نمیکنم این نویز از فاصله 50 سانتی متر به بعد Visible باشه البته پنلهای پایونیر PWM نویز بیشتری دارن که ممکنه تا1 متر هم قابل روئیت باشه ولی از اونجایی که کسی تو این فاصله جلوی یک پنل 40 - 50 اینچی نمیشینه در عمل مشکلی وجود نداره.
    ------------------------------------
    یک طرف دیگه قضیه برای این جریان برفک روی سیگنالهای SD یک رابطه فیزیکی خیلی ساده برقرار هست وقتی کیفیت آنتن پائین باشه مقداری نویز به وجود میاد هر چقدر هم مقدار این نویز کم باشه وقتی پنل عمل بزرگنمایی رو انجام میده دونه های نویز رو هم بزرگتر میکنه بیشتر کسایی که HDTV میخرن چون قبلا با تلویزیون لامپ تصویری در سایز پائین تصاویر رو تماشا میکردن متوجه این نویز نمیشدن ولی با بزرگتر شدن این دونه ها به دلیل بزرگتر بودن سایز تلویزیون این جریان بیشتر نمود پیدا میکنه.
    --------------------------------------
    امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
    راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست
    دلیل اینکه مات تر بودن پلاسماهای جدید سامسونگ نسبت به LCD ها بیشتر نمود پیدا میکنه پیک برایتنس پائین این پنلها هست فکر میکنم حداکثر نزدیک به 50 فوت لامبرت شدت روشنایی پلاسما پنلهای سامسونگ باشه که این عدد در پلاسماهای جدید پاناسونیک 92 فوت لامبرت و در بعضی LCD ها تا 120 فوت لامبرت هم میرسه.البته در زیر نور یک اتاق نسبتا پر نور 40 فوت لامبرت هم کفایت میکنه و مشکل بیشتر LCD ها در برایتنس بالا Over bright شدن تصویر هست که جزئیات رو کم میکنه.

8. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از نظر فنی و نظری صحبت شما کاملا درسته اما در عمل دوستانی که در انجمن هستند تجربه های متفاوتی دارند و همین باعث میشه ما را به شک بیاندازه. توجه داشته باشید که خیلی از دوستان این تلویزیون را در خانه دارند و با ورودی آتن هم قضاوت نکرده اند و با به قصد خرید در فروشگاه این تصاویر را دیده اند که قطعا فروشنده حداکثر تلاشش را برای بهتر جلوه دادن تصاویر کرده است. خود من تصاویر را از نزدیک دیدم و این حس بهم دست داده. نه از ۵۰ سانتی متری از دو متری هم برام محسوس بوده.
    مقایسه ای که در مورد تجربه قبلی افراد و تقویت جزییات و نویز در hdtv کردید برای پلاسما و ال سی دی هر دو مشترکه و باید برای ال یب دی هم همینارو بگن.

به عنوان مثال:
    آقای pmax که این بحث را آغاز کردند تصاویر شبکه سه با پلاسما g10 را ویران کننده توصیف کردند

نوشته شده توسط vahidpsr
    دوستان عزيز توجه كنند : g10 فقط و فقط كيفيت رنگ داره و اصلا به درد كانالهاي تلويزيون ما و حتي بسياري از كانالهاي ماهواره نمي خوره. يعني تصويري كه كيفيت واقعي full hd نداشته باشه در اين تلويزيون علي رغم كنتراست و كيفيت رنگ بالا به شدت تار ديده ميشه. لبه هاي تصوير اشخاص در اين تلويزيون نرم (smooth) نيست و وقتي تلويزيون نگاه مي كنيد (منظور كانالهاي معمولي ) فكر مي كنيد كه تصويركمي شطرنجي شده. تازه من كانالهاي تلويزيون ايران (1 تا 6) را با استفاده از ماهواره در اين تلويزيون ديدم . حالا اگه از آنتن هوايي استفاده كنيد كه ديگه آنقدر اعصاب خرد ميشه كه بايد تلويزيون را خاموش كنيد.

نوشته شده توسط pmax
    بهرحال تصویر G10 در هنگام پخش فیلم HD کمی بهتر از B690 و بطور واضحی بهتر از S10 بود . این غیرقابل انکاره اما همین G10 وقتی داشت بازی فوتبال شبکه 3 رو نشون میداد بشکل ویران کننده ای تصویرش مزخرف بود بطوری که دهن من باز مونده بود .
    فروشنده می گفت شما که می خوای g10 بگیری . برو s10 بگیر حدودا 1.100 و این 400 تا تفاوت رو یک سینمای خانگی خوب پاناسونیک بردار

نوشته شده توسط abbas_p
    اره درست میگی من هم دقیقا این نقطه هارو میبینم..حالا جالب ینکه تو دفترچه هم ذکر شده که این نقطه ها پیکسل هستن که بطور دائم درحال روشن و خاموش شدن هستن(اخرش هم گفته این یک نقص نیست)
    تو فترچه ای که از سایت پاناسونیک دانلود کردم..همچین چیزی ذکر نشده!!!
    من این نقطه هارو تو تصاویر sd از فاصله 2 متری هم میبینم..

نوشته شده توسط alibhroz
    سلام.بچه ها تی وی من g10 زمانی که میرم از جلو تصویر رو میبنم تصویر لرزش داره و یه چیزای خیلی کوچیک مثل برفک رو تصویر داره البته از دور اینطوری نیست. با تعریف هایی که از g10 شنیدم و انتخابش کردم فکر کنم این چیزا واسش عادی نباشه. اگه کسی اطلاعاتی بده ممنون میشم. در ضمن وقتی یه کلیپ اچ دی هم دیدم روش همون برفکای خیلی ریزو داشت البته با لپ و تاب و کابل معمولی. اعصابم خیلی خورده
    فاصله 20 سانتی که نه ولی وقتی میرم جلو میبینم حالم گرفته میشه حالا شرطی شدم میرم جلوش رد میشم بایدیبینم که بازم حالم گرفته میشه. راستی میشه روش کالیبره کردن g10 رو بهم بگین تو یکی از تاپیکا یه چیزایی بود ولی نگفته بود چکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه

از یک فروم خارجی هم تجربه مشابهی را در یادداشتهای قبلی خودم نقل کردم.

حالا نمیدونم ایراد از کجاست. فروشنده عقلش نمیرسه ورودی خوب بده؟ چشم ما ناوارده؟ این دوستان الکی میکن؟ یا موارد دیگر

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی نیست جواب سوالای مارو بده؟
    1_زاویه دید B690 چنده ؟

2_B690 در تصاویر سریع مثل فوتبال کم نمیاره؟

3_برفکهای g10 از 1 یا 2 متری هم دیده میشن؟

4_برای تلویزیون و ماهواره g10 بهتره یا B690 ?

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1_زاویه دید B690 چنده ؟

ممنون
    تا اینجا به نظرم b690 بهتره و مشکلاتی نظیر کم اوردن در سرعتهای بالاتر و یا زاویه دید کم هم گزارش نشده. اگر عجلی داری همونو بگیر. زاویه دیدش فکر کنم ۱۷۸ بود اما میتونی از فروشنده هم بپرسی یا جستجو کنی سا از کاتالوگش بخونی.

12. این کاربر از Reza.mp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

1_زاویه دید B690 چنده ؟

ممنون
    1.بايد 178 درجه باشه (تا حالا براي اين تي وي ها من عدد ديگه اي نديدم!)
    4.اين طور كه دوستان ميگن بايد b690 بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •