تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 94

نام تاپيک: گوشي تا 1 تومن ...

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

بله نیومده و شایدم نیاد اگه بیادم همونطوری که دوستمون گفتن محدود
    حالا اگه نیومد یا آیفن بگیر یا HD2 از نظر من
    جذابیت آیفن بیشتره:
    چند تا عکس از بازیاش گذاشتم :
      محتوای مخفی: تصاویر 

یه مشکل که آرمانی داره اینه که چون زیاد عرضه نمیشه ممکنه رامهای زیادی براش ساخته نشه(البته فکر نکنم برای شما اهمیتی داشته باشه)

2. 2 کاربر از dc_error691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

برو بكس فكر كنم با اين وضيعت همون Iphone ميگيرم تا آرماني بياد . خوبه ؟

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

عالیه من خیلی ها رو میشناسم (اونایی که دارن) که یه آیفون دارن و یه گوشی دیگه (تکمیل کننده)
    در حال حاضر نه HD2 موجوده نه آرمانی
    تو این قیمت آیفونه و 8800

5. این کاربر از dc_error691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه به نظر من این Armani به قیمتش نمی ارزه (شاید به همین دلیلم خز نشه)خوب حالا هر جور راحتی
    غیر کیبورد همه چیه HD2 بالاتره
    این 8800 ها هم غیر از جنس خوب به درد دیگه ای نمیخورن و کارایی و امکاناتشون صفره تقریبا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چک بفرما

غیر از یه cpu و صفحه نمایش بزرگتر hd2 هیچ برتری نسبت به ارمانی نداره .. نه کلاس ! تفاوت cpu هم زیاد نیس و صفحه نمایش ارمانی 3.5 که خوب اندازه ایفونه .. ولی کیفیت بهتری داره .. باتری بسیار بهتر و مقاومتری داره .. دوربین بهتری داره .. سیستم عامل ها هم که یکیه .. !خروجی tv out و dlna و .. غیره هم که داره پس چرا نمیرزه؟ ..

8800 هم که هیچی چرته

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اقا 3GS بدیش اینه که هنوز جیلبریک نشده + WIFI باید حتما داشته باشی!
    یه برنامه بخوای بریزی باید پی سی داشته باشی
    بلوتوث هم که نداره: دی
    دوربینشم از 1100 بد تر عکس می گیره و فیلم برداریش هم بماند
    از من می شنوی یه گوشی شیک بگیر که ارزش داشته باشه و چون LG تو دست ادم ها نیست ارزشش بیشتره: دی
    دو تا گوشی به نظر من
    LG GD900 با کلید هایی از کریستال: دی

دومی هم LG BL40 که کلا لوکس ترین هستش: دی (فقط تو ایران نیستش چون خریدار نداره)

9. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آرمانی از لحاظ امکانات خیلی گوشی خوبیه، به نظر من این آرمانی (هیچ کاری به امکانات ندارم به دلیل تقاضای دوستمون) اصلا جلب توجه نمی کنه (از لحاظ قیافه میگم)، یعنی اینجوری نیست که یکی ببینه از تعجب دهنش باز بمونه! چون به نظر منکه قیافه ی جالبی نداره. نمونه تقریبا مشابه از لحاظ قیافه n97 با اون کیبوردش هست که واقعا اونقدر که برای شما اهمیت داره جلب توجه نمی کنه.

مدل های 8800 هم مظمئن باشید اصلا جلب توجه نمی کنه، خز هم هست، تازه مدل های چینیش تو بازار پره یکی ببینه میگه رفتی چینیش رو خریدی! من دوستم داره همین ها رو هم میگه، من خودم از نزدیک دیدم و کار کردم هم واقعا خیلی بیریخت بود!

من نظر دوستان رو تایید میکنم، آیفون و HD2 خیلی جذاب ترن. اینترفیشون هم خیلی زیباست! آیفون رو شاید خیلی ها داشته باشند ولی هنوز هم خیلی زیباست! علاوه بر اونها، این کریستال هم که دوستمون معرفی کردن برای شما که دنبال کلاس گذاشتن هستید خیلی مناسبه و اینترفیس زیبایی هم داره، قول میدم تا سالها خز نمیشه، چون همونجور که ایشون گفتن اولا برند الجی هست و همه میدونند الجی برندی هست که حداقل تو ایران اصلا خز نمیشه! مدل های معروفش که مردم بشناسند همین شاین و شکلات و ویوتی هستن که همه 200 به پایین هستند، ولی این کریستال با این قیافه و کیبورد منحصر به فرد (شفاف) چشم همه رو در میاره! قیمت هم 590 تومان با گارانتی. به عنوان اطلاعات بیشتر، امکانات خوبی هم داره، مثل آیفون و HD2 هم خازنیه و هم مالتی تاچ! دوربینش 8 هست. عیبش هم نداشتن سیستم عامل و قابلیت جی پی اس هست (که شما گفتید دنبال امکانات نیستید).

Last edited by Michael Ropy; 31-10-2009 at 15:49.

11. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

واي كه چقدر سخته گزينش كردن ....

اين LG عجب جالبه تا حالا نديده بودم . آيفون و HD2 هم خيلي خوبن .. موندم چيكار كنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حسین جان n97 کجا 7620 کجا ! ... اگه فکر میکنی اینجوری تفاوتی نداره پس همین کریستالم تفاوتی با 8300 نداره ! ! ! همین اسم giorgio armani و اب طلاش کلی تفاوته ... همینطور که مدل کریستالیه ال جی تمایزش داده با 8300 سامی ...

در کل ارمانی یه گوشی کاملا با کلاس و محدوده که علاوه بر کلاس فعلا بهترین گوشی کیبورد داره معرفی شده در بازاره ... و جز 5 تای اول از لحاظ تکنولوژی در کل گوشی ها هم هست .. اینترفیس مخصوص فشن که با نام w&l که المانش در بالاش هست هم داره که علاوه بر اینترفیس بسیا زیبای b7610 باشه ... از لحاظ اینترفیس تکه و تقریبا هیچ گوشی چنین اینترفیسی نداره ...

14. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

محمد رضا جان! (درست گفتم؟!) من از لحاظ قیافه میگم! بالاخره یکم شبیهند (یه سبکند، کیبورد و فول تاچ) آب طلا بودن که چیز خاصی نیست فقط یکم رنگ طلا میزنه کسی اهمیت به اینا نمی ده! 8800 هم طلایی داره ولی خیلی عادیه الان کسی توجه به اینا نمی کنه. اسمه جیورجیو هم همینطور! چون ایشون تو ایرانه میگم، هر کسی نمی شناسه این اسمو، درسته بیشتر تهرانی میشناسند ولی فکر نمی کنم این اسم جلب توجه کنه، با توجه به اینکه در نگاه اول که معلوم نیست و باید برای شخص مقابل بیای توضیح هم بدی که این فلانه و فلانه!

ببین کلا منظورم عرف جامعه هست! مطمن باش حتی اگه امکانات کریستال صفر ولی آرمانی 1000 بود اگه به نگاه اول و جلب توجه گوشی توجه کنیم همه نگاهشون به کریستال خیره میشد! همه دیگه امکانات یادشون میرفت! من میدونم این b7620 خیلی گوشی خوبیه ولی خوب همیشه باید بسته به نیاز درخواست کننده معرفی کنیم، مطمئن باش اگه یکی گوشی با امکانات کریستال میخواست (با صرف نظر از کیبورد) مطمئن باش حداقل از الجی بهش آرینا پیشنهاد میدادم! چون حداقل قیمتش خیلی به صرفه تره. ولی با توجه به نداشتن محدودیت مالی و بحث Price/Performance و همچنین اینکه فقط دنبال کلاس هستند ایشون بهشون اینو پیشنهاد میدم، البته نمی گم فقط این گوشی! همین آیفون و hd2 هم خیلی عالیند!

در مورد اینترفیس هم هر چی باشه، بازم اینترفیس یه چیز سلیقه ای هست، حداقل من که با اینترفیس آیفون و تاچ فلو 3 دی بیشتر حال میکنم، این دیگه بسته به ایشون داره. میدونم ممکنه بگید خوب قیافه گوشی هم سلیقه ای هست ولی دلیل انتخاب من جذابیت در نگاه اول و تکراری نبودن طرح بود (چه بسا همین کریستال هم اینترفیس واقعا زیبایی داره). حالا فکر نکنی چون برنش سامسونگه گفتم نخره ها! نه! ولی من تو سامسونگ ها (از لحاظ قیافه) گوشی مثل آمنیا اچ دی پیشنهاد میدادم که به مراتب زیباتر از آرمانی هست.

تاکید هم میکنم این فقط نظر منه و هیچ زور گویی هم نمی کنم!
    Last edited by Michael Ropy; 31-10-2009 at 17:13.

16. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت توضیحت .. فرق 8300 با این ال جی کریستالی چیه؟

بابا 8910 کجا این ارمانی کجا .. ارمانیو ساختن واسه بچه های فشنگ ... همین که رئیس شرکت ارمانی اومده ازش تقدیر کرده یعنی گوشی خدا تومن ارزش دار شد ! البته برای کسایی که دنبال کلاسن .. در هر صورت گوشی ال جی کریستالی از نظر من با کلاس نیس! منظورم کلاسیه که دوستمون دنبالشن فقط یکم تکنولوژی به کار رفته درش جالبه که کریستالیه وگرنه فرق زیادی با 8300 نمیکنه ...بازم هر کسی نظری داره .. ولی قطعا وقتی این 2 رو میزاری کنار هم هم ز لحاظ ابهت هم از لحاظ سنگینی و پرستیژ ارمانی برندست ... با بقیه مسائل هم کار ندارم همونطور که شما گفتید حسین جان نیازی به وین موبایل یا جاوا ندارن

18. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •