اینم سوال دارهASUS
Juniper
Gateway
Packard Bell
با من بودید؟؟
من با اینا حال نمیکنم.
DELL یا VAIO
بقیش دوست ندارم![]()
DELL که ایرانیه .................
وایو هم سونیه خوبه ولی به پای ایسوس نمیرسه!
من با تحقیقاتی که کردم اول apple ولی خدمات و قطعاتش داخل ایران نیست
2 asus
3 سونی
و اینطور شنیدم hp , dell خرابی زیاد دارند
از acer تعریف زیاد نشنیدم
از بقیه هم نمی دونم
به به ...
میبینم که SONY VAIO با اقتدار در صدر جدوله![]()
dell آمریکایی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته اپل بهترینه ول خوب گرونه.
طرفداران سونی لطفا توجه کنند!!!
رايانههاي همراه vaio كه سازنده آن شركت سوني است در شرايطي داراي ايرادهاي قابل توجهي است كه خدمات پس از فروش آن نيز مشكلات خاصي را براي اين شركت رقم زده است. از اين رو برخي از شركتهاي فروش اين برند به خريداران توصيه ميكنند كه از خريد لپ تاپ سوني پرهيز كنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غني ابادي مسول فروش شركت مدرن سامانه پارسmsp كه يك شركت فروش وارايه گارانتي وخدمات پس از فروش است مدعي است سري سي.اس csلپ تاپ هاي وايو(سوني ) دچار مشكل فن، سي پي يو هستند وبه همين دليل قطعه يدكي فن دستگاه مذكور ناياب است به نحوي كه صاحب دستگاه هاي اين سري بايد حداقل يك ماه منتظر امدن اين قطعه يدكي بمانند.
همچنين مشهدي فراهاني كارشناس اين شركت نيز ضمن تاييد اين مشكل سري cs وايو خراب شدن ال -اي -دي هاي سري سي پي cp را از ديگر مشكلات لپ تاپ هاي سوني (وايو) عنوان كرد وگفت : توصيه ما به خريداران اين است كه لپ تاپ هايي بخرند كه داراي نمايندگي معتبر فروش در داخل باشند. كه متاسفانه لپ تاپ هاي سوني نماينده معتبر در داخل ايران نيست وتامين قطعات آن با مشكل شديد مواجه است .
گفتني است تمامي لپ تاپ هاي سوني در بازار ساخت چين بوده وبعضا به بهانه سفارش توليد امريكا اپ تاپ هاي اين برند را با قيمت گرانتري به مصرف كنندگان ارايه مي دهند.
----------------------------------------------------------
من بدون تعصب دارم میگم،من موقع خرید بین اچ پی و سونی شک داشتم،در نهایت هم اچ پی 1299 dv5 گرفتم ولی مثلا دوستانی که گفتند vaio به خاطر طراحی بهتره،یا طراحی اچ پی رو ندیدن یا خیلی علاقه مند به سونی هستند!!از مشکلات اچ پی اینه که حین بازی بیشتر از بقیه لپ تاپ ها گرم میشه،طوری که بعضی وقتا آدم میترسه نکنه مشکلی واسه لپتاپ پیش بیاد،ولی تو اون دما دستگاه آخ هم نمی گه! همونطور که گفتم این قضیه واسه کسی که استفاده می کنه یکم ترس میاره!
ولی پردازنده های قوی،گرافیک های عالی،مولتی مدیای خوب و طراحی جذاب از نکان مثبت این لپتاپ ها هست.فکر نکنم از لحاظ طراحی به زیبایی لپتاپ های اچ پی در بازار باشه.لپتاپ های دل طراحی صنعتی دارند(که مطابق با کاربری اونا هم هست)لپ تاپ های سونی هم فقط با اضافه کردن چند تا رنگ سبز و صورتی و طوسی و مشکی و..و یه مارک vaio طراحیش عوض میشه.ولی صفحه نمایش لپتاپ های سونی فوق العاده است.
onlyFUJITSU
100% germany
به نظر من ٍDELL چون قيمتش نصبت به كيفيتش منصفانست
Last edited by amir_psr; 03-04-2010 at 08:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)