رضا جان چه طوری مرحله رو اینقدر رویایی کرده ای خیلی قشنگ شده بعد تو موقع پرش اسم افکت چیه که تو صفحه نمایش داده میشه خود quest اونه داره و یا خود به هش اضافه کرده ای
رضا جان چه طوری مرحله رو اینقدر رویایی کرده ای خیلی قشنگ شده بعد تو موقع پرش اسم افکت چیه که تو صفحه نمایش داده میشه خود quest اونه داره و یا خود به هش اضافه کرده ای
سلام رضا به صفحه 6 آخرين پوست يك سر بزن
راستي پرويز جان اين افكت نبود كه دوربين رو عوض كرد يا جا بجا كرد سرعت fps هم پايين آورد كار خيلي سختي نيست
احسان جان منظور slow motion نبود خودم میدونم افکت خاص در هنگام پرش بود ؟ مثلا افکت تو بازی Just Cause بوده افکت haze ؟
در مورد افکتهاش تو گیم استادیو که باید احسان بگه چون من گیم استادیو کار نکردم ولی تا حدود 95 درصد افکتهای کوییست رو نداره فکر کنم !روی کامپیوتر خودم به لطف Nvida Control Panel خودم وضوع صفحه روی 1280 1024 گذاشتم بعد اجرا کردم اومد مشکلی ام نداشت عجب گرافیکی داشت چه افکت های خفن این افکت ها تو گیم استدیو پیدا نمیشه ؟راستی چقدر مرحله اش سخته !تو یه جاش گیر کردم
اقا احسان دمت گرم راهنمایی کردی . این باعث افت فریم نمیشه ؟با اين روش نرم كن آبجكتتو
پارالاکس کیه ؟!ايراد بعدي اصلا از پارالاكس استفاده نكردي تو توپت بايد يه پارالاكس ميزاشتي
گفتین تچستر توپ خوب نیست 10 دقیقه قبل از اپلود عوضش کردم دیگه حواسم نبود این کارو بکنم !بعدش تكسچر توپت از بالا چسبيده بود بايد حالت اسفير ميكرديش تا تبعي تر شه
منظورتو نگرفتم ؟احسان جان منظور slow motion نبود خودم میدونم افکت خاص در هنگام پرش بود ؟ مثلا افکت تو بازی Just Cause بوده افکت haze ؟
افکت خاصی استفاده نشده اگه منظورت ابی شدن دور توپ هست اون به خاطر استفاده از HDR ه . همونو میگی دیگه نه ؟
============
در ضمن افکتهایی رو هم که توی بازی اضافه کردم کلا تا جایی که یادم هست ایناس :
Water Rendering 3.6.4
Light Map
Render To Texture
HDR
Real Time Shadow
Steam
اینا کلا گرافیکو رویایی کرده !
Last edited by Reza Azimy_RW; 26-02-2010 at 17:06.
به هيچ وجهاقا احسان دمت گرم راهنمایی کردی . این باعث افت فریم نمیشه ؟
باسلام اگر میشود یکی لینک مستقیم بگزارد.
یعنی یک لینک با قابلیت رسیم.
هه ! مگه شما دانلود نکرده بودی ؟!باسلام اگر میشود یکی لینک مستقیم بگزارد.
یعنی یک لینک با قابلیت رسیم.
فعلا شرمنده همه دوستان هستم انشاالاه وقتی کاملترش کردم یه جای بهتر اپ میکنم . میخام برم تو کار یه بازی ماشینی در حد نید فور اسپید شیفت ! اگه هم عالی شد بازی ماشینیه به صورت تجاری پخشش کنم ! خیلی عالی میشه . ولی یه چند سالی ساختش میطوله .
نگفتی پارالاکس چیه ؟از پارالاكس استفاده نكردي تو توپت
Last edited by Reza Azimy_RW; 27-02-2010 at 15:18.
پارالاکس رو احسان جان توضیح دادن که یه حجم مجازی به شی میده راستی بلاخره یکی از دوستان برام Quest 3d اورد بعد از پایان ساخت سرباز وطن میرم نسخه سه این بازی یعنی ایران در جنگ رو با Quest 3D می سازم
بابا من دانلود کردم برای یک بنده خدا که adsl داره میخوام.
یعنی چی حجم مجازی میده !؟پارالاکس رو احسان جان توضیح دادن که یه حجم مجازی به شی میده راستی بلاخره یکی از دوستان برام Quest 3d اورد بعد از پایان ساخت سرباز وطن میرم نسخه سه این بازی یعنی ایران در جنگ رو با Quest 3D می سازم
شرمندتم رفیق . انشاالاه یک ماه دیگه !بابا من دانلود کردم برای یک بنده خدا که adsl داره میخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)